Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - mist

Dátum: 2017.11.17. 20:29:41
Ha végigolvasod azt a segítséget (feltételezem, erre gondoltál:
http://vegzetur.wikidot.com/bajnok),
akkor láthatod, hogy aki a "megengedettnél" többször nyert egy kategóriában, annak van lehetősége felfelé nevezni.
Egészen pontosan erre a részre gondolok:
"2 választás van:

1. -10* medál-t kap a tulajdonságaira és (a harci szakértelmeire .- csak utolsó vérigesen) a karakter ha már győzött annyiszor amennyi megengedett egy kategóriában.
2. 1 kategóriával feljebb indul. (Ekkor a meglévő szabályok szerinti módosítót kapja a medálok után)

Nevezéskor ki lesz írva, hogy mennyi negatív bónuszt kap a karakter."
Dátum: 2017.11.11. 21:28:38
Alighanem a portya szimuláció mód lesz a ludas, sokan nem nézik, hogy egy kő az ára.
Dátum: 2017.10.30. 17:46:32
A sakktábla 8*8 mezőből áll, nem 15*15 mezőből.
Dátum: 2017.10.04. 17:33:21
Minek a rövítése a VHK?

Vakító hegyaek között.
Váktázó halott kémek.
Vállalati hiper közlemény.
Vitorlázó halott kapitányok.

Ha a "hegyaek között" nem is járok, de "váKtázó"???
NNNNAAAA
Legyünk már magyarok, gyerekek!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=5JKH3Wm1OYQ - a miheztartás véGett...
Dátum: 2017.09.11. 13:00:45
Megérkezett a válasz ÜSZ-ről:

ma, 12:28mist
Szia!

A fórumra is most írtam ki a kérdést: ha nincsen szünnap az SzB-n, hogyan lehet majd megnézni a heti eredményt?

István
ma, 12:58Miklós
Szia,
Tudom kicsit szűk lesz, de dél és 1 között meg lehet nézni, majd kirakjuk a fórumra is.

További jó játékot,
Miklós
Dátum: 2017.09.11. 12:26:04
És ha nincs szünnap, hogyan tudjuk megnézni a hét eredményét?
Dátum: 2017.08.18. 20:09:49
Speciel ez mondjuk nem a szerencsétől, hanem a szubtéri érzékelés szakértelem nagyságától függ...
Nem árt, ha minimum 50.
Szerintem a trollkodásra első lépésként szigorúbban kéne venni a "minimum 3 aktív játékos" szabályt - ha a szöviküldinél inaktivitásnak számít a katakomba, az szb-n miért nem? Illetve a minimum három aktív játékos jelentsen három minimum 10-et (vagy 5-öt) ütő játékost, minden nap. Ha ez nincs, oké, az ütő delikvens kapja meg a tókeneket, de a szövi ütései ne számítsanak a %-elosztásnál.
Ez még biztosan nem oldana meg minden problémát, de sokat igen - viszont az anonimitás sem a trollok, sem az összebeszélések ellen nem lesz hatékony, ellenben agyonvágja a valóban felkészült stratégák tervezését. Szóval nemhogy a "fürdővízzel a gyerek", hanem csak a gyerek lesz kiöntve.

Kiegészítés:
A v6 szb-re nincs rálátásom, de a minden világra kiterjesztett anonimitás számomra ágyúval verébre megoldásnak tűnik.
A leghatározottabban tiltakozom ez ellen, mint sikeresnek mondható, és a fair play-t is maximálisan szem előtt tartó tervíró - ha ez számít.
Dátum: 2017.07.05. 17:46:50
Van Zabálás AF?
Dátum: 2017.06.22. 18:03:29
Nem tudok más szövetség nevében nyilatkozni, de sértőnek találom azt a feltételezést, hogy az szb taktika egyenlő a szövetségi társak semmibe vételével. Nyugodtan kérdezz meg bármely Szabad Mágust v1-en és/vagy v3-on, vagy a B-13-asokat v2-n, hogy "semmibe vett"-nek érzik-e magukat.
Az Szb-n az elsődleges opció (szerintem) az, hogy a lövésszám-elosztás stratégia és a játékosok igénye minél jobban összhangba legyen hozva.
Tiszta lelkiismerettel jelenthetem ki, hogy az említett szövetségeknél ez az elsődleges szempont - és aki egy picit is követi az szb-t, láthatja, hogy az említett három szövetségből kettő jelenleg címvédő, szóval szerintem igenis működik az említett összhang kecske/káposzta vonatkozásban is.
Dátum: 2017.06.14. 10:01:48
Szerintem ne rohanj az olvasással.

Az alábbiak közül melyik állítás igaz egy A0-s papírlapra?

Területe 1 négyzetméter
Oldalai az aranymetszés szerint aránylanak egymáshoz
A rövidebbik oldala 1000 mm hosszú
Félbehajtva A2-es méretű lapot kapunk belőle
Dátum: 2017.06.05. 14:31:04
V2:
1. [B13] - A Bűnös Negyed 20 290
2. Lelkek kútjának őrzői 18 319
3. Martalócok 16 280

Gratulálok a dobogós szövetségeknek - és külön gratulálok a B-13 negyedik bajnoki címéhez!

V3:
1. Szabad Mágusok 19 284
2. Kings of Dawn 19 283
3. Hold Harcosok 17 272

Ilonka, szép volt!
Vanek - vannak még csodák, megbeszéljük privátban, ugye?
Komolyan sajnálom, hogy a KoD triplája egyetlen másodlagos pont miatt nem jött össze.
De ez a hsz most elsősorban nem erről szól.

Szabad Mágusok - egy nap, 2850 lövés, nulla hiba!
Nagyon-nagyon büszke vagyok a szövetségre!
Szabad Mágusok - KÖSZÖNÖM!!!

További jó játékot mindenkinek!
Dátum: 2017.03.27. 15:19:33
Alyssa nem csak hörögni tud - csodálatosan énekel.

https://www.youtube.com/watch?v=VDLZ6Mqy7AM

Tivi - ha mondtad volna a Dreamet...
Dátum: 2017.02.17. 19:52:50
Három van szintenként.
Ez biztos.
Dátum: 2017.02.09. 13:43:41
A v3-as és v1-es Szabad Mágus szövetségek vezetőinek nevében szeretném megköszönni a v6-os Wasabi (volt Szabad Mágusok Szövetsége) szövetségnek, hogy kérésünkre megváltoztatták a szövetség nevét.
Én személyesen külön köszönöm Hodur pozitív hozzáállását az ügyhöz, és a Wasabi szövetségre mint Szabad Mágus testvérszövetségre tekintek a továbbiakban.

Köszönöm, Hodur, köszönöm, Wasabi!
Dátum: 2017.02.05. 11:05:19
Elképzeltem, ahogy ezt élőszóban elmondod, kihangsúlyozva a felkiáltójeleket.
Dátum: 2017.01.25. 18:10:17
Nem tudom, mit kéne szavaznom, mert ugyan nem szeretem, de rendszeresen használom...
7 pp-ért egy ismétlő... szóval muszáj.
Dátum: 2017.01.25. 14:01:45
A helyesírási és fogalmazási hibákkal tarkított, meglehetősen egysíkú (értsd: "mindenki sz*r, csak én vagyok a király, és persze a szövim") hozzászólásaid mostanra végképp unalmassá váltak, de úgy látom, nem unod még az ellenségek keresését.
Bár tudnám, hogy mire alapozva kóstolgatsz és nézel le olyan embereket, akikről semmit sem tudsz.
Dátum: 2017.01.17. 14:50:35
Amikor megláttam ezt a kérdést, fogadni mertem volna rá, hogy a fórumon viszontlátom.
Semmi gond nem lenne vele, ha a válaszlehetőségek között nem szerepelne a "jószágok" (ha már a kérdés feltevőjének javait nézzük ), így viszont a magyar nyelvtan szabályai szerint két jó válasz is van.
Talán, ha lenne felező segítség ebben a játékban is, kevesebb hasonló kérdéssel lenne probléma.
Dátum: 2017.01.04. 14:07:19
Én sem
És pl. v3-on van egy Pöttöm Panna nevű nevű kari, ő mit mondjon erre?

De ha már kötözködünk, tegyük oda jobban magunkat: A szépséges Targaryen lányka neve nem Danarys, hanem Daenerys.