Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 1
Szerző
Topic neve: Egy küldetés története...
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Egy küldetés története...
1. hozzászólás - 2009.05.10. 08:29:25
És lőn...
Nézem a nagy testvér által írtakat és gondolkodom. Ez mennyire megterhelő zsenge szervezetemnek? Mennyire kihívás? Ohh, hiszen ez egyszerű. Csak 50-szer kell nyernem egymás után. Nem probléma, hiszen ha meglátogatom más hordák satnya tagjait, azokat lecsapom 1-szer, 2-szer, 5-ször ha kell. Persze közben engem is megüthetnek, kihasználva ideiglenes gyengeségemet azok, akik jelen pillanatban előréb állnak a ranglistán.
Piha. Mert előre engedtem őket. Sharpa, Barrique, Csagataj, Galmuszk, Almira, Petur, Leinád, Nasdfil... Ideiglenes elkészítik a számomra fenntartott helyet. Vigyáznak rá, óvják. Miért is ne? Előre küldtem hordám megbízható tagjait, akik maguk mellé vettek még két használható személyt más hordákból. Kell lenni közülük is, hiszen amikor odakerülök, mindenki fölött fogok uralkodni, nem csak a saját hordám fölött. Mondhatni Hordák felett állóként tekintek majd le a nyájamra. Vagy inkább falka?

No de addig még van 1-2 teendőm. Például későbbi alattvalóim közül le kell csapnom 50-et...

Elkezdtem. Csak ne lennék ennyire rendes! Hisz sokszor előfordul, látom a szerencsétlent, hogy szinte sír!
- Ne bánts, Uram! Kérlek szánd meg hitvány életem. Adj nekem alamizsnát! Adj, hogy erősebbé váljak és még erősebben szolgálhassalak!
Én persze a nagy, jó szívemnek hála néha-néha bizony hagyok náluk valamit. Néhány LE, esetleg a győzelem mámora, hogy mégse savanyú ábrázatát kelljen néznem, miközben később a trónszékem előtt térden állva fogad hűséget.

Kell a népnek ez. Kell a cirkusz, kell a színjátszás. Enélkül is menne az uralkodás természetesen, no de miért fejezzem le őket, ha élve sokkal több hasznot hoznak? Higgyék csak, hogy én egy jóságos uralkodó leszek. Higgyék, hogy amit elveszek majd tőlük, azt szívesen adják. Ne kelljen őket kényszerítenem. A terményüket, a nőiket, szolgának gyermekeiket és mindenek felett lelküket. Az energiájukat.

No de nekem is haladnom kell, hiszen a királlyá, császárrá, uralkodóvá való avatásom előtt még teendőim vannak (hogy mi lesz a titulusom, még nem tudom, valami igazán jól hangzó kellene...).
Például 50 leendő alattvalómat kell egymás után földig aláznom. Mert kell. Kell, hogy lássák, hogy a jó király egyben határozott és kemény is ha arra van szükség. Elbánik azokkal, akik ellene akarnak tenni. Kell, hogy lássák, meg tudom védeni majd népem, ha a szükség úgy hozza.

50 áldozat... 50, akik boldogok lesznek, hogy egy ilyen mérvű segítséget nyújthatnak nekem. Akik örömmel mesélik majd unokáiknak, mit vittek végbe. Nevüket megőrzik az írások, történetek, legendák.

Eddig 10 alattvalóm miatt nem tehettem meg, hogy folytassam küldetésem. 10-en kaptak alamizsnát tőlem, s nekik köszönhetően kellett újra és úja kezdenem, feleslegessé téve több, mint 200 portyát. De megtettem... A kedvükért és azok kedvéért, akinek elmesélhették nagylelkűségemet. Megtettem, de mostantól ezt már nem tehetem. Hogy megértitek-e vagy sem, rajtatok áll. Hogy megértitek-e, milyen nagyszerű célt szolgálhattok önzetlen segítségetekkel, rajtatok áll. Lehet ellenállni, de a korábban említettek közül sokan csak a jelemre várnak és elégtételt fognak venni azokon, akik makacskodnak.
Ne tedd. Nincs értelme!
Lehet emelni gátat az óceán ellen, de hidd el, az óceán hosszú távon nyerni fog.

Tehát értsd meg, töltsön el örömmel,hogy az alábbi listára felkerülhetsz:

Akik elérték, hogy titulusuk lesz birodalmamban (természetesen korábban is többen voltak, de itt a végső sikerben segítők láthatóak):

Davianil - az Avatar szövetség tagja
Jaana - a Lélekőrök Szövetsége szövetség tagja

craslorg, az eljövendő Uratok
A hozzászólást Craslorg módosította 2009.05.10. 08:31:07-kor
Pontszám: 8.55
fórumozóZolika761Férfi
Végzetúr
76 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Egy küldetés története...
2. hozzászólás - 2009.05.10. 13:13:37
Nekem elsőre sikerült hiba nélkül ez küldi. Sokan gyorsan akarják csinálni 2 nap alatt igy belemennek kétes csatába. Minek? Én két hét alatt csináltam meg vesztettem valamit? Sok top kari ugyanitt jár.Ki kell várni a megfelelő ellenfelet, korán kelni (munkába indulás előtt 2-t csapni). Volt, hogy egy nap 2-szer ütöttem csak. Tűrelem kell ehhez a küldihez és meglehet
Pontszám: 4.55
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Egy küldetés története...
3. hozzászólás - 2009.05.11. 09:28:09
Nos igen. Bár a tegnapomat pihenéssel is töltöttem, az azért látszódott, hogy néhányan bizony nagyon szívesen segítenek leendő Uralkodójuknak.

Bryganti - a Domini Mortis szövetség tagja
Noob Saibot - a Sötét ösvény szövetség tagja - ő már kétszer is fejet hajtott hatalmam előtt
Midkemia - az Azúr Légió szövetség tagja
Xrmhool - a Sötét ösvény szövetség tagja

Úgy látom, hogy sokan igen komolyan szeretnének részesülni megválasztásom utáni ajándékaimból. Ez persze természetes. Hiszen az egyéni érdekeik is azt kívánják, hogy a bálokra, fesztiválokra - amelyeket természetesen a Birodalmamban csak én rendezhetek - elhívjam őket vendégként és ne a padlót súrolják a végén, mikor befejeződik.

Persze messze még a vége. Akár teljes szövetségek is jöhetnek és akkor belőlük lesz mondjuk a toronyőrség. Jól hangzik, nem?
Sötét ösvényből immár 2-en is jelentkeztek, így ők esélyesek, hogy közvetlen a szobám előtt az én életem védjék, még ha mnunkájuk nem is nagyon lesz, hiszen ki az, aki rámtámadna? Ki az, aki ujjat merne húzni velem?
Senki. No de a titulus nagy úr és ezt ők is jól tudják.

Mindenesetre mai napon is fogok látogatni ide-oda.
Jó érzés, mikor megérkezek 1-1 faluba, 1-1 házhoz és az ott lakók, letérdelve, fejet lehajtva, alázatosan tesznek meg mindent értem.
Persze vannak, akik még nem értik eme cselekedetük pozitív hatását. Elsősorban magukra nézve. Akik pihenésemben zavarnak.
Mikor félreteszem fegyvereimet, aludni küldöm állataimat.
Megmutatom magam: Lám itt vagyok, aki le tud győzni, meg tud ölni, jöjjön. És jönnek sorban... Próbálkoznak. Én nem is ütök vissza, hiszen minek? Tudom, hogy sérthetetlen vagyok. Persze ők azt hiszik, hogy amit akkor adok lélekenergiát az az ő javukat szolgálja.
Hát nem. Ez is az én javamat fogja szolgálni. Erre majd rá fognak jönni maguktól, hogy miért. De ha nem, akkor majd elmondom. Nem várhatom el mindenkitől azt az éles elmét, amellyel rendelkezem. Természetes, hogy egy leendő Uralkodónak ezzel is ki kell emelkedni a többiek közül.

Mindenesetre természetesen a háttérben építem az erődömet is. Egyszer majd meg is látjátok, de egyelőre maradjon titok. Ezen sárgolyó legmonumentálisabb, legimpozánsabb és egyben legerősebb erődítménye, vára, kastélya lesz. Egy kiválasztott hegy csúcsán épül. Nem! Nem azért, hogy könnyebb védeni, hiszen ha már uralkodni fogok, akkor nem lesz senki, aki bántani merészelne.

Azért, hogy messziről mindenki láthassa. hiszen tisztában vagyok vele, sokan egész életükben csak vágyhatnak rá, hogy megpillantsák közelről, de nem jutnak el oda. Ezért meg kell adni a lehetőségét, hogy mindenki részesüljön ragyogó látványából.

Az alapok már megvannak és épül a központ.

Higgyétek el, élmény lesz...
Pontszám: 8
irritálówinnieNő
Végzetúr mester
2177 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Egy küldetés története...
4. hozzászólás - 2009.05.11. 13:27:19 (Válasz Zolika761 #2 hozzászólására.)
nem hinném, hogy valaki belemenne kétes csatába. (küldetés nélkül sem nagyon) de az benne van, hogy az, akit előtte és utána olykor 1000-100-ra versz, valamiért megembereli magát.
Pontszám: 4.14
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Egy küldetés története...
5. hozzászólás - 2009.05.12. 13:00:17
Kezdik már érteni a többiek, hogy mi történik. Mi fog történni. Kezdik megérteni, hogy valóban én leszek az Uralkodó. Hogy eddig miért nem értették, nem tudom, de ugye ehhez megfelelő intellektussal kell rendelkezni és ezt sokan akkor szerzik meg, mikor kegyesen meglátogatom őket.
Ilyenkor már tudják, mi a dolguk.

Talantar - a Száz Hordás Pagony szövetség tagja
Clanner - az A Tudás Hatalom szövetség tagja

Sőt, meglepő módon már egész szövetségek jelentkeznek hű alattvalónak. Az Azúr Légió tagjai sorban áltak, hogy behódolhassanak és még így is többen kimaradtak közülük. Megnyugtattam őket, ők is behódolhatnak. A türelem nagy erény!
Azt hiszem, ezzel meg is van a speciális alakulata Birodalmamnak. Megfelelőnek tűnik a társaság, persze a hűségükről még meg kell bizonyosodnom.
Solina, Gita, Tony Ramirez, Nick Aragua, Malabar, Morth. Mindannyian nagyszerű hősök ... lehetnek majd csapatomban.

Itt azonban álljunk meg egy pillanatra. Bizony elgondolkoztam egy kicsit. Egyedül milyen lehet uralkodni? Melyik a jobb, ha csak egyedül vagyok, vagy van mellettem egy lélekenergiától fűtött társ is? Hogy miért jutott eszembe? Mert megláttam őt...
Csodálatos vörös haját a szél fújta. Zöld szemének igéző tekintete valamit elindított bennem. Valamit, amire rá kellett döbbennem, hogy kell. Kell az életembe. Ezen a harcoktól teli világon kell valami, ami nyugalmat ad. Nyugalmat és támaszt azokra az időkre, amikor döntéseket, súlyos döntéseket kell majd hoznom. Ezeket a döntéseket tifölöttetek, de értetek teszem, ezt már sokan belátták.

Igen, ő kell nekem a trónszékem mellé. Ő, aki, mikor fejet hajtott előttem, nem csak a végzeturat, az Uralkodóját látta bennem, akinek minden szava parancs lesz. Ő azt is meglátta bennem, amit nem mutatok. Az érzelmeket, melyek kemények, de ugyanakkor akár lágyak is lehetnek.
Igen, azt hiszem megtaláltam leendő gyermekeim, trónörököseim anyját. Gita... Ő lesz az.

Emlékszem, még korábban a szövetségem egy kemény csatát vívott egy másik szövetséggel. Telán az első igazi megmérettetésünk volt. Azt is tudom, hogy hűen küzdöttek, amíg bírták erővel és ím, eljöttek, hogy leróják hódolatukat felém. Itt járt képviselőjük:
Malacka - a Kubla Kánság szövetség tagja

És említsük meg azoknak a nevét is, akik folyamatosan gyűlnek seregembe. A legérdemesebb végzeturak és végzetűrnők ők.

antilop - a Nem kérdezünk, csak ütünk szövetség tagja
Jaana - a Lélekőrök Szövetsége szövetség tagja
Viharsarok - a Tökéletes Gyémánt szövetség tagja
Mortice - a Tyrant szövetség tagja

Ugyan nem szeretek kiemelni senkit sem különösebben, de vannak, akik ilyen-olyan okok miatt megérdemlik. Például az alábbi Lélekőr bizony félbehagyva egyéb fontos teendőit jelentkezett, hogy behódolhasson nekem. Nem akartam ellent mondani, hiszen a jó Uralkodó megteszi alattvalóiért, amit meg tud tenni. Ő Tierga - a Lélekőrök Szövetsége szövetség tagja.

Mint látható a nagyok közül is többen rájöttek, hogy csak így tudnak érvényesülni. Csak így tudnak élni, ha egy olyan Uralkodójuk lesz, akiben bízhatnak. Tudhatják, hogy erős kézzel, de igazságosan fogja irányítani a Birodalmat.

Külön említést érdemel Xrmhool, aki már 3-szor is jött, hogy fejet hajtson előttem. Neki mindenképpen különleges helyet szánok a legmagasabb szintű szolgáim között.

Most megyek. Keresem tovább az igazi hűség jelképeit. Higgyétek el, köztetek vannak, talán pont te vagy az, csak még nem is tudsz róla. Nézz magadba és nyisd meg az elmédet Önmagad előtt. Rá fogsz jönni, hogy nincs más választásod és nem is akarsz mást!

Ne késlekedj...
A hozzászólást Craslorg módosította 2009.05.12. 13:16:00-kor
Pontszám: 8
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Egy küldetés története...
6. hozzászólás - 2009.05.13. 13:52:07
Ezen a tegnapi dolgon elgondolkodtam.

Nő, aki társ. Elég lesz nekem 1? Vagy legyen több? Társ az uralkodásban, társ a kajában, társ az ágyban. Persze elvetettem a dolgot. Elég 1. Sőt az is a legjobb lesz. Gita, kiről már tegnap meséltem.

Mint állandó vendég, Xrmhool újra tiszteletét tette. Azt hiszem őt tényleg ki kell emelnem a többiek közül majd.
Meglepő módon (vagy talán nem is annyira meglepő, hiszen az Uralkodójuknak való behódolás a céljuk) már az igazi nagyágyúk - ha szabad ezt a kifejezést írnom - is tiszteletük jeléül eljöttek:

Cyron, az Azúr Légió alapítója!
Barrique, az Azúr Légió leghatalmasabb tagja!

Úgy gondolom, ennél többet nem is kell magyarázni, hogy mekkora értéke van a hódolatnak irányomban.

Persze a légiósok követték őket, volt aki újra eljött: Morth, Midkemia, Harcos kard, Darken_Shang, Tony Ramirez

Azt is eldöntöttem, hogy a Lélekőrök fogják a kincstárat őrizni. Jaana is már többször jelezte érdeklődését bármilyen pozíció iránt. Tierga pedig bájos és aranyos mosolyával kápráztat el rendszeresen. Azt hiszem ő lesz a személyes titkárom.

Szóval haladnak a dolgok. A váram tornya már áll, de természetesen ezt ti még nem láthatjátok. Jelentős esemény lesz, mikor lehull a lepel és megláthatjátok Uralkodásom fenséges központját. Igen, a lepel. Néhány sárkány egymást váltva folyamatosan takarja az építést a kíváncsi szemek elől hatalmas aranyozott, ezüstözött lélekszálakból szőtt lepellel.

A lepelt sem láthatjátok, hiszen a mágia úgy itatja át, hogy csak egy egyszerű hegynek, felhőnek, égnek látszik. A sárkányok elrejtéséről saját mágiájuk gondoskodik.

Emellett azért még sok a teendő, hiszen gondolnom kell az egyszerű munkásokra is. Gondolnom kell mindenkire a Birodalomban, ami nem egyszerű. Úgy kell cselekednem, hogy abban mindenki örömét lelje. Úgy kell Uralkodnom, hogy az igazságot kell mindenek fellett elsődlegesnek és fontosnak tartani. Hogy senkit n érhessen igazságtalanul bántalom.

Ha valakit mégis igaztalanul végeznek ki, akkor legyen megtorlás és aki igaztalanul elítélte, kövesse példáját és neki is halni kell.
A törvény az egésznek az alapja. Neki is ülök néhány alapszabályt megalkotni, amely alapján uralkodni fogok. Ez mind az életetek jobbá tételéhez szükséges.

Viszont kéne valami igazi szórakozás is a népnek... De vajon mi legyen az? Mostanában ugye havonta összegyűlnek, hogy kalimpáljanak egymás felé fegyvereikkel, de ezt beláthatja mindenki, hogy semmiség. Nem ez az, ami igazán szórakozást nyújt. Illetve ez csak egy kis része a szórakozásnak.
Azt hiszem ki is találtam mi lesz az, de erről majd később, egyelőre maradjon titok felétek...
Pontszám: 6.71
népszerűbalgosFérfi
Végzetúr tehetség
175 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Egy küldetés története...
7. hozzászólás - 2009.05.13. 16:00:49
Egy házi kacsára nincs szükséged?
Pontszám: 6.17
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Egy küldetés története...
8. hozzászólás - 2009.05.20. 15:34:54
Kész!

Bizony kicsit távol voltam. Gondolom ti is észrevettétek, hogy leendő Uralkodótok nem fordít kellő figyelmet rátok. Illetve úgy gondoljátok, nem fordít. Természetesen fordít, hiszen közben is igyekszik előkészíteni az uralkodáshoz szükséges eszközöket, hogy a kinevezése után minden gyorsan és egyszerűen, gördülékenyen működjön.
Hiszen ez a célja mindenkinek.

Nem is írok neveket, kik is gondolták úgy, hogy hűséget fogadnak. Illetve nyilván mindenki így gondolja, de volt, aki ennek mihamarabb jelét is szerette volna adni.

Egyvalakit kiemelek azért.
Ugye, éppen azon gondolkoztam, hogy 49 hűséges alattvaló után vajon ki is legyen az 50.? Sokan voltak, válogathattam.
Ekkor szétnyílt a tömeg és utat adott egyikőtöknek, aki bizony a leghatalmasabbak közül való. Gyémánt horda kísérte lépteit.
Méltóságteljesen és mégis alázattal jött.

A tömeg rá csak méltóságteljesen tudott tekinteni. A mellettem állók között is elismerő moraj hangzott, még Sharpa is megemlítette, hogy ennek így kell lennie.
Eljött elém és a hűsége zálogául letérdelt. Én természetesen elfogadtam, majd így szóltam:
- Galmuszk! Tudtam, hogy bár más hordában vagyunk a leghatalmasabbak egyike vagy, aki félre tud tenni kicsinyes célokat egy sokkal magasztosabb valami érdekében.
Köszöntésem után biccentett, megfordult, majd elvonult vissza, az övéivel.

Kérdem én a többiektől. Ha egy ilyen volumenű harcos is tudja, mit kell tennie, akkor ti miért ne tudnátok?

Természetesen feladataim továbbra is vannak. Hogy írok-e róluk, mikor írok, ezt majd a jövő eldönti.
Biztos vagyok benne, hogy kíváncsiak vagytok további történetemre is a kinevezésemig hátralévő nem is olyan hosszú időben. Ne aggódjatok, tudni fogjátok mit teszek.
Többen kíváncsian várják ki is lesz nőm az Uralkodás alatt. Gita a kiválasztott és mellette igazi kemény és megbízható hölgyek lesik majd minden mozdulatát, szórakoztatják, ha engem a kötelesség és munka máshova szólít. Legfőbb segítője Tierga lesz, aki egyébként is a lelkek fölött őrködik. Az ő lelkét is ápolni fogja.

Most kicsit pihenőre térek, de még jelentkezni fogok és beszámolok a további tetteimről, melyeket később évezredekig fognak zengeni a bárdok.
Pontszám: 8
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Egy küldetés története...
9. hozzászólás - 2009.05.24. 19:18:36
Sokszor elgondolkozom, hogy mit kell tennem nekem az alattvalókért és mit kell tenniük nekik leendő Uralkodójukért?

Tisztában vagyok vele, hogy meg kell mutatnom, én is mindent megteszek, ha arra van szükség. Együtt kell a nehézségeken úrrá lenni. Együtt kell építeni a Birodalmat, hiszen a közös munka gyümölcse mindig sokkal édesebb, mint a rabszolgákkal végeztetett. Természetesen ez utóbbira is szükség van a fegyelem fenntartása érdekében.

A fentiek miatt 2 dolgot is tettem annak érdekében, hogy lássátok mindannyian, mekkora kegy lesz engem szolgálni.
Először is építettem. Igen, kétkezi munkával járultam hozzá az Uralkodásom székhelyének készülő építmények mihamarabbi befejezéséhez. Nem degradál engem a munka. Ráadásul megfelelő kondiban is tart.
Emellett pedig nagyon fontos, hogy a leendő Uralkodót a nagylelkűségéről is ismerjék. Igen, nagylelkűnek kell lenni az egyszerű néppel kapcsolatban. Persze nem szabad túlzásba esni. Emiatt kiválasztottam véletlenszerűen arra járó híveket és azt adtam nekik, ami a legértékesebb ezen a világon. Lélekenergiát. A saját lélekenergiámat.
Sokan most meglepődtök, hogy ilyen Uralkodó is lehet? Igen, lehet. Megnyugtatok mindenkit, lehet.

Természetesen fontos a másik oldal is, ezért tegnap elmentem, mint egy ismeretlen több nagyobb szövetség néhány tagjából álló megbeszélésére, mégis saját fülemmel halljam, mit is gondolnak rólam. Napkapu, Végzeturak Mesterei, Lélekőrök, Sherwood, IQ Betyárok. Mindegyik szövetség képviseltette magát minimum 1 fővel.
Sőt a Napkapusok voltak a legtöbben! Nekik fontos az Uralkodó, hiszen tőlük sem hallottam semmi negatívat. Mindannyian izgulnak milyen is lesz az új rend, de abban egyetértettek, hogy ennek a káosznak, anarchiának véget kell vetni és erre én vagyok a legmegfelelőbb személy.

Természetesen nem tudták, hogy én vagyok az, hiszen inkognitóban voltam és a végén sem árultam el kilétemet.
Viszont megelégedettséggel töltött el, hogy Tierga korábban kinyilatkoztatott hűsége mellett a többiek, Fantasyliától kezdve, Incubuson keresztül, Khettyn, Dalenen és Piciklonon át egészen StevZig mindannyian jó alattvalóim lesznek.

Node vissza a mindennapi teendőkhöz, hiszen sok mindent kell még elrendezni a kinevezési ceremóniáig, mert hogy nagy ünnepség lesz, az biztos.
A hozzászólást Craslorg módosította 2009.05.24. 21:17:01-kor
Pontszám: 8.60
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Egy küldetés története...
10. hozzászólás - 2009.05.27. 09:05:37
Rubinok. Róluk még viszonylag kevés szó esett, hogy mit is tesznek majd értem, hiszen én is közülük való vagyok. Természetesen minden hordát egyformán fogok tekinteni, nem lesznek kiemelt hordák. Az biztos, hogy a jelenlegi szövetségem tagjai lesznek a legkiválóbb harcosokból álló igazi ELIT csapat.
Természetesen minden szinten szükséges tartani a rendet, ezért fontos, hogy a csapat tagjai olyanok legyenek, akik szükség esetén keményen lesújtanak bárkire, aki anarchiát szít.

A minap újabb taggal bővült az ELIT is. Igen. Nyilvánvaló, hogy mindenki benne szeretne lenni a közvetlen testőrségemben, hiszen ez roppant megtisztelő a számára. Crimson úgy döntött, hogy ő vállalja az átlagosnál nagyobb veszélyt és jön. Bár nem szívesen hagyta ott a Rubinpalota szövetséget, mely Rubinszemű Éjvirág vezetésével virágzott. A jó kapcsolat továbbra is megmarad, hiszen a Rubinpalota ideális a tárolásra. Bizonyos mágikus utakon így is rengeteg lélekenergiát tárolnak azok számára, akik a későbbiek során szükségük lesz rá. Igen, ezt azoktól veszik el, akik rászolgáltak! Mert gyengék. Ezt nem szabad személyes sértésnek felvenni. Minden, ami ezen a világon történik a ti érdeketekben van. Hogy megerősödjetek, hogy szívósabbá váljatok! Egy vereség után nem szabad magunk alá temetkezni. Küzdeni kell, hogy legközelebb forduljon a kocka.

Lassan persze ki kell találni, mikor is legyen a beiktatási ceremónia. Mindenesetre szerveztem egy nyílt napot, ami mától a 17. napon lesz. Ott majd látni fogom, ki az, aki mindent megtesz az új Birodalomért.

Természetesen kellő szórakozási lehetőséget is biztosítok, dől a sör, lesz bor, étellel dugig megrakott asztalok. Lányok minden mennyiségben.

Gita is egyre izgatottabb, mint a leendő trónörökösök anyja. Jó anya lesz, ez biztos. Tierga vigyáz ugye majd mindkettőjükre, amíg nekem esetleges háborúk, hódítások és fontos teendőim miatt járnom kell a világot.
Természetesen szükség van a konyhára is jelentkezőkre. Terveim szerint Khetty lenne az italfelelős. Teái világhírűek, bár a beavatási ceremóniáig elvből nem fogadok el tőle, ott viszont mindenkit el fog kápráztatni. Másik szerepre Piciklon lesz a legjobb. Olyan édességeket senki más nem csinál, mint ő. Tanuja voltam egy tortájának a pillanatok alatt történő elpusztításának, pedig nem sokan fértek hozzá.

Már csak egy kiváló szakácsra van szükségem, de úgy gondolom ez se fog túl nagy problémát okozni, hiszen aki jó szakács és hall a lehetőségről, az bizton állíthatom, hamarosan jelentkezni fog.

Hogy ki lesz az előkóstoló? Még nem tudom, de eleinte azért szükségem lesz rá...
Pontszám: 7.44
közellenségRonaldo7Férfi
Végzetúr poronty
1 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Egy küldetés története...
11. hozzászólás - 2009.05.27. 14:41:51

MIND JO
Pontszám: 1.87
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Egy küldetés története...
12. hozzászólás - 2009.06.04. 11:04:31
Kristály Horda.
Az új ellenség. Bár korábban is beszéltem már nektek arról, hogy az összefogás fontos, hiszen egy Birodalomban csak akkor lehet a lakóknak az élete jó, ha együtt tesszük azzá. Bármikor jöhet egy olyan támadás, amire nem számítunk, nem vagyunk rá felkészülve. Ennek nem szabad megtörténnie!
Még a beiktatásom meg sem történt, máris egy olyan mérvű ellenséget hozott a sors, amely ellen csak összefogással lehet küzdeni. Igen, Rubinoknak, Zafíroknak, Smaragdoknak, Gyémántoknak csak együtt sikerülhet a legyőzésük.
Veszteségek lesznek, vannak is, de ha nem győzzük le őket csekély veszteségek árán, akkor később még nagyobb veszteségeket szenvedne el a leendő népem, ezért ezt nem engedhetem.
A nagy szövetségek már fel is vették velük a harcot. Folyamatosan aprítják az ellent. A kis szövetségek feladata, hogy támogassák a nagy szövetségek harcosait. Mivel lehet őket támogatni, természetesen Lélekenergiával, mely nélkül senki sem tud létezni.

Szerencsére az összefogás sikeres. És több nagy szövetség is kivívta a többiek elismerését. Mindenek előtt a Tyrant, akik elsőként söpörték el a lélekkútjuk támadóit, majd jöttek sorban a többiek. A Kristály horda lassan visszavonulót is fújhat.
Jó látni, hogy egy ilyen külső ellenséggel szemben félretesszük kicsinyes játékainkat és egyöntetűen felvesszük a harcot velük.

Hogy miért írtam, hogy külső ellenség? Nyilvánvaló. Mert lehet belső ellenség is. Sőt, kémeim jelentése alapján bizony van már egy csoport, akik inkább az anarchiát részesítenék előnyben a renddel szemben. Vagy egyszerűen a hatalomra vágynak? Sokat nem sikerült még kideríteni róluk, hiszen roppant szívósak és nehéz őket elkapni. Még nehezebb rájuk is bizonyítani galád terveiket.
Amit eddig sikerült megtudni róluk, hogy vezetőjük egy roppant kemény, szívós nőszemély a smaragd hordából. Szőke, egyenes haja és csillogó bőre démoni külsőt eredményez számára. Nem ismer irgalmat és ezt szívósságával be is bizonyítja. Sok kémnek kellett életével fizetni ezekért az információkért, ezért ne becsüljük le az ellent. A külső támadáson kapva kapott és mikor mással vagyunk elfoglalva, könnyebben építhet, könnyebben nyomulhat előre, de a kesztyűt felvesszük. Nem hagyom, hogy bárki is veszélyeztesse ezt a virágzó birodalmat. Még ha kemény harc is lesz, nem lesz menekvése.
De vigyázzatok vele! Ha meglátjátok, ne próbáljátok egymagatok megölni és csapatát megsemmisíteni, mert kiváló, kemény harcosok tartoznak hozzá!

A neve még homályba vész, de ki fogom deríteni, bízhattok bennem.
Pontszám: 7
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Egy küldetés története...
13. hozzászólás - 2009.06.27. 06:39:04
Régen számoltam be utoljára a velem történtekről és már több helyről aggodalmuknak adtak hangot, hogy mi is lehet velem.
Ez jól esik, hogy aggódnak az Uralkodójukért. Viszont rengeteg dolog történt az elmúlt hetekben.

Először is meg kellett néznem, hogy milyen az orvoslás a Birodalomban, illetve, hogy egyes szövetségek milyen mértékben tudják hasznosítani építési szokásaikat, ezért bizony sorra kellett járnom a világot.

Közben a Kristály Horda, mint fő ellenség újra megjelent, de természetesen az Elit Horda hamar elintézte őket újra. Nem kell aggódnom a Birodalom védelme miatt, hisz a többi szövetség is megfelelő módon kiveszi a részét a harcokból.

Szóval az orvoslás.
Bizony a földünk nem mindig békés világ. Itt-ott elfajzott teremtmények róják útjaikat, néhol belviszályok is lehetnek és hát bárki bárhol megbetegedhet, megsérülhet, ezért fontos, hogy el tudjuk látni megfelelő módon a sebesülteket, sérüléseket. Tapasztalatom roppant pozítív ebben az irányban. Szerencsére nem kell szélhámos kuruzslóktól tartanunk. Roppant kiváló ismerői élnek a gyógyfüveknek, gyógyításnak széles-e világon.

Másik ok, ami miatt nem jelentkezhettem, hogy az építészeti, biztonsági remekműveket kellett megtekintenem. A Tyrant szövetség kőművesei kiváló munkát végeztek ilyen téren. Erődjük szinte bevehetetlenné vált. Ezt megtapasztalhattam, mikor elküldtem pár megbízható emberemet, hogy teszteljék le.
Nos, a katakombájuk által adott védelmet a szövetségi tagjaik roppant mód kihasználták és bizony azt kell mondanom, tökéletes munkát végeztek.

Elégedett vagyok a fentiekkel.

Viszont az élet nem mindig csak jó hírekből áll.
Belső ellenségek...

Múltkor már említést nektek egy veszélyes ellenfélről, aki továbbra is körünkben van. Nevét még mindig homály fedi. Amit sikerült megtudni róla, hogy gyorsan fejlődik. Gyorsabban, mint sokunk fejlődik. Továbbra sem érez irgalmat áldozatai iránt. A kristály horda elleni csatában is kivette a részét, de ez ne tévesszen meg senkit. Nem a többiek iránti jóindulat és megóvás vezérelte. Nem. Önös érdekei nála előrébbvalóak, mint bármiféle összefogás.
A legszörnyűbb, hogy ebben szövetsége is támogatja. A szövetségét is csak a hatalom utáni vágy vezérli. Képtelenek háttérbe szorítani Önös kicsinyes vágyaikat a világ jobbá tétele érdekében. A szövetségének kiderítéséhez 30 jó kém halála szükségeltetett, de abban biztos vagyok, hogy büszkék tettükre, hogy halálukkal előrébb mozdították a gonosz elleni küzdelmet. Márványtábla fogja őrizni nevüket!
Fura, hogy a szövetsége az általuk kitalált "tökéletesség" felé vezető úton haladva más szövetségeket is maguk mellé állítottak. Hogy milyen hazugságokkal, ezt még nem tudom, de ezen szövetségeknek ki kell, hogy nyíljon a szem. Meg kell látniuk az áhitatos tekintet mögötti gonosz szándékot. Remélem, hamarosan erre is sor kerül.

Másról is kell említést tennem. De ez az információ még csak nem oly rég került a birtokomba.
Vannak olyan végzeturak, akik nem képesek elfogadni, hogy egy ilyen hatalmas Birodalom irányítása nem egyszerű feladat. Rengetek lemondással, odafigyeléssel jár. Sok-sok kompromisszum mellett még több határozott, de diktatórikusnak tűnő intézkedéssel, amely a nép helyzetének jobbítása érdekében történik.
Van, aki csak kikiáltja, hogy uralomra tör, de azt sem tudja, hogyan kezdjen hozzá. Vagy nem is akar hozzákezdeni. Csak jól hangzó beszédekkel csábítja maga mellé a mit sem sejtő végzeturakat, akik közül könnyen kaphatóak a hívó szóra, mely könnyű prédát sejtet számukra. Persze én már, a hatalmas tapasztalatommal a hátam mögött tisztában vagyok vele, hogy nem a szavak, hanem a tetteknek kell beszélniük.

Ne döljetek be nekik! Sokukról persze hamar kiderül, mit is akarnak valójában, de vannak veszélyesebbek is. És nem oly rég az egyik ilyen igen veszélyes személyről kaptam információt, akinek ereje is van és elhúzza a mézes-madzagot sokak előtt. Gondoljátok át, hogy egy fantomot követtek vagy engem!

Legközelebb róla is többet fogok írni, mert kémeim minden lépését figyelik. Istenkirálycsászárnak nevezi magát. Jól hangzó név mögött semmilyen érték nem lapul, de vigyázzatok vele, mert ereje van! Nem is kevés és esze is van az intrikához, a diplomáciához.

Most újabb borsos teendőim várnak, amelyről legközelebb beszámolok nektek. Elég legyen addig is annyi, hogy kicsit átépítettem leendő uralkodói helyem falait, hogy még szebb, még biztonságosabb legyen nektek majd élni benne.

A továbbiakat legközelebb...
Pontszám: 6.80
Oldal: 1
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: A sötétség gyermekeiRésföld - a HKK legújabb kiegészítője