Hozzászólások - siva
Dátum: 2020.04.09. 17:11:25
Kb 6.5 M Le , 100 csata az egyre erősödő ellensèggel cspből, eh esszenciaval èrdemes persze
Dátum: 2020.04.09. 03:39:03
Igyekezzetek, mert megint csapat kell!
A generális
A kezdeti támadásokkal felkeltettétek valami nagyobbnak, valami hatalmasabbnak a figyelmét. Az Ellenség generálisát egyedül nem győzheted le! Várj össze legalább 6 másik végzeturat, és együtt, gyorsan pusztítsátok el!
Jelenleg itt várakozik: Maha Kali a dicsőséges
Elötte pár millió Let kellet költeni, meg lenyomni 100 csatát
A generális
A kezdeti támadásokkal felkeltettétek valami nagyobbnak, valami hatalmasabbnak a figyelmét. Az Ellenség generálisát egyedül nem győzheted le! Várj össze legalább 6 másik végzeturat, és együtt, gyorsan pusztítsátok el!
Jelenleg itt várakozik: Maha Kali a dicsőséges
Elötte pár millió Let kellet költeni, meg lenyomni 100 csatát
Dátum: 2020.04.06. 20:09:18
basszus akkor még plusz 100 csata...
Ezekszerint mithril díj kell a kufár cucchoz
Nézzük már meg Miklós utolsó hozzászólását az Eseménytervezet topikban, ahol egyértelmüen leírja, hogy arany díj után kapsz kufárfokozatot.
Egyértelmű, világos , tiszta kommunikáció, persze a játékosok szívnak..
Ezekszerint mithril díj kell a kufár cucchoz
Nézzük már meg Miklós utolsó hozzászólását az Eseménytervezet topikban, ahol egyértelmüen leírja, hogy arany díj után kapsz kufárfokozatot.
Egyértelmű, világos , tiszta kommunikáció, persze a játékosok szívnak..
Dátum: 2020.03.15. 22:42:59
30 dicsőség medál
múlnak az évek
múlnak az évek
Dátum: 2020.03.10. 13:55:56
Ès hoppá, a klonokkal együtt meg is vagyunk, el is kezdtem a következő fázist. Semmi csalási kisèrlet, csak kattintottam a lehetősègre
Dátum: 2020.02.13. 20:08:16
Nekünk is szrul esett, akik ott vagyunk
eléggé el is vette a fellángoló kedvet az aktív játéktól....
eléggé el is vette a fellángoló kedvet az aktív játéktól....
Dátum: 2020.01.20. 13:09:34
De mostmár -egyenlőre- adja az entitás is első ütésre
Nagy kavarás volt, Heimdallnal rájöttek, hogy gyakori ha minden ütésnél eshet, amikor mi is felértünk és jött a "bugjavítás" lement az esély napi 1 re ütésszámtól függetlenül,/ ez szívás volt, mivel Pumurral mindketten megvettük a full béke cuccokat belevertünk 2 entitásba epikusba 80-100at és egysem esett az első ütés után, mig Heimdinek eddig adta/ aztán mivel háborogtunk és vertük az asztalt, úgy néz ki beáll a napi 2 db
Nagy kavarás volt, Heimdallnal rájöttek, hogy gyakori ha minden ütésnél eshet, amikor mi is felértünk és jött a "bugjavítás" lement az esély napi 1 re ütésszámtól függetlenül,/ ez szívás volt, mivel Pumurral mindketten megvettük a full béke cuccokat belevertünk 2 entitásba epikusba 80-100at és egysem esett az első ütés után, mig Heimdinek eddig adta/ aztán mivel háborogtunk és vertük az asztalt, úgy néz ki beáll a napi 2 db
Dátum: 2020.01.13. 16:11:00
Nemrég jött be a laborfejlesztés 2 relikvia, neked is tartalékolni kellett volna minimum egy szintet az 50 ből a BUra. Szerintem dekrétum.
Dátum: 2020.01.05. 00:53:31
15
Dátum: 2019.12.13. 16:20:41
Nevetséges, van valami verseny kinézete az eventnek és itt állunk már hárman, felhasználva csomó erőforrást és nem tudunk továbbhaladni. Őskövet szeretnék költeni kérem!!!
Dátum: 2019.12.11. 13:16:02
Ti már a második csapat vagytok, mi is ott vártuk egymást
Dátum: 2019.11.05. 22:33:36
Nem reagál a vezetőség... pedig a templomi pálca is jólenne , mint már emlitették vagy bármi értelmes jutalom. Amit most választanék ork sör+ virsli 220 kattintás lenne átvenni, ha a barna mitokat választom azt csak 45. Inkább hagyom a fenébe. Arról volt szó egyszerűsödjön a játék, ne legyen enniyre időigényes, rengeteg felesleges kattintás. Ha nincs ötlet, lehessen legalább ezeket a jutalmakat is tizesével választani!
Dátum: 2019.07.28. 23:37:57
Èn olvasom itt a fejlemènyeket. Vèlemènyem nincs igazából Kali
Dátum: 2019.06.13. 13:51:12
Én mindegyiket elfogadnám
Majd küzdünk értük az aukción
Majd küzdünk értük az aukción
Dátum: 2019.06.09. 11:02:52
Sajnáljuk, ismeretlen hiba történt, kérlek próbálkozz néhány perc múlva. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépj kapcsolatba velünk a support.beholder.hu oldalon.
Dátum: 2019.05.17. 01:43:37
Köszi, akkor ez a megoldás, mert 320 as szintüek....
de ez hol van leírva "hivatalosan" ? Üsz se tudja ezt szerintem, Dikó úr annyit mondott KFeljem le őket, úgy próbálkozzam
Ezekszerint a VTben ezután ez dekrétum.
de ez hol van leírva "hivatalosan" ? Üsz se tudja ezt szerintem, Dikó úr annyit mondott KFeljem le őket, úgy próbálkozzam
Ezekszerint a VTben ezután ez dekrétum.
Dátum: 2019.05.16. 15:26:28
Minden a maxon , huzalozott is aktiv
"A legendás tárgyakat hány szintenként lehet upgradelni?" ez volt az alapkérdés, erre elég lenne egy szavas válasz is
"A legendás tárgyakat hány szintenként lehet upgradelni?" ez volt az alapkérdés, erre elég lenne egy szavas válasz is
Dátum: 2019.05.16. 14:03:07
"A legendás tárgyakat hány szintenként lehet upgradelni?
szintet léptem és nem engedi, pedig szerintem előző szinten sem csináltam..
A kereskedelem szaki is számít, ezért mielőtt bármit is csinálnál turbózni kell. Valamit a fejlesztéshez is kell az ősi aranypénz. Ahogy már írták nem lehet aktív a fegyver le kell cserélni."
300 as szint felett vagyok,itt már nem számit a kereskedelem, már rég nincsenek cuccok természetesen nem azok voltak rajtam amiket fejleszteni akarok - prémium szint frissitése, erre gondolok, ehhez nem kell aranypénz- persze ez is van 50
szóval elvileg szintenként lehet? mert akkor üsz
A kereskedelem szaki is számít, ezért mielőtt bármit is csinálnál turbózni kell. Valamit a fejlesztéshez is kell az ősi aranypénz. Ahogy már írták nem lehet aktív a fegyver le kell cserélni."
300 as szint felett vagyok,itt már nem számit a kereskedelem, már rég nincsenek cuccok természetesen nem azok voltak rajtam amiket fejleszteni akarok - prémium szint frissitése, erre gondolok, ehhez nem kell aranypénz- persze ez is van 50
szóval elvileg szintenként lehet? mert akkor üsz
Dátum: 2019.05.15. 23:42:39
A legendás tárgyakat hány szintenként lehet upgradelni?
Dátum: 2019.04.20. 21:57:18
Teljesítettétek mind a 10 szövetségi küldetést, a kastélyotok 0 szintet nőtt. Az egyéni jutalmakat itt vehetitek át.
Kastély 150 től ennyi. Ha már szövetségi küldetés bármi, akár szimbólikus szövetségi jutalom is kellene. Akár a kastély továbbnövése -bár tök felesleges,de legalább látnánk hány kört csináltunk, akár egy szint tudásfa, akármi. Ha már közösségi cselekvés, legyen valami közös jutalom is.
Kastély 150 től ennyi. Ha már szövetségi küldetés bármi, akár szimbólikus szövetségi jutalom is kellene. Akár a kastély továbbnövése -bár tök felesleges,de legalább látnánk hány kört csináltunk, akár egy szint tudásfa, akármi. Ha már közösségi cselekvés, legyen valami közös jutalom is.