Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Greeneyed

Oldal: 1
Dátum: 2009.05.22. 09:10:44
van egy olyan kérdés, hogy melyik filmsorozatban főszereplő Stirlic és helyesen válaszoltam, de a kérdésfeltevő nem!!!!

"Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: A tavasz 7 pillanata"

Holott a kérdéses sorozat A tavasz 17 pillanata! Tuti. Rá is lehet keresni a neten és vagyok már olyan öreg sajna, hogy emlékszem rá....

köszi, ezt már így jobban elfogadom indoklásként, bár még így se értem, hogy sok ennél 100x gázabb kérdés, hogy csúszik át a rostán...jó játékot neked:-)
ez miért nem egyértelmű kérdés? a goggle-n beírod, hogy VIII Henrik és 2.nak máris azt dobja ki, hogy volt ugye 6 felesége és abból 2 ki lett végeztetve! Akkor mi a probléma a kérdéssel???

Hány feleségét végeztette ki VIII Henrik?
1
2
3
egyiket sem

Naggggggyon kár, hogy nem tudni ki értékel, mert megvan a véleményem róla!

Arról nem is beszélve, hogy most a vadászat kvízkérdéseknél találkoztam 2 tök egyforma kérdéssel (hány tagja van az Irigy Hónaljmirigynek? <----ez 2x!
És ami még röhejes volt, hogy az egyikre 8, a másikra 7 volt a helyes válasz....
Dátum: 2009.03.15. 11:36:54
Szia
És hol fogom megtalálni a sebzéskompenzációt? A szakértelmeknél? Mert az állatoké ugye ott van...köszi a választ.
Hát akkor itt is megint köszi:) mondjuk ez egy kissé azért elvette a kedvem a jövőbeni kvízkérdéskreálásoktól:) na de mindegy...neked további szép napot és jó játékot és köszi a gyors választ is:-) megyek babázni
Melyik nem egy kutyafajta?

uszkár
máltai selyem
sziámi
bolognese

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.Azért az nevetséges, hogy ezt a kérdést rossznak értékelték az alábbi indokok miatt, mert nem hinném, hogy sok embernek nehézséget okozna a válasz. Vagy olyan sokan nem hallottak volna a sziámi macskákról??? Ha ezt speciális érdeklődési kör tudhatja csak, akkor a többi hülye kérdésről ne is beszéljünk, mert sorolhatnám, hogy mennyire speciális dolgokról kérdeznek, amiket aztán tényleg nem tudhat az ember laikusként. Például a fociról, mert ugye ahhoz szeretni kéne a focit, vagy például az évszámok, mert azt már rég tanultuk esetleg, és még sorolhatnám, hogy milyen hülye kérdések vannak. Én meg még azt hittem, hogy milyen könnyűt kérdeztem....hát ez röhejes.
Dátum: 2009.02.22. 09:54:03
Köszi:-) örülök, hogy legalább te egyetértesz velem:-) akkor már csak azért is beírom oda is:-) pusz: Marcs
Dátum: 2009.02.22. 09:50:26
Melyik nem egy kutyafajta?

uszkár
máltai selyem
sziámi
bolognese

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Azért az nevetséges, hogy ezt a kérdést rossznak értékelték az alábbi indokok miatt, mert nem hinném, hogy sok embernek nehézséget okozna a válasz. Vagy olyan sokan nem hallottak volna a sziámi macskákról??? Ha ezt speciális érdeklődési kör tudhatja csak, akkor a többi hülye kérdésről ne is beszéljünk, mert sorolhatnám, hogy mennyire speciális dolgokról kérdeznek, amiket aztán tényleg nem tudhat az ember laikusként. Például a fociról, mert ugye ahhoz szeretni kéne a focit, vagy például az évszámok, mert azt már rég tanultuk esetleg, és még sorolhatnám, hogy milyen hülye kérdések vannak. Én meg még azt hittem, hogy milyen könnyűt kérdeztem....hát ez röhejes.
Dátum: 2009.02.14. 10:25:36
nem értem, azt írja, hogy Drakin itt található...de mégis hol?
Dátum: 2009.02.12. 11:02:22
köszi
Dátum: 2009.02.12. 10:45:28
Hogyan javíthatom fel az állatom életpontjait, már 1 az ÉP-je...köszi
Oldal: 1