Idézet: Miklós - 2013.08.14. 16:36:40 A 15-ös kalandkorláttal egy probléma van, tovább inflálná az ismételhető küldiket. Már igy is túl sok olyan van, ami azonnalvagy szinte azonnal teljesíthető. Azért annak az esélye, hogy valaki 100 vadászatból 1 kalandot se talál, igencsak minimális.
Lassuk sorban.
Szerintem nem merul fel az inflalodas, hiszen optimalis esetben is atlag 188 pontot kell elkolteni 15 kaland megtalalasahoz, ami egy atlag karakter eseteben tobb mint 2 nap. Jelenleg is meg tudja csinalni a kuldit hasonlo idokozonkent, csak valamennyit vadaszni kell kozben. Mondjuk 12-ot atlagosan. Ez alatt talalhat a kari 0,6 kiegett oskovet, vagy kb. 1 kisebb lenyt, ennyivel gyorsulna fel a kuldizes, ami az elhanyagolhato kategoria. Ebbol szamitasaim szerint havonta kb. +1 kuldit lehet kiszenvedni. Jo esetben.
A minimalis esellyel igazabol nem tudom kit akarsz megnyugtatni, ha 10 esetbol csak egyszer sziv az ember, az pont eggyel tobb, mint az idealis. Es igen nyilvan 100 pont elkoltese ennel is ritkabb lesz, de az, hogy mondjuk 25 pontot kell elkolteni csoppet sem ritka.
Osszegezve: nem jelentene szinte semmilyen inflaciot, viszont egy jatekkedv rombolo faktort megszuntetne. Szerintem ez kivalo uzlet lenne mindenkinek.