Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Husosfagyi

Alkímista esszencia relik +16 óra.
200+ szinttől vehető meg.
Dátum: 2026.07.08. 17:20:34
Nálam 7 van, de meg ne kérdezd, hogy mi a feltétele, mert fogalmam sincs.
Amikor jöttek a lehetőségek, bővítettem, most meg már ennyi van, de már nem emlélkszem, hogy mitől nőtt a lehetőségek száma.
Dátum: 2026.06.16. 09:10:52
A következő, utolsó vérig bajnoki viadal időpontja: Ma, 03:00

Ez nem futott le szerintem.
Dátum: 2026.06.09. 16:12:48
Nem hiszem, hogy szinthez kötött lenne, az én karim 300 alatt van és én is kapok entitásból fejlesztőkövet.
Dátum: 2026.06.09. 13:10:13
15 entitásonként választhatsz epik kincset. Ha megvan az entitás szint, hogy 460-as cuccokat kapj, akkor utána adja a legendás fejlesztőkövet az epikus kincs helyett.
Egyet kell értsek az előttem szólókkal.

Ez a 2 új relikvia szerintem nem lesz túl népszerű.

Talira általánosságban nem a 10. 000 összt tö-s 200+ szintű karakterek tulajdonosai járnak, hanem inkább a "krémje". Az ilyen karaktereknek ez a 2 relik nagyjából értelmetlen. Minek 44 óra helyett 52 óra hatásfok esszenciára, mikor többszázezer, vagy millió esszincia esszencia van egy karakternél?
A támadás meg őrjöngés ital hatása szintén elhanyagolható többtízezres, netán akár százezres tö melett.
Dátum: 2026.05.26. 07:42:30
V5-ön még mindig be van állva az event.
Dátum: 2026.04.12. 13:50:21
Templomi ultradekrétum relikvia.
2 lehet maximum belőle.
Dátum: 2026.04.06. 09:39:56
Szintén támogatom.
Dátum: 2026.04.02. 08:13:49
Holnaptól számol.

Mondjuk ennek fényében félrevezető, hogy már ma kinn a számláló.
Ez egyszerű matek. Ha 5 db van akkor az adott tulajdonság alapértékének 0,5%-a lesz a bónusz.

Ráadásul az idő előrehaladtával több event alatt több gyűjthető a kristályokból és a tulajdonságok növelésével nőnek a bónuszok is, hiszen mindig az alapértékből számolódik.
Az viszont tény, hogy bizonyos tulajdonságösszeg alatt nem feltétlen tűnik vonzónak a kristályok gyűjtése, de hosszú távon, magasabb tö-vel már komoly plusszt ad.
Igen, teljesen jogos!
Valentin nap-invázió-remény városa.
30 napon belül 3 alkalom befizetésre.
Vagy véletlen, vagy szándékos.
Mindenki döntse el maga.
Jól kicentizted... Honapután már a remény városa elit címért lehet befizetni.
Támogatom!
Az a fétis lesz.
Éjfél után nem kaptam eseménypontot.
Hoppá. Éjfél után is lehetett támadni.
Naponta 50 eseménypontot kapunk, mert az inaaktív körre is kapunk pontot. Egy körben max 20-at lehet elhasználni, tehát a napi második kör (ami nekünk első 08:00-12:00-ig) amit akkor kell lenyomni, a többi körnél elég 2 körönként elkölteni az eseménypontokat. Mert 20 aktivitás engedélyezett 1 körben.

Szerintem a mozgást kellene ingyenessé tenni, hogy bármikor bármelyik mezőre eljuthasson az, aki támadni akar. Már ez is sokat jelentene..

A "Roham" gombot is támogatom. Kijelölni a támadandó mezőt és rányomni. Aztán az össes eseménypont fényében fusson le sz összes támadás.

Az esemény tervezésekor nem tudom mi lehetett az elképzelés, de a jelenlegi felállással nem tartom valószínűnek, hogy bármelyik csapat nyerjen (főleg a játékosok nem). Amíg 1 mezőn vagyunk kb. 15-en és lenyomjuk az ehhez tartozó 150 támadást, addig a támadott mezőn vannak a szörnyek 500-an. Szóval a támadásunk után marad 350. A kövi körben meg az a 350 szörny visszanyomja a 15 játékost 1-gyel lejjebb.
8:00 után.
00:00-08:00-ig a játékosoknak inaktív kör fut.
Nálam meg csak varázslatkör van, ott összeesnek. Érdekes......