Hozzászólások - Halmozottan Hátrányos
Oldal: 12
Dátum: 2011.06.05. 16:01:16
Igen, Fericske, jobb belátásra bírt. Csak annyival jobb helyzetben leszek, hogy ezt a fórumot 99% ban kerülni tudom, mert majd ők segítenek!
Dátum: 2011.06.05. 14:06:11
Sírhatsz is, mert eszed annyi mint ezeknek a betűknek a jelentősége innentől.
Fericske megfontolom és kösz
Fericske megfontolom és kösz
Dátum: 2011.06.05. 13:49:02
Semmi megfutamodás, karit töröltem, de fórumra felenged gondolom V4 miatt.
Nézd Viszok, az én meglátásom az egy játék nem csak magáról a játékról szól, ha nem esetleges " hülyén hangzó: össznépi társalgásról is!" Valakiknek ennyire fáj, hogy valaki nem ért hozzá azt külön tudom sajnálni.
Én meg nem kérek abból, hogy senkiházi suhanc mert ő itt a valaki lebaromozzon, lenézzen.
Nézd Viszok, az én meglátásom az egy játék nem csak magáról a játékról szól, ha nem esetleges " hülyén hangzó: össznépi társalgásról is!" Valakiknek ennyire fáj, hogy valaki nem ért hozzá azt külön tudom sajnálni.
Én meg nem kérek abból, hogy senkiházi suhanc mert ő itt a valaki lebaromozzon, lenézzen.
Dátum: 2011.06.05. 13:05:18
Bár nem nagy veszteség vagyok Vu-s társadalomnak, de itt a társaság zöme azt gondolja, hogy mindent tud. ebben az esetben én abba hagyom játékot.
V5 HH 14. szint 3 kvízmedál egyéb nincs sziasztok!
V5 HH 14. szint 3 kvízmedál egyéb nincs sziasztok!
Dátum: 2011.06.05. 13:02:57
Off:
No Fear örülhetsz valaki végig száguldott összes kommentemen lehúzta azokat.
Szóval amit én itt észre vettem: Ne kérdezz mert hülye vagy! Vannak páran akik segítő készek, nekik köszönöm is segítséget. Nem bosszantom magam tovább. Sziasztok
No Fear örülhetsz valaki végig száguldott összes kommentemen lehúzta azokat.
Szóval amit én itt észre vettem: Ne kérdezz mert hülye vagy! Vannak páran akik segítő készek, nekik köszönöm is segítséget. Nem bosszantom magam tovább. Sziasztok
Dátum: 2011.06.05. 12:54:21
Neked küldöm a válaszom. Lehet baromságot kérdezek mint ahogy mondottad is...
ád 1 : Örülök neki, hogy te ilyen "építő" jellegű kritikával, bebizonyítottad, hogy kened-vágod a játékot.
Ád 2: Az első pont engem annyira nem érint!
Ád 3: Az az elnyomod az összes pp-d dolog nem annyira fekszi a gyomrom tudod? 0 tp ért megyek, ahogy mondtad rengeteg szintet... Az persze neked nem probléma természetesen, hogy v5 ön így is alig fér bele a szakizgatás a kapott Lé-ért vadászatnál...
Légy szíves legközelebb ne írj TE ostobaságot. Lehet nem értek annyira hozzá, de azt feltudom mérni mi éri meg és mi sem.
Viszok:18. szint okés ha más a taktikád mint nekem!
Fercsi: valószínű te írtad a legközelebb állót a valósághoz, adva van egy lehetőség, ha akarom megpróbálom, ha nem akkor nem. Ez a pp-s dolog bárhonnan nézem nem a Le szerzős szaki maxolós taktikához való.
ád 1 : Örülök neki, hogy te ilyen "építő" jellegű kritikával, bebizonyítottad, hogy kened-vágod a játékot.
Ád 2: Az első pont engem annyira nem érint!
Ád 3: Az az elnyomod az összes pp-d dolog nem annyira fekszi a gyomrom tudod? 0 tp ért megyek, ahogy mondtad rengeteg szintet... Az persze neked nem probléma természetesen, hogy v5 ön így is alig fér bele a szakizgatás a kapott Lé-ért vadászatnál...
Légy szíves legközelebb ne írj TE ostobaságot. Lehet nem értek annyira hozzá, de azt feltudom mérni mi éri meg és mi sem.
Viszok:18. szint okés ha más a taktikád mint nekem!
Fercsi: valószínű te írtad a legközelebb állót a valósághoz, adva van egy lehetőség, ha akarom megpróbálom, ha nem akkor nem. Ez a pp-s dolog bárhonnan nézem nem a Le szerzős szaki maxolós taktikához való.
Dátum: 2011.06.05. 11:31:25
Tudom nyűgös vagyok, de neked is csak annyit mondhatok: 14. szinten?
Dátum: 2011.06.05. 11:19:42
Pláne 14. szinten....
Dátum: 2011.06.05. 10:28:58
Jó rendben, bocsi közben jönnek a kérdéseim mivel új vagyok. Ugye V5 ön vagyok és ahhoz, hogy teljesíthessem portyáznom is kell majd. Persze vadászatért is emelt összegű tp-t kapunk a többi világhoz. Ehhez jön majd hozzá, hogy portyáért valószínű 0Le/tp-ért fogok ütni. Ezt nem lehetne valahogy kompenzálni?
Dátum: 2011.06.05. 08:00:06
Köszi hszeket, még egy kérdés : Lehet tudni mikor kezdődik? Jelenleg 180 csp vel vagyok, és ha lenne rá idő akkor nyomnék egy tároló kapacitás növelést. Ehhez viszont jó lenne tudni mikorra várható az esemény.
Dátum: 2011.06.04. 22:03:44
Köszi! Prém megvan, tartalékkal sincs gond, tehát 5-6 szaki ponttal elég is lennék akkor neki állok.
Dátum: 2011.06.04. 19:27:44
Sziasztok, ha valaki lenne olyan kedves és privátban megírná rám 14. szintűre lebontva, hogy érdemes e evvel az eventtel foglalkozzak?
Térképkeresésem 0, és szerintem nekem kimarad ez az event, de ha valaki tud valamit amit én nem azt megköszönném!
Térképkeresésem 0, és szerintem nekem kimarad ez az event, de ha valaki tud valamit amit én nem azt megköszönném!
Dátum: 2011.05.30. 21:35:04
Rendben, már vezetem a papíron a statomat.
Köszönöm még egyszer mindenkinek Hsz-ét!
HH
Köszönöm még egyszer mindenkinek Hsz-ét!
HH
Dátum: 2011.05.30. 20:38:18
Látod ez az és most már tényleg lekattanok a témáról, Írod Craslorg, hogy 1000, 2000, 5000 nél majd valahol kiegyenlítődik(nincs tisztázva mikor). ADZSI írta, hogy 30. szintig van ez a felhozó státusz, tehát átlagnak a 15. szint tp mennyiségét veszem ami olyan 25 Tp. 1000-2000 vadászat még rendben van. 5000 vadászat? Az 125000 Tp! Bár nem számoltam ki de ez biztos van 20 szint Tp mennyiség. Ami azt jelenti hogy bőven előfordulhat az, hogy a felhozó szakaszom - os, s mikor majd már nincs inspiráció akkor fog nekem kompenzálni mikor már nem kapok +Le mennyiséget?
Dátum: 2011.05.30. 20:15:56
Ó köszi! Na ezt kerestem. Tehát akkor ha valaki később indít egy karit elvileg nagyobb lesz az egyik szorzó tényezője, ugye? S mivel azt mondtátok Tp és Le re is ugyanolyan hatással van ez azt jelenti még több Tp-t kapnék 1 hónap múlva indított karival. Lélekenergiát is többet kapok. Eddig jól mondom? Most jön a lényeg: Viszont azt is mondtátok, hogy van egy +-40, +-50% kilengés, evvel a kilengéssel akár az is belefér, hogy még több Tp mellé ehhez hasonló avagy ennél gyengébb Le mennyiséget kapjak! Akkor csak valami nem kóser?!
Dátum: 2011.05.30. 20:00:46
Uno Momento! Igyekszem nem lovagolni a témán, de mint kis naiv, próbáltam utána járni pontosan V5 szabályainak, nem sok infót találtam, abból is az inspiráció érdekelne.
Edit: Rájöttem, hogy nagyon nem okosat írtam.
Akkor ha 2 karit indítok egyszerre( ami ugye nem lehetséges) mi különbség lenne köztük? Az a +-40, +-50% kilengés ami a vadászattal jár? Ez akár 90% Le mennyiséget is jelenthet. Rosszul látom?
Edit: Rájöttem, hogy nagyon nem okosat írtam.
Akkor ha 2 karit indítok egyszerre( ami ugye nem lehetséges) mi különbség lenne köztük? Az a +-40, +-50% kilengés ami a vadászattal jár? Ez akár 90% Le mennyiséget is jelenthet. Rosszul látom?
Dátum: 2011.05.30. 17:13:45
Ez most ellenvetés volt?
http://www.google.hu/search? hl=hu&source=hp&biw=672&bih=707&q=dumbledore&aq=0s&aqi=g-s1&aql=&oq=dambled
Nézd meg ezt! Csavarkulcs jól javított.
Edit: előbb még Bpetya hszt láttam erre most Csavarkulcsot
http://www.google.hu/search? hl=hu&source=hp&biw=672&bih=707&q=dumbledore&aq=0s&aqi=g-s1&aql=&oq=dambled
Nézd meg ezt! Csavarkulcs jól javított.
Edit: előbb még Bpetya hszt láttam erre most Csavarkulcsot
Dátum: 2011.05.30. 15:10:22
Köszönöm hsz-eket, ma lenyomok egy 100-as és holnap is egy 100-as vadászatot. Majd összegzem.
ADZSI : szaki irányosan fejlődnék, pont ez a tervem, csak valahogy nem érzem hogy megfelelő szaki összeget tudnék produkálni egy szint alatt. A második gondolatod meg, köszi, biztos belefutottam volna és csak vadászatból építettem volna fel karimat. Így egy kicsit áttervezek.
ADZSI : szaki irányosan fejlődnék, pont ez a tervem, csak valahogy nem érzem hogy megfelelő szaki összeget tudnék produkálni egy szint alatt. A második gondolatod meg, köszi, biztos belefutottam volna és csak vadászatból építettem volna fel karimat. Így egy kicsit áttervezek.
Dátum: 2011.05.29. 21:12:48
Aham, értem akkor bocs és köszi. Ettől függetlenül én érzem karimon, hogy nem verseny képes, mert egyszerűen nem lehet szintet tartani a megfelelő ütemben. Most betöltöm a kutat utána tápolok kicsit sütéssel, ha így sem lesz meg a normális fejlődési arány akkor szerintem felesleges erőlködjek.
Egyébként ez a képlet nem tud elcsúszni valahol? Mivel úgy olvastam, hogy minél később regel valaki, annál nagyobb a felzárkóztatási ráta. Tehát esetleg az nem fordulhat elő, hogy a Tp követi is ezt a fonalat csak a Le mennyiség csúszott el valahol az idők folyamán?
Egyébként ez a képlet nem tud elcsúszni valahol? Mivel úgy olvastam, hogy minél később regel valaki, annál nagyobb a felzárkóztatási ráta. Tehát esetleg az nem fordulhat elő, hogy a Tp követi is ezt a fonalat csak a Le mennyiség csúszott el valahol az idők folyamán?
Dátum: 2011.05.29. 20:40:04
Lehetséges lenne ehhez a stat figyeléshez kaphatnék egy scriptet? Akár privátban is és némi instrukcióval a telepítéshez? Megköszönném, de azért Birka eredményére kíváncsi vagyok.
Mód.: számoltam képlettel 1.45*12*10= 174
Erre jön 37% spm ami 64,38+174= 238.38
Erre jön a 12% a helyes válaszért 238+29= 267Le ez a minim mivel sima állat volt.
Az igaz, hogy a 40-50%+- -ba belefér még a 140 is, de akkor elgondolkodtató, hogy jó lenne ezt megváltoztatni.
Mód.: számoltam képlettel 1.45*12*10= 174
Erre jön 37% spm ami 64,38+174= 238.38
Erre jön a 12% a helyes válaszért 238+29= 267Le ez a minim mivel sima állat volt.
Az igaz, hogy a 40-50%+- -ba belefér még a 140 is, de akkor elgondolkodtató, hogy jó lenne ezt megváltoztatni.
Oldal: 12