Neked is javaslom az alábbi linket:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,39.0
Az általad említett kérdés sem jó kérdés. Amennyiben nem tudod már értékelni, akkor írd be a kvíz 3 topicba és törlik.
Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2009.02.23. 16:59:12
Dátum: 2009.02.23. 16:52:34
Cirip a kérdésed után rögtön megírta mi a gond. Hol vártuk el, hogy olvass végig X ezer hozzászólást? Láthatod, hogy cirip se ma kezdte a fórumozást és még itt van. Ez két okból lehetséges. Tudja, hogy miket írkál és mások elfogadták az érveit. Másik, hogy akármennyire is sértegetik, zavarják, csak nem tűnik el a fórumból.
A helyes válasz erre az első.
Te pedig utána még bizonygattad az igazad. Ha nagyon érdekel a dolog, akkor javaslom az alábbi topic első hozzászólását:
Ehhez nem kell minden topicot átnézned, általában az első hozzászólások tartalmazzák a topic témáját.
További jó játékot neked.
A helyes válasz erre az első.
Te pedig utána még bizonygattad az igazad. Ha nagyon érdekel a dolog, akkor javaslom az alábbi topic első hozzászólását:
Ehhez nem kell minden topicot átnézned, általában az első hozzászólások tartalmazzák a topic témáját.
További jó játékot neked.
Dátum: 2009.02.23. 16:30:01
Ez a lényege a térkapunak, hogy erősebb szörnyek jönnek, több LE-t adnak, több TP-t adnak, mint a vadászatnál és még ékszer is lehet náluk. Hidd el, 30. szinten már ez a 10 szint nem lesz jelentős, szinte 95 %-kal lehet ütni őket.
Dátum: 2009.02.23. 16:25:07
Idézet: E_sika_ho - 2009.02.23. 16:21:15
Ezért kell használni a google-t. Ha ott egyszerűen megtalálható a kérdés jó!
Nem, nem jó. Nem a googleban való keresés dönti el egy kérdésről, hogy jó-e. Az 1+1 is megtalálható a google segítségével, mégsem jó kérdés.Dátum: 2009.02.23. 16:23:48
Akkor még egyszer. A Végzetúr nevű játékkal kapcsolatos kérdések akkor jók, ha egy 1. szintű, nem szövetségi tag a játék honlapján megtalálhatja rá a választ. Egyébként nem jó. Fórumot nem kötelező használni, Wikidotban lehetnek hibás és a játékosok nagy része nem is ismeri. Erősködhetsz még, de ez már ezen a fórumon is és más fórumokon is ki lett fejtve sokszor, minden egyes alkalommal, amikor valaki ilyen kérdést tett fel és rossznak minősítették. A legtöbben el is fogadták az indokot. 1-2 % meg erősködik.
Végzeturas kérdés egyébként már van elég, valószínűleg az is vissza lesz már dobva, amire meg lehet találni a választ, mert már szinte mindegyik szerepelt.
Végzeturas kérdés egyébként már van elég, valószínűleg az is vissza lesz már dobva, amire meg lehet találni a választ, mert már szinte mindegyik szerepelt.
Dátum: 2009.02.23. 16:12:11
Ha ilyet találsz, írd meg a kvíz 3 topicban és törölni fogják őket, mert az sem jó kérdés, mint ahogy a tied sem az.
Dátum: 2009.02.23. 15:57:35
Abszolúte a szerencsén múlik, kapsz-e. Miklós annyit írt valahol, hogy 15. szint alatt nem jön, de fölötte mindig jöhet, csak a nyerhető cucc szintje korlátozódik a szinted függvényében.
Dátum: 2009.02.23. 15:36:16
A "PO" valójában a FosOx-ot jelenti, ami a P1O1 vegyület, amit ugyan még nem tudtak előállítani, de nekem múltkor kinna mosdóban majdnem sikerült
Dátum: 2009.02.23. 15:34:24
Idézet: cirip - 2009.02.23. 15:18:28
Én igen, ha továbbra is kötözködik!
"- Könyörgöm, égessük meg!"
"- Mikor jön már a kövezés?"
mostanában mindenki ezzel a kövezzetek meggel jön
Hát bántanálak én?
Hát bántanálak én?
Én igen, ha továbbra is kötözködik!
"- Könyörgöm, égessük meg!"
"- Mikor jön már a kövezés?"
Dátum: 2009.02.23. 14:55:10
De, lazán bejelentkezhetsz egyszerre mind a három világba. Viszont az alábbi szövegedet nem értem: Idézet: Destroyer96 - 2009.02.23. 14:49:04
Írj az info@vegzetur.hu email címre és segíteni fognak.
utána meg regisztráltam a világ1-re (2-szer is)
Tudod, ugye, hogy nem lehet dupla reg? Ha ez arra vonatkozott, hogy elsőre elrontottad és törölted, akkor rendben van.Írj az info@vegzetur.hu email címre és segíteni fognak.
Dátum: 2009.02.23. 14:50:45
Mit nevezünk hungarikumnak?
Egy jellegzetes ízű gyomorkeserűt.
A történelmi Magyarország legnagyobb kiterjedésű területét.
Magyarországra jellemző magyar műveket, termékeket.
Jellemzően paprikás izesítésű hústermékeket.
Egy jellegzetes ízű gyomorkeserűt.
A történelmi Magyarország legnagyobb kiterjedésű területét.
Magyarországra jellemző magyar műveket, termékeket.
Jellemzően paprikás izesítésű hústermékeket.
Jó kérdés, jó válaszok.
Dátum: 2009.02.23. 11:52:24
Mikor volt a Mohácsi csata?
nem volt olyan
1626
1526
1426
nem volt olyan
1626
1526
1426
Ha valaki reklamálna emiatt, akkor gratulálok az idióta válaszához. Egyébként nálam csak "már szerepeltet" kapott volna, így "a válaszok nem jók"-at kapott.
Dátum: 2009.02.23. 11:39:21
A vegzetúr wikire nem lehet hivatkozni, hogy megtalálható benne az infó. Olyan kérdés lehet csak a játékból, amit egy első szintű, nem szövetségi tag tudhat.
Ráadásul a küldetések is módosulhatnak (korábban ez 10 döntetlenes volt, ki tudja, hogy a V3-on mi lesz ez a küldi). Ha olyan kérdést találsz, hogy hanyadik szinten található meg a sárkány, vagy Drakin, akkor azokat nyugodtan jelezd rossznak / túl speccel, esetleg már szerepelttel. Ha már nem értékelheted, akkor másold be a kvíz 3 topicba és törlik.
Ráadásul a küldetések is módosulhatnak (korábban ez 10 döntetlenes volt, ki tudja, hogy a V3-on mi lesz ez a küldi). Ha olyan kérdést találsz, hogy hanyadik szinten található meg a sárkány, vagy Drakin, akkor azokat nyugodtan jelezd rossznak / túl speccel, esetleg már szerepelttel. Ha már nem értékelheted, akkor másold be a kvíz 3 topicba és törlik.
Dátum: 2009.02.23. 11:18:43
Ezt én már évek óta tudom róla
Dátum: 2009.02.23. 08:51:00
Alaphelyzetben az első 20 játékos, aki megkapja a kérdést, értékel. Legalább 15 egyforma értékelés kell (rossz vagy azonnal törölni), hogy a kérdés kiessen. Ezen belül már az indoklások megoszolhatnak, itt valószínűleg a leggyakrabban előjött indoklást jelzi a játékosnak törlési okként.
Emellett van néhány kvízadmin, akiknek az ítélete egyértelmű, azaz ha ők törlésre ítélik, akkor nem várja meg a rendszer a 20 összegyűlt ítéletet.
Emellett van néhány kvízadmin, akiknek az ítélete egyértelmű, azaz ha ők törlésre ítélik, akkor nem várja meg a rendszer a 20 összegyűlt ítéletet.
Dátum: 2009.02.23. 08:32:24
Szintkülönbség: sehogy
Prémium tagság: elvben kevesebbet vihetnek, gyakorlatban ezt én nem vettem észre.
Prémium tagság: elvben kevesebbet vihetnek, gyakorlatban ezt én nem vettem észre.
Dátum: 2009.02.23. 08:03:08
Gratula, de a kérdésemre - sajna - nem válaszoltál
Dátum: 2009.02.22. 22:16:58
Mea culpa (te jó ég, ez a mai nap már a második...). Az időhöz való hozzárendelésének hiányát viszont tartom, hogy emiatt nem jó a kérdés.
Dátum: 2009.02.22. 22:02:52
A kérdésed 2 év múlva is megállja a helyét? Pláne, ha bevezetik az EURO-t és a Forint (igen, így, nagy betűvel) megszűnik? Pont, hogy olyat tegyél fel, amin ondolkodni kell, de ugyanakkor érdekes vagy művelő hatása is lehet. A banki hitelen sem kell nagyon gondolkodni.
Dátum: 2009.02.22. 21:10:23
Ezt a kvíz 3 topicba légy szíves.