Yep, megtaláltam a helyem, ide jelentkeztem. Korábban kereskedőnél voltam, 2.ak lettünk...most elsők leszünk:) Akik gondolkoznak, azok biztos rájöttek, hogy mivel múltkor a TÖ-sök nyertek, és ott voltak a top karik főleg, ezért valsz ezek a karik most mást választanak, ergo TÖ már nem nyerő...de felhívnám a figyelmet a megváltozott játékszabályokra, miszerint akik mondjuk korábban nyertek arany "medál"-t, azok most 0,8-as szorzót kapnak, tehát kisebb eséllyel találnak medált. Továbbá most nem lehet semmivel se növelni a találati esélyt, csak egy őskőves cuccal, amit akárki megvehet. A táborok erőssége se mérvadó, egyrészt még kevesen jelentkeztek valsz, másrészt a nagy szám, sok CSP-t, PP-t sejtet, de lehet hogy a gazdájuk ebből még térkép elött elkölt valamennyit, vagy akár az egészet, lehet valakit annyira nem érdekel a térkép event, hogy arra tartalékoljon. Így azt mondom, hogy a TÖ-söknek most legalább akkora esélyük van, mint másoknak, úgyh gyertek ide sokan, mert én itt vagyok, és számíthattok rám legalább annyira, mint a korábbi eventben....az térképkereső varázsvesszőt már megvettem