Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 1
Szerző
Topic neve: 10.000
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
10.000
1. hozzászólás - 2012.08.09. 17:18:20


10000. hozzászólás. Eddig jutottam a Végzetúr fórumán a kezdet óta. Az elmúlt 1 héten távol is maradtam a fórumtól. Illetve olvastam, csak nem írtam, de aki akart, privátban így is megtalált.
Megvallom az utóbbi hetekig nem nagyon érdekel a hozzászólásaim száma, bár tudtam, hogy messze a legtöbb (az előnyöm nincs akkora, mint látszik, mert Kocos egy darabig ugye Morzkod néven írt majd 1000-et), de miután valaki rövid és hosszú távú céljai között az én hozzászólásaim számával kapcsolatban írt, így gondoltam nem kapkodom el.

Játékszenvedély
1989-90 környékén a Kaland, játék, kockázat lapozgatós könyvek voltak az első kapcsolataim a szerepjátékokkal. Ezt követte a fénymásolt, zanzásított magyar verziójú AD&D 91-92-ben, majd megkezdődött a Túlélők Földje révén a kapcsolatom a Beholderrel is, akiknek az Ősök városán kívül minden játékát kipróbáltam több-kevesebb ideig.
Kipróbáltam más levelezős RPG-ket is, de azok valahogy 1 forduló után vagy még előtt befulladtak, így maradt a TF (7 év köztes szünettel), majd Káosz Galaktika, közben a HKK kártya kemény fél évig. A Mágia Mestereiben még néhány kaland is az én nevemhez fűzödik. A TF-en azóta is lépegetek néha. Azért várom már az online verziót.
Közben Szegedről költözés Budapestre és így állandó részt vevő a BEHO találkozón, amin rögtön az első alkalommal már besegítettem és ez a játékvezetés azóta is megvan a játékosok legnagyobb örömére (vagy bánatára ).
Így jutottam el a Végzetúrig 2008-ban.

Végzetúr
2008 nyarán Miklós is megkeresett, hogy volna-e kedvem részt venni már az első, zárt béta teszten, természetesen igent mondtam, mert még soha nem teszteltem így játékot. Részt vettem az intenzív néhány hetes teszten, majd indult a béta teszt is, ami már nyilvános volt. Miklósék hozzáállása a tesztelők javaslataihoz nagyon pozitív volt. Rengeteg minden valósult meg a játék indulására azok közül, amit akkor javasoltunk.
Szeptember 22-én aztán elindult a VÚ 1-es szervere, amire 1 óra szerencsétlenkedés (volt egy kis bug) és Dani Zoli rábeszélésének köszönhetően végül regisztráltam és nem bántam meg. Természetes módon a béta tesztelő csapattal alakítottuk meg az 1-es sorszámú szövetséget, az ELIT HORDÁT. Bizonyára sokan emlékeznek az első hónapok intenzív háborúinak és a közutálatnak, amit a szövetség sokakból kiváltott . Ma is sokan játszanak abból a csapatból az Azúr Légióban és velem együtt a Roninban.

A játék
Azért az elmúlt héten is olvasgattam a fórumon és ötletelgettem, milyen változásokat kellene csinálni vagy lehetne bevezetni, amelyeket már mások is pedzegettek vagy teljes mértékben saját kútfő. Nézzünk egy abszolút szubjektív listát:

1. Sokakat érintő Hűség Záloga őskőért. Egyetértek azokkal, akik szerint ez egy nagyon-nagyon rossz ötlet volt és meg kellett volna hagyni az orosz szerverre. Sokan azzal érvelnek, hogy tök jó stratégiai lehetőség, csak arról felejtkeznek meg, hogy akik az elejétől kezdve dukátért liciten nyerték, azoknak is stratégia volt a dukát összeszedése, majd a megvásárlása utáni használat. Ezzel ők, akik az utóbbi időben már 1500-2000 dukátot is adtak érte elvesztették azt a stratégiai előnyt. Számomra egyértelmű: vagy ki kell venni az ősköves vásárlást és visszaállítani azoknál, akik már megvették vagy MINDENKI, aki dukátért kapta a kezdetektől kezdve, kapja vissza a ráköltött dukátot. Én persze az első verzióra szavazok mindenképpen.

2. AF képességeknél ugye megint kérdés, hogy mire költsék sokan a felgyülemlő AF pontokat. Nekem is van sok, pedig egy rakás kényelmi funkciót is vettem már rajta. Szóval az ötleteim, melyek a mostani fejlesztésekre is vonatkoznak. A költségek, szintek persze csak ötletek és csak munkaneveket adtam nekik:
- Isteni kegy 1: A végzet temploma napi látogatást igénylő feladatainak maximális száma csökken, de minimum 3 (manakonsti, Lady Alvariel, épületstatisztika, toplista megnézése, mágikus regeneráció).
Költség: 3-5-7-9-11-13-15 AF pont
Maximális szint: 6
Cél: Ezek a sokak szerint idegőrlő, 0 IQ-s küldetések tényleg csak az időt növelik fölöslegesen.
- Szerencsekedvezmény: Ősköves szerencsekerék pörgetés díját szint*5%-kal csökkenti (mivel az őskövek századpontig vannak megadva, ez nem probléma).
Költség: 10 AF pont
Maximális szint: 10
Cél: Olcsóbb pörgetéssel szerintem többen pörgetnének. Egy 0.50 / pörgetés, azaz napi 1 őskő rá jóval szimpatikusabb ár sokaknál szerintem. Azaz fele ár, de több mint dupla használat és máris pozitív a mérleg.
- Koncentrált tudat: Esszenciák hatóideje szint*1 órával nő.
Költség: szint*3 AF pont
Maximális szint: Nincs!
Cél: Valljuk meg, sok esszencia hatóideje nem teljes mértékben kihasználható. A bő 8 óra kevés, hiszen aki küldiket pörget annak jóval nehezebb kihasználni 8 órát pl nagyobb energiahasznosításra, vagy eventeken hajrázik, az nem 8 órában, hanem 1-2 napban csinálja.
- Edzett test: Ingyenes specializáció-váltás ideje szint*8 (12, 24) órával csökken.
Költség: szint*2 (3, 6) AF pont
Maximális szint: 45 (30, 15)
Cél: A végzet templomában ugye általában 1-szer kell őskőért specializációt váltani, de előfordulhat kettő is. Aki már ide eljut és össze tud szedni megfelelő mennyiségű AF pontot, annak már kedvezmény lehet ez.
- Isteni kegy 2: Szakértelmek és tulajdonságok végzet templomi növelésének mennyisége 3-ról 2-re csökken
Költség: 50 AF pont
Maximális szint: 1
Cél: Sokan panaszkodtak, hogy számukra fölös tulajdonságokra menne el az LE. Drága, de akinek ez gondot okoz, "LE-t kap AF pontért".
- Szebb templom: A Végzet temploma sor és oszlopnyereményeinél szint*2%-kal nagyobb esély ritka kincsre nyereményként
Költség: 5 AF pont
Maximális szint: 15
Nem tudom pontosan milyen rendszerben jönnek ott a nyeremények, gondolom fix mennyiségű ritka és a többi gyakori, ezt a fix mennyiséget lehet vele növelni.
Cél: A legtöbb panasz a sor/oszlop nyereményeire jön, így lehet növelni. Lehet akár előfeltétele is.
- Különedzés: bajnoki esetén szint*5(10) pontot kizárólag a bajnoki nevezés előtt eloszthat a tulajdonságai, szakértelmei között.
Költség: szint*2 AF pont
Maximális szint: nincs
Cél: Meglepetést lehet okozni 1-1 bajnokin, ha egy számított taktikával szemben egy új taktikával tudunk harctérre lépni. Egyértelműen színesebbé teheti a küzdelmeket.

Természetesen a többi javasolt, végtelenített AF képességet is támadom, amelyek szint*0.5% bónuszt adnak tulajdonságfejlesztésre, szint*1%-ot szakifejlesztésre, szerencsefejlesztésre.

Ezzel együtt én támogatnék egy - a TF-es új KT képességek hálózathoz hasonló egymásra épülő fejlesztési hálózatra.

3. Állatok menü normalizálása. A karakterlap rendbetétele után (szubjektív, hogy tetszik-e valakinek vagy sem, szerintem sokkal használhatóbb lett, persze lehet még finomítani: kép alatti %-os ÉP/VP, szintlépésig hátralévő TP) nagyon ráfér az állatok oldalra is egy reform.
- Állatok görgetés nélküli táblázatba rendezése.
- Állatonként állítható gyakorlási idő a kennelben (majd 1 gombnyomásra indítható mind, akkor is, ha eltérő)
- Harcba hívásnál checkboxokkal való kijelölés és 1 gombnyomásra harcba hívás.
- Ne kelljen görgetni! A képek nem kellenek vagy sokkal kisebb méretben.

+ egyebek
- ha már a saját karakterlapnál megoldott a tárgybónuszok összegzése, akkor az ellenfelek karakterlapján is lehessen már megnézni.
- Kvíz besorolások: a kvízadminok általi besorolás legyen az érvényes és aki annak megfelelően sorol, az kap érte LE-t és kvízmedált (megfelelő mennyiségnél).
Sajnos a játékosok kvízbesorolása egyértelműen hibás, lásd a besoroltaknál a biológia->állatok részt, de sok más esetben is.
- Eventek, új fejlesztések esetén részletes tájékoztatók, akár tapasztalt játékosok segítségével, hogy minden belekerüljön
- Új épületek. A legutóbbi épületek bekerülése óta megint telítődött a piac és minden fontos épületet kimaxoltak a top szövetségek, így lassan ideje megint elgondolkozni új épületek bevezetésén, vagy meglévők továbbfejlesztésén.

Köszönet
Ez amolyan nyálas zárórész, de én lennék a legtaplóbb, ha nem említeném meg, hogy a VÚ és a BEHO játékai nekem nagyon sok ismerőst, barátot hoztak az életembe, gondolom ezzel nem csak én vagyok így. Biztos van, aki utál, mert állandóan itt vagyok a fórumon és ahol felmerül valami, beleszólok, válaszolok, segítek. A legtöbb esetben valóban segítő szándék vezérel, még ha néha alkalmazkodok a panaszkodó stílusához is. Akinek meg nem tetszik... ÍJ De ettől még köszönöm Mikiéknek a játékot, a többi játékaikat. Valószínűleg még sokáig leszek fizető ügyfelük.
Szerencsére Miklósékkal jóban is vagyok, de ez - sokak feltételezése ellenére - nem jelenti azt, hogy ha én valamilyen változtatást kérek tőle vagy javaslok valamit, akkor az azonnal bekerül vagy egyáltalán bekerül (ugyanez igaz Kocos, Birka, Ariel, az Azúr Légió tagjainak a kéréseire is). Miklós, ha nem tartja jónak, akkor úgyis elzavar, ha igen, akkor pedig átgondolja, megbeszéljük, a fórumok alapján módosítva pedig bekerül.

Végezetül az új cél
A VÚ-n indult és VÚ-sokból alapult pókeres csoport folyamatos bővítése.
És! 20.000 hozzászólás, úgyhogy újra nekiesek mindenbe beledumálni
A hozzászólást Craslorg módosította 2012.08.09. 17:29:45-kor
Pontszám: 9.71
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
2. hozzászólás - 2012.08.09. 18:20:14 (Válasz Craslorg #1 hozzászólására.)
Hát ez olyan frappáns lett Cras, hogy senki nem mer szólni
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 7.50
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
3. hozzászólás - 2012.08.09. 18:57:35 (Válasz Offsboy #2 hozzászólására.)
Biztos megmondtam a választ, ami régebben még 42 volt és keresik a kérdést.
Tény, az ötleteket majd kipakolom a megfelelő topikokba egyszer.
Pontszám: 7.66
népszerűKocosFérfi
Végzetúr mester
7685 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
4. hozzászólás - 2012.08.09. 19:23:13 (Válasz Craslorg #1 hozzászólására.)
Gratulálok, szép jubileum, és híven tükrözi, hogy VU-ért a játékosok közül nemigen tett senki többet nálad.
A mostani javaslataidra nem térek ki, mert gyakorlatilag minden szavával egyetértek.
Pontszám: 7.00
kedvelt tagADZSI76Férfi
Végzetúr mester
764 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
5. hozzászólás - 2012.08.09. 19:56:42 (Válasz Craslorg #1 hozzászólására.)
Hát én azt a verziót támogatom a záloggal kapcsolatban, hogy mindenki kapja vissza a dukátját.
Most hogy már megvettem, eszem ágában sincs töle megválni. Hordát váltottam és bejön a dolog, szövit meg eszem ágában sincs váltani.
Ha esetleg mégis vissza lesz állítva akkor törlök, vagy átadom a karaktereimet a francba. Nem "fenyegetödzöm" ezzel, csak megteszem és kész.
Hosszú ideje ez volt az elsö értelmes dolog. Miklósék kivehették volna egyböl vagy nem, amikor észrevették?
Nem tették...
Vajon miért?
A felhasználási feltételekben* benne van hogy a szabályok változhatnak bármikor. Gondolom sokkal többen vannak akik örülnek ennek, mint akik nem. Kb mennyi ilyen relik kelt el az AH-ban?

*:
"6. Szabálymódosítások

Fenntartjuk a jogot, hogy a játék szabályait, a játékmechanizmusokat vezérlő képleteket szükség esetén megváltoztassuk."

Hát, gondolom szükség volt némi tökére. Én meg úgy gondoltam sokad magammal hogy segítek...
A váltogatás megint csak zsozsó, stb-stb... Elöbb kellett volna megtenniük.
A hozzászólást ADZSI76 módosította 2012.08.09. 20:05:35-kor
Pontszám: 6.81
népszerűMaciFérfi
Végzetúr mester
1378 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
6. hozzászólás - 2012.08.09. 21:02:21 (Válasz ADZSI76 #5 hozzászólására.)
Nem akarom szétbarmolni Cras ünneplését, mivel én is bírom a segítőkész formáját,

de azért erre reagálnék:

Hadd ne legyen már hosszú ideje a zálog az első értelmes dolog ADZSI .. Ezt azért te sem gondolod komolyan.
Az egyik legmeglepőbb húzás az elmúlt pár évben szerintem. És nem jó értelemben.

Sokkal többen vannak akik örülnek, mint akik nem?

Ez érv?

Annak is többen örülnének, ha minden AH tárgy bekerülne 100 őskőért, mint akik nem. Akkor mehet?

Ha csak azért írtál, hogy megvédd a zálogodat, akkor jelzem, ezzel nem segítesz az ügyön.

A zálog bekerülése miatt csalódott voltam, írtam az info-s címre, két nap múlva jött a válasz, hogy nem kapom vissza a dukátokat, mert eltelt a 60 nap. Röviden.

Na ilyenkor mi van?

Ha nagyon be akarnánk bizonyítani Miklósnak mennyire rossz ötlet volt betenni, illetve nem kivenni a zálogot, be tudnánk, de nem szándékozom elrontani több száz aktív ember játékát.
Pontszám: 7.55
népszerűKocosFérfi
Végzetúr mester
7685 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
7. hozzászólás - 2012.08.09. 21:15:02 (Válasz ADZSI76 #5 hozzászólására.)
Nem mindig az a fontos, hogy neked mi a jo a jatekban. Neha az is fontos, hogy a jatek igazsagos legyen. Az persze valo igaz, hogy zalogok visszavetele nem tunik kivitelezhetonek, de az a hozzaallas, hogy csak kevesen szivtak, ezert az nem gond, engem melysegesen felhaborit. Te nem buknal semmit, ha a Zalog tisztesseggel lenne kiveve. Szovid marad, oskovet visszakapod. Sot par napig hasznalhattad ingyen.

Ezzel szemben az, aki 1-2 evnyi dukattermeset fektette bele abba, hogy zalogot kapjon, es helyette 100 oskovet kap, az ultranagy szivas.
Pontszám: 8.00
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
8. hozzászólás - 2012.08.09. 21:40:05 (Válasz Kocos #7 hozzászólására.)
Hajlamos vagyok a hozzászólásaimmal általában magam felé hajlítani a kezem, de most én is azt mondom, hogy nem volt fair betenni a zálogot. Én megvettem, váltottam, 160%-ára nőtt a célpontjaim száma, örülök. És mégse szólnék egy szót se, ha "bocs srácok, inkább mégse" hsz-el lenne egy nagy ctrl+z. Sőt, ezt kéne. Óriási mák hogy nem vettem eddig AH-ban. Ezek után mit merjen venni az emberfia? De komolyan.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 7.50
kedvelt tagADZSI76Férfi
Végzetúr mester
764 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
9. hozzászólás - 2012.08.10. 06:54:04
Ezt nem hiszem el, 5-6 karakter rinyál mert bekerült a zálog. Az oroszra sem kellett volna ennyi erövel !!!
Váltsanak hordát és menjenek másik szövetségbe... Ha nincs csináljanak!
Sokkal többen megvették mint panaszkodnak. Nem volt véletlen hogy bekerült, ebben biztos vagyok. Már rég kivették volna ha nem így van. Az hogy pár karakter erösen tiltakozik, az hasonlít egy viharra a biliben.

MONDJÁTOK MÁR EL A DUKÁTOKON KÍVÜL MI KÁROTOK SZÁRMAZIK EBBÖL?????????????

Totál semmi, kb annyi hogy akit eddig szivattatok az hordát vált. Vegyetek kavicsot és váltsatok ti is ha tovább akarjátok öket fosztogatni.
***
mod: Eddig érvként csak a dukát lett felhozva. Kérjétek vissza!
A hozzászólást ADZSI76 módosította 2012.08.10. 07:00:31-kor
Pontszám: 6.22
népszerűAlendaarFérfi
Végzetúr mester
1999 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
10. hozzászólás - 2012.08.10. 07:02:28 (Válasz Kocos #7 hozzászólására.)
Valahogy úgy van, ahogy Koc is írja!
Nekem sem hiányozna 100 őskő a ~3000 mellé!
Viszont az 1200 dukátomnak tudnék örülni!
V3 Thalia - ex-Vihar Lovag, Illuminati Lovagjai
V1 Alendaar - ex-Gaia, Azúr Légió
Nyugodtan pontozz le, ballisztikus ívben tojok rá!
Pontszám: 7.86
kedvencQuellonFérfi
Végzetúr mester
2859 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
11. hozzászólás - 2012.08.10. 07:22:13 (Válasz Craslorg #1 hozzászólására.)
Először is grat Amikor rájöttem mire vár McMAd onnantól kezdve vártam, hogyan is lesz meg a 10k, semmi különös vagy "ünnepi", nagyon hatásosan és ügyesen sikerült végül

Idézet: Craslorg - 2012.08.09. 17:18:20
Szerencsére Miklósékkal jóban is vagyok, de ez - sokak feltételezése ellenére - nem jelenti azt, hogy ha én valamilyen változtatást kérek tőle vagy javaslok valamit, akkor az azonnal bekerül vagy egyáltalán bekerül (ugyanez igaz Kocos, Birka, Ariel, az Azúr Légió tagjainak a kéréseire is). Miklós, ha nem tartja jónak, akkor úgyis elzavar, ha igen, akkor pedig átgondolja, megbeszéljük, a fórumok alapján módosítva pedig bekerül.

Akkor 4-en és ha még vannak befolyásosak (a szó kizárólag jó értelmében) próbáljátok meg ezt a Hűség dolgot akár a háttérben [nem fórumon, hanem mint egy kis delegáció közvetlenül Miklóssal/Behoval] megtárgyalni, hogy ha marad akkor igenis kapják vissza a dukátosok a dukátjaikat a kezdetektől. Ez nem előny lenne nekik csupán csökkentené az elszenvedett hátrányuk.

Ja és adjatok valami tanácsot is, hogy ha elbarmolnak valamit akkor milyen jobb taktikák vannak a struccon kívül egy helyzet kezelésére, mert lassan kezd qrva unalmas lenni, hogy ha valami nem tetszik a vezetésnek akkor még csak nem is magyarázzák el, hogy miért nem jó amit a játékosok mondanak, csak bedugják a fülüket és nem szólnak semmit vagy csak olyan topicban/témában ami épp kényelmes nekik.
V1 - Quellon
V6 - Hannibal
Átvehető karakter részletekért kattints ide.
Pontszám: 9.22
népszerűAlendaarFérfi
Végzetúr mester
1999 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
12. hozzászólás - 2012.08.10. 07:32:12 (Válasz ADZSI76 #9 hozzászólására.)
Idézet: ADZSI76 - 2012.08.10. 06:54:04

MONDJÁTOK MÁR EL A DUKÁTOKON KÍVÜL MI KÁROTOK SZÁRMAZIK EBBÖL?????????????


Miért ordibálsz?

1. 1.000 - 1.200 dukátot nem olyan könnyű összeszedni! (Próbáltad már?)
2. Majd ha magas szinten leszel és mindenki gyémánt lesz (mert EH-val megéri!), akkor kristályokon kívül - ha felérsz addig - kivel fogsz portyázni???
3. Ha téged nem igazán érint, akkor miért akarsz minket (akik beszívták) meggyőzni a fejlesztés hasznosságáról?

Gondolkozz már egy kicsit, mielőtt osztod az észt!
V3 Thalia - ex-Vihar Lovag, Illuminati Lovagjai
V1 Alendaar - ex-Gaia, Azúr Légió
Nyugodtan pontozz le, ballisztikus ívben tojok rá!
Pontszám: 8.40
népszerűKocosFérfi
Végzetúr mester
7685 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
13. hozzászólás - 2012.08.10. 09:22:12 (Válasz ADZSI76 #9 hozzászólására.)
Idézet: ADZSI76 - 2012.08.10. 06:54:04
MONDJÁTOK MÁR EL A DUKÁTOKON KÍVÜL MI KÁROTOK SZÁRMAZIK EBBÖL?????????????


Kultúr ember nem üvöltözik, az intelligens meg egy irásjelet rak a mondat végére. Szerintem te mindkettőnek tartod magad, úgyhogy próbálj ennek megfelelően kommunikálni.

Osztán: a dukát az egyik legnagyobb hátrány a játékban ami érhet. Tehát azon kívül nem érte őket semmi hátrány, de olyan ez mintha egy orvos tévedésből amputálna egy lábat, és utána azzal védekezne, hogy a hiányzó lábon kívül a beteget semmilyen kár nem érte, hiszen teljesen egészséges, ő a beavatkozást szakszerűen komplikáció nélkül hajtotta végre.

Kérjétek vissza!


Ha nem csak kiabálnál, hanem olvasnál is, akkor láthatod, hogy ez több ízben megtörtént. Például ennek a topiknak a nyitó hozzászólásában.

Én például több ízben leírtam, elmondtam, hogy első nekifutásban azt kéne tisztázni, hogy ez egy tervezett akció volt, vagy egy baki. Ha baki, akkor hacsak nem gondoljuk azt, hogy a játéknak rendkívül jót tesz – és az élmezőnyből már hallani olyan hangokat, hogy polarizálódik a mezőny, ami nem feltétlenül egészésges –, akkor ki kell veni. Ha szándékos volt, akkor bent lehet hagyni, de akkor egyrészről nem kéne mismásolni, hanem ezt kerek perec ki kéne mondani, másrészt akkor kártalanítani kell azokat akik vettek zálogot dukátért, és az aukciós házból ki kell venni, sőt nem ártana hírként is kihirdetni.

Sajnos én még mindig úgy érzem, hogy ha te kapsz valamit a játékban, és mindenki más ugyanannyit szív, az a te igazságérzeteddel tökéletesen összeegyeztethető, Ugyanakkor, ha ha ezek után tőled elvennék az előnyt, úgy, hogy a többiek megtartják a hátrányt akkor halálosan ki lennél bukva, hogy mekkora kiszúrás történt veled. A minimális objektivitás jelei sem látszanak rajtad, az meg, hogy számodra mi az előnyös és mi a hátrányos a közösség szempontjából meglehetősen érdektelen.
Pontszám: 9.00
népszerűYwgarrdFérfi
Végzetúr mester
941 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
14. hozzászólás - 2012.08.10. 11:46:12
Már csak valakinek kellene csinálni egy 10.000 forintost, amin Cras képe díszeleg. A másik oldalon pedig a Polk High és a következő felirat: Négy touchdown egy meccsen
Pontszám: 8.78
kedvencKwisatzFérfi
Végzetúr mester
605 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
15. hozzászólás - 2012.08.17. 09:47:29 (Válasz ADZSI76 #9 hozzászólására.)
az, hogy a többség gyémántba vált, mert az a legjobb jelenleg és ha ütni akarom őket, át kell váltanom máshová = örökös minusz LE
igenis hiba volt beletenni őskőért
Pontszám: 8.62
mindenki kedvencesoboFérfi
Végzetúr tanonc
10 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: 10.000
16. hozzászólás - 2018.08.15. 14:46:52
A kilencvenes években ismerkedtem meg a fantasy műfajjal. Olvastam olyan könyveket, amikben én döntöm el a könyv menetét. A tesóim akkor játszottak a Valhalla Páholy szerepjátékával, a M.Á.G.U.S. kalandozással. Én nem játszottam vele, de áttanulmányoztam a játékkönyvek varázstudományát.
Az interneten online játékokkal játszottam. Az ajánlóban találkoztam a végzetúr játékkal. Megtetszett és regisztráltam magam.
Két dolog fogott meg. Egyrészt a sztorija. A valós életben is ragályként terjednek az érzelmek, nemcsak ebben a játékban. Másrészt én is igyekszem magamat fejleszteni, így változtatva magam egyetemessé.
Némi megszakításokkal azóta is játszom ezzel a játékkal. Jó élmény magamat beleélni ebbe a játékba.
Pontszám: 5
Oldal: 1
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőRésföld - a HKK legújabb kiegészítője