Dátum: 2026.03.13. 18:26:01
Idézet: Miklós - 2026.03.13. 15:28:07
Küldetések számolása:
Itt az a probléma, hogy a küldetésekért (és az érte járó LE-ért) erőforrást (CSP-t, PP-t) kell befektetned normál esetben.
Itt azonban nincs erőforrás követelmény, ezért kvázi ingyen tudnád pörgetni a küldetéseket.
Szerintem ez nem olyan problémás, mert az event csak 2 hetes, és ez is lehet egy motivációs tényező arra, hogy a karakterek részt vegyenek a rajta. Sőt egyelőre valljuk be őszintén elég uncsi, mert nincs semmi platform, ahol együtt lehetne működni, a szörnyek százával állnak szemben néhány kalandozóval, az építés bruttó kattintás igény, a közlekedés eléggé nehézkes.
Aki az első (béta) eventen részt vett, max a templomi pálcáig van motiválva a következőben, az 50 csata/nap-os reliket minden alkalommal meg kell venni 25 kőért...
Legalább lenne valami a csatákból gyűjthető eventkacat, mint a minieventeknél, és valami beváltási lista ... DE végül is TI tudjátok, hogy megéri-e a részvételre ingerelni a népet

Dátum: 2026.03.07. 20:40:28
Hát, van 830 pontom, 600 után már nincs nyeremény...

Dátum: 2026.02.23. 14:33:30
Baratynak jeleztem a problémákat.
A 0-8 órák közti kényszerszünet esetére, azt írta javította!
Az esti játékosok esetén felhalmozódó pontok esetét még megbeszélik, lehet hogy lesz rá valami megoldás.
Elvileg lesz majd újra támadás gomb, a csaták gyorsítására, és elvileg itt is működnie kell a csaták végére ugrás beállításnak.
Ha lesz rá érkezése, a mozgásnak majd csak a végpontját kell megadni, a költséget pedig számolja a gép.
Dátum: 2026.02.23. 08:10:20
Számolgassunk!
napi pontok 40, egy mezőre építeni max 100-at lehet, támadni egy körben 20-at.
Van egy tábla 20x20 játékmezővel. Ha a játékosok megtöltik a tábla rájuk eső részét tornyokkal, akkor csak támadni és mozogni lehet.
Van egy mezőn párszáz szőrnyeteg.
Ha a játékos ilyen esetben lép be, naponta eccer, akkor gyakorlatilag a pontjait nem tudja elkölteni, vagy mozgással kell elalibiznie a dolgokat.
- Szóval ez inkább bug, mint feature
- További probléma, hogy a támadás feleslegesen sok kattintással jár, hiányzik az, hogy a csata aljára ugorjon a vezérlés, és hiányzik az újra támad gomb, de lehetne egy olyan is gomb is (mondjuk "Roham" néven), ami attomatikusan addig üti a szőrnyeket, amíg a pontok lehetővé teszik (max 20 csata, nem lehet több, mint ahány esemény pontja van), vagy amíg a karakter el nem ájul.
- A mozgások is tök felesleges kattintásigényt generálnak, ha mondjuk az ember egy 15 mezőre levő villogó piroshoz menne csatázni, akkor lehet, hogy a zöld mezőktől függően 20x kell a mozgáshoz, mezőt kijelölni, megnyomni a mozog gombot, ez helyett, ahogy a veremben simán számolható lenne, hogy mennyi pontra van szükség, és ha van annyi, levonni, karaktert áthelyezni, ha nincs jöhet sz üzenet, hogy "Nincs elég esemény pontod."
DE aztán lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat, és minden jó ahogy van...

Dátum: 2026.02.23. 07:47:33
Azért ez gáz, aki korán reggel, és késő este tud játszani, az nem tudja elkölteni a pontjait...

Dátum: 2026.02.22. 13:05:34
Azt hiszem a villogó piros jelzi, hogy ott ép egy erős szörny van
Dátum: 2026.02.21. 21:40:17
Idézet: Ördög - 2026.02.21. 17:46:36 Most nézem, V2 világ, az frontvonalon 4-22 számú hős van, szemben 300 mező x 600-800 szörnnyel . Mikor is tudunk győzni. A V4 világában összesen kb. 20 kalandozó van és detto 15 x 20 mező x 600-800 szörny. Itt mindenki építene, de nincs mit
Szerintem egy csatatér van, és az összes világ azon játszik.
Dátum: 2026.02.19. 15:11:45
A csaták után a 0TP és 0LE állandó lesz, vagy csak most ilyen mert teszt verzió?
Dátum: 2025.10.23. 17:45:52
Hát, a kérdés nem az enyém, de szerintem jó, nagy tévedésben élsz
A gyilkos galóca majdnem teljesen fehér gomba, aki a lemezeket nem nézi meg, képes összekeverni a csiperkével, ebből ered a legtöbb halálos gombamérgezés.
A piros kalapú fehér pettyes gomba a légyölő galóca:
https://hu.wikipedia.org/wiki/L%C3%A9gy%C3%B6l%C5%91_gal%C3%B3ca
A gyilkos galóca pedig ilyen:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Gyilkos_gal%C3%B3ca
Dátum: 2025.09.29. 21:41:02
Nekem mindkettő van, töröld az előzményeket, indítsd újra a böngésződ, esetleg a gépet is, talán az megoldja.
Dátum: 2025.08.30. 18:57:03
A Szubplazma Detektor a bolygó ura eventhez tartozó temporális relikvia. Azért lehet a boltban kapni, mert vannak olyan feladatok és küldetések, amikhez szükség van/lehet rá, még akkor is elérhető legyen, ha valaki nem jutott el a megszerzéséig az eventben. Azért tűnt el, mert pár nap múlva kezdődik a piramismászás, ilyenkor az összes ott beszerezhető temporális relikviát eltüntetik.
Dátum: 2025.08.14. 19:48:29
Hát, igen a toplista kereshetősége hagy némi kívánnivalót maga után ... de ha város szint szerint nézelődsz, hamar találsz magadnak elég prédát

Dátum: 2025.07.15. 20:08:03
Bocs, én fogadtam el, mert a "marketing mix" középiskolai tananyag, és nem is nagyon speciális, már 30 évvel ezelőtt is tanították

Dátum: 2025.07.09. 16:58:03
Idézet: Sank - 2025.03.29. 04:52:11 Oh, köszi! Ezek szerint a kérdésem lesz soha elbírálva, hiába van ilyen küldetésem

Végre sikerült a néhány évnyi lemaradást behoznom, elvileg most már NINCS elbírálatlan új kvízkérdés.
Dátum: 2025.06.29. 19:04:38
Szokott lenni befizetési akció a tali után, azok kedvéért, akik nem tudtak elmenni... Gondolom most is lesz, de a kondíciók nem feltétlenül egyeznek a talis kondíciókkal.
Azt viszont tudom javasolni legközelebbre, hogy aki tudja, hogy nem megy el és szeretne befizetni, bízzon meg valakit aki befizeti neki a pézt, feltéve, ha van olyan játékos akiben megbízik

Dátum: 2025.06.27. 20:01:23
itt valami nem baró!
A definíció szerint: "A Téglaépítőben tudsz lélekenergiából lélektéglát készíteni, de egy nap max 5x annyit, ahányas a szintje. (Ha már készítettél ma bármennyi lélektéglát, akkor nem lehet dolgozókat kivenni belőle!)"
DE ha egy téglát elkészítesz, utána automatikusan meg történik a mentés, és utána már téglát sem tudsz csinálni, mert azt írja ki: "Nincs elég lélekenergiád!" pedig valamivel több van.
Gondolom van rá magyarázat és indoklás, csak épp nem értem miért van korlátozva, hogy hány részletben készül el a napi limit szerinti tégla mennyiség....
Dátum: 2025.06.27. 15:26:17
Volt nálam LE 2 téglára, nosza, kipróbáltam. Utána semmit nem tudtam csinálni vele, gondoltam biztos kevés a tégla, gyűjtöttem némi LE-t, de már téglát sem tudtam csinálni.
Hol van az infó, hogy melyik épületet építhetem, ahhoz mennyi tégla kell?
Nem túl vonzó, hogy vakon kell nekiállni az építkezésnek, és nem tudunk semmi konkrétumot
Dátum: 2025.05.30. 22:36:29
Ezt a kérdést többször is feltettük a találkozók élő fórumain, de nem hajlandóak változtatni. Az event megszüntetése sincs tervben, mert az újonnan induló karaktereknek is meg kell hagyni a lehetőséget, hogy az adott relikviákat beszerezzék.
Ha mindent kiszedtél már, és a kufár kedvezmény sem érdekel, akkor nem biztos, hogy érdemes nevezned.
Dátum: 2025.04.01. 19:51:51
Valószínűleg átvetted. Az állatoknak adható felszerelések között keresd.
Dátum: 2025.01.29. 08:43:21
Melyik szó nem ugyanazt jelenti?
kolompér
csicsóka
*kondér
krumpli
Hát, nem is tudom... Valahogy a kérdés beküldője nem volt e helyzet magaslatán... A kondér, mint nem növény, megfejtésnek még csak-csak elmegy, de a csicsóka tuttira nem burgonya az fix!
Töröltem, mert ez a krumplira vonatkozó 100. kérdéssor
--------------
mod.: Majd a kvíz olimpia után törlöm, most nem lehet.