Két egyszerű javaslat, ami sok bosszúságtól,vitától,sértődéstől kimélné meg a szöviket és azok tagjait:
1. A szövi kapja meg részletesen a forduló után, hogy tagjai közül ki hányat és melyik mezőre ütött.
(Akár egy új szövi épület tulajdonsága is lehetne ez!)
2. A szövi kapja meg a jogot, hogy eldönthesse tagjai közül ki indullhat az szb következő fordúlójában és ki nem.
(Akár egy új szövi épület tulajdonsága is lehetne ez!)
Hozzászólások - Tgyuri
Oldal: 1
Dátum: 2015.06.15. 17:12:26
Dátum: 2015.03.03. 09:12:17
Kíváncsi lennék a valós okokra (bár vannak sejtéseim) miért is kellett leállítani az SZB-t.
Mindenesetre a demokrácia virágzik, hiszen a köz véleménye alapján döntöttek azok akik erre hivatottak...ugye?
Inkább azon kéne dolgozni, hogy a többi világ mondjuk fusson a szerveren, a kviz akkor menjen amikorra ki van írva,stb,stb....
A 6-os világ indítása után szinte állandóak voltak a problémák, lsd bajnoki,kviz amit a köz elfogadott, de az hogy lezárjatok egy jól funkcionáló opciót már kicsit gázos.
Ennél csak a magyarázat gázosabb, ami igy szól: CSAK
Gratulálok!
Mindenesetre a demokrácia virágzik, hiszen a köz véleménye alapján döntöttek azok akik erre hivatottak...ugye?
Inkább azon kéne dolgozni, hogy a többi világ mondjuk fusson a szerveren, a kviz akkor menjen amikorra ki van írva,stb,stb....
A 6-os világ indítása után szinte állandóak voltak a problémák, lsd bajnoki,kviz amit a köz elfogadott, de az hogy lezárjatok egy jól funkcionáló opciót már kicsit gázos.
Ennél csak a magyarázat gázosabb, ami igy szól: CSAK
Gratulálok!
Dátum: 2015.03.02. 16:12:54
Nem igazán értem miért is kéne pihenőt tartani.
Aki akar nem vesz részt rajta, és ennyi....
Holnap mi fog szünetelni? Vadászat? Portyázás? Szerencsekerék? Bajnoki? Kvíz?....Ez így nem fair!
Aki akar nem vesz részt rajta, és ennyi....
Holnap mi fog szünetelni? Vadászat? Portyázás? Szerencsekerék? Bajnoki? Kvíz?....Ez így nem fair!
Dátum: 2015.01.07. 10:22:26
V6-on olyan Landi indult, ahol csak adsz, de nem kapsz semmit
"Kicsit" döcögősre sikerült ez a világ!
"Kicsit" döcögősre sikerült ez a világ!
Dátum: 2014.12.21. 08:57:11
Pedig milyen egyszerű is lenne a megoldás! Mondjuk így: Győzz 5 kihívásban (40 szint felett) vagy 5 portyában (40 szint alatt).
A leprogramozása se lenne egy egetrengető feladat
A leprogramozása se lenne egy egetrengető feladat
Dátum: 2014.12.04. 16:57:47
Csak az a baj, hogy nekem nem lett se több PP se egy árva must
Bocsánat, megvannak....Az italt pontnak olvastam, a mustot meg csak a tárgylapon lehet megtalálni...Kicsit elfáradtam ma már úgylátszik
Bocsánat, megvannak....Az italt pontnak olvastam, a mustot meg csak a tárgylapon lehet megtalálni...Kicsit elfáradtam ma már úgylátszik
Dátum: 2014.12.04. 11:22:44
Ugyan még nem aktuális a dolog, de lenne egy kérdésem. A leírásban ezt olvasom:
"Csatlóssá egy legalább 50. szintű állatod válhat (kivéve familiáris), amennyiben fétist visel."
Ez azt jelenti hogy a familiáris soha nem lehet csatlós,
vagy azt hogy bármikor (szinttől függetlenül) lehet.
"Csatlóssá egy legalább 50. szintű állatod válhat (kivéve familiáris), amennyiben fétist visel."
Ez azt jelenti hogy a familiáris soha nem lehet csatlós,
vagy azt hogy bármikor (szinttől függetlenül) lehet.
Dátum: 2014.12.02. 12:06:30
Én meg azt nem értem, hogy a HH esetén miért nincsenek szint kategóriák, mint a Bajnokik alatt...
Elég egyenlőtlenek így az esélyek...............
Elég egyenlőtlenek így az esélyek...............
Dátum: 2014.12.02. 09:51:58
A relikvia kód beváltása mikortól fog élni?
Dátum: 2014.12.02. 09:25:55
Kvízolimpiára gondoltam....
Én már nem sorolom sehová a válaszokat, minek?
Én már nem sorolom sehová a válaszokat, minek?
Dátum: 2014.12.02. 09:05:23
V6-on nem működik (eddig ezeket vettem észre) a kvíz, a bajnoki viadal, a relikvia kód beváltása.....
Tudni valamit mikor lesznek javítva ezek a dolgok?
Tudni valamit mikor lesznek javítva ezek a dolgok?
Dátum: 2014.11.25. 10:35:00
Már látszik az indulási idő és a rendelkezésedre álló eseménypontok száma a Hordák Harcánál!
Dátum: 2014.11.25. 10:30:42
Új infó a Helpdesktől:
"Délben indul, de korábban ér véget, nem 3 hétig tart, hanem addig ameddig a többi viágon."
"Délben indul, de korábban ér véget, nem 3 hétig tart, hanem addig ameddig a többi viágon."
Dátum: 2014.11.25. 09:37:38
Ha nem lenne HH akkor az volna a baj!
Ha lesz HH akkor az a baj!
Milyen könnyű is az emberek kedvében járni
Ha lesz HH akkor az a baj!
Milyen könnyű is az emberek kedvében járni
Oldal: 1