Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 1
Szerző
Topic neve: Néhány tipp és leköszönés
kedvencKelatFérfi
Végzetúr
58 hozzászólás
Profil megtekintése
Néhány tipp és leköszönés
1. hozzászólás - 2014.08.31. 09:16:21
Sziasztok!

Nagyából három évet játszottam a végzetúrral, meg is untam, nem is tetszik már annyira és fontosabb is dolgaim is lettek az életben, ami persze magánügy. Ugyebár nem kötelező egyetlen játékkal sem játszani. De szeretném nektek megfogalmazni mind azt amit nekem adott a játék és miket érzek bibinek a játékban.
Amikor elkezdtem játszani, akkor baromira nem tetszett a játék, mondom ez túl összetett, mi ez a rohadás sok funkció, ez nekem esélytelen. És ez három éve volt, ha valaki esetleg most regisztrál, hát én nem tudom, de én tuti törölném magam, mert ennyi mindent átlátni amennyi dolgot lehet csinálni egy első szintű karakterrel hááát... Szerintem sokkal több oktató feladat lehetne, minimum annyi ami minden fület megmutat, mi mire is jó.
Aztán végig sikerült magam rágnom az összes funkció kezdett kialakulni bennem egy kép, milyen karaktert is szeretnék felépíteni. És izgatottan vártam a kedvenc eseményemet, ami még mindig a xeno. De egy idő után hiába voltam folyton prémium, valahogy a többi játékosnak még mindig jobban ment, mondom nem baj most már van annyi tapasztalatom, hogy kezdjek egy másik világban egy új karaktert, most már tuti jó leszek. Meglepődve tapasztaltam, hogy a legrégebbi világ, azaz az egyes, kong az ürességtől. De ez sem vette el a kedvem a játéktól. Mert hát így békésen tudtam fejlesztgetni magamat. Viszont amikor kijött a bolygó ura esemény, na az volt az a pont, ahol kezdtem azt érezni, hogy nagyon nincs átgondolva már az, hogy mivel jókat lehet játszani. Kb végig olvastam a feladatokat és eldöntöttem én ebben nem akarok részt venni, nem éri meg sehogy se. És nem hogy nem éri meg, de esélyem sincs végig vinni.
Aztán elhagytam a fő karakterem, azt nem volt kedvem csinálni, mert túl gyenguszka volt, pedig már jóval a 100. szint felett jár. Csak az optimalizált karakterrel foglalkoztam. Aztán valahogy azt is sikerült mostanra megunnom...
A legjobb dolog a játékban az volt, hogy megcsináltátok azt, hogy az alapból csak pénzért megszerezhető dolgok, az őskövet, ha ugyan lassan és keservesen is, de be lehet szerezni fizetés nélkül is. Baromi jól jött ez például a templom végig csinálásánál. Viszont ugye sok idő, ami nem baj csak így megborul a játék alap gondolata: "Mindössze napi pár percet vesz igénybe"
Ami ugye rögtön a kezdő oldalon fogadja a játékost. Nekem nincs bajom, hogy masszív lett a játék, csak tulajdon képpen hazugsággal nyit az oldal.
Én ilyen konkrét tippekkel nem is nagyon szeretnék előjönni, mert ugye a rendszer teljes egyensúlyát nagyon nehéz megérteni, és az újításnál azt is bele kell venni, hogy a tulajdonosok nyilván szeretnének pénzt keresni, és fent is tartani az oldalt, de...
Csodálkozom, hogy nem láttam sose olyat, hogy: "Regisztrálj most és 20 őskövet kapsz ingyen ajándékba!" Nem igazán látom a toborzási taktikát. És bár nem tudom ugyan, de szerintem nincs olyan hú de sok új játékos a fronton.
És olyan dolgokat is be lehetne vezetni szerintem ami csak a kicsikre vonatkozik, nagyokra nem. Úgy értem a funkció level 40ig van és utána megszűnik.

Összességében én azért nem bántam meg, hogy beregisztráltam és játszottam. Jó volt, szép volt, de most itt hagyom a játékot. Köszi még egyszer mindent!

Ui: Még kb olyan 10 napig vagyok, hogy olvasni tudjam a fórumra irtakat, és hogy befejezhessem a utso templomot
Pontszám: 7.96
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3632 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Néhány tipp és leköszönés
2. hozzászólás - 2014.08.31. 17:34:43
Szia! Köszönjük szépen a visszajelzéseket, megpróbáljuk ez alapján tovább optimalizálni a játékot kezdők számára.
Pontszám: 6.33
mindenki kedvencesoboFérfi
Végzetúr tanonc
10 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Néhány tipp és leköszönés
3. hozzászólás - 2018.08.13. 15:34:57
Nekem nagyon tetszik ez a játék, én nem hagyom abba. A naponta elvégzendő dolgaimat (szerencsekerék, aranydukátszerzés, szövetség épület építés) elintézem, ennyi nekem elég. A különböző eseményeken szoktam csak vadászgatni. Ilyenkor igyekszem annyi jutalmat szerezni, amennyit csak lehet.
Pontszám: 5
Oldal: 1
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőRésföld - a HKK legújabb kiegészítője