Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Fehersolyom

Oldal: 1
Dátum: 2009.03.30. 19:40:23
Pistike beszél a szomszédjaival- Legyenek szívesek megmondani nem zavarja őket, hogy minden nap gyakorolok a hegedűmön?- Erre a szomszédok- De nagyon is zavar- Erre Pisti- Akkor nem lenének szívesek ezt megmondani az apukámnak is
Dátum: 2009.03.30. 19:34:40
Zoltán felhívja a családját és felveszi a legkisebb gyereke- Szia apu!- Erre Zoltán- Szia Zsolti! Anyád hogy van?- Erre a legkisebb gyerek Zsolti- Hát bent van egy bácsival a hálószobában egy bácsival és ilyen hang jön ki a szobából ah ah- Erre az apja- MICSODA?! Fiam, a dolgozó szobámba van egy szekrény, a szekrényben van egy puska, keresd meg a puskámat, és lődd le őket!
Dátum: 2009.03.30. 19:26:23
Éva segít az anyukájának tányérokat mosogatni. Éva anyukája 1 percre bemegy a szobába, és Éva elejt egy tányért ami nagy csörömpölést ad ki, és rémülten megy ki az anyukája és kérdezte Évát, hogy mitt csinál-Mitt csinálsz lányom?- Erre Éva- Tányérokat.
Dátum: 2009.03.30. 19:23:41
Mitt mond a nyúl mielőtt megtámadja a hóembert?

IDE A RÉPÁT VAGY HOZOM A HŐSUGÁRZÓT!!!!!!!!!!!!!!!
Dátum: 2009.03.30. 18:59:38
* panaszkodik, hiányzik
Dátum: 2009.03.30. 18:58:43
Karácsony

Móricka szól a mamájának- Mama ég a karácsonyfa!!!- Erre a mamája-Nem ég, csak világít-Erre Móricka- Mama már világít a függöny is.

Szülői értekezlet

A szülői értekezleten a tanárnő nagyon panaszkodik Pistike viselkedésér, és ezt mondja Pistike apukájának-Nagyon elegem van Pistikéből, mindig annak ellentétjét csinálja amitt mondok neki, vissza beszél, árulkodik, vereked, nem csinálja meg a háziját, ÉS RÁADÁSUL SOHASEM HIÁNYZOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dátum: 2009.03.30. 18:50:51
üdvmindenkinek!

Én is tudok egy viccet nem is egyet.
Dátum: 2008.10.28. 21:03:17
Üdv!

Igen én szivesen dumcsizok:D További jó öldöklést :DxD

Sok szeretettel:Hunyadi Ákos,Fehersolyom.
Dátum: 2008.10.28. 14:08:19
Üdvmindenkinek!Remélem jó elehett iten beszélgetni mindenkivel!Mert én szeretek barátkozni
Tavaly volt egy Osztály kirándulásunk is sajnos csak 3 napos volt Ez miatt voltam egyedül szomorú:DCsak az a fura hogy ennyi miatt szomorú lettem
Oldal: 1