Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - CMC75

Oldal: 1
Dátum: 2010.05.12. 22:13:11
Ez olyan erősebb kutya b....ik effektus !
Bármennyire is próbáljátok megindokolni a zárolást, a multizás fogalmába a büdös életbe nem lehet belemagyarázni, de mivel a többségnek nem tetszik, akármennyire is nincs rá semmilyen szabály, akkor is multizás és slussz, mert én azt mondtam és mert én vagyok az erősebb. Engem végül is nem zavar, már lemondtam a karakterről és farmkarakterként nem sok veszteni valóm volt, max a neg. LE-dif, amire azért büszke voltam, de mondjuk szánalmasnak tartom, hogy a top 3 karaktert csak ilyen módszerekkel sikerült megelőzni. Egy szemmel se etikátlanabb az, hogy nyomást gyakoroljunk az adminokra, hogy szabálysértés nélkül is zároljanak, mint az, amit mi csináltunk.
Dátum: 2010.05.12. 20:46:57
Eddig csak olvastam a pro és kontra érveket, de egy valamit elfelejtetek!
Multizás miatt lettünk zárolva, márpedig a multizás jelentése a következő:

Az illegális multi jelentése: *Az illegális multi játék azt jelenti ha egynél több karaktered munkálkodik azon hogy egy másik saját karaktered olyan előnyökhöz juttassa, amikre különben egyénileg nem lenne képes.

Egyértelműen le van írva az értelmező szótárba, ezen nem lehet vakerálni, ezt nem követtük el.
Amiért ti veritek a hisztit az a TÖMÉS. Több más játékba szépen le van szabályozva, itt nincs !
Aki pedig a multi jelentésébe akarja a tömést belemagyarázni, az előbb nézzen utána mivel is vádaskodik és csak utána szólaljon meg.
Amiket meg bevagdostok a szabályokból, az először is kiragadott részletek a szabályból, nem a teljes szabály, másodszor pedig abba csak az van leírva, hogy milyen módszerekkel próbálják szűrni a multit.
Oldal: 1