Na nekem ezt a kérdést írtsák ki a szerverekről, mert kezdek tőle meghülyülni! Nem elég hogy igénytelen, de sokszor a barom kérdéseket elfogadják, a jókat meg elutasítják!
Na itt a szépség, szerintem engem kísért a 3-as meg az 1-es szerveren is:
Hol laktak a hobbitok?
száz holdas pagony
Ukrajnába
megyébe
Bp14ker.
Azért ennyire már ne adja valaki alá...
Hozzászólások - Ossian
Oldal: 1
Dátum: 2009.07.09. 06:29:20
Dátum: 2009.03.06. 10:10:01
Érthető!
De figyeld, ma találkoztam egy ilyen kérdéssel:
12. szinten milyen fegyvert vásárolhatsz a lélekfutárnál?
trollagyar
Enyészmester
buzogány
ében tündekard
Értem, hogy miről beszélsz, én sem tudtam volna, ha 1es szerveren nem lett volna egy 20as karakterem anno.
De figyeld, ma találkoztam egy ilyen kérdéssel:
12. szinten milyen fegyvert vásárolhatsz a lélekfutárnál?
trollagyar
Enyészmester
buzogány
ében tündekard
Értem, hogy miről beszélsz, én sem tudtam volna, ha 1es szerveren nem lett volna egy 20as karakterem anno.
Dátum: 2009.03.05. 06:32:46
Dehogy is 
Viszont azt belátom, hogy ezt még később kellett volna írni, de másnak mégis helyesre nyomják, és kering a szerveren az ehhez hasonló kérdése...

Viszont azt belátom, hogy ezt még később kellett volna írni, de másnak mégis helyesre nyomják, és kering a szerveren az ehhez hasonló kérdése...
Dátum: 2009.03.05. 06:26:44
hát nem tudom, de csak végig kell gondolni(sztem)
és ahhoz mit szólsz, hogy azzonnal törölni értékelést kap egy ilyen kérdés, hogy mi volt Petőfi Sándor fogalkozása?! Meg azt sem tudtam, hogy ehhez lexikális tudás kell...
Erről beszélek, komolyan, többet nem fogok kvízzel foglalkozni
Ossian
és ahhoz mit szólsz, hogy azzonnal törölni értékelést kap egy ilyen kérdés, hogy mi volt Petőfi Sándor fogalkozása?! Meg azt sem tudtam, hogy ehhez lexikális tudás kell...
Erről beszélek, komolyan, többet nem fogok kvízzel foglalkozni
Ossian
Dátum: 2009.03.04. 20:16:31
Na ebből mostmár tényleg elegem van, hogy pár degenerált ezzel szórakozik, ezen mi nem jó ???
Mi nem igaz a kivégzés szakértelemre?
Értékének nagyságát a szakértelem szintje adja, ha megszorozzuk öttel.
Akkor is nyerhetsz vele, ha neked veszett el több életpontod.
A másodlagos támadás révén az ellenfeled állatára is hat. EZ A KAKUKKTOJÁS
Nem függ a szintedtől.
Ehhez szóljatok hozzá, jogtalan teljesen, és már bocsánat, de erre is meg az előzőre is CSESZNEK !!!!!!!!!!
Mi nem igaz a kivégzés szakértelemre?
Értékének nagyságát a szakértelem szintje adja, ha megszorozzuk öttel.
Akkor is nyerhetsz vele, ha neked veszett el több életpontod.
A másodlagos támadás révén az ellenfeled állatára is hat. EZ A KAKUKKTOJÁS
Nem függ a szintedtől.
Ehhez szóljatok hozzá, jogtalan teljesen, és már bocsánat, de erre is meg az előzőre is CSESZNEK !!!!!!!!!!
Dátum: 2009.02.08. 17:25:43
Hát röhögni fogsz de már ilyet is láttam( vagy hasonlót)
Amúgy nem vagyok IQ fighter, csak akartam egy kis jót a többi játékosnak, mert már a kérdések 50%-a arról szól, hogy xy mikor született és senkinek sincs ereje hogy megnyissa a kuglit és rákeressen a helyes válaszra...A legszebb meg az, amikor olyat kérdeznek, amit meg sem lehet találni.
Amúgy nem vagyok IQ fighter, csak akartam egy kis jót a többi játékosnak, mert már a kérdések 50%-a arról szól, hogy xy mikor született és senkinek sincs ereje hogy megnyissa a kuglit és rákeressen a helyes válaszra...A legszebb meg az, amikor olyat kérdeznek, amit meg sem lehet találni.
Dátum: 2009.02.08. 14:17:22
Ezt végképp nem értem!!!
Világ3-on játszom, ezt a kérdést tettem fel:
Milyen tárgy a Yssuf tőre?
fókuszkristály
pajzs
páncél
fegyver
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Mivel jópáran elérték az aktuális szintet (6) ezért ideáisnak találtam a kérdést...
de még ha mondjuk ez a szerencsétlen fegyver 40-es szintű lenne, akkor is ott van a TŐRE szavacska, ami 100%-kal arra utal hogy fegyver!!!( de még1x mondom hogy ez sem állt fenn)
Arról nem is beszélve hogy másnak az ilyen kérdése meg nyugodtan repked vadászatról vadászatra másik emberhez hogy:
Hányas szinten találkozol sárkánnyal? ( helyes válasz 20, miközbe 3-as szerveren a legmagasabb szint csak 6-os)
Ezt én sem tudtam volna, hogyha nem játszanék másik szerveren... Persze ez azért marhajó kérdés...
Utálom hogy pár idióta állandóan ezzel szórakozik, hogy benyomja a rossz kérdést, mert az olyan marha jó vicc...de ha vele csinálják meg akkor aztán meg a végzetúr lesz nekik a legrosszabb játék a világon...
Remélem értitek a gondomat! Nem is lennék felháborodva, de ez mostanában nem egyszer történt meg velem!
Világ3-on játszom, ezt a kérdést tettem fel:
Milyen tárgy a Yssuf tőre?
fókuszkristály
pajzs
páncél
fegyver
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Mivel jópáran elérték az aktuális szintet (6) ezért ideáisnak találtam a kérdést...
de még ha mondjuk ez a szerencsétlen fegyver 40-es szintű lenne, akkor is ott van a TŐRE szavacska, ami 100%-kal arra utal hogy fegyver!!!( de még1x mondom hogy ez sem állt fenn)
Arról nem is beszélve hogy másnak az ilyen kérdése meg nyugodtan repked vadászatról vadászatra másik emberhez hogy:
Hányas szinten találkozol sárkánnyal? ( helyes válasz 20, miközbe 3-as szerveren a legmagasabb szint csak 6-os)
Ezt én sem tudtam volna, hogyha nem játszanék másik szerveren... Persze ez azért marhajó kérdés...
Utálom hogy pár idióta állandóan ezzel szórakozik, hogy benyomja a rossz kérdést, mert az olyan marha jó vicc...de ha vele csinálják meg akkor aztán meg a végzetúr lesz nekik a legrosszabb játék a világon...
Remélem értitek a gondomat! Nem is lennék felháborodva, de ez mostanában nem egyszer történt meg velem!
Dátum: 2009.02.07. 14:24:51
Kicsit nevetséges, hogy a 2. karakterem megy pocsékba az őskövekkel...vagy csak nálam nem lehet átküldeni másik szerverre?
Dátum: 2009.02.02. 10:42:36
Igen, ez a baj , hogy én is csak ennyit tudok, de a törlésnél nem jelenik meg semmi, csak a törlés megerősítése jelszóval...gondolom nem ezután jön be az ablak, az kicsit érdekes lenne!
Mindenesetre köszi, és ha valaki tud még erről valamit, irjon, én örömmel várom
Mindenesetre köszi, és ha valaki tud még erről valamit, irjon, én örömmel várom

Dátum: 2009.02.02. 09:33:06
Jó reggelt mindenkinek!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem! Hogy tudnám az egyik szerveren úgy törölni a karakterem, hogy a másik szerveren megkapjam az ősköveim?
Még a közelmúltban volt egy 20-as szintű karakterem, akivel ezt szintén nem tudtam megcsinálni...
Érdekelne, hogy hol kell beírni( vagy mittom én ) az ősköveket hogy átballagjanak a másik szerverre, mert még egy karaktert nem akarok elpocsékolni...
Köszönet mindenkinek, bárki aki tudja miről van szó írjon légyszíves!
Üdv: Ossian
A metal legyen veletek gyermekeim!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem! Hogy tudnám az egyik szerveren úgy törölni a karakterem, hogy a másik szerveren megkapjam az ősköveim?
Még a közelmúltban volt egy 20-as szintű karakterem, akivel ezt szintén nem tudtam megcsinálni...
Érdekelne, hogy hol kell beírni( vagy mittom én ) az ősköveket hogy átballagjanak a másik szerverre, mert még egy karaktert nem akarok elpocsékolni...
Köszönet mindenkinek, bárki aki tudja miről van szó írjon légyszíves!
Üdv: Ossian
A metal legyen veletek gyermekeim!
Oldal: 1