Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - rotyo

Oldal: 1
Dátum: 2009.05.12. 12:58:39
Az Iq növelést kicsit előrébb tenném a sorban, alapvetően én is a Véd/Tám-ra gyúrtam, aztán idővel eljutottam oda, hogy hiába nem találtak el, kb csatánként ha kétszer, de sebző varázslattal olyan sebzéseket toltak az arcomba, hogy simán kompenzálta a fizikai sebzésemet, és meg kellet tanulnom h bezony kell az Iq is preventhez .... (mert pl 750-es varisebzést, ha még néha el is talál a fizikaiban, elég nehéz máshogy kompenzálni.... )
Ana!

a) Igazad van.

Kicsit elszállt az agyam, mert hosszú idő után most tettem fel először kérdést, pedig megfogadtam annó, h nem lesz ilyen, nem akartam a 1+1 mennyi tipusú (jó-jó tudom nem helytálló példa mert már van "matematikai kérdés" értékelési lehetőség, de a kérdés komolyságának szempontjából) kérdéseknél leragadni, gondoltam dobok egy VU-sat, ezt elméletileg kéne h tudják, vagy legalábbis könyebben fellelhető rá a válasz, de háááát... mára már lenyugodott a kis lelkem. A példáknál amiket mondotok, már igaz lehet a tisztelt értékelő döntése....
r.
"Hányas Hordázás szakértelem kell ahhoz, hogy 2 állatod harcoljon veled?

10
5
20
jelenleg (09.05.07) nem lehet több állattal harcolni

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ."

Hááát, gratulálok, a Tisztelt "speciális érdeklődéső réteg" azon tagjának aki ezt bebillentette.... magyarázatot nem fűznék....
Dátum: 2009.04.29. 22:55:13
Hát én nem tudom miért sírnak sokan a vakító fény miatt...
Nálam egész jól bejött, még 22. szinten is ezt használom, alig találnak el, ha igen meg ott egy szép nagy nyálkacsiga, +zafírbónusz...Ja, és még taumot sem kell fejleszteni hozzá (mehet a LE a def.-re és az attackre)...
Aki nem hiszi járjon utánna... (v2 Partacsök Gurgli)
Mondjuk egy gyengítést használóval, ha mindkét vari bejön, igazán érdekes csata kerekedik, vak vs béna...
Nabasszus, feltettem egy kérdést:

"A Vampire szerepjáték világában melyik nem egy vámpír KLÁN?

Gangrel
Torreador
Nosferatu
Kamarilla"

Rossz mert spec réteg tud rá válaszolni...jó megértem, akik itt vannak nem ismerik a szerepjátékokat, nagy részük az sem tudja mi fán terem az.... Bezzzeg, a ... programozói szakkérdések úgy tobzódnak mint majom fenekén a bolha... Köszönjük... (itt nem a kérdésem megítélése a probléma, hanem a...mindegy, sok ez ilyenkor 1/2 1kor... )

az a baj ezzel az egésszel (elnézést ha már volt, de most se figyelmem, se idegem nincs végignézni a sok sok hozzászólást), hogy az egész kvíz eredti lényege elmegy a fenébe, mert az ember kénytelen lesz olyan bagatel kérdéseket feltenni (találkoztam ilyennel, már), hogy melyik betü van az ü mellett a billentyűzeten, (és tenném hozzá nem az előző kvízkérdésemre vonatkoztatva, bár az is egy "ingyen" LE-nek induló kérdés volt sajnos ), mert a normális esetlegesen tanító jellegű kérdéseket a "nép" (tisztelet a kivételnek) ha nem tudja akkor specnek ítéli meg... és egy idő után elmegy a kedve az embernek az egésztől és maradnak a mennyi 2+2 kérdések...
ennyi volt, többet nem panaszkodom, majd számolok ezekkel legközelebb....
Oldal: 1