Hozzászólások - SuperEgo23
Dátum: 2011.02.26. 13:28:53
A cigány prímás mint olyan is vissza lett dobva nem kicsit voltam kiakadva...
Dátum: 2011.02.25. 23:03:20
Mára megadom magam köszönöm válaszaid
Dátum: 2011.02.25. 22:50:42
J ó akkor legyen csak kiborultam a vegetatív-generatív dolgokon egyébként hadd kötekedjek : miért is nagy betűvel kezdődnek a válaszok?
Dátum: 2011.02.25. 22:33:25
Cras
LAnmandragoran: Lehet hogy van benne valami. Próbálok utána járni egyenlőre még bizonytalan vagyok. A generatív is más irányba terel már a logikában. MAradjunk abba hogy helyes a kérdés és jó a válasz is. Ebben az esetben sokkal szerencsésebb lett volna olyan válaszokat adni amik egyértelművé teszik a helyes megoldást. Így nagyon specnek tűnik ami nem egyenlő az érdektelenséggel jelen esetben.
kieg.: az a poén, hogy a tudományos írásokban akármelyik fajtát nézem a legritkább szó a keresztezés
és íme mai második gyöngyszem( a mickey mouse után)
Melyik állítás igaz Hófehérkére ?
Tökhintón érkezik a bálba
Gonosz
Szőke
Meseszép*
lemegyek hídba hogy mik mennek át a rostán remélem ehhez nem kell magyarázat
LAnmandragoran: Lehet hogy van benne valami. Próbálok utána járni egyenlőre még bizonytalan vagyok. A generatív is más irányba terel már a logikában. MAradjunk abba hogy helyes a kérdés és jó a válasz is. Ebben az esetben sokkal szerencsésebb lett volna olyan válaszokat adni amik egyértelművé teszik a helyes megoldást. Így nagyon specnek tűnik ami nem egyenlő az érdektelenséggel jelen esetben.
kieg.: az a poén, hogy a tudományos írásokban akármelyik fajtát nézem a legritkább szó a keresztezés
és íme mai második gyöngyszem( a mickey mouse után)
Melyik állítás igaz Hófehérkére ?
Tökhintón érkezik a bálba
Gonosz
Szőke
Meseszép*
lemegyek hídba hogy mik mennek át a rostán remélem ehhez nem kell magyarázat
Dátum: 2011.02.25. 21:37:06
Igen igazad van neked is! Bocsássátok meg hogy a szőlőt emlegetem, de eme esetben nem szaporításról van szó hanem 2 faj legjobb tulajdonságainak ötvözéséről. Mint mondottam szőlőnél ezt oltványnak nevezik.Így tehát nem jó szerintem a kérdés illetve 2 megoldás biztos jó.
Dátum: 2011.02.25. 20:16:14
Tehát akkor egyetértünk hogy több jó válasz is van
Dátum: 2011.02.25. 19:51:05
V5 ün se műkszik a kategorizálás
Dátum: 2011.02.25. 19:24:42
V5 ön se lehet besorolni
Dátum: 2011.02.25. 19:21:11
A juh-val én is egyet értek ilik tudni vagy informálódni róla!
más:Hogy hívják Mickey Mouse baránőjét?
Jerry
A kis hableány
Minnie Mouse
Pocahontas
úgy gondolom azért ez már vicc kategória
más:Hogy hívják Mickey Mouse baránőjét?
Jerry
A kis hableány
Minnie Mouse
Pocahontas
úgy gondolom azért ez már vicc kategória
Dátum: 2011.02.25. 17:29:59
A növénynemesítés hagyományosan a generatív szaporításon alapszik. Melyik megnevezés tartozik ehhez?
Dugványozás
Keresztezés*
Szemzés
Oltás
Egy kicsit bántja a szemem bár nem jártam utána, de a keresztezés mellett nekem az oltás is jónak tűnik! Egy pl.: szőlőnél az új fajokat oltványnak hívjuk, amit én az oltásból eredeztetek! Nyugodtan javítsatok ki ha tévedek! Amennyiben nem így ki kell majd javítani!
Dugványozás
Keresztezés*
Szemzés
Oltás
Egy kicsit bántja a szemem bár nem jártam utána, de a keresztezés mellett nekem az oltás is jónak tűnik! Egy pl.: szőlőnél az új fajokat oltványnak hívjuk, amit én az oltásból eredeztetek! Nyugodtan javítsatok ki ha tévedek! Amennyiben nem így ki kell majd javítani!
Dátum: 2011.02.25. 16:31:26
Idézet: Teking - 2011.02.25. 12:07:40
Könyörgöm evvel van még egy óriási probléma hogy nagyon spec.! Még ahogy elmagyaráztad az se világos úgyhogy annál inkább egy gyors törlés!
Hány sejtből áll a szedercsíra állapot?
16
4
2
8
ismét hozzáértőként száll el az agyam! morula (azaz szedercsíra) állapotnak nevezzük a 4-32-64 sejtes állapotot! utánna esz blastula. a megoldásnak megjelölt 16 mondjuk középút lehet, de inkább egy gyors törlés kéne neki. és könyörgöm az értékelők ilyenkor biggyesszék már oda, hogy a válaszok közt nem szerepel a jó megoldás!!!!!
16
4
2
8
ismét hozzáértőként száll el az agyam! morula (azaz szedercsíra) állapotnak nevezzük a 4-32-64 sejtes állapotot! utánna esz blastula. a megoldásnak megjelölt 16 mondjuk középút lehet, de inkább egy gyors törlés kéne neki. és könyörgöm az értékelők ilyenkor biggyesszék már oda, hogy a válaszok közt nem szerepel a jó megoldás!!!!!
Könyörgöm evvel van még egy óriási probléma hogy nagyon spec.! Még ahogy elmagyaráztad az se világos úgyhogy annál inkább egy gyors törlés!
Dátum: 2011.02.25. 09:38:52
Szép gomb
az alacsony Ép re van valami infótok mert van még egy 250/1.100 Ép ez 22.7% és nem támadható alacsony Ép miatt
köszi
mód.: megtaláltul 15%+ szintkülönbség*5%
az alacsony Ép re van valami infótok mert van még egy 250/1.100 Ép ez 22.7% és nem támadható alacsony Ép miatt
köszi
mód.: megtaláltul 15%+ szintkülönbség*5%
Dátum: 2011.02.24. 23:55:46
plussz kiegészítés ez már többször előfordult:Életpont:
1.668 / 4.185 mért nem enged támadni ?? és azt írja alacsony ÉP de hát ez nem az!!
mód.: köszi Cras
1.668 / 4.185 mért nem enged támadni ?? és azt írja alacsony ÉP de hát ez nem az!!
mód.: köszi Cras
Dátum: 2011.02.24. 21:51:42
Szijjasztok! Felvázolnám poblémám légyszíves segítsetek!
Tehát megtámadtak háborúba vagyunk. Sajnos az érdektelenség miatt csak most kezdtek elvonulni akik miatt vesztére állunk! Annyit kell tudni ha ők nincsenek 3 nap alatt megnyertük volna. Azon morfondírozunk hogyha ki is kapunk utána nem támadhatunk vissza tehát mi nem rúghatjuk fel majd a békeszerződést? Csak azért nem világos mert ugye nem mi kezdtük a csatát? Körülbelül érthető mire szeretnék kilyukadni? Igazítsatok egy kicsit útba! Köszönöm
Tehát megtámadtak háborúba vagyunk. Sajnos az érdektelenség miatt csak most kezdtek elvonulni akik miatt vesztére állunk! Annyit kell tudni ha ők nincsenek 3 nap alatt megnyertük volna. Azon morfondírozunk hogyha ki is kapunk utána nem támadhatunk vissza tehát mi nem rúghatjuk fel majd a békeszerződést? Csak azért nem világos mert ugye nem mi kezdtük a csatát? Körülbelül érthető mire szeretnék kilyukadni? Igazítsatok egy kicsit útba! Köszönöm
Dátum: 2011.02.24. 06:35:58
Ki irta az Első fáraók cimű regényt?
Koncz Zsuzsanna
Orbán Viktor
Nemere István
Terence Hill
A megadott válaszokkal igénytelen! Ilyeneket el sem kell fogadni.
Koncz Zsuzsanna
Orbán Viktor
Nemere István
Terence Hill
A megadott válaszokkal igénytelen! Ilyeneket el sem kell fogadni.
Dátum: 2011.02.23. 20:24:42
ne huncutkodj majd megesz az agy baj
Dátum: 2011.02.23. 18:26:28
lehet hogy az én hibám..
Dátum: 2011.02.23. 18:24:32
Nekem már megy a mágiakő számláló jelenleg 26 nál jár az igényem óránként 3-at regenerál saját magán így szép kis jutalékom lesz a kiesett idő miatt
Dátum: 2011.02.23. 17:53:54
na valami lesz .....kb 5 percig?
mód.: semmi sem lesz csak kopaszok vannak ! az kéne oda Miklóséknak is egy kopasz banda akik felügyelik Miklósékat!
mód.: semmi sem lesz csak kopaszok vannak ! az kéne oda Miklóséknak is egy kopasz banda akik felügyelik Miklósékat!
Dátum: 2011.02.23. 17:47:12
Kedves Rosco nem akarlak bántani de ha így megy leszel te még 1es szintű tolvaj is én is visszaestem 3as ról