én habzó szájjal végigverném a támadó szövetségét, napi kétszer
a kiégett őskő lopás az ami legjobban zavar. reggel jönnek a kamrameghívások, és néha csak kiégett őskővel tudok bejutni a legjobb helyekre, olyankor ideges vagyok mert néha már egy SMS-re elég kiégettet is nehéz összekaparni.
Hozzászólások - S0laris
Dátum: 2009.07.23. 11:30:50
Dátum: 2009.07.22. 20:03:52
11 ember van 68-on vagy afölött, viszont Galmuszk még 10%-on, Nasdfil 2%-on.
Dátum: 2009.07.22. 13:58:03
annyiban vitatkoznék, hogy nem rossz dolog a pihenés. az csak védekezést növel. ha 0:0-ás eredményre törekszel akkor a több védekezés jó. nagyobb támadás vagy IQ volna elkerülendő (ha nem lett volna az áltagosnál nagyobb IQ-m, kevesebbszer mentettem volna az ellenfél villantóját). a kábítás sem rossz dolog, volt olyan döntetlenem amikor az ellenfél mentette a villantómat, betalált 12 sebzéssel, aztán én is találtam 12 sebzéssel és bejött a kábítás is, a vége 12:12 lett. segítő kezet adni másnak sem mindíg jó ötlet, csökkenti a védekezésedet is, csak akkor éri meg kihasználni ha sok nálad lényegesen gyengébb TÖ-vel rendelkező embert ütsz.
Dátum: 2009.07.22. 13:47:02
én is így látom. ha a felszerelés nem tud elég IQ-t adni később hogy majdnem biztosan levarázsold az ellenfeledet, a varázslók elkezdik majd húzni az erőt és a támadást is. attól félek viszont, hogy egyenkarakterek lesznek, a mostaninál is durvábban. addigra minden szaki ki lesz maxolva, csak a kritikusok közt lesz különbség. persze benne van a pakliban hogy jön pár új szaki ami megcsavarhatja a dolgokat.
Dátum: 2009.07.21. 23:55:32
nem beszólásnak szántam. engem a hideg kirázna ha nem tudnék portyázni. most lőttem el 3 nap alatt 100 PP-t. ha nincs ellenfél akkor mi az istenért játszanék?
Dátum: 2009.07.21. 23:01:31
3 ellenfél? nem irigyellek.
Dátum: 2009.07.21. 22:00:50
necces, maxolt VF-em van, valszeg sosem látok majd kristály hordát közelebbről (esetleg 7-8 hónap múlva)
Dátum: 2009.07.21. 20:20:07
nem kell az egészséget brutális mértékben növelni. a mostani 72+21 egészségemmel 45-ös szinten van 4.3k ÉP-m. nagyszerűen be lehet osztani, kicsit necces amikor full ÉP-ről nullára akarod veretni magad vadászat miatt, olyankor egy rakat ember anyázik az ingyen TP miatt
Dátum: 2009.07.21. 20:07:27
Mortimer, ez a "beleütközünk egy tömegbe" már megtörtént, de nem annyira látványos mint a VF. azok akik relative hamar kapták meg a transzplantot és az ultraspec-et szintén kb 2 hónappal járnak sokak előtt. nem számítok nagyon sok VF-esre az elején. még mindíg sok a szövetség nem megfelelő akadémiaszinttel.
Dátum: 2009.07.21. 17:00:08
asszem kezdem meglátni mi lesz később. ha a varázsló húzza is a védekezését, el fog érni egy határt amikor már nagyon drasztikus azt növelni, viszont a támadásbónusz miatt a harcos azt könnyedén átüti. lényeges különbség lesz majd a közelharci krit értékek között, valszeg a harcos folyamatosan kriteket fog ütni. ez be fogja hozni a varázslatból származó előnyt magasabb szinten, a kérdés az hogy nem fog-e ez átbillenni a ló túloldalára azzal hogy az állatok az erőből kapják a sebzésnövelést.
komolyan azt hittem hogy Nasfil tökhülye (elnézést) vagy Olcsó János, most már értem hogy miért van csak 100 védekezése.
komolyan azt hittem hogy Nasfil tökhülye (elnézést) vagy Olcsó János, most már értem hogy miért van csak 100 védekezése.
Dátum: 2009.07.18. 19:07:37
magasabb szinten erőre kap a smaragd bónusz, de egyelőre én is csak a szelét érzem, mostanában kezdtem el növelni komolyabban az IQ-mat, de a Tau még kevés.
hordát váltani úgy hogy a szöviben maradsz lehetséges, de csak egy aukciós tárgyal ami V1-en azt hiszem csak Endyr-nek van.
hordát váltani úgy hogy a szöviben maradsz lehetséges, de csak egy aukciós tárgyal ami V1-en azt hiszem csak Endyr-nek van.
Dátum: 2009.07.18. 18:26:22
hordaváltás? és a többiekkel mi lesz? te szivesen hagynád ott az amúgy jól felépített szövidet ami hónapokon át az otthonod volt? ha lenne lehetőség szövetségi szintű hordaváltásra, nagyon sokan megtennék.
Dátum: 2009.07.18. 16:47:38
Idézet: Ariel - 2009.07.18. 16:12:12
szerintem ne zárja ki a kettő egymást (amúgy baromi jó ötletet vetettél fel). a legtöbb VF-es valszeg kitűzne egy célt (nekem pl a 170-es kereskedelem) aztán begyújtaná a rakétákat. amikor meg valaki utólérné a toppot, a szinguláris már nem fejtené ki a hatását mivel nem lehetne érdemben felfele támadni. a lényeg az volna hogy durván gyorsítható legyen a játék alacsony és középszinten, viszont magas szinten ne kapjon a top extra TP-t, így ők "maradnak" le, viszont a többiek odaérhetnének és lenne értelme egymást püfölni.
Igen, a kettő együtt elég erős kombó lenne, de nem ez lenne az első olyan szaki, aminek előfeltétele, hogy egy másik szaki 0 legyen.
szerintem ne zárja ki a kettő egymást (amúgy baromi jó ötletet vetettél fel). a legtöbb VF-es valszeg kitűzne egy célt (nekem pl a 170-es kereskedelem) aztán begyújtaná a rakétákat. amikor meg valaki utólérné a toppot, a szinguláris már nem fejtené ki a hatását mivel nem lehetne érdemben felfele támadni. a lényeg az volna hogy durván gyorsítható legyen a játék alacsony és középszinten, viszont magas szinten ne kapjon a top extra TP-t, így ők "maradnak" le, viszont a többiek odaérhetnének és lenne értelme egymást püfölni.
Dátum: 2009.07.18. 15:02:44
Rokamoka, a problémát a VF-el nem fogod még látni kb 30-as szintig. akkor kezd majd látszani az hogy kinek van eléggé magas akadémiája és kinek nincs.
én az akadémiát az epikus emlékműhöz kötném, így az egy akár 10-12 tagú szövetségnél is elérhetővé válna 80-100k-s kútnál. vagy "visszaminősíteném" standard épületnek és legyen 5k az első szintje.
én az akadémiát az epikus emlékműhöz kötném, így az egy akár 10-12 tagú szövetségnél is elérhetővé válna 80-100k-s kútnál. vagy "visszaminősíteném" standard épületnek és legyen 5k az első szintje.
Dátum: 2009.07.18. 14:29:01
hát a topnak úgy tűnik hogy végtelenített vadászat játék. megértem hogy attól félnek hogy annyira széthúzódik a mezőny hogy teljesen egyedül maradnak, viszont ha valaki rendes táp nélkül odaérne arra a szintre, tuti agyonvernék és nem lenne reális esély arra hogy partyban legyen a fent lévőkkel. kivéve ha lefele csapkodna 5-7 szinttel.
a hiba okának továbbra is az elérhetetlen akadémiát tartom. lényegesen csökkenteni kéne az előfeltételeket valamint a hordagyűlöletet felcserélni a konstrukcióval, így gyorsítani a kis és közepes szöviket hogy fel tudjanak zárkózni.
a hiba okának továbbra is az elérhetetlen akadémiát tartom. lényegesen csökkenteni kéne az előfeltételeket valamint a hordagyűlöletet felcserélni a konstrukcióval, így gyorsítani a kis és közepes szöviket hogy fel tudjanak zárkózni.
Dátum: 2009.07.17. 23:34:02
Hype, ha nem tudsz sok időt szánni a játékra akkor nem leszel olyan nagyon sikeres. hiába vagy erős, ez max elrententi a támadóidat, de egy háborúban nem tudod kihasználni azt hogy erős vagy. ez minden online játékban ilyen. az egészségfejlesztés egyébként nem PR szöveg. "közepes" egészségem van, 70 alap 45-ön. ez 3.7k ÉP fullon. ennek fele alatt bőven üthetek epikust, nyomhatok több térkaput egymás után ha kedvem tartja, portyázhatok is eleget, közben nem vagyok látható max távban. a szintemen lévő erős emberek fölfele támadnak főleg, az átlag nem próbálna megütni, nem azért mert olyan über tápos vagyok hanem mert rettegnek a randomtól. szintben alattam lévő már hónapok óta nem támadott. a magas ÉP prémiummal ötvözve nagyon jó, nagyon hamar felgyógyulsz értékelhető ÉP-re. háborúban persze hátrány... de elég magas egészség prém nélkül is igen nagy mozgásteret ad.
VF-hez visszakanyarodva, nem a VF az amin vitatkoznunk kellene hanem az hogy nem kellett volna megnehezíteni a többi akadémiás szaki megszerzését. a VF csak egy eszköz hogy a különbséget csökkentsük a top szövikben lévő karikhoz képest.
VF-hez visszakanyarodva, nem a VF az amin vitatkoznunk kellene hanem az hogy nem kellett volna megnehezíteni a többi akadémiás szaki megszerzését. a VF csak egy eszköz hogy a különbséget csökkentsük a top szövikben lévő karikhoz képest.
Dátum: 2009.07.17. 22:36:29
WOHOOOOOOOO tudtam hogy a 3-as kamránk a titkos fegyver. ha felemelnénk 4-es szintre akkor lehet hogy a mai 228 LE-nek akár a többszörösét is hozná...
Mortimer, komolyan, nincs minden szövetségnek 10 feletti kamrája. ráadásul nem csak az az egy épület van. ezzel szemben VF-el kb 40%-os LE többletet érek el szintenként.
Mortimer, komolyan, nincs minden szövetségnek 10 feletti kamrája. ráadásul nem csak az az egy épület van. ezzel szemben VF-el kb 40%-os LE többletet érek el szintenként.
Dátum: 2009.07.17. 21:51:41
Idézet: Mortimer - 2009.07.17. 20:54:14
ez nagyon szép. szeretnék én is ennyi ÉP-t egy nap. a hiba ott van amikor a szinteden vernek agyon úgy hogy kilátástalan a helyzeted. erős a karaktered, ahogy elnéztem egy másik hozzászólásodat, simán versz egy jópár embert a szinted felett. de mit javasolsz annak aki hibásan fejlesztett? dögöljön meg? gyors, fájdalommentes törlés? tucatnyi ilyen játékos van 40 felett, a többségük törölni fog vagy inaktívvá fog vállni egy idő után, de pár emberben felmerül hogy valamit tenni kéne. és a VF nekik van. nem az a lényeg hogy agyonverd az érkezőket hanem hogy behozd a hátrányt. a játékosok egy része azért VF-ezik mert nem akarja utolérni a toppot.
Felettem is vannak hét szinttel, és igen, esélytelen vagyok ellenük.
Viszont ahhoz, hogy megüssenek 7 szinttel magasabbról az életpontom 50%-át el kell érnem. Ez 6500 életpont. Hatezernél kényelmesen portyázok 8-at egy fél óra alatt, és máris ezren vagyok, lehet benyomni ismét a pihenést.
Viszont ahhoz, hogy megüssenek 7 szinttel magasabbról az életpontom 50%-át el kell érnem. Ez 6500 életpont. Hatezernél kényelmesen portyázok 8-at egy fél óra alatt, és máris ezren vagyok, lehet benyomni ismét a pihenést.
ez nagyon szép. szeretnék én is ennyi ÉP-t egy nap. a hiba ott van amikor a szinteden vernek agyon úgy hogy kilátástalan a helyzeted. erős a karaktered, ahogy elnéztem egy másik hozzászólásodat, simán versz egy jópár embert a szinted felett. de mit javasolsz annak aki hibásan fejlesztett? dögöljön meg? gyors, fájdalommentes törlés? tucatnyi ilyen játékos van 40 felett, a többségük törölni fog vagy inaktívvá fog vállni egy idő után, de pár emberben felmerül hogy valamit tenni kéne. és a VF nekik van. nem az a lényeg hogy agyonverd az érkezőket hanem hogy behozd a hátrányt. a játékosok egy része azért VF-ezik mert nem akarja utolérni a toppot.
Dátum: 2009.07.17. 20:27:32
korrektek voltatok, és én sem hánytorgatnám fel a témát, régen volt. nyertünk mert sokkal aktívabbak voltunk mint ti, ezt elismertétek (Maatkare felraka a leveledet a szövi fórumba). egy példát haszáltam arra hogy demonstráljam azt, hogy egy gyenge szövi is nyerhet háborút. arra is probáltam rámutatni hogy a Ronin egy olyan banda amit tisztelünk a mai napig. ha szavaim félreérthetőek, ezért elnézést kérek.
Dátum: 2009.07.17. 20:12:35
ne menjünk bele "top VS bottom" párharcokba. más a topban lenni és más a középmezőnyben. úgy érzem hogy a középmezőnyben többet kell teljesíteni. több háborús helyzet, több támadható fél.
a VF megítélése minden szinten más, de nagyon látszik a különbség a megítélésben ha szélsőséges a karakterszint, márpedig 20-25 szint különbség itt már szélsőségesnek számít. a top nem engedheti meg magának a VF-et, viszont a középmezőny "kénytelen" használni. egyéni döntés, de lassan oda jutok (45-ös szinten) hogy lecsaphatok 50-51-es embereket (a vicc az hogy nem is keveset), mert jobb a TÖ-m, jobbak a harci szakijaim (jobb a felszerelésem is), és ők nem tudják ezt kompenzálni. szomorú tény hogy akár 40 végi játékosok is rohangálnak 2-400 szakiösszeggel, ők vagy meghalltak, vagy kihúzzák a VF-et és megpróbálnak felzárkózni. az igazi hiba nem a VF hanem az ultraspec, a transzplant valamint az hogy sokan (nem viccelek, SOKAN) őskövet áldoznak spec cserére (én is).
erm, szintén ne menjünk bele a "kocka VS nem kocka" párharcba. mindenki annyi időt költ (ezt a szót most vegyétek komolyan) a játékra amennyit tud vagy akar. a ZIB:Ronin háború is erről szólt. azon játékosok amelyek nem sajnálták az időt, tönkreverték a Ronin-t 3 nap alatt, ez az ellenfél önkéntes kapitulációjához vezetett. az önkéntes egy kulcsszó, az agresszor belátta hogy vesztett. nem vehették fel velünk a harcot úgy, hogy nem üthettek minket mert a társaim hihetetlen aktivitásról tettek tanubizonyságot. a Ronin 3 nap után önként kapitulált, kivívva ezzel a legmélyebb tiszteletünket. elnézést hogy ezt szóba hozom, de TLO már példálózott ezzel. a szövetségem mostani csatája tipikus idegjáték. ZIB:GAIA, 56-59, ez 3 és fél nap után. lassan békéről kéne tárgyalni mert mindkét szövetség tanubizonyságott tett arról hogy képes a végsőkig harcolni. álljon itt egy példa: Killingspree, teljesen üthetetlen ellenfelem, ma reggel 4:30 körül sikerült elkapnom, 3-4 órával később már láthatatlan, és én nem próbálkozhatok többet. ez totális álóháború ahol néha valaki kibukkan a lövészárokból és lő. szinte patthelyzet. ha én is elvonulok gombászni akkor lehet hogy a háború végét a random fogja meghatározni. saját tapasztalat ma reggel: betámadtam Killingspree-t (győztem), aztán Veszett Kutyát (győztem), majd veregettem a saját vállamat, közben Darah úrnő meglátogatott. mindez hajnal 4:30 és 4:40 között. aki megteheti az így játszik, aki nem, az legyen szives ne ócsárolja azon játékosokat amelyek megtehetik.
a VF megítélése minden szinten más, de nagyon látszik a különbség a megítélésben ha szélsőséges a karakterszint, márpedig 20-25 szint különbség itt már szélsőségesnek számít. a top nem engedheti meg magának a VF-et, viszont a középmezőny "kénytelen" használni. egyéni döntés, de lassan oda jutok (45-ös szinten) hogy lecsaphatok 50-51-es embereket (a vicc az hogy nem is keveset), mert jobb a TÖ-m, jobbak a harci szakijaim (jobb a felszerelésem is), és ők nem tudják ezt kompenzálni. szomorú tény hogy akár 40 végi játékosok is rohangálnak 2-400 szakiösszeggel, ők vagy meghalltak, vagy kihúzzák a VF-et és megpróbálnak felzárkózni. az igazi hiba nem a VF hanem az ultraspec, a transzplant valamint az hogy sokan (nem viccelek, SOKAN) őskövet áldoznak spec cserére (én is).
erm, szintén ne menjünk bele a "kocka VS nem kocka" párharcba. mindenki annyi időt költ (ezt a szót most vegyétek komolyan) a játékra amennyit tud vagy akar. a ZIB:Ronin háború is erről szólt. azon játékosok amelyek nem sajnálták az időt, tönkreverték a Ronin-t 3 nap alatt, ez az ellenfél önkéntes kapitulációjához vezetett. az önkéntes egy kulcsszó, az agresszor belátta hogy vesztett. nem vehették fel velünk a harcot úgy, hogy nem üthettek minket mert a társaim hihetetlen aktivitásról tettek tanubizonyságot. a Ronin 3 nap után önként kapitulált, kivívva ezzel a legmélyebb tiszteletünket. elnézést hogy ezt szóba hozom, de TLO már példálózott ezzel. a szövetségem mostani csatája tipikus idegjáték. ZIB:GAIA, 56-59, ez 3 és fél nap után. lassan békéről kéne tárgyalni mert mindkét szövetség tanubizonyságott tett arról hogy képes a végsőkig harcolni. álljon itt egy példa: Killingspree, teljesen üthetetlen ellenfelem, ma reggel 4:30 körül sikerült elkapnom, 3-4 órával később már láthatatlan, és én nem próbálkozhatok többet. ez totális álóháború ahol néha valaki kibukkan a lövészárokból és lő. szinte patthelyzet. ha én is elvonulok gombászni akkor lehet hogy a háború végét a random fogja meghatározni. saját tapasztalat ma reggel: betámadtam Killingspree-t (győztem), aztán Veszett Kutyát (győztem), majd veregettem a saját vállamat, közben Darah úrnő meglátogatott. mindez hajnal 4:30 és 4:40 között. aki megteheti az így játszik, aki nem, az legyen szives ne ócsárolja azon játékosokat amelyek megtehetik.