Hozzászólások - Homeropata
Dátum: 2010.01.04. 18:02:05
Ennek a Javaslatok részlegbe kellene mennie. Itt csak segítőkész emberek válaszolnak a kérdéses dolgokra.
Dátum: 2010.01.02. 14:54:37
Az az üzlet, hogy ezek egyedi tárgyak, és általában nagyon durván tápok. (igaz, nézőpont, hogy kinek melyik táp)
5csp-t meg érdemes annak elköltenie, aki akar akár csak 1 tárgyat is életében.
LE-ből meg ha jól tudom, minden egyes aranydukátért egyre többet, és többet kell fizetni, de pontosan hogy, az fent van a wikin.
Ezenkívül egyébként még relikviákat lehet beáldozni.
Szerintem nézz körül a wiki megfelelő részén, hátha találsz olyat, ami szerinted megéri, és akkor azért "harcba szállhatsz".
http://vegzetur.wikidot.com/aukciostargyak
5csp-t meg érdemes annak elköltenie, aki akar akár csak 1 tárgyat is életében.
LE-ből meg ha jól tudom, minden egyes aranydukátért egyre többet, és többet kell fizetni, de pontosan hogy, az fent van a wikin.
Ezenkívül egyébként még relikviákat lehet beáldozni.
Szerintem nézz körül a wiki megfelelő részén, hátha találsz olyat, ami szerinted megéri, és akkor azért "harcba szállhatsz".
http://vegzetur.wikidot.com/aukciostargyak
Dátum: 2009.12.26. 20:45:49
Szerencsére nem ilyen borús a helyzet:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,277.0#hsz12
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,277.0#hsz12
Dátum: 2009.12.11. 17:44:18
a világ már túlhaladott a 15% alatt vadászókon:)
Hahaha, ez tetszik. Ha elérnélek nem hinném, hogy ezen a véleményen lennél.
A projekció meg nem véd annyit, amennyit kellene (vagyis pont annyit véd), inkább csak pókoknak jó, hogy legyen egy alaptőkéjük biztonságban.
Dátum: 2009.12.01. 12:22:30
De megvan a tökéletes megoldás: a portyában kapott TP függjön a szerzett LE-től. Ha nulla LE-t szerzel, legyen a TP is nulla. Ha meg 1000-et szerzel, akkor sokszorozódjon a szerzett TP is, ha még többet, akkor még jobban. Ez tökéletesen megoldja a problémát, és a LE/TP arányt is rögzíti. Úgy érdemes belőni, hogy portyával mondjuk 2-3-szor olyan LE/TP arányt lehessen elérni, mint vadászattal.
Még ez a megoldás is jobb lenne, mint most van.
Dátum: 2009.12.01. 11:56:55
Felfoghatod úgyis, hogy ingyen, portyapont költése nélkül tudod az állataidat fejleszteni.
1. Hadd fogjam már úgy fel, ahogy akarom.
2. Nem függ attól, hogy ki hogyan fogja fel: az üres TP káros, ez TÉNY (amit még Jerikó is elismert).
Azt se felejtsd el Prisma, hogy akinek van esze, nem hagyja kint az állatait, mikor nem portyázik. A túlzott morálzuhanás nem tesz jót az állatoknak, és így a LE költségvetésnek sem.
Dátum: 2009.12.01. 09:41:04
Juj, még egy gonosz ember.
De ez tényleg nem járja, hogy nincs valaminek ellenszere. Maradjak 15% alatt? Megpróbáltam nem megy, dolgozok, nincs időm 15% alatt maradni, csak azért, hogy ne támadjanak.
V2-őn van egy vadászom: Ha nem vadászok minek legyek 15% alatt. Nincs olyan aki leverethetné rajta magát, és nincs olyan aki kárt tudna nekem okozni azzal, hogy lét rabol, mert egyszerűen nem tartok nála.
Következmény: vadászommal akkor játszok, amikor akarok, azonkívül nem kell figyelnem rá, mert nem tudják tönkrevágni. Portyakarakteremre meg napi 24 órát kellene figyelni, hogy ne jöjjön semmi gonosz ember, és rongáljon.
De ez tényleg nem járja, hogy nincs valaminek ellenszere. Maradjak 15% alatt? Megpróbáltam nem megy, dolgozok, nincs időm 15% alatt maradni, csak azért, hogy ne támadjanak.
V2-őn van egy vadászom: Ha nem vadászok minek legyek 15% alatt. Nincs olyan aki leverethetné rajta magát, és nincs olyan aki kárt tudna nekem okozni azzal, hogy lét rabol, mert egyszerűen nem tartok nála.
Következmény: vadászommal akkor játszok, amikor akarok, azonkívül nem kell figyelnem rá, mert nem tudják tönkrevágni. Portyakarakteremre meg napi 24 órát kellene figyelni, hogy ne jöjjön semmi gonosz ember, és rongáljon.
Dátum: 2009.12.01. 08:36:28
És én is bizonyíthatom, néha a diplomácia se segít.
Egyre azért nagyon kíváncsi vagyok. Az 1 millió, és nagyobb LeDiffel rendelkező játékosok (Vagyis a masszív portyázók) a játék bevételének hány százalékát teszik ki?
Az álnok Genezis tervem ezeknek veszi el a játékkedvét. Bruháhá. (Persze nem szándékozom végrehajtani, mielőtt valaki megijedne.)
Egyre azért nagyon kíváncsi vagyok. Az 1 millió, és nagyobb LeDiffel rendelkező játékosok (Vagyis a masszív portyázók) a játék bevételének hány százalékát teszik ki?
Az álnok Genezis tervem ezeknek veszi el a játékkedvét. Bruháhá. (Persze nem szándékozom végrehajtani, mielőtt valaki megijedne.)
Dátum: 2009.12.01. 07:15:28
Hihihi. Én megmondtam, hogy Miklós szerint minden a legnagyobb rendben van.
xxx ilyen szempontból nagyon jó. Ha nem megy, lemászol a toplista aljára, ott nyugodtan átszervezel, és nekikezdesz úlyra megmászni azt a bizonyos hegyet. (Bocs Miklós, ez nem reklám helye akar lenni)
Persze az teljesen más, itt sajna el kell viselni, hogy amit rosszul csináltál azt rosszul csináltál, talán ezért is kezdtem a játékot a fórum olvasásával, meg némi előre gondolkodással. Jelenleg is próbálok minél inkább előre tervezni.
Edit: xxx, kiszedtem a konkrét nevet a reklámmentesség kedvéért.
xxx ilyen szempontból nagyon jó. Ha nem megy, lemászol a toplista aljára, ott nyugodtan átszervezel, és nekikezdesz úlyra megmászni azt a bizonyos hegyet. (Bocs Miklós, ez nem reklám helye akar lenni)
Persze az teljesen más, itt sajna el kell viselni, hogy amit rosszul csináltál azt rosszul csináltál, talán ezért is kezdtem a játékot a fórum olvasásával, meg némi előre gondolkodással. Jelenleg is próbálok minél inkább előre tervezni.
Edit: xxx, kiszedtem a konkrét nevet a reklámmentesség kedvéért.
Dátum: 2009.11.30. 21:04:26
Értelmetlen ez a téma, úgy se tesznek semmit se a tp tömés, meg hasonló ellen.
Én is próbáltam feljönni egy ötlettel, ami kicsit kiegyensúlyozná a dolgot, de nem kedvez túlságosan semelyik félnek se.
Miklósnak persze szent meggyőződése, hogy minden rendben.
Nem tudom mit szólna, ha elkezdeném tanítani az összes nagy negatív lediffel rendelkező embert, hogy milyen jó a másikat tömni. Szerintem hamar az lenne vége, hogy a Tulajdonságösszeget káros lenne bármilyen mértékben növelni.
Ha már téma, akkor ki is teszem az ötletem, persze elolvasni tök felesleges, mint a kapcsolós megoldást, mert úgyse fog semmi értelmes történni:
Ha egyik ember betámadja a másikat, akkor a védekező fél győzelem esetén akkor kapjon LE-tp meg TP-t, ha az eddigi közöttük levő csaták (legalábbis amit még tárol a rendszer) LE/TP átlaga nagyobb mint vadászat alap LE/TP aránya módosítva kraff és kivégzés bónuszaival. A támadó fél vesztes csata esetén minden esetben elveszti a LE-t, amit normálisan is elvesztene. Illetve háborúban nem hatna egyáltalán ez (szóval minden esetben kap a védekező fél LE-t TP-t győzelem esetén).
Miért is jó megoldás:
Ha egy jó vadász játékos leütteti magát egy erős portyajátékoson, akkor nem kap a portyajátékos LE-t meg TP-t, így nem keletkezik feszültség közöttük.
Ha a portya játékos jó sok LE-vel lehúzza a vadászjátékost, akkor ha a vadászjátékos úgy dönt, meg tudja bosszulni.
Ha valaki puszta rosszakaratból kezdene el tp tömést, akkor azt nem tudja megtenni.
Miért is kelljen beleszámolni a portyába a kraff, és a kivégzés bónuszokat: Mint ahogy a vadász karakter megdolgozott a Spektrális manipuláció, és társai bónuszáért, úgy a portyázó is ezekért a bónuszokért, nem szabadna elvenni tőlük.
Én is próbáltam feljönni egy ötlettel, ami kicsit kiegyensúlyozná a dolgot, de nem kedvez túlságosan semelyik félnek se.
Miklósnak persze szent meggyőződése, hogy minden rendben.
Nem tudom mit szólna, ha elkezdeném tanítani az összes nagy negatív lediffel rendelkező embert, hogy milyen jó a másikat tömni. Szerintem hamar az lenne vége, hogy a Tulajdonságösszeget káros lenne bármilyen mértékben növelni.
Ha már téma, akkor ki is teszem az ötletem, persze elolvasni tök felesleges, mint a kapcsolós megoldást, mert úgyse fog semmi értelmes történni:
Ha egyik ember betámadja a másikat, akkor a védekező fél győzelem esetén akkor kapjon LE-tp meg TP-t, ha az eddigi közöttük levő csaták (legalábbis amit még tárol a rendszer) LE/TP átlaga nagyobb mint vadászat alap LE/TP aránya módosítva kraff és kivégzés bónuszaival. A támadó fél vesztes csata esetén minden esetben elveszti a LE-t, amit normálisan is elvesztene. Illetve háborúban nem hatna egyáltalán ez (szóval minden esetben kap a védekező fél LE-t TP-t győzelem esetén).
Miért is jó megoldás:
Ha egy jó vadász játékos leütteti magát egy erős portyajátékoson, akkor nem kap a portyajátékos LE-t meg TP-t, így nem keletkezik feszültség közöttük.
Ha a portya játékos jó sok LE-vel lehúzza a vadászjátékost, akkor ha a vadászjátékos úgy dönt, meg tudja bosszulni.
Ha valaki puszta rosszakaratból kezdene el tp tömést, akkor azt nem tudja megtenni.
Miért is kelljen beleszámolni a portyába a kraff, és a kivégzés bónuszokat: Mint ahogy a vadász karakter megdolgozott a Spektrális manipuláció, és társai bónuszáért, úgy a portyázó is ezekért a bónuszokért, nem szabadna elvenni tőlük.
Dátum: 2009.11.29. 17:20:22
Nekem eléggé mindegy ez a téma jelenleg, mivel nem gömbözök senkit, de egy alternatív felvetés esetleg:
Mi lenne, ha támadni lehetne mondjuk már 14%-tól, de támadhatóvá csak 15%-tól válna az ember. Közte van kb 2 perc, ami elég arra, hogy újra leveresse magát, és nem válik esélytelenné az ilyen kattintgatós módszerek ellen, de még mindig megvan az esélye hogy elfelejtkezik a LE-jéről.
Mi lenne, ha támadni lehetne mondjuk már 14%-tól, de támadhatóvá csak 15%-tól válna az ember. Közte van kb 2 perc, ami elég arra, hogy újra leveresse magát, és nem válik esélytelenné az ilyen kattintgatós módszerek ellen, de még mindig megvan az esélye hogy elfelejtkezik a LE-jéről.
Dátum: 2009.11.19. 17:45:12
Néhány magas szintű szinthuszárnak érdemes max alkalmaznia a szingulárist. Ha ki nem is szedik, szerintem fel kéne tenni valami jó magas szintre, és helyére betenni valami hasznosat magas szintről. Például Spektrális manipuláció. (Ha már a kraff is könnyen megszerezhető, miért ne lehessen ezt is.
Dátum: 2009.11.19. 17:32:24
VF elvileg azért lett kitalálva, hogy akik portya karakterek, és a vadászkarakterek közötti különbségeket csökkentsék. Ha nem lenne visszafogott fejlődés, akkor kárba veszne a haszna. Szerintem nem kellene piszkálni, inkább akinek nincs az fejlessze ki.
Dátum: 2009.11.15. 08:06:40
Azt nem tudom, hogy ettől a fejlesztéstől érdemesebb lesz-e beszállni a hatalom tornya versenybe, de azt tudom, hogy egy portyaszövetségnek biztos nincs, mivel semmi előnye nem származik abból. OK, lehet azért, hogy elmondhassák magukról, hogy ők a leg királyabbak, de akkor meg minek ad 10% bónuszt a vadászatra.
Sajna nem tudom nagyon követni a publikus fórumaokat, és lehet, hogy felvetették már előttem, de mi lenne ha portyára is adna 10% bónuszt.
Vagy ez csak magas szintű (Vagy ilyesmi) szövetségek mókája, ahol már rég befejezte mindenki a portyát, és így a bónusz is lényegtelen lenne?
Sajna nem tudom nagyon követni a publikus fórumaokat, és lehet, hogy felvetették már előttem, de mi lenne ha portyára is adna 10% bónuszt.
Vagy ez csak magas szintű (Vagy ilyesmi) szövetségek mókája, ahol már rég befejezte mindenki a portyát, és így a bónusz is lényegtelen lenne?
Dátum: 2009.11.13. 18:35:51
Ki az Usa jelenlegi elnöke?
Bill Clinton
Barack Obama
George Bush
John F. Kennedy
Nincs időpont megjelölés.
Bill Clinton
Barack Obama
George Bush
John F. Kennedy
Nincs időpont megjelölés.
Dátum: 2009.10.11. 08:28:03
Kiszűrni valamit anélkül hogy megfigyelnéd. Hát eléggé ellentmondásos.
Aktív szövetséget meg nem könnyű találni, de az biztos hogy vannak egy páran.
És nem csak az inaktívoktól nem lehet semmit hozni, hanem azoktól is akik jól játszanak.
Aktív szövetséget meg nem könnyű találni, de az biztos hogy vannak egy páran.
És nem csak az inaktívoktól nem lehet semmit hozni, hanem azoktól is akik jól játszanak.
Dátum: 2009.10.11. 08:19:28
Nem, ezt úgy kell érteni, hogy annyival többet viszel (Mint a kivégzésnél is)
100-ból elvinnél 15-öt, de helyette 19.95-öt (kerekítve 20) viszel, és neki ennyivel kevesebb LE-je lesz.
(Javítsatok ki, ha tévednék.)
100-ból elvinnél 15-öt, de helyette 19.95-öt (kerekítve 20) viszel, és neki ennyivel kevesebb LE-je lesz.
(Javítsatok ki, ha tévednék.)
Dátum: 2009.10.11. 08:16:02
Nekem 20-as szint, és 79 szerencse, és ez jött ki:
apró 2
kisebb 2
normál 17
nagyobb 9
Úgy érzem én is, hogy eléggé gyengén nő a szerencse által adott többlet.
apró 2
kisebb 2
normál 17
nagyobb 9
Úgy érzem én is, hogy eléggé gyengén nő a szerencse által adott többlet.
Dátum: 2009.10.02. 16:25:26
Nincs tranzakciókezelés. Juj! Nem veszélyes az? Szerintem ilyen programoknál, mint a VU eléggé kritikus dolog lenne.
Dátum: 2009.09.21. 07:23:47
Talán végzetúr szülinap. Holnap lesz kereken 1 éve a v1 indulása.
Amihez persze gratulálok.
Amihez persze gratulálok.