Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Hauwi

Oldal: 1
Dátum: 2015.01.02. 17:10:35
Borsó igen, mert felénk kissé pörköltesebbre van véve a Brassói :'D
200őskőért bárkinek postázok a brassóimból egy kóstolónyit Borsósan Így néz ki
Dátum: 2015.01.02. 16:59:26
"Még nem vettél részt a jelenleg futó kvíz olimpián."... ... Téééényleg? :'D De eredményem már van.

Amúgy mint háziasszony üzenem minden háziasszony kolléganőmnek: A Brassóiba nem kell a paradicsom, csak a cukorborsó. A paradicsomból tessék lecsót, vagy paradicsom levest főzni.
Dátum: 2015.01.02. 16:54:35
Régi szép idők, amikor a szövetségünk fele még nem építette be a kutat, de én már mindenkinek mindent kémkedtem x'DDD
Dátum: 2015.01.02. 14:05:10
Nem mindegyik - maradjunk annyiban.
Pedig szépen indult a szövetség, csak sajnos rossz embereknek a kezébe került az a többségi szavazat amire felhívtad a figyelmünket az előbb, és amitől szentül hiszitek, hogy többek vagytok.
Olvasd vissza az első hozzászólásaimat amikor a szövetségbe jöttem, és még nem lettél kinevezve se: A tiszteletet ki kell érdemelni, attól leszel vezető.

Nos, sok sikert hozzá. Ha elfogadsz/tok egy jó tanácsot: Soha többé ne hagyjátok hátra a gyengébb tagjaitokat egy ilyen esetben. Nem a szövetség érdekei vannak mindenek előtt, hanem a mások iránt kimutatott megbecsülés. A megbecsült tagok jobban érzik magukat, többet építenek, jobban harcolnak, és örömmel játszanak.
Ajánlom nektek a kapitulációt én is. Eleget veszítettetek már. Néha meg kell hajolni, mielőtt valaki letör.
Dátum: 2015.01.02. 13:50:50
LOL.
Ezt nem tudtam, de megemlítettem neki, hogy milyen önérzetesség folyik itt.
Amúgy én meg nem mondom milyen vezető vagyok. Erről a szövetségi társaimat kellene kérdezni, meg az ellenségeinket. Nem az én tisztem megítélni, de eddig sosem volt rám panasz.

Mellesleg ebben a játékban SZAVAZÁS folyik a kapitulációról, nem egy ember dönti el - legalábbis én így tudom. Szóval ha a többség a kapitulálást szavazza meg, akkor a többség döntött.
Amúgy meg vesztettetek már. Háborút lehet megnyerni (mondjuk azt megnézem). De Ti ennél többet veszítettetek már most.

Egyébként meg bocsánat, ha miattam valami kellemetlenséget okozott nektek, de tudod a párkapcsolat már csak ilyen. Majd egyszer megérted biztosan.
Dátum: 2015.01.02. 13:37:12
Nem felejtettem ott, csak még gondolkodik hova menjen át
Dátum: 2015.01.02. 13:27:21
a 10 nyertes csatádhoz 3xos veszteséged volt. ezt nem írtam volna ide a helyedben, ha tapasztalt játékos vagy és nem megy a háború, tudod hogy nem leszel belépsz a katakombába, amit egyedül építettem be, mert a Bajnokira hajtottál. remélem sikerült neked.

- Hibás okfejtés: Azért nem léptem be a katakombába, mert egyértelmű volt egyrészt a szövetség vesztése, másrészt meg a fene gondolta, hogy 31.-én este ilyen aktívak lesznek az ellenfeleink. Az meg hogy 1.-én délelőtt bennük még van szufla, ahhoz le a kalappal.
És nem hajtottam a bajnokira, mert az alattam lévő kategóriában Jung vert volna laposra, feljebb mentem egyel, ott meg megtudtam hogy Hunter fog.

A volt szövetségedre azt írod, hogy megérdemli a PC-t, szánalmas vagy.

- Megérdemli. Ha én ettől szánalmas vagyok, akkor elgondolkodtató, hogy az ottani vezetőség mi?

Megnézheted rajtad kívül hányan jönnek vissza a háború után.
A viselkedésed, amit eddig tettél a szövetségedért téged minősít.
Gondolom te gratuláltál az ellenfélnek, mert már pletykáznak

- Nem érdekel túlzottan. Lady Doom nem fog, és én sem az biztos. Minősítsen kérlek amit eddig tettem a szövetségemért, ami elárult: 30.000+LE beépítés, védelem a kicsi tagoknak amikor betámadták őket, és megkértek, segítő kéz nyújtogatás, tanács osztás, hogy mit rontotok épp nagyon el, szembeszállás a vezetőséggel építés terén, hogy legalább 1-2 fontos épület meglegyen, 61.000+LE építés, amiért páromat rábeszéltem, hogy ti megérdemlitek, jöjjön oda építeni.
És igen, gratuláltam a másik szövetségnek. Akár hiszed akár nem, eddig akárhányszor voltam háborúban akármelyik világban MINDIG gratuláltam az ellenfélnek amikor véget ért a háború, akár nyertünk, akár vesztettünk. Nekem akkor ért éppen véget.
Kérem a minősítésem

A szövetségbe én senkit sem csábítottam semmilyen szavakkal, önként jöttek ide. Én nem hangoztatom, hogy másik világon milyen pozícióban vagyok, de te ezzel is vissza akarsz élni

- Hol élnék vissza azzal, hogy megemlítettem, hogy másik világon van szövetségem? Csak éreztetni akartam veled, hogy nem egy mezei tegnap kezdett játékos vagyok, aki nem érti, hogy hogyan megy a dörgés. Akkor kérlek, ne is te védd, hol van Onyx? Ő a vezető nem? Jah. nem ér rá
Dátum: 2015.01.02. 13:09:44
Honnan tudod, hogy a kidobottak nem jönnek vissza? honnan tudod békével mentek e el?

... ) Onnan, hogy egy fórumba található félbejegyzés szólt csak arról kb. hogy sorry, de kidobálunk titeket? Külön üzenet a kidobottaknak? Öhm... én nem kaptam, és nem csak én nem kaptam.
Sőt, az utolsó megmaradt dolog az volt, hogy katakombákba lesznek küldve az emberek

Legyél csak büszke rá Virágszál, hogy némi LE és beképzelt dicsőség többet ért nektek azoknál, akik a szövetségeteket választották.

A kémgömböt amit építettem nektek, és amiért szintén megkaptam a letolásomat használjátok egészséggel.
Dátum: 2015.01.02. 13:04:00
Mint volt tag én is felszólalnék:
Nem tartom gerinctelenségnek a PC használatát. Nyilván az ellenfelünk is komoly LE mennyiséget beleáldozott, hogy amíg a mi szövetségünk megveszekedetten mindenek előtt katalizátort épített (minek nekünk katakomba pl?), nekik támadó vagy épp védekező eszközeik legyenek.

A szövetség vezetősége döntésre kényszerült: Rányomjanak a Kapituláció gombra, vagy kezdjék el kiszórni a mézes-mázos szavakkal odacsábított tagokat, akik nem feleltek meg az igényeiknek.
Én magam szánom bűnöm, hogy 10fölött volt a nyert csatáim száma, mert függetlenül attól, hogy volt nyertes csatám is, és napi szinten aktív voltam, mégis tegnap arra léptem be, hogy 1 szavazat híján ki vagyok rúgva. - Megadtam nekik azt az 1 szavazatot.

Én úgy vélem, hogy az a szövetség megérdemli a PC csapásokat, és a vesztes csatát is. Nem azért, ahogy velem bántak, hanem azért a sok másik tagért is, akik lojálisak voltak a szövetséggel szemben, és nem máshova mentek építeni/vagy csak ott lenni. Nem a háborút érdemlik meg, hanem a büntetést, mert a behívó/becsábító szöveg ellenére ebben a szövetségben nem létezik szövetség, csak egy halom ember egy helyen, akik irracionális döntéseket követnek irracionális emberekkel szemben* - amíg fel nem lázadnak, és azt nem mondják, hogy héé ez nem jó így.

*példa: Inkorrekt embernek lettem nevezve, miután 1 tag beszavazása idejére vissza vettem egy szavazatom a főnöktől, aki akkor már kb. 7szavazaton ült, és két napja nem lépett be... Véleménye szerint ez szabotázs volt, hiába csak 1 szavazat hiányzott a beszavazáshoz.

Érdekességként: Miután minket megreptettek a legtöbb győzelemmel rendelkező tag is kilépett. Valahogy ő is érezte, hogy nem volt annyira fair ez a történet, mint ahogy a vezetőség állítja.
Ohh és hogy szereztem egy jópár vesztes csatát? Szánom bűnöm, mert akkor történt, amikor épp a lencselevest főztem a családnak tegnap előtt, illetve reggel, amikor pihentem ki az óévbúcsúztató fáradalmait

Mindenesetre verheti itt magát a teljes szövetség: Megbuktak, és kérem, hogy cseréljék le a toborzó szöveget, mert akik egy DÖNTETLEN csatáért kidobálják a tagjaikat, azok nem tudják mi az a szövetség.

U.i.: Köszönöm, az új szövetségemben rendkívül jól érzem magam, és köszönöm a másik ellenfél szövetségnek is, hogy nem hagyják magukat. Egyéb világokon magam is szövetségi vezető vagyok, jól is megy a dolog, és előbb köpném magam szembe a tükörbe, minthogy hátra hagyjak valakit pár ezer LE, meg némi felfuvalkodott hozzáállás miatt.
Oldal: 1