Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Cyrus Cronos

Oldal: 123456789
Azt hol láthattam volna, hogy már zárolták őket? Úgy tudtam a multikarikat törlik és csak a legrégebbit hagyják meg, ill. az illetőt ha elkapják és nem zárják ki a játékból jelezheti melyik az az 1 kari amivel tovább akar játszani és a többit törlik.

De lehet rosszul tudom...

Talán jobb lenne a törlés mint a zárolás mert így egy idő után lesz 1 világban kb. 200 multikari, nem fogja a játékos tudni ki inaktív és a multikarik átláthatatlan káoszt szülnek...
V1-en Kulau43, Kulau5, Kulau6, Kulau7, Kulau8 igen multigyanús.
Bár lehet ezt is hiába írom hiszen az előző hsz-emre sem jelzett vissza senki...
Dátum: 2012.07.07. 19:58:27
Döntetlenes küldetéshez keresek partnereket.

V1 Josh Levoir, 49.szint, smaragd.

A segítségeket előre is köszönöm
Dátum: 2012.06.26. 19:37:28
Sziasztok!

V1-en olyan smaragd szövetséget keresek, ahol TÉNYLEG full aktív a szövi fóruma, nem csak az adatlapukon hírdetik magukat annak.

1 személyes szövik kíméljenek!

Szívesen segítek építkezni és háborúban is lehet rám számítani, ill. még a szövi küldikben.

Minden nap többször fellépek (teló)

Ha vki szívesen látna maguk között a V1-en Josh Levoir a hősöm, oda írhat üzit.

Köszönettel: D.Szilárd

U.i: női smaragdszövik is írhatnak
Nem tudom jó helyre írom-e a következőt: V1, Roldok szövetsége szövi. Érdekes, hogy mind a 6 tagnak a neve keresztnévből és számból áll, a karik bemutatkozó szövege pedig igen hasonló ("barátokat keresek")

Ennek igen multi szaga van, mintha 1 gamer irányítaná a 6 karit azaz a teljes szövit.

Ezt nyugodtan lehet jelentésnek venni.
Dátum: 2012.06.25. 14:47:39
Hol halt meg Kováts Mihály ezredes parancsnok?

Spec. Ki ő egyáltalán? Általános műveltség esetén tudni kellene?
Dátum: 2012.06.24. 19:27:26
Az. Éppen az.
Nekem 1x ezért nem fogadták el a Drakin melyik szinten bukkan fel először kérdést.
Dátum: 2012.06.24. 14:31:53
Melyik mesebeli hősnek nincsen társa?

Tom
Lolka
Kisvakond*
Béni

Ha nagyon akarnék kötekedni a Kisvakond elválaszthatatlan társa az egér és a nyúl.

MiLYen, möSZe.
Sziasztok.

Tegnap este tettem fel egy kérdést miszerint mit jelent az, ha egy autóbusz menetrendjében egy adott időpont előtt + jel látható.
A válaszok a köv. voltak:
-az adott időpontban az autóbusz nem közlekedik
-az autóbusz az adott időpontban csak munkanapokon (hétfőtől péntekig) közlekedik
-...csak szabadnapokon (szombaton) közlekedik
-...csak munkaszüneti napokon (vasárnap) közlekedik.

A helyes válasz az utolsó.

A játékosok jónak minősítették a kérdést, fel is vettem a jutalmat a tegnap esti admin mégis törölte és 1 kérdés helyett -1 kérdést tehetek fel.

Miért lett a kérdés törölve?
Dátum: 2011.01.01. 14:32:28
Még vmi: ha a legtöbb játékos lusta lesz értékelni hetekig egy kérdést akkor ezek szerint az a kérdés hetekig pörögni fog és az arcomba "tolja magát"?
Dátum: 2011.01.01. 14:29:21
Nos csak röviden:
-nem iszom alkoholt
-köszönöm a kiigazításokat ott, ahol olvastam "250 kérdés feltevése után" van írva. Nyílván elírták, ahogy azt is, hogy a wikh használatától LE-t kapunk vagy ahogy nem tüntetik fel a portyázás menün belül, hogy a szintkülönbség alapján kereső opciónak semmi értelme mert a környékemen úgyis csak 5 szinttel feljebb/lejjebb tudok támadni.
-akkor érdemes besorolni a kvízt. Hm. 16-20 LE jutalomért (egy nap értékelgettem vagy 8-10 kérdést, ennyit kaptam értük
-miért kell besorolás pörgetésétől függnie hányszor jelenjen meg ugyanaz a kérdés? Miért nem tudnak bedobni egy nap a besorolandó mellé már besoroltakat is? A V3-on mindig más kérdések vannak, ott ma Woody Allen mondásával csak 1x találkoztam, a V1-en meg 6x.
-attól még, hogy egy kérdésre nem felelek még irritálni fog, hogy ott van.

Tiszteletben tartom válaszaitokat ettől függetlenül továbbra is tartom véleményem a kvíz rendszerről és az adminok hanyag munkájáról. Nem én vagyok az egyetlen, ki itt így vélekedik.
Dátum: 2011.01.01. 11:08:28
Sziasztok.

Nekem mindössze annyi lenne a javaslatom, hogy lehessen prémiumosként ugyanúgy archívumba helyezni a kalandokat, mint a csatákat. S hogy a hellyel se legyen gond elég lenne maximum 10 kalandot archiválni, s akinek már van 10 archiválva, és újat akarna archiválni 1-et töröl az eltárolt 10-ből.
Dátum: 2011.01.01. 10:57:27
Megtettem, megtörtént a kapituláció.
Köszi az infót.
Dátum: 2011.01.01. 10:34:48
Úgy látszik az év utolsó napján magukhoz tértek az adminok.
Ennek ellenére továbbra is azt írom amit korábban: az egész kvízes dolog egy fos.
Mivel mobilon játszom egyesével szoktam elkölteni a csp-imet. Tegnap 23x (írd és mondd: HUSZONHÁROMSZOR!!) találkoztam a "miben mérjük a feszültséget" kérdéssel.

Gratulálok! Egyesek baromi kreatívak!

Lehessen személyre szabottan kiiktatni a kérdéseket a vadászatnál. Tegyék be a "nem kérek több kérdést, lemondok a 10%-ról opciót".

250 kérdésfeltevés után 1% bónusz na ez meg a másik röhej. Minimum 12500 helyes választ kell elérni hozzá, aki meg nem váltotta ki csp-ből azt, hogy egy kérdés megválaszolása 2-nek számitson annak meg 25000-et. Pfö.
Dátum: 2011.01.01. 10:18:43
Sziasztok.

Először is boldog 2011-es évet kívánok mindnyájatoknak.

A következő a kérdésem: 29.-e 10:02 óta háborúzunk egy szövivel, 126-19-re vezetünk. Miért nem kapituláltak automatikusan mikor a 72 óra letelt és minden feltétel adott?

Köszönöm a válaszokat.
Dátum: 2010.12.28. 21:08:36
Köszönöm szépen a linket igen pazar de Viszok a te mondataid homályosak nekem:D
A hősöm 40. szintű gondolom vmennyire akkor ismerem a játékot:-)
Érdekesebbnél érdekesebb kérdéseket teszek fel? Hm ez nem a kérdezz és mi válaszolunk rovat?
Dátum: 2010.12.28. 19:12:07
Sziasztok.

Tudjátok elég nekromata beállítottságú vagyok a szerep -és online játékokban. Ha idióta a kérdés előre bocsánatot kérek:D
Szóval tudja-e valaki, hogy a VÚ lényeit hol lehetne megtekinteni összegyűjtve (az avatárképekre gondolok)?
Érdekelne hány különböző nekromata lény van a játékban (izombi, lidérc, nekropoid, stb.). A wikidoton nem leltem ilyesmit.

Más: Mortimer azt írja, ha használjuk a wikidotot LE-t kapunk érte. Én még ezt nem tapasztaltam (bár lehet ezt már kérdeztem és nincs valóságalapja ennek).
Dátum: 2010.12.28. 18:32:07
Atall felkeltetted az érdeklődésem: számodra mi a gond a kvíz olimpiával?
Dátum: 2010.12.28. 16:45:33
Duplapost, fagyás volt.
Dátum: 2010.12.28. 16:43:58
Igen:-( sikerült.
Szóval ugyanaz van majdnem mint a tf/gn vonalon.
De csesszus akkor keressenek lelkes/járatos/tapasztalt játékosokat adminoknak akik szívesen átnyálazzák ezt a topikot, a rossz kérdéseket és rendbeteszik a kvíz káoszt!
Csak 2 nevet mondok példaként aki szerintem alkalmas lenne az olvasottak alapján: Birka és Craslorg.
Van amikor 14 órát lógok a játékon remekül meg lett alkotva számításokat végzek, taktikázok szakértelmek terén, 20 tagú szöviben vagyok hadügyfelelős és taktikai parancsnok élvezem a game minden mozzanatát, barátokra leltem, szívesen veszek olykor ősköveket erre elcseszik így... Kivétel a kvíz olimpia az perfect, na azt szívesen lenyomom mégha nem is nyerek mert ott vannak "ritka" kérdések és kihívást jelent.
Oldal: 123456789