Azazel3147 hozzászólás
Fair play
1. hozzászólás - 2016.10.05. 16:06:21
Azok a szövetségek, akik nem tartják be a szabályokat, kijátsszák a részvételi feltételeket. Kezdeném a listát azokkal, akikbe mi belefutottunk :
Bregan Daerthe :
Karakter neve Szint Tulajdonság-
összeg Belépés ideje Összes építés
IV_Ulrich 62 1569 2014. Nov. 25. 24.1M LE
Bandus 53 1262 2014. Nov. 25. 5.9M LE
SzbTroll 15 303 2016. Sze. 17. 401.7k LE
3 helyett 2 20. szint feletti.
---------------------------------------------------------------------
50-ig,és ne tovább :
Shadow Warrior 63 1853 2016. Már. 23. 14.6M LE
A katakombákban bújkálpicifrici 50 1185 2014. Dec. 21. 11.2M LE
A katakombákban bújkálConstruktor 41 412 2015. Feb. 09. 8M LE
A katakombákban bújkálKingKai 50 958 2015. Jan. 24. 3.9M LE
A katakombákban bújkálRez 50 1108 2014. Dec. 01. 2.4M LE
A katakombákban bújkálKimBasinger 39 689 2015. Jan. 20. 2M LE
SoulHunter 50 1198 2015. Máj. 27. 1.4M LE
A katakombákban bújkálNodromo 20 430 2016. Ápr. 12. 1.1M LE
A katakombákban bújkálRéka 27 473 2015. Máj. 29. 543.4k LE
A katakombákban bújkálAglar ManThoron 27 401 2015. Ápr. 12. 349k LE
A katakombákban bújkálRoro Reden 15 242 2015. Feb. 05. 246.8k LE
A katakombákban bújkálOwellar 50 809 2014. Dec. 18. 228.5k LE
A katakombákban bújkálNoragami 9 209 2014. Dec. 15. 8.4k LE
Kettő, azaz kettő fő nincs épp katában.
-------------------------------------------------------------------------------- ----------
A hozzászólást Azazel módosította 2016.10.05. 16:09:36-kor
Báró Samedi
Pontszám: 7.96
Don Firenze587 hozzászólás
Ezt a gondolatot is tőlem vetted, van ami a sajátod ?
A múlt egy szellem, a jövő egy álom. Mindenünk, amink van, az csak a “most”. – Bill Cosby
V6:> / (k)Rém /
+
"Apáink sorsát bőrömbe égetve hordom, cipelem, terhem nehéz.
Szikra eső mossa tisztára a lelkem,
itt aki hazug a tűzben gyorsan elég."
Pontszám: 6.58
Mortal551509 hozzászólás
Az 50-ig szövi alígha a szabályok kijátszására megy és még csak nem is szb trollok de még csak a bajnoki címeteket sem veszélyezteti, miattuk csak ne aggódj.
V2: Mortal5 (kómában)
V6: Mortal (kísérleti jelleggel üzemel)
Van hogy fáj az igazság, így megértem ha lepontozol miatta.
Ne próbálj meg meggyőzni, csak azt hiszem el, amit én magam hazudok.
Pontszám: 8.40
Azazel3147 hozzászólás
Nem aggódom, de ha van egy szabály, akkor tartsa be mindenki. Azt már tényleg nem várhatom el, hogy nekiálljunk egyenként, minden esetben firtatni az okokat.Mindenki tudja a szabályokat, tartsa be, és legyenek olyanok a szabályok hogy ne lehessen megkerülni, se véletlenül, se direkt.
Báró Samedi
Pontszám: 7.96
Mortal551509 hozzászólás
Nem is tudom hol olvastam, hogy ha nem jön ki a létszám, akkor egy két olyan szövetség is nevezhet akinek nem teljesül a feltétel a jelentkezéshez, velük mi legyen? Esetleg be mered válalni hogy egy egy szb-ből kimaradjatok csak mert nem fértek bele a "kvótába", azaz vagy 20, vagy 24 szövi lehet egy bajnokságban viszont 21 szövi van és hogy megfelelő létszám legyen puff egy körvől kimadadtok?
Pontszám: 8.40
Mortal551509 hozzászólás
Egy kérdés, mi a fontosabb neked, hogy szabályos, vagy etikus legyen az szb?
Pontszám: 7.60
Rowina109 hozzászólás
Ez nem probléma ha a +1/2/3 szövire is érvényes lesz az aktivitásellenőrzés és inaktivitást büntető pontlevonások.
V1 - Azúr Légió
V2 - Peninek klánja
V5 - Sárkányok szövetsége
V6 - Pudvás Nyuszitappancs
Pontszám: 9.58
Azazel3147 hozzászólás
Etikus, egyértelműen. Mondj egy megoldást, arra(egyszerűt), hogy egyértelműen eldönthető legyen, trükközés, vagy véletlen...az hogy bemondásra, nem ér. Én nem tudok ilyet, ezért szeretnék egyértelmű, és megkerülhetetlen szabályokat, amivel kiszűrhető a trükközés.
Báró Samedi
Pontszám: 6.94
Mortal551509 hozzászólás
Egyszerű, aki bár szb-zhet és mégsem szokott toplistás lenni, az lehet trükközik ami nem szabályos de etikusnak mondható, hisz nem árt senkinek. Aki meg egymagára megszerzi a top 3 hely valamelyikét, az nagy eséllyel trükközik ami egy dolog, de ráadásul más kárára, na az nem szabályos de nem is etikus.
Azazel3147 hozzászólás
Egy szövetséget, aminek kettő kivételével minden tagja katában van, és úgy nyit, hogy minden egyes mezőn 2% fölötti támadása van, te hová sorolnád, és miért oda?
Ezek szubjektív megitélések. Inkább legyen világos és egyértelmű. Teljesíti a feltételeket: részt vesz. Nem teljesíti,: nem vesz részt.
Ha kell a táp. az szb.-ből, oldja meg, szabályosan. Nem csak a rajtnál, hanem végig, ha féltávnál nem megy, kiesett, ennyi.
Báró Samedi
Pontszám: 6.29
Turul77204 hozzászólás
Re: Fair play
11. hozzászólás - 2016.10.05. 21:08:45
Sehol nincs olyan szabály leirva, hogy az a karakter aki katakombában ül, az inaktivnak számit. Az az inaktiv, aki nem lép be a játékba. A katakombás kari ha belépked, az aktiv tag.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Pontszám: 8.42
Azazel3147 hozzászólás
Ezért van a szavazásos topic, hogy ne így legyen.
Báró Samedi
Mortal551509 hozzászólás
Miben más ha egy két tagú szövi üt minden mezőt 2% fölé, vagy ha egy 4 tagú teszi? Nem vagyok taktikus, így nem érzem át a bánatod.
Azazel3147 hozzászólás
Nem ez a kérdésem lényege...ők vajon csak az szb.-táp miatt ütöttek, vagy nyerni akarnak ? Ha nyerni akarnak, holott csak ketten vannak, akkor nem túl etikus a dolog ugye...
Báró Samedi
Mortal551509 hozzászólás
Attól mert ketten vannak, ne akarjanak nyerni? Feküdjenek önként a hátukra, így tele pumpâlva másokat másodlagos pontszámmal? Ha ezt tennék, akkor meg ez lenne a bajod, de semmi gond, mindíg találsz valamit amivel bajod van, ami persze jó, mert addig sem pang a fórum.
Azazel3147 hozzászólás
Nézd, ha elindulsz egy versenyen, nem csak a rajtnál kell megfelelni a szabályoknak, hanem a végéig. Ebben az esetben, ha csak a pp.-t égetik, az még elfogadható, de ha nyerni akarnak, tudva azt, hogy ketten vannak, a verseny pedig minimum 3 fős csapatoknak van, és az, hogy ketten maradtak előnyt jelent, az nekem nem etikus.
Báró Samedi
Mortal551509 hozzászólás
Ezek szerint ha van 3-4 tag, de csak egy jâtszik komolyabban, 2-3 csak pár naponta belép és molyolgat csak úgy unalmában mikor megteheti, de igazân csak egy viszi az szb-t, az oké?
Azazel3147 hozzászólás
Sokkal inkább az.Amennyiben az az egy csak a saját karakterével üt, bár ez sem az igazi. Ezért is kell változtatni a szabályokon.
Legyen 3 20, szint feletti karakter, akik mind ütnek is, minden nap.
Akinek csak pp. égetésre kell az szb. , keressen még pár hasonló embert, csináljanak egy szövit, és ennyi. Persze, tudom, nem esik jól otthagyni a kész szövit, a tápjaival, és nulláról kezdeni, de valamit valamiért. Vagy ugye van bőven kiépült, de inaktív szövi, lépjenek be egy ilyenbe, és meg van oldva a dolog.Ha meg Bajnokságot akarnak nyerni, akkor csinálják tisztességesen, ahogy mindenki más.
Báró Samedi
Tigrisnyul1019 hozzászólás
Re: Fair play
19. hozzászólás - 2016.10.06. 09:57:07
Szerintem ezt egyszerűbben is lehetne.
Aki nyerni akar, tehát versenyezni, az teljesítse az SZB részvételi feltételeit folyamatosan. Legyen egy platform, ahol nevezhetnek az adott szövetségek a bajnokságra. Aki benevezett azoknál végig kell hogy teljesüljön az aktuális feltétel rendszer.
Hisz ha egy versenyre nevezek, nem csak a startnál kell hogy megfeleljek.
Akiknek csak a táp kell azok ak meg marad ez a forma.
PittyPötty - V1
ResCat - V3
Cheri Lady - V6
Pontszám: 9.02
Mortal551509 hozzászólás
Csak mint említettem, az ilyen szövik is bekerülhetnek hogy kilegyen a létszám. Amúgy a keresztes hadjáratodnak, ha persze végig viszed (kétlem), hol lesz a vége? Talán eljön az idő hogy minket nyuszikat is ki akarsz záratni az szb-ből? Már látom is az érvelésed, "mi komolyan vesszük, ti nem és csak bele köptök a levesünkbe, akkor meg minek szb-ztek?".