Pár javaslat az "új" szövetségi épületekhez:
Kincseskamra: lehessen választani hogy milyen epikus ellenfelet szeretnénk (harcos, vagy varázslót)
Ha harcost, akkor a varázslata ne sebezzen akkorát, viszont fizikai harcban legyen erős,(magas másodlagos támadással és esetlegesen több harci körrel) megkaphatja akár a rubin horda bónuszait is...
Ha varázslót, akkor üssön nagyot a varázslattal mint eddig, viszont fizikai harcban akkor ne találjon be 5-600-at (vagy még többet!) és csökkenjen a harci köre akár 2-vel is...
Kennel: A már említett plusz képességek
Magasabb szinten legyen megszakítható a gyakorlás
Alkimista labor: Az esszenciák számát aktivitáshoz kellene kötni... Vadászni bárki tud, kihívást és portyát nyerni viszont nagyobb (ha nem is sokkal) feladat... Vagy ha ez nem megoldható, legalább kössük jó kvízválaszhoz...
Palota:
Prémium tagoknak való kiváltság helyett, inkább csökkentse az épületek építési költségét magasabb szinten! Így lehet a max szintje akár 100 is, amikor is fele Le-be kerülnek az épületek építései
Bűvös kunyhó: Adjon inkább automatikus ÉP regenerációt az állatoknak, mértéke függjön össze azzal hogy mekkora is a kunyhó szintje
Kínzókamra: A kihívás helyett inkább kapjon a kínzókamrából bejövő LE egy előre kiszámolt szorzót...
Hozzászólások - Dozer
Dátum: 2010.04.16. 16:52:04
Dátum: 2010.04.15. 15:48:25
igen-igen tudom persze... csak ti léptetek most egy drasztikusat ezért írtam nektek...
Mondjuk az felettébb furcsa hogy építkezésnél létezik egy olyan szó hogy "végeztek" nincs már mit építeni...
Maga a "vége" az ami nekem fura egy nyitott végű játéknál... Hiszen ez gátat szab egy szövetség fejlődésének...
ezért is írtam balga ötleteket, bocsánat
Mondjuk az felettébb furcsa hogy építkezésnél létezik egy olyan szó hogy "végeztek" nincs már mit építeni...
Maga a "vége" az ami nekem fura egy nyitott végű játéknál... Hiszen ez gátat szab egy szövetség fejlődésének...
ezért is írtam balga ötleteket, bocsánat
Dátum: 2010.04.15. 15:32:48
tudod ez olyan dolog, hogy meg kell tervezni normálisan..
Pl: az említett épület nem csökkenti a HT építési értékét és már meg is oldódott a problémád...
edit: ha ez az épület a HT "riválisa" lenne szerintem izgalmas építési stratégiákat eredményezne...
Pl: az említett épület nem csökkenti a HT építési értékét és már meg is oldódott a problémád...
edit: ha ez az épület a HT "riválisa" lenne szerintem izgalmas építési stratégiákat eredményezne...
Dátum: 2010.04.15. 15:27:38
mivel ti értetek el olyan szintre ahol nagyban igényelnétek a fejlesztéseket(és az ötleteket is) , szerintem nektek szól főként nemde?
Tudom-tudom lehetne jobbakat is kitalálni, biztos Miklós is gondolkozott már rajta (reméljük )
Tudom-tudom lehetne jobbakat is kitalálni, biztos Miklós is gondolkozott már rajta (reméljük )
Dátum: 2010.04.15. 15:21:58
drasztikus változást eredményezne egy olyan épület ami csökkentené a többi épület építési költségét???
pl: úgy működne mint a HT, aztán azért is lehetne versengeni...
Vagy az azúr légió képes arra hogy a HT mellett ezt az épületet is hosszabbtávon (együttesen) birtokolja???
edit: vagy olyan épületek amik csak bizonyos hordák építhetnek? (lenne minden hordának 1 olyan épület amit csak ők építhetnek...)
pl: úgy működne mint a HT, aztán azért is lehetne versengeni...
Vagy az azúr légió képes arra hogy a HT mellett ezt az épületet is hosszabbtávon (együttesen) birtokolja???
edit: vagy olyan épületek amik csak bizonyos hordák építhetnek? (lenne minden hordának 1 olyan épület amit csak ők építhetnek...)
Dátum: 2010.04.15. 15:13:03
Bár a V1-en csak egy kisebb karakterem van, szoktam nézni a (volt) Azúr Légió épületeit, nekem tetszik tényleg remekbe szabott "munka" az övék...
Én magát az épületek maximális szintjét nem értem őszintén szólva...
-Gyaktér/védőfal: Szerintem nyugodtan lehetne még emelni a max szinten mondjuk 5-5-öt...
-Aréna: Magasabb szinten ki lehetne hívni más (azonos hordába tartozó) szövetségek tagjait is????
-Kémgömb: Magasabb szinten csökken az újra használati idő?
-Katakomba: Továbbfejlesztésével csökken az újra használati idő pl...
-Palota: 20 szintig szerintem lehetne továbbvinni
-Térkapu: Sokak írták már hogy nyugodtan lehetne a max szintet akár 10-el!!! is fentebb vinni...
...stb (kennel, PC, Katalizátor...)
Az épületek 80-90%-nak max szintjét lehetne emelni, csak akarni kellene..
Vagy ezen fejlesztések már túlzóak???
(arról nem is beszélve hogy sok új épületet lehetne berakni...)
edit: illetve jó lenne ha az épületek nem csak "nyers" tápot adnának, hanem színesítenék is a játékot... gondolok itt pl egy olyan épületre, ahol az állatok mérhetik össze erejüket más karakterek állataival...
Én magát az épületek maximális szintjét nem értem őszintén szólva...
-Gyaktér/védőfal: Szerintem nyugodtan lehetne még emelni a max szinten mondjuk 5-5-öt...
-Aréna: Magasabb szinten ki lehetne hívni más (azonos hordába tartozó) szövetségek tagjait is????
-Kémgömb: Magasabb szinten csökken az újra használati idő?
-Katakomba: Továbbfejlesztésével csökken az újra használati idő pl...
-Palota: 20 szintig szerintem lehetne továbbvinni
-Térkapu: Sokak írták már hogy nyugodtan lehetne a max szintet akár 10-el!!! is fentebb vinni...
...stb (kennel, PC, Katalizátor...)
Az épületek 80-90%-nak max szintjét lehetne emelni, csak akarni kellene..
Vagy ezen fejlesztések már túlzóak???
(arról nem is beszélve hogy sok új épületet lehetne berakni...)
edit: illetve jó lenne ha az épületek nem csak "nyers" tápot adnának, hanem színesítenék is a játékot... gondolok itt pl egy olyan épületre, ahol az állatok mérhetik össze erejüket más karakterek állataival...
A V3-on a jelenlegi állás aki esetleg nem tudná:
- Ericath, az elragadó
Eddig összesen 544 térképdarabot találtak.
- Marietta, az elbűvölő
Eddig összesen 425 térképdarabot találtak.
- Agnaesh, a csábító
Eddig összesen 420 térképdarabot találtak.
- Katherin, a káprázatos
Eddig összesen 305 térképdarabot találtak.
Marietta és Agnaesh versenye nagyon izgalmas lesz valószínűleg... Ericath 544 térképdarabját viszont kicsit sokallom... Nagyjából van már képem arról hogy mely szövetségek vannak a lélekkufároknál, s azt kell mondjam nem feltétlenül aktívabb Ericath csapata Marietta és Agnaesh csapatánál...
Kíváncsi leszek mi lesz mondjuk 2 hét múlva, de eddig olybá tűnik az első hely sorsa kezd eldőlni... vagy ti nem így gondoljátok?
- Ericath, az elragadó
Eddig összesen 544 térképdarabot találtak.
- Marietta, az elbűvölő
Eddig összesen 425 térképdarabot találtak.
- Agnaesh, a csábító
Eddig összesen 420 térképdarabot találtak.
- Katherin, a káprázatos
Eddig összesen 305 térképdarabot találtak.
Marietta és Agnaesh versenye nagyon izgalmas lesz valószínűleg... Ericath 544 térképdarabját viszont kicsit sokallom... Nagyjából van már képem arról hogy mely szövetségek vannak a lélekkufároknál, s azt kell mondjam nem feltétlenül aktívabb Ericath csapata Marietta és Agnaesh csapatánál...
Kíváncsi leszek mi lesz mondjuk 2 hét múlva, de eddig olybá tűnik az első hely sorsa kezd eldőlni... vagy ti nem így gondoljátok?
Dátum: 2010.04.07. 17:39:53
minél többet.. Mert a 30 kereskedelemhez meg is kell nyerni az eventet...
a fene mindig megelőznek
nem jár Tiha
írta Miklós hogy nem számít a gyorsítás...
Dátum: 2010.04.02. 10:25:20
Gratulálok a Csak simán torony tagjainak a győzelemhez!
Dátum: 2010.04.01. 19:34:36
Nem költözöm, a V3-on elég jól megvagyunk a V4 az meg V4, már a szerverleállások idején (lehet még lesz 1-2 ki tudja?) éreztem hogy a végjáték elég zűrös lesz nálatok... (kompenzáció követelés...stb) Aztán jött most ez az építős dolog, ami igencsak felforgatta az amúgy is viharos vizet a V4-en...
Szerver tisztaságról én már rég nem beszélek! (lásd: olympos balhé)
de most kapom az osztást személyesen is, gondoltam akkor írok is már
Szerver tisztaságról én már rég nem beszélek! (lásd: olympos balhé)
de most kapom az osztást személyesen is, gondoltam akkor írok is már
Dátum: 2010.04.01. 19:23:09
Azért utálni valakit mert a győzelemre hajt, az nagy butaság...
Itt most az a gond hogy van 2 erős csapat aki a győzelemért játszik és most egymásnak estek A kisebb szövetségek inkább tanuljanak tőlük, ne utálják őket...
Itt most az a gond hogy van 2 erős csapat aki a győzelemért játszik és most egymásnak estek A kisebb szövetségek inkább tanuljanak tőlük, ne utálják őket...
Dátum: 2010.04.01. 19:09:39
A lélekszipolyozókról pedig: Az egy nagyon jó banda, néha belépek még az ottani karakteremhez amit átadtam...
Tehát nincs semmi és (gyanítom nem is lesz soha) ami rossz fényt vetne rájuk
Tehát nincs semmi és (gyanítom nem is lesz soha) ami rossz fényt vetne rájuk
Dátum: 2010.04.01. 19:07:37
Én nem játszom V4-en Maci, épp ezért "merek" vitába szállni veletek is.. (éppúgy mint a HTF tagjaival) lakótársam karakterén át szemlélem az eseményeket, mondhatni tapasztalatokat gyűjtöttem hogy a következő V4-en reális esélyünk legyen a győzelemre... a csapat már majdnem kész volt, aztán jött a változás (következő V4-en 50-es szinttől indulás ugye)... de ha már elkezdtem gondoltam végig is csinálom, mindkét élszövetséget elég régóta figyelem már...
Én nem mondtam soha hogy amit a HTF csinál az etikus, sőt épp ellenkezőleg, ha visszaolvasol a hsz-eim között megtalálod mi a véleményem a jelenlegi helyzetről...
Én csak azért mertem írni, mert a csak simán torony szövetség tagjai mondhatni "lecsalózták" a HTF tagjait, ami nem is lenne baj, hiszen amit most csinálnak az közel sem etikus számomra... de mivel figyelem a szervert és TUDOM ismétlem TUDOM hogy nálatok is fordult meg nem 1-2 tag aki szépeket épített nálatok, ezért az sem etikus amit ti csináltok jelenleg, mégpedig:
Csalónak nevezitek őket, röhejesnek, etikátlannak...stb
Én nem mondtam soha hogy amit a HTF csinál az etikus, sőt épp ellenkezőleg, ha visszaolvasol a hsz-eim között megtalálod mi a véleményem a jelenlegi helyzetről...
Én csak azért mertem írni, mert a csak simán torony szövetség tagjai mondhatni "lecsalózták" a HTF tagjait, ami nem is lenne baj, hiszen amit most csinálnak az közel sem etikus számomra... de mivel figyelem a szervert és TUDOM ismétlem TUDOM hogy nálatok is fordult meg nem 1-2 tag aki szépeket épített nálatok, ezért az sem etikus amit ti csináltok jelenleg, mégpedig:
Csalónak nevezitek őket, röhejesnek, etikátlannak...stb
Dátum: 2010.04.01. 18:55:23
mert nemsokára húsvét?
Dátum: 2010.04.01. 18:50:42
nem V3-on játszom már csak
Dátum: 2010.04.01. 18:45:07
Idézet: Jeriko - 2010.04.01. 17:08:38
Annyit azonban elárulok, a CSST taktikája többek között azon alapult, hogy két szövetségben kezdtünk (külön harcosok és építők), és még februárban az egyik szövetségből a tagok átjöttek a másikba.
Tehát akkor ti nem 35-en indultatok hanem mondjuk 50-en? (vagy akár 70-en?)
Mert ha ez így van akkor végképp semmi jogotok sincs kritizálni a HTF-et...
Annyit azonban elárulok, a CSST taktikája többek között azon alapult, hogy két szövetségben kezdtünk (külön harcosok és építők), és még februárban az egyik szövetségből a tagok átjöttek a másikba.
Tehát akkor ti nem 35-en indultatok hanem mondjuk 50-en? (vagy akár 70-en?)
Mert ha ez így van akkor végképp semmi jogotok sincs kritizálni a HTF-et...
Dátum: 2010.04.01. 17:07:33
szerintem 4-5 HT szint előnnyel nyeritek a szervert, ami reális lesz...
A 20+ szint nem lett volna az...
A 20+ szint nem lett volna az...