Gyémántok! Testvéreim a szénatomok legtökéletesebb rendeződésében!
Hordaparancsnokaink sajnos olykor-olykor a pohár fenekére néznek és az ilyen napokat követő másnapokon, általában senkinek semmi jót nem akarnak.
Ezeken a nehéz napokon találják ki számunkra a legizgalmasabb küldetéseket. Egy ilyen küldetés az is, amikor 5 döntetlen csatát kell vívnunk más hordák remek harcosaival. Mivel már pár napja szenvedek ennek a remek küldetésnek az utóhatásaitól, ezért úgy gondoltam, hogy az egyik legnagyobb példaképen nyomdokaiba lépek.
(Bár ő azóta egy kicsit megkopott, furcsa kék színe lett, és elhagyta a csak egy görbebottal haladó nyugdíjas társait, valamint mostantól csak Sándor a Jánosnak merem hívni.
) /Bocs "Z" nem bírtam kihagyni/
Így alakítottam egy szövetséget, "Hordaparancsnokok Kedvenc Küldetése(HKK)" néven. Remélem az ősök szellemei mihamarabb áldásukat adják szövetségemre, és meg is alakulok. Ezek után, ha más hordabeli egyénekkel együtt, - akiknek ugyanilyen jó fej parancsnokai vannak - ha megtámadják szövetségünket, már óránként áldozhatunk az öröm eme oltárán és élvezhetjük a küldetéssel együtt járó izgalmakat.
Ha hasonló cipőben, saruban vagy mezítlábbeliben jársz, keress fel bátran!
http://vegzetur.wikidot.com/ - Keress, találj, fejlődj!
Küldetések, tárgyak, épületek, szakértelmek... Minden egy helyen!
Kyron, Sárkány Testvériség, Gyémánt horda(V1)
Ghal'kyron, Ködkapu Strázsái, Zafír horda(V3)