Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Razor

Dátum: 2024.09.22. 18:49:47
Az normalis h a vegzet fetise 250es bonuszok mellett az allatokat ert varazslatsebzest most csak 90%al csokkenti?
Eddig ez is pont annyi volt mint a tobbi bonusz (transzdestrukcio, kritikusok stb)
Ezert is volt a sebzes mindig negativ elojelu.
Dátum: 2024.09.03. 15:37:15
Az eves tervben 9.-ere volt irva
Dátum: 2024.09.01. 13:45:23
Szia!
1es szinten 50% bonuszt kapsz a jutalmakra, 2esen 100%, 3ason 150%, 4esen 200%.

Ezt addig kapod amig osszesen el nem ersz 7000%-nyi bonuszt. Tehat ha pl 1esre fejleszted es ugy hagyod akkor 140 szint alatt hasznalod fel ezt a 7000%-ot.(7000/50=140). Ha 2esre akkor 70 szint alatt ered el a hatart. Stb.
Innen egyebkent latszik h a nerf ota az hogy hanyas szintre fejleszted az AF-et igazabol csak es kizarolag az idot hatarozza meg ami alatt elered a hatart. Ha nem sietsz eleg csak 1esre fejleszteni, ugyanazt fogod kapni mint aki 4-esre csak tobb idobe telik amig megkapod. (Ami meg lehet jo is mert ahogy no a szinted tobb az alapjutalom amire a bonusz megy tehat jo esellyel tobbet kapsz.)

Ha elerted a hatart onnantol ez a bonusz lecsokken 5-10-15-20%-ra. Tehat tizedannyi lesz.

szvsz ez az AF addig igazan buli amig el nem ered a nerf hatart. Onnantol nagy fa eseten van csak jelentosege h most 5% v 20%.
Most kiszamoltam nalam 400as szint 105os fanal az 5% 10db plusz jutalom, 20%nal mag kb 35 db lenne.
Dátum: 2024.07.26. 08:13:07
Nem tudom h problemanak minosul e de sok tojas maradt rajtam. Annak elllenere hogy minden maxos volt.

Rengeteg vadaszat ital van a jatekban ezek gondolom nem lettek bekalkulalva. Pedig magas szinten ugye keves mar a napi csp-m.

Igy hasbol azt mondanam h alacsonyabb szinten egy kisebb inspiratorral napi akar 150-200 csp-vel meg csp ital nelkul is sejtesem szerint sok tojas marad a jatekosokon kikeltetlenul.
Dátum: 2024.07.15. 22:15:52
Idézet: _8._sz._ÁÉV - 2024.07.15. 21:45:40
Hát szerintem kevésbé win-win a szitu, mert inkább vastagon beletojik az egyén a szövetségi tervbe, csak kapja meg a max tokent, mert túl nagy lenne a veszteség, ha nem kapná meg azt a 2 tokent naponta.

Ok csak en nem ertem h ilyen beletojos ember miert van egyaltalan a szovetsegetekben?
Dátum: 2024.07.15. 22:05:03
3 embernek pont annyi ido megcsinalni a tervet mint 15-nek.

Ha nem akkor valamit rosszul csinalsz...
Dátum: 2024.07.15. 22:03:31
Ez tok hulyeseg.

Nalunk aki elottem csinalta a terveket 3 muszakos munkarendben dolgozott. 1 het delelott 1 het du 1 het ejjel. Es igy tovabb.
Megis mindig ki volt irva es be is volt utve mind a 8-10-12 eppen mennyi tagunk altal. Es nem multizik senki. Nem lepkedunk be egymashoz.

Barmikor 2-3 perc alatt be lehet utni egy tervet. Meg csak nem is sokkal tobb ido mint a gyakorlot nyomogatni. Gondolom mindenkinel van telefon. Barhol barmikor megoldhato.

Akarni kell.

Ha meg ennyire nem fontos akkor a token sem olyan fontos.

Ui
Amugy tok nem erdekel h ki mennyi tokent kap es miert. Ez nem errol szol hanem arrol amit okoz. Arrol h a SZOVETSEGI bajnoksag one man show lett akar 4-5 napra is. Ha meg nem igy csinalod es probalod szinte az utolso igazan szovetsegi tevekenyseget eletben tartani akkor hatranyba kerulsz.
Dátum: 2024.07.14. 13:36:00
En ezt mar elengedtem. Megegyszer biztos nem valtozik meg lett egy kompromisszum eljunk vele egyutt.

De egy dologban tevedsz.
A gyakorlot a jatekosok kertek es nagyon jo dolog de soha nem volt rola szo hogy token fog erte jarni. Ez csak egy elsore nagyon elbaszott programozasi hiba vagy inkabb programozas elotti tul keves gondolkodas eredmenye lett.

Ha ezt a gyakorlot elsore sikerul jol leprogramozni es soha nem is jart volna erte token akkor eszedbe sem jutott volna tokent kovetelni a semmiert.

A gyakorlo arra van h elkoltsd a PP-t.
A token azert van mert reszt veszel a szovetseg eleteben koveted a kiirast es megprobalod vegrehajtani legjobb tudasod szerint.
Dátum: 2024.07.10. 17:45:35
Idézet: LanMaffia - 2024.07.10. 17:19:27
Vagy az lenne a cél, hogy ne 1 emberes SZB legyen, hanem legyen rákényszerítve mindenki a taktika ütésre, aminek kvázi a jutalma a token? Mert ennek van értelme, de akkor meg nem kell ez a 3 ütés 1 ütés akármi.

Pontosan.

De lathatoan nem mertek elhatarolodni egyik feltol sem es igy lett egy felmegoldasos kompromisszumfeleseg annak ellenere hogy evekig ment az SZB ugy h csak a rendes utesert jart token.
Dátum: 2024.07.10. 12:55:53
Erdekes szerintem pont forditva.
Az a rinya a kobon ha valaki a semmiert akar tokent es ha nem kapja meg sir...
Dátum: 2024.07.10. 12:43:40
Idézet: pityu - 2024.07.10. 11:52:51
Idézet: Husosfagyi - 2024.07.10. 11:09:22
...

Az az egészben a kutyaütő dolog, hogy azok a tokenek, amik elég kemény (kifogásolt) pluszokat adnak, kvázi kompenzációként kerültek be a bajnoki medálgyűjtők ellensúlyozására, hogy majd a nagy számok törvénye eccer talán kiegyensúlyozza a bajnoki medálokkal szerzett brutális előnyöket, de erről már szinte mindenki megfeledkezett.

Hat nem tudom milyen "kemeny" pluszokrol beszelsz de meg napi 6 tokennel szamolva is evi 232 TO rol van szo.

Ne az minden csak nem kemeny.
Dátum: 2024.07.10. 12:38:20
Nem rinya. Csak szeretnem ha az SZB ugy funkcionalna mint reg.

Es nem vagyok elegedett. Nulla token kellene gyakorlora.
Dátum: 2024.07.04. 10:54:21
Amugy ez a gyuru/nyaklanc fejlesztes a targy egyeb tulajdonsagait is noveli vagy szigoruan csak a tulajdonsag bonuszokat?
Azert mert miota van token a gyakorloert azota meg lehet tenni h akar 3-4 napig is mindossze 1 ember utoget ezzel alacsonyan tudja tartani az utesszamot es a tobbi csak akkor szall be mikor baj van es olyan szinten tudja varialni ezzel az aranyokat a mezokon ami amugy szinte lehetetlen vagy nagyon nehez lenne egy 5. vagy 6. napon.

Es igen tudom hogy ezt mindenki megteheti ezzel a palya nagyjabol egyenlo de az SZB nem igy lett kitalalva es ezzel ki is van herelve az alapelve. Az osszefogas, ki hogy tudja osszefogni es kivitelezni a tervet stb. Most ez ha akarom egy egyszemelyes tevekenyseg lett es ha gond van csak akkor hivok par tarsat utni a het vege fele. Meg eggyel kevesebb dolog ami tarsas...

Az meg nevetseges indok h csak az SZB-zen akit erdekel. Ha mar ugyis ellovod a PP-t nem mindegy neked hova? Gyakorlora vagy a terv reszekent adott helyre?

Ha nincs SZB ne legyen token. Regen is igy volt megse volt siras. Bekerult a gyakorlo ami hianypotlo volt es megmentette a jatekot ezzel egyutt egy programozasi hiba miatt lehet erte tokent kapni.

Es most amugy evi 2200 tokenen megy a siras ami kb 210 TO. Nem hiszem hogy ez fogja megvaltani a vilagodat.

Vedd ugy mint regen. A token a jutalmad azert hogy hajlando vagy es veszed a faradtsagot tarsas jatekot is jatszani rezt venni az SZB-ben es segiteni a szovetseged. Ha nincs nem baj de a semmiert ne jarjon token se.
Pont mint regen.

Egyebkent ez meg segiti a nagyobb letszamu szovetsegeket. Eddig mindegy volt hogy hany tagu a szovi 3 vagy 20 aranyaiban ugyanannyi utes volt varialni a szazalekokat. Most lathatoan nagyobbat es konnyebben lehet modositani tobb taggal.
Koszcsi a tolmacsolast
Valoban.

Nem kevesebb token kell a gyakorloert hanem nulla.
Dátum: 2024.06.13. 12:05:08
Hu koszi h segiteni probalsz de nem ertem mire gondolsz itt a 90 meg 70%al.

En szt szeretnem tudni hogy ha vagyok most 400-as szinten mekkora kritikus kell a veremben hogy ha talalok akkor MINDIG legyen kritikus. (mint SZB.ben, terkapuban xenoban stb)

Az a kerdesem hogy miszerint van megallapitva ez a szam. Tapasztalati szint fuggo? Kornyezetembol atlagol valamit? Vagy tok mas?
Dátum: 2024.06.11. 22:46:42
Nem. Felreertetted teljesen.

Arra gondolok h mekkora kritikus kell h mindig biztosan bejojjon.

Nem nagyon szoktam csinalni mert a kabitas sokkal gazdasagosabb viszont nem tudtam nem eszrevenni h minel feljebb jottem annal kevesbe ment a kritikus. Nem tudom hogy azert mert szintfuggo (ezesetben elgondolkodok a fejlesztesen) vagy esetleg a kornyezetemtol fugg mint a kalandoknal. (Ebben az esetben teljesen felesleges es hagyom).

Vagy valami tok mas.
Dátum: 2024.06.11. 16:25:47
Ez jol hangzik de rogton 2 dolog is eszembe jutott ami tisztazando meg ido elott nehogy keso legyen.

1. Epikust irsz. Entitasbol is esni fog?

2. Ha entitasbol is esik akkor jo lenne ha nem lennenek buntetve azok a jatekosok akik jatszanak a jatekkal. Ertsd "A" jatekos kiszedte a 460as targyakat es azota nem uti az entitast egyaltalan igy van elotte tobb szaz utheto amibol eshet nagyon sok ilyen cucc es van "B" jatekos aki uti azota is es nincs elott szinte semmi ezert bahatarolja a sajat szintlepese a fejlesztest.
Dátum: 2024.06.11. 15:50:09
Hello

Meg tudja vki mondani hogy a veremben a kritikusok celszama mi alapjan kerul meghatarozasra? Szintfuggo? Esetleg mint a kalandoknal a kornyezetem kritikusaibol szamol valamit (atlagot?). Vagy tok mas?