Hello!
Ez az utolsó hozzászólásom a témában, mivel már eléggé felhúztam magam rajtad. A lényeg, hogy nem értek veled egyet. Nem hiszem, hogy én túl nagy precízitást követelnék. Nem az volt a kérdés, hogy hol semmisült meg az Egy gyűrű. Tehát a kérdés rossz. Ezt a minősítést is adtam neki. És igen, igazad van, a kérdés valóban túl specifikus. Tehát ezért is rossz a kérdés.
Hozzászólások - Celeborn
Oldal: 1
Dátum: 2008.10.07. 08:10:07
Dátum: 2008.10.07. 07:49:28
Elhiheted, hogy ezzel tisztában vagyok. De beledobta bárki is? Olvasd el amit írtál, és máris kiderül, hogy nem dobta bele senki. A kérdés akár beugratós kérdés is lehetne, mivel a válaszok között szerepelt a senki sem dobta be lehetőség is.
Dátum: 2008.10.07. 07:37:05
Ma reggel kaptam egy olyan kérdést, hogy "Hova dopták a gyűrűt a Gyűrűk urában (3. részben)?". Az első gondom a "dopták" szóval volt, a második meg, hogy tudtommal nem dobták sehova. Igaz, hogy én csak kétszer olvastam a könyvet, és sokszor láttam a filmet, de attól még emlékezhetek rosszul. Minden esetre a jó válasznak azt adták meg, hogy a Végzet hegyébe. Pedig nem dobta be senki sem a Végzet hegyébe a gyűrűt.
Meg kaptam olyan kérdést is, hogy a nem tudom én melyik csatában a nem tudom én kinek a hajójának mi volt a neve?
Hát azért ez elég meredek kérdés. Ez nem lexikális? No meg ismét volt TF-es és HKK-s kérdés. Csodálom, hogy az emberek tudatáig nem jut el, hogy az ilyen kérdések nem ide valók. Főleg azért bosszantanak ezek, mert nekem egy híján minden kérdésemet elutasították, ezeket meg nem. Persze vitatható, hogy mit is jelent a kvíz fogalma...
Meg kaptam olyan kérdést is, hogy a nem tudom én melyik csatában a nem tudom én kinek a hajójának mi volt a neve?

Dátum: 2008.10.03. 13:33:20
Hali. Én ezt az ajánlásos mókát nem értem. Van egy munkatársam, aki az ajánlásom alapján regisztrált. Kapom is tőle nap mint nap ezért az LE-t. Viszont! Vett már kétszer is őskövet, azután én nem kaptam semmit. Viszont ő most kapott ajánlás alapján 6 őskövet. Valszeg az egyik ismerőse vásárolt. De mondjuk akkor is, hogy kaphatott 6-ot? 60 őskövet vett volna az ismerőse? És én miért nem kapok az ajánlásaim után? Holott a beajánlottam már 24 őskőhöz jutott hozzá. Abból legalább 2-t kellett volna kapnom, nem? Azt tudom, hogy ő általában marha mázlista. Háziállatot is első vadászatra szerzett.
Nade ennyire...

Oldal: 1