Dátum: 2009.05.22. 09:10:44
van egy olyan kérdés, hogy melyik filmsorozatban főszereplő Stirlic és helyesen válaszoltam, de a kérdésfeltevő nem!!!!
"Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: A tavasz 7 pillanata"
Holott a kérdéses sorozat A tavasz 17 pillanata! Tuti. Rá is lehet keresni a neten és vagyok már olyan öreg sajna, hogy emlékszem rá....

Dátum: 2009.03.28. 19:59:02
köszi, ezt már így jobban elfogadom indoklásként, bár még így se értem, hogy sok ennél 100x gázabb kérdés, hogy csúszik át a rostán...jó játékot neked:-)
Dátum: 2009.03.28. 18:54:57
ez miért nem egyértelmű kérdés? a goggle-n beírod, hogy VIII Henrik és 2.nak máris azt dobja ki, hogy volt ugye 6 felesége és abból 2 ki lett végeztetve! Akkor mi a probléma a kérdéssel???
Hány feleségét végeztette ki VIII Henrik?
1
2
3
egyiket sem
Naggggggyon kár, hogy nem tudni ki értékel, mert megvan a véleményem róla!
Arról nem is beszélve, hogy most a vadászat kvízkérdéseknél találkoztam 2 tök egyforma kérdéssel (hány tagja van az Irigy Hónaljmirigynek? <----ez 2x!
És ami még röhejes volt, hogy az egyikre 8, a másikra 7 volt a helyes válasz....

Dátum: 2009.03.15. 11:36:54
Szia
És hol fogom megtalálni a sebzéskompenzációt? A szakértelmeknél? Mert az állatoké ugye ott van...köszi a választ.
Dátum: 2009.02.22. 10:04:34
Hát akkor itt is megint köszi:) mondjuk ez egy kissé azért elvette a kedvem a jövőbeni kvízkérdéskreálásoktól:) na de mindegy...neked további szép napot és jó játékot és köszi a gyors választ is:-) megyek babázni

Dátum: 2009.02.22. 09:56:45
Melyik nem egy kutyafajta?
uszkár
máltai selyem
sziámi
bolognese
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.Azért az nevetséges, hogy ezt a kérdést rossznak értékelték az alábbi indokok miatt, mert nem hinném, hogy sok embernek nehézséget okozna a válasz. Vagy olyan sokan nem hallottak volna a sziámi macskákról??? Ha ezt speciális érdeklődési kör tudhatja csak, akkor a többi hülye kérdésről ne is beszéljünk, mert sorolhatnám, hogy mennyire speciális dolgokról kérdeznek, amiket aztán tényleg nem tudhat az ember laikusként. Például a fociról, mert ugye ahhoz szeretni kéne a focit, vagy például az évszámok, mert azt már rég tanultuk esetleg, és még sorolhatnám, hogy milyen hülye kérdések vannak. Én meg még azt hittem, hogy milyen könnyűt kérdeztem....hát ez röhejes.
Dátum: 2009.02.22. 09:54:03
Köszi:-) örülök, hogy legalább te egyetértesz velem:-) akkor már csak azért is beírom oda is:-) pusz: Marcs

Dátum: 2009.02.22. 09:50:26
Melyik nem egy kutyafajta?
uszkár
máltai selyem
sziámi
bolognese
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.Azért az nevetséges, hogy ezt a kérdést rossznak értékelték az alábbi indokok miatt, mert nem hinném, hogy sok embernek nehézséget okozna a válasz. Vagy olyan sokan nem hallottak volna a sziámi macskákról??? Ha ezt speciális érdeklődési kör tudhatja csak, akkor a többi hülye kérdésről ne is beszéljünk, mert sorolhatnám, hogy mennyire speciális dolgokról kérdeznek, amiket aztán tényleg nem tudhat az ember laikusként. Például a fociról, mert ugye ahhoz szeretni kéne a focit, vagy például az évszámok, mert azt már rég tanultuk esetleg, és még sorolhatnám, hogy milyen hülye kérdések vannak. Én meg még azt hittem, hogy milyen könnyűt kérdeztem....hát ez röhejes.
Dátum: 2009.02.14. 10:25:36
nem értem, azt írja, hogy Drakin itt található...de mégis hol?
Dátum: 2009.02.12. 11:02:22
köszi
Dátum: 2009.02.12. 10:45:28
Hogyan javíthatom fel az állatom életpontjait, már 1 az ÉP-je...köszi