Dátum: 2009.06.04. 18:29:49
Hali!
Mai termés:
Mi a maximuma az elementáris fúzió szakértelemnek a játékban?
57*
30
100
60
Akinek nincs ilyen szakértelme. az nem tudhatja! Törlés!
Mennyi 1 * 1 ?????
talán 4

2
esetleg 1*
vagy 0
Akármennyire is poénosra vette a kérdésíró a figurát, akkor is egy primitív és matek kérdés! Törölni!Dátum: 2009.05.31. 22:03:59
Melyik kémiai elem vizsgálatán alapszik a radiokarbon kormeghatározás?
Kén
Bróm
Hélium
Szén*
Kikövetkeztethető, de aki még nem tanult kémiát az sajnos nem tudhatja. Nekem is okozott némi fejtörést, mert sosem voltam jó kémiából! Szerintem inkább töröljétek!
Kik az Odaát című sorozat főszereplői?
Dean és Sam*
Terrence és Philip
Jack és Anna
Kázmér és Huba
Aki nem ismeri a sorozatot az nem todhatja a jó választ! Törölhető!
Ezekkel ellentétben kaptam ma egy jó kérdést is, ami viszont nagyon tetszett. A kiló vas és kiló toll problémáját vetette fel! Szerintem nagyon is ide vágó és gondolkodtató kérdés, emellett igen egyszerűen "megfejthető", ha valakinek elég gyors az észjárása! Ha lehetne pontozni a kérdéseket ez nálam 10 pontos lenne!!!

Dátum: 2009.05.30. 09:20:55
Idézet: Magusocska - 2009.05.29. 21:05:25 Idézet: Magusocska - Ma, 10:57:13
Csak kérdem!
Lucif_R kollega rámutatott jogosan a "Kill Bill"-es kérdés kapcsán, hogy az időzítés nélküli kérdések zavaróak lehetnek. De!
Mi az egybetartozás, elkülönülés meghatározhatósága?
Gondolok itt arra, hogy a "Hány részből áll a Mátrix" kérdésre az Animatrix beletartozik, vagy nem. Ki dönti el,a kérdésfeltevő?
A Kill Bill is megjelent mozifilmes, majd vágatlan videos/rendezői változatban is. Akkor hány részes?
Kettő vagy négy? Négy különböző filmről beszélhetünk!
Kössetek belém nyugodtan, ha már nem tudtok horgolni!
Szerintem teljesen jogos a dolog! Ez olyan mint mikor megkérdezik, hogy hány részes a Harry Potter de nem teszik bele a kérdésbe, hogy a könyvsorozatra gondolnak vagy a filmsorozatra! Mivel a tv világában élünk általában a filmsorozatra gondolnak, mert lusták olvasni az emberek!
Jogosmak jogos, de állást is foglalnál?
HP esetében a film és könyv egyszer csak utolérné egymást, de már most nekem tizenvalahány HP könyvem van
Ugyanis, van a 7 alap, a szerző írt hozzá két tankönyvet (Szörnyek és Kviddics), írt egy mesekönyvet (Biggle Bárd), van egy csomó elemzés a HP jelenségről, meg gyűjteményes anyagok róla, meg fanzinok ... szóval nekem ennyi és neked? ... és ebből mennyire hivatkozhatok egy kérdésben? Az, hogy LIBRI vagy az Alexander összeállít egy HP sarkot, ahol több odavágó könyv van (pl. sárkányosak, angol történelemről szólók, a szerzőnőről szólók) az is egy vélemény.
Igazad van nem foglaltam állást pedíg az lett volna a cél! Teljesen egyet értek veled! A HP-ből csak a 7 kötetről hallottam, sajnos olvasni nem olvastam mert nem tudtam hozzájutni! Én Gyűrűk Urában vagyok mondhatni "szakértő". Ott sem a csak a 3 kötet van, hanem ezeken kívül én még olvastam egy olyat is ami a történet elötti időket írja le, ezen felül van még egy kötet ami 2 csímen is megjelent bár ugyanarról szól, Hobbit (korábban Babó címmel jelent meg) a címe és gondolom egyértelmű miről szól! Szóval ezek nem tartoznak konkrétan a sorozathoz de ezekkel együtt teljes az egész, így már nem 3 kötetes, hanem 5. De aki csak a filmeket látta annak fogalma sincs ezekről, és a tapasztalatom az, hogy utánanézni sem szeretnek a dolgoknak!
Dátum: 2009.05.29. 11:03:52
Melyik személy nem kapcsolódik a Formula 1-hez?
Max Mosley
Tiger Woods
Bernie Ecclestone
Stefano Domenicali
Spec! Töröljétek!
Dátum: 2009.05.29. 11:02:51
Idézet: Magusocska - 2009.05.29. 10:57:13 Csak kérdem!
Lucif_R kollega rámutatott jogosan a "Kill Bill"-es kérdés kapcsán, hogy az időzítés nélküli kérdések zavaróak lehetnek. De!
Mi az egybetartozás, elkülönülés meghatározhatósága?
Gondolok itt arra, hogy a "Hány részből áll a Mátrix" kérdésre az Animatrix beletartozik, vagy nem. Ki dönti el,a kérdésfeltevő?
A Kill Bill is megjelent mozifilmes, majd vágatlan videos/rendezői változatban is. Akkor hány részes?
Kettő vagy négy? Négy különböző filmről beszélhetünk!
Kössetek belém nyugodtan, ha már nem tudtok horgolni!
Szerintem teljesen jogos a dolog! Ez olyan mint mikor megkérdezik, hogy hány részes a Harry Potter de nem teszik bele a kérdésbe, hogy a könyvsorozatra gondolnak vagy a filmsorozatra! Mivel a tv világában élünk általában a filmsorozatra gondolnak, mert lusták olvasni az emberek!
Dátum: 2009.05.29. 09:46:47
Ki volt a rendszerváltás utáni első Magyar miniszterelnök?
Antal Imre
Antal József*
Antal Péter
Antal Ferenc
A kérdés jó, csak helyesírási hibás, ugyanis Antall József volt a 3. magyar köztársaság, első miniszterelnöke! Javítani és akkor jó lesz!
Dátum: 2009.05.28. 16:38:56
Ki volt Biszku Béla?
Újságíró
Kommunista politikus*
Magyarország köztársasági elnöke
Politológus
Lehet csak én vagyok tudatlan, de még csak ismerős sem volt a neve! Töriből sem tanultam róla a suliban! Szerintem vagyunk még ezzel páran így! Ismertebb emberrel hibátlan lenne a kérdés!
Mikor van Sándor névnap?
szeptember 2.
március 18.*
február 12.
július 13.
Hagyjuk már a melyik napon, melyik névnap kérdéseket!!! Mikor én akartam ilyet feltenni a névnap szót sem engedte kiírnia rendsze és igaza is volt! Senki sem naptár!!! Lexikális, törölni!
Hanyadik szinttől tudsz megküzdeni a fertőzéssel?
15
23
19*
25
Alacsony szinűek nem tudhatják! Szerintem azt sem tudják szegények, hogy van fertőzés! Spec, törölni!
Dátum: 2009.05.28. 12:45:26
Idézet: Roseprincess - 2009.05.28. 12:33:34 Idézet: Zoltanszon - 2009.05.28. 09:17:01 Idézet: Szcsi - 2009.05.28. 08:09:54 Ki volt az első ember párja a Biblia szerint?
Isten
Éva*
Géza
Ádám
Elég hülye a megfogalmazás és én azért Ádámot kivenném a válaszlehetőségek közül! Javítandó!
És a helyes válasz sincs ott. Ugyanis Ádám első párja Lilith volt, aki démonná változott, akitől féltve nem nevezik nevükön a zsidók az újszülötteket az az első pár napon, és ezért kötnek a kezükre szalagot. Remélem, jól emlékezm, de lehet nyugodtan javítani.
És ezt meg honnan vetted? Mert, hogy én eddig mindenhol úgy hallottam, meg tanultam, hogy Éva volt az első ember párja. Ha esetleg máshol olvastad, akkor is az Éva jó. A kérdésben ugyan is ott szerepel, az hogy a BIBLIA SZERINT, és ott feketén fehéren csak Éva szerepel. Ott nincs megemlítve semmilyen Lilith vagy mi.
Szcsi: az Ádám meg nem tudom miért zavar, hiszen ő volt az első ember. Őt teremtette meg az Isten elsőnek, és belőle teremtette meg Évát, tehát Éva így már eleve nem lehet első, csak második, aki az első ember párja lett.
Szerintem a fórum azért működik, hogy elmondjuk a véleményünket. Ne haragudj, de egyáltalán semmi közöd, ahoz, hogy engem ez miért zavar! Szerintem nem illik a válszok közé! Még mielött rám sütnéd, hogy tanulatlan vagyok természetesen tudatm a választ! Ha tisztességesen nem tudsz megnyilvánulni a másik felé, akkor kérlek ne is nyilvánulj meg! köszönöm!
Dátum: 2009.05.28. 12:16:50
Köszönöm a felvilágosítást, erről nem tudtam, de a kérdés megfogalmazása és a válaszlehetőségek nagyon irritáltak! Ennyivel okosabb lettem! Köcci
Dátum: 2009.05.28. 08:09:54
Melyikkel nem tudsz játszani az Alien vs. Predator játékokban?
Space Jockey*
Tengerészgyalogos (Marine)
Halál (Alien)
Ragadozó (Predator)
A filmet láttam de a játékkal nem játszottam! Nem szeretem az ilyen játékokat, ebből kifolyólag a jó választ sem tudhatom. Csakis és kizárólag a jó tipp mentette nag az életemet!
Kiket ünneplünk a nemzetközi "Zoltán napon"?
a Zoltánokat
a férfiakat
az anyákat
a nőket*
Nem tudok nemzetközi Zoltán napról! Fogalmazásból 1-es a kérdés írójának! Törölni!
Ki volt az első ember párja a Biblia szerint?
Isten
Éva*
Géza
Ádám
Elég hülye a megfogalmazás és én azért Ádámot kivenném a válaszlehetőségek közül! Javítandó!
Kikett üldözött a szárnyas fejvadász?
replikánsokat*
szakadárokat
mutánsokat
forradalmárokat
Ezt a szárnyas fejvadászt eszik vagy isszak? Hallottam már róla, de ki ő? Filmszereplő, vagy játékfigura? Szóval spec! Törlés!
+20C-on,mekkora a levegő sűrüsége?
1,204*
2,114
1,356
2,331
1,204 krumplis zsák? 1,204 rózsa? vagy netalán 1,204 mobiltelefon? Valamilyen mértékegység kéne, mert így se füle se farka a válaszlehetőségeknek! Javítandó vagy törlendő!
Dátum: 2009.05.25. 11:09:15
Hogy hívják a Résháború sorozatban az árvából lett varázslót?
Puk
Pug*
Pak
Pag
Spec. Nem láttam a sorozatot, azt sem tudom, hogy filmsorozat, mesesorozat vagy esetleg játéksorozat-e. Én törlésre javasolnám!