hát bejött csak épp karakterem nincs:(
minnyá reméljük lesz és csak én voltam balfék
Hozzászólások - SuperEgo23
Dátum: 2011.02.21. 16:58:47
Dátum: 2011.02.21. 16:23:53
én tudom miért volt... mert a könyv pakolós küldiben 15 perc alatt 4szintet kezdtem volna el
Dátum: 2011.02.21. 16:17:03
várunk egy pöttyet
Dátum: 2011.02.21. 16:11:26
frankón összeomlott a ,mágia!! forbidden van
Dátum: 2011.02.21. 16:11:17
.
Dátum: 2011.02.21. 13:48:35
Idézet: Kajtar48 - 2011.02.21. 10:07:22
Szia! Nem kell tudni a sporttörténelmet! Mindamellett hogy én imádom a sportot én se tudok mindent róla. Ha van olyan kérdés amire azt lehet mondani, hogy érdemes ki googlizni akkor ezt hadd vegyem védelmembe! Nem beszélve arról, hogy a magyar sikerek ne csak irodalom avagy kémia, fizika stb. kategóriában legyenek érdekesek! Feljön egy 12 éves igenis googlizza ki, hogy ki volt Kubala László !
mód.: ezt aztán tényleg le kellett szavazni hülye gyökerek nem a leszavazásért jár a fej! Hanem sok a kasuki!
Melyik futballistát választották a Barcelona szurkolói minden idők legjobb Barcelona játékosának 1999-ben?
Johan Cruyff
Kubala László*
Ronaldo
Diego Maradona
Lexikális és spec.
Miért kell nekünk tudni részletesen a sporttörténelmet?
Johan Cruyff
Kubala László*
Ronaldo
Diego Maradona
Lexikális és spec.
Miért kell nekünk tudni részletesen a sporttörténelmet?
Szia! Nem kell tudni a sporttörténelmet! Mindamellett hogy én imádom a sportot én se tudok mindent róla. Ha van olyan kérdés amire azt lehet mondani, hogy érdemes ki googlizni akkor ezt hadd vegyem védelmembe! Nem beszélve arról, hogy a magyar sikerek ne csak irodalom avagy kémia, fizika stb. kategóriában legyenek érdekesek! Feljön egy 12 éves igenis googlizza ki, hogy ki volt Kubala László !
mód.: ezt aztán tényleg le kellett szavazni hülye gyökerek nem a leszavazásért jár a fej! Hanem sok a kasuki!
Dátum: 2011.02.20. 19:42:22
Kínos csend azért megtudja pluszban őrjíteni az embert... senki nem várná, hogy vasárnap Miklós vagy akárki itt üljön és válaszolgasson meg ténykedjen..no de nem is tudom . Mikor egy "nagyobb esemény" a végéhez közeledik csak csak érdekelne a dolog, pláne hogy némi gixer volt is a dolgokban!
Valamelyik nap viccnek szántam ha mindegyik szervert összeengednék egy nagy közös püfölésre(már ha gyakorlatilag lehetséges), de egyre nagyobb a meggyőződésem még az is sokkal jobb lett volna hisz baráti összekovácsoló ereje lett volna.. de így phhh
Valamelyik nap viccnek szántam ha mindegyik szervert összeengednék egy nagy közös püfölésre(már ha gyakorlatilag lehetséges), de egyre nagyobb a meggyőződésem még az is sokkal jobb lett volna hisz baráti összekovácsoló ereje lett volna.. de így phhh
Dátum: 2011.02.20. 18:59:37
én csak ezt a nagy aránytalanságot nem értem a szerverek között .. nem is nagyon örülhetek lassan hogy V5 ön megvan hisz a feltételek nem ugyanazok..
Dátum: 2011.02.20. 15:37:43
Nem köztes volt! Folyamatos! nem volt közte megszakítás! elkezdtem vadászni, kiírta 2,5 óráig alacsony az ép-d...ok. nekiálltam vadászni, visszajöttem egy óra múlva, még volt másfél órám az alacsony ép-ből, és közben hárman betámadtak...
Chili
45. szint
Ma, 13:36:38
Chafám nem véletlenül akkor talált meg amikor újra levitted az Ép-det..tudod én is jártam már úgy hogy kettő között találtak pont be,,
Chafa
42. szint
Ma, 12:52:10
Gyerekek! Már második napja vagyok úgy, hogy alacsony az ÉP-m, kiírja, hogy nem támadhatnak..bla..bla..bla... és érdekes módon mégis támadnak! Ez hogy lehet!? Valakinek ötlet
Ez ma történt én nem tudom ez előfordulhat? segítséget köszönöm
Chili
45. szint
Ma, 13:36:38
Chafám nem véletlenül akkor talált meg amikor újra levitted az Ép-det..tudod én is jártam már úgy hogy kettő között találtak pont be,,
Chafa
42. szint
Ma, 12:52:10
Gyerekek! Már második napja vagyok úgy, hogy alacsony az ÉP-m, kiírja, hogy nem támadhatnak..bla..bla..bla... és érdekes módon mégis támadnak! Ez hogy lehet!? Valakinek ötlet
Ez ma történt én nem tudom ez előfordulhat? segítséget köszönöm
Dátum: 2011.02.20. 14:37:59
Ezt teljesen támogatom mert pont ugyan így van egyik szövi társam Ugye nem te vagy Stef ? Na de komolyan pont ugyanez a problémája neki is
mód.: mondjuk azt nem értem miért csak Vodafone hisz (bár nem tudom Ukrán szolgáltatókat) de mint a telenornak a megfelője O2 így biztos Ukrán oldalon is van valami megfelelő szolgáltató
mód.: mondjuk azt nem értem miért csak Vodafone hisz (bár nem tudom Ukrán szolgáltatókat) de mint a telenornak a megfelője O2 így biztos Ukrán oldalon is van valami megfelelő szolgáltató
Dátum: 2011.02.20. 14:26:31
Oksa csak mindig zavaró még ha más is írja hogy a jópofa ötletek nem mehetnek át és akkor találkozok egy ilyennel...
+
Ha megtennétek én kérdéseimről alkotnátok egyfajta véleményt köszönöm
köszi Craslorg
+
Ha megtennétek én kérdéseimről alkotnátok egyfajta véleményt köszönöm
köszi Craslorg
Dátum: 2011.02.20. 12:02:38
Teljesen korrekt kifejtés Galvani azt hiszem békázott?! Remélem jól emlékszem
Dátum: 2011.02.20. 11:46:36
Akoska: mikor kifejleszted a szakit de min.: 4. szint
Más: Ukrajnából szeretne egyik szövi társam rendelni őskővet ! Lehetséges vagy vmi amiben eltér?
Más: Ukrajnából szeretne egyik szövi társam rendelni őskővet ! Lehetséges vagy vmi amiben eltér?
Dátum: 2011.02.20. 11:38:05
Idézet: Becksim - 2011.02.13. 16:38:32
na ma találkoztam egy ilyennel:
Mi is pontosan a reálhozam?
Az infláció ugyanabban az öt évben átlagosan évi 4,25 % volt.
A reálhozam a befektetés vásárlóértékének változását mutatja.
Melynek az elmúlt öt évben átlagosan 8,5 % volt a hozama.
21,25. Tehát a kalkuláció reálhozama az elmúlt 5 évben.
Tehát Becksim ötlete nyugodtan átmehet!!
Ehhez mit szóltok?
Végzet Úr áruhitelt szeretne felvenni őskövek vásárlásához, melyik konstrukciót érdemes választania?
Rubin Kincstár: kamat: 1%, THM: 5%
Zafír Takarék: kamat: 2%, kezelési költség: 2%
* Smaragd Bank: kamat: 2%, THM: 3%
Gyémántkredit: kamat: 4%, kezelési költség: nincs!
Végzet Úr áruhitelt szeretne felvenni őskövek vásárlásához, melyik konstrukciót érdemes választania?
Rubin Kincstár: kamat: 1%, THM: 5%
Zafír Takarék: kamat: 2%, kezelési költség: 2%
* Smaragd Bank: kamat: 2%, THM: 3%
Gyémántkredit: kamat: 4%, kezelési költség: nincs!
na ma találkoztam egy ilyennel:
Mi is pontosan a reálhozam?
Az infláció ugyanabban az öt évben átlagosan évi 4,25 % volt.
A reálhozam a befektetés vásárlóértékének változását mutatja.
Melynek az elmúlt öt évben átlagosan 8,5 % volt a hozama.
21,25. Tehát a kalkuláció reálhozama az elmúlt 5 évben.
Tehát Becksim ötlete nyugodtan átmehet!!
Dátum: 2011.02.20. 10:32:59
lehet hogy személyre szabott én viszonylag V5 ön nem panaszkodhatok, nem azt mondom minden 3. nál de 10 ből egyszer ad tehát nálam 2 naponta amit viszont nem ad : Fókusz kristályt bele!!
Dátum: 2011.02.20. 10:23:53
Sziasztok! Jó reggelt! Kérnélek titeket világítsátok át eme kvízkérdéseket. Előre is köszönöm.
1:Hány db. "b" betűvel kezdődő megye található Magyarországon?
A: egy
B: kettő
C: négy*
D: öt
2:Miről mintázták a BMW autómárka emblémáját?
A: bicikli kerékről, a stuttgarti lobogó szín össze állításaival
B: óramutatóról, a gőg kedvéért és evvel is szimbolizálva, hogy az angol precizitás Németországban semmit se jelent
C: ventilátor lapátról, ellopva az ötletet északi szomszédjuktól a svédektől
D: repülőgép propelleréről, a bajor lobogó szín össze állításaival*
3:Milyen "szimbólumot" építettet a BMW autógyártó cég, saját központjának Münchenben(építés:1972)?
A: egy 4 hengert megformáló iroda épületet*
B: egy gumiabroncsot megformáló monumentális épületet
C: egy "18-as" szerszám kulcsot megformáló épületet
D: Fritz-Joseph Meyer úgy vélte és gondolta, ha már a Föld forog akkor forogjon vele a központ is így alakult meg a " bihydrodecimális" épület
Remélem tetszetősek és jók is de mindenképp megköszönöm ha elemezitek!
1:Hány db. "b" betűvel kezdődő megye található Magyarországon?
A: egy
B: kettő
C: négy*
D: öt
2:Miről mintázták a BMW autómárka emblémáját?
A: bicikli kerékről, a stuttgarti lobogó szín össze állításaival
B: óramutatóról, a gőg kedvéért és evvel is szimbolizálva, hogy az angol precizitás Németországban semmit se jelent
C: ventilátor lapátról, ellopva az ötletet északi szomszédjuktól a svédektől
D: repülőgép propelleréről, a bajor lobogó szín össze állításaival*
3:Milyen "szimbólumot" építettet a BMW autógyártó cég, saját központjának Münchenben(építés:1972)?
A: egy 4 hengert megformáló iroda épületet*
B: egy gumiabroncsot megformáló monumentális épületet
C: egy "18-as" szerszám kulcsot megformáló épületet
D: Fritz-Joseph Meyer úgy vélte és gondolta, ha már a Föld forog akkor forogjon vele a központ is így alakult meg a " bihydrodecimális" épület
Remélem tetszetősek és jók is de mindenképp megköszönöm ha elemezitek!
Dátum: 2011.02.19. 22:34:47
igen
Dátum: 2011.02.19. 20:17:57
semmi sértődés ! és köszi linket minnyá stresszes lettem!
Dátum: 2011.02.19. 20:02:53
sejtettem de akkor miért nem spec ? Egyébként van fogalmam róla(nem azért mert betege voltam valamelyiknek is! Kaptam egy oklevelet oktatásról iskolákban) Mindegyik drog és a dohány okozz legnagyobb pszichés elvonást.
Dátum: 2011.02.19. 19:35:25
Az alábbi drog fajták közül melyik jár, FÜGGŐSÉG típusa szerint a legsúlyosabb pszichés zavarral?
dohány
koffein
ópiátok
barbiturátok
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Egy szövi társam kapta vissza és semmi értékelés hogy miér ennyire utolsó..... a kérdés?
dohány
koffein
ópiátok
barbiturátok
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Egy szövi társam kapta vissza és semmi értékelés hogy miér ennyire utolsó..... a kérdés?