Hozzászólások - PottomPanna
Dátum: 2010.06.08. 14:41:58
40.szinten a Legendában, ha aktív a küldi, katt rá és teljesítve is van.
Dátum: 2010.06.08. 14:08:29
Egy paraszt vett egy Mercedes-t a Daimler-Chrysler-től. Sokat mérgelődött az extrákért fizetendő felár miatt. Nem sokkal később a Daimler-Chrysler egyik vezetőségi tagja vett ettől a paraszttól egy tehenet a hétvégi birtokára. A következő számlát kapta:
Számla:
- 1 tehén - alapmodell - Alapár 2.400,-- EUR
- 1 tehén - kétszinű (fekete/fehér) - Felár 150,-- EUR
- Marhabőr huzat: 100,-- EUR
- Tejtartó nyári és téli üzemre: 50,-- EUR
- 4 lefejtő szelep: 12,50 EUR/db, 50,-- EUR
- 2 lökhárító, szaru: 17,50 EUR/db, 35,-- EUR
- Trágyázó berendezés (Bio): 60,-- EUR
- Paták (párosujjú, négyészakos): 100,-- EUR
- Kétkörös fékrendszer (első és hátsó): 400,-- EUR
- Légycsapó, félautomata: 30,-- EUR
- Többhangú hangjelző: 135,-- EUR
- Becsukható halogénszemek: 150,-- EUR
- Vegyes üzemű tápanyaglebontó: 1.250,-- EUR
Teljes tehén a kívánt kivitelben: 4.910,-- EUR
Számla:
- 1 tehén - alapmodell - Alapár 2.400,-- EUR
- 1 tehén - kétszinű (fekete/fehér) - Felár 150,-- EUR
- Marhabőr huzat: 100,-- EUR
- Tejtartó nyári és téli üzemre: 50,-- EUR
- 4 lefejtő szelep: 12,50 EUR/db, 50,-- EUR
- 2 lökhárító, szaru: 17,50 EUR/db, 35,-- EUR
- Trágyázó berendezés (Bio): 60,-- EUR
- Paták (párosujjú, négyészakos): 100,-- EUR
- Kétkörös fékrendszer (első és hátsó): 400,-- EUR
- Légycsapó, félautomata: 30,-- EUR
- Többhangú hangjelző: 135,-- EUR
- Becsukható halogénszemek: 150,-- EUR
- Vegyes üzemű tápanyaglebontó: 1.250,-- EUR
Teljes tehén a kívánt kivitelben: 4.910,-- EUR
Dátum: 2010.06.07. 20:14:59
Nah, hogy egy rózsaszín tipp is legyen.
Dél-Afrika - Mexikó 0-2
Uruguay - Franciaország 1-2
Dél-Afrika - Mexikó 0-2
Uruguay - Franciaország 1-2
Dátum: 2010.06.07. 18:48:52
V4en játszol, akkor költsd el a LE-det és 10.000 LE alatt, a karakterlapodon kattints az előbújásra. Katakomba az a mittoménhol.
Dátum: 2010.06.07. 16:14:59
Dobj be napi 5csp-t. Alacsonyabb szintűek, kevesebb ideje játszanak, kevesebb idejük volt gyűjteni, mint a nagyoknak, de ugyanazokat a tárgyakat szeretnék elvinni...
Az alacsonyabb szintű először járja végig azt az utat, amit a magasabb, így is rengeteg dologból jobban jön ki, mint egy magasabb szintű. Pl: Térképesdi, kalandok.( Amit úgy értek, hogy sokkal hamarabb fejleszthet olcsóbban, vadászhat több LE-ért, mint az ő szintjén az a gonosz magas szintű kari.40. szinttől gyűjtheti az lgyt)AHban spec nem.
Lehet másodvonalbeli AH-t a kicsiknek, de ugye ez nem jött be a +1tullos cuccokkal sem, mert hiába alacsonyabb szintű neki is a tápos cuccok kellenének.
És nem a magas lóról beszélek, kb decemberben kezdtem el cspét is dukátot venni,addig sajnáltam rá.Nincs sok.
Az alacsonyabb szintű először járja végig azt az utat, amit a magasabb, így is rengeteg dologból jobban jön ki, mint egy magasabb szintű. Pl: Térképesdi, kalandok.( Amit úgy értek, hogy sokkal hamarabb fejleszthet olcsóbban, vadászhat több LE-ért, mint az ő szintjén az a gonosz magas szintű kari.40. szinttől gyűjtheti az lgyt)AHban spec nem.
Lehet másodvonalbeli AH-t a kicsiknek, de ugye ez nem jött be a +1tullos cuccokkal sem, mert hiába alacsonyabb szintű neki is a tápos cuccok kellenének.
És nem a magas lóról beszélek, kb decemberben kezdtem el cspét is dukátot venni,addig sajnáltam rá.Nincs sok.
Dátum: 2010.06.07. 16:05:46
Én ezt anno, úgy kértem, hogy akinél aktív a küldi, az látszódjon portyalistában, mittomén amilyen szín még nincs, hupisárgával. Így nem lehetne csak szerkó váltással megbuherálni.
Dátum: 2010.06.06. 22:40:40
Ahogy látod Cedrik is beugrott neki. Amúgy mindenképpen törölni kellene, mert 3 létező külföldi zenekar kellene.
Minden hszt meg nem kell ám kommentálni, főleg nem kismillió külön postban.
Minden hszt meg nem kell ám kommentálni, főleg nem kismillió külön postban.
Dátum: 2010.06.06. 21:59:57
Ugye-ugye. Amúgy meg nem játszom v3-on.
Dátum: 2010.06.06. 20:50:13
Világbajnok: Hollandia
Gólkirály: Nem tudom egy mostani focista nevét sem.
Gólkirály: Nem tudom egy mostani focista nevét sem.
Dátum: 2010.06.06. 20:48:31
Lehet nincs még neki és érdekli, hogy megéri-e kifejleszteni.
Dátum: 2010.06.06. 16:07:30
Közeljövőben várható fejlesztések
(...)
- karakter névváltoztatás
(...)
- karakter névváltoztatás
Miklós írta, a várható fejlesztésekbe, anno.
De nem tudom mennyivel bővebb választ vártál. Nem lehet. Ha majd esetleg mégis, azt valszeg jósok kavicsért.
Dátum: 2010.06.06. 15:16:16
A többi nem létező zenekarok nevei. A létező magyar zenekarok neveit írta át a szerző. P-Mobil, Depresszió, LGT.
Dátum: 2010.06.06. 14:11:37
A sógyurmába vagy só-liszt gyurmába még étolaj is kell. Ezt nem a helyesíráshoz fűztem, csak a válaszodhoz.
Dátum: 2010.06.06. 01:46:08
Egy asszony együtt van a szeretőjével, mikor hallja, hogy nyílik az ajtó és hazajön a férje.
- Gyorsan menj a sarokba! - kapkodva bekeni a szeretőt babolajjal és púdert fúj rá.
- Meg ne szólalj, amíg nem szólók! – súgta neki – Csinálj úgy, mintha szobor lennél!
- Mi ez itt? – kérdezi a férj, mikor belép a hálószobába?
- Egy új szobor, Szabóék is vettek egyet a hálószobájukba. Olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is vettem egyet.
A férj megelégedett a válasszal és fáradtan lefeküdtek. Hajnalban két óra felé felkel a férj és kimegy a konyhába, csinál egy szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába.
- Tessék, mondja a szobornak, - egyél valamit. Én három napig álldogáltam Szabóék hálószobájában mint egy hülye és meg sem kínáltak semmivel.
- Gyorsan menj a sarokba! - kapkodva bekeni a szeretőt babolajjal és púdert fúj rá.
- Meg ne szólalj, amíg nem szólók! – súgta neki – Csinálj úgy, mintha szobor lennél!
- Mi ez itt? – kérdezi a férj, mikor belép a hálószobába?
- Egy új szobor, Szabóék is vettek egyet a hálószobájukba. Olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is vettem egyet.
A férj megelégedett a válasszal és fáradtan lefeküdtek. Hajnalban két óra felé felkel a férj és kimegy a konyhába, csinál egy szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába.
- Tessék, mondja a szobornak, - egyél valamit. Én három napig álldogáltam Szabóék hálószobájában mint egy hülye és meg sem kínáltak semmivel.
Dátum: 2010.06.04. 23:18:15
Akkor igen, ha a zálog kellene ahhoz, hogy az új hordádban maradj. De ez csak a szövikilépés nélküli hordaváltáshoz kell, ugye.
Nem hiszem, hogy a zálog az ami említésre méltó a felsorolt tárgyak között.
Esetleg lehetne kapni talin Hűség zálogát magában is, nem csak packban.
Ami nekem érdekes és tetszik, az a szkarabeusz, nagyjából tudjuk most kinek van körülöttünk, és akkor jön a Zanos, akit minden nap meg kell nézni, nehogy a 20+relik közül épp az legyen nála.
Nem hiszem, hogy a zálog az ami említésre méltó a felsorolt tárgyak között.
Esetleg lehetne kapni talin Hűség zálogát magában is, nem csak packban.
Ami nekem érdekes és tetszik, az a szkarabeusz, nagyjából tudjuk most kinek van körülöttünk, és akkor jön a Zanos, akit minden nap meg kell nézni, nehogy a 20+relik közül épp az legyen nála.
Dátum: 2010.06.04. 19:53:05
Segítsünk az árvízkárosultaknak:
Hívd a Nemzeti Segélyvonalat a 1752-es számon, minden hívás 250 forint adományt jelent (ez a Vodafone- és a Telenor-hálózatból egyelőre nem működik),
vagy a Magyar Vöröskereszt 1749-es segélyvonalát(minden hálózatból működik), amely hívásonként vagy az "ARVIZ" vagy "ÁRVÍZ" szót elküldve SMS-enként 200 forintot ér.
A támogatás a Vöröskereszt közreműködésével jut el a mentési munkálatok céljaira és a kárt szenvedettekhez. A segélyszervezet a beérkező adományok teljes összegét megkapja, egyik szolgáltató sem számol fel semmilyen külön díjat a hívások után.
Hívd a Nemzeti Segélyvonalat a 1752-es számon, minden hívás 250 forint adományt jelent (ez a Vodafone- és a Telenor-hálózatból egyelőre nem működik),
vagy a Magyar Vöröskereszt 1749-es segélyvonalát(minden hálózatból működik), amely hívásonként vagy az "ARVIZ" vagy "ÁRVÍZ" szót elküldve SMS-enként 200 forintot ér.
A támogatás a Vöröskereszt közreműködésével jut el a mentési munkálatok céljaira és a kárt szenvedettekhez. A segélyszervezet a beérkező adományok teljes összegét megkapja, egyik szolgáltató sem számol fel semmilyen külön díjat a hívások után.
Dátum: 2010.06.04. 18:52:22
Dátum: 2010.06.04. 13:53:28
Grat.
Dátum: 2010.06.03. 07:05:52
A besorolásokat duplán számolja annak, akinek gyorsítása van.
Dátum: 2010.06.02. 22:38:16
Tudok. Pl: kényelmi funkció, valamiért gyorsítás és akkor nem kell figyelni, hogy betelik-e.
Nem akartam én belepofátlankodni, csak az előző hszem tűnt logikusnak.
Lehetne egy felugró megerősítő ablakocska, hogy biztos, hogy tele állattal is elakarsz kezdeni vadászni? hmm?
Nem akartam én belepofátlankodni, csak az előző hszem tűnt logikusnak.
Lehetne egy felugró megerősítő ablakocska, hogy biztos, hogy tele állattal is elakarsz kezdeni vadászni? hmm?