Hány éves egy 2 éves madár? XD
2
3
45
5
Na ez már megint kicsit komolytalan...
Hozzászólások - tonyod
Dátum: 2008.10.21. 16:13:16
Dátum: 2008.10.20. 20:01:02
Homokbőrű kutyának is hívják ?
Mopsz
Labrador
Spitz
Shar-pei
Igen, annak is hívják... csak azt nem tudom, melyiket a felsoroltak közül
Kicsit a kérdések megfogalmazására talán figyelni kellene 
Mopsz
Labrador
Spitz
Shar-pei
Igen, annak is hívják... csak azt nem tudom, melyiket a felsoroltak közül

Dátum: 2008.10.20. 18:27:01
"A 4. válaszban nem megengedett szó szerepel!"
A negyedik válasz nálam ez lett volna: "az Amazonas torkolatánál". Átírtam "az Amazonas partján"-ra, de mivel ezt sem hagyta, így gyanítom az Amazonas lehet a nem megengedett szó. De miért??
A negyedik válasz nálam ez lett volna: "az Amazonas torkolatánál". Átírtam "az Amazonas partján"-ra, de mivel ezt sem hagyta, így gyanítom az Amazonas lehet a nem megengedett szó. De miért??

Dátum: 2008.10.18. 17:07:37
Kaptam egy olyan kérdést, hogy "Ki az az Arel (M.A.G.U.S.)?"
Én szerintem jól válaszoltam, mikor a "Honnan tudjam?" választ jelöltem meg, de sajnos a kérdező szerint nem
Én szerintem jól válaszoltam, mikor a "Honnan tudjam?" választ jelöltem meg, de sajnos a kérdező szerint nem

Dátum: 2008.10.18. 15:33:17
Na meg ez sem rossz:
Mi volt az a szó aminek ha egy Nilovag elmondta az értelmét akkor halott voltál ?
Eki Eki Zumek
Ni
Chuck Norris
Kacsa
Mi volt az a szó aminek ha egy Nilovag elmondta az értelmét akkor halott voltál ?
Eki Eki Zumek
Ni
Chuck Norris
Kacsa
Dátum: 2008.10.18. 15:30:07
Melyik nem létező oldal az interneten az alábbiak közül?
startlap.hu
szellem.hu
drutzi.org
y8.com
Ha most kreálok valami oldalt a helyes megfejtésként szereplő címmel, akkor vajon hányan fogják szeretni ezt a kérdést a jövőben?
startlap.hu
szellem.hu
drutzi.org
y8.com
Ha most kreálok valami oldalt a helyes megfejtésként szereplő címmel, akkor vajon hányan fogják szeretni ezt a kérdést a jövőben?

Dátum: 2008.10.17. 18:26:19
Miért zöld a fű?
Mert zöld színtesteket tartalmaz.
Mert nyugtatja a szemet.
Mert szereti Fradit.
Mert igy szép.
Valóban nem szépek a túl speciális ismereteket feltételező kérdések, na de itt a másik véglet...
Mert zöld színtesteket tartalmaz.
Mert nyugtatja a szemet.
Mert szereti Fradit.
Mert igy szép.
Valóban nem szépek a túl speciális ismereteket feltételező kérdések, na de itt a másik véglet...
Dátum: 2008.10.15. 17:29:45
Köszönöm, mellesleg jól sikerült tippelnem rá, na de vannak még jó kérdések 
Hogyan hívják Eragon sárkányát az Eragon könyvben?
Paff
Süsü
Onyxia
Zafira
Itt van a polcon a könyv, de azt hiszem felesleges fellapoznom ahhoz, hogy tudjam: Zafíra legfeljebb a kiejtése lehet
Melyik nem ynevi helység?
Toron
Haonwell
Erion
Mordor
Milyen ország Ynev? Legalább annyit segíthetne a kérdés feltevője, hogy mellékeli a fantasy világ nevét is, ahol keresnem kellene... Mondjuk itt Mordor adott volt, mint Középföldéhez tartozó helység, de ha épp nem ismerném Tolkien művét, bajban lettem volna...
Milyen sereg nincs a Warhammer Fatasy Battle játékban?
Gyíkember
Birodalom
Oriental
Bretonnia
No comment...

Hogyan hívják Eragon sárkányát az Eragon könyvben?
Paff
Süsü
Onyxia
Zafira
Itt van a polcon a könyv, de azt hiszem felesleges fellapoznom ahhoz, hogy tudjam: Zafíra legfeljebb a kiejtése lehet

Melyik nem ynevi helység?
Toron
Haonwell
Erion
Mordor
Milyen ország Ynev? Legalább annyit segíthetne a kérdés feltevője, hogy mellékeli a fantasy világ nevét is, ahol keresnem kellene... Mondjuk itt Mordor adott volt, mint Középföldéhez tartozó helység, de ha épp nem ismerném Tolkien művét, bajban lettem volna...
Milyen sereg nincs a Warhammer Fatasy Battle játékban?
Gyíkember
Birodalom
Oriental
Bretonnia
No comment...
Dátum: 2008.10.15. 16:31:16
Hogyan hívják Hegyi Árnyat, a sárkányt a Shadowrun világában?
Harlequin
Ryumio
Lofwyr
Dunkelzahn
(Olvastam ugyan vagy két Shadowrun könyvet eddig, de még nem futottam össze az említett sárkánnyal, így sajna a nevét is csak tippelhetem...)
A Sillent Hill című filmeb,hogy hívják a főszereplő lányát?
Shanon
Leila
Eva
Melinda
(Itt a helyes válasz Sharon lenne, de mindegy...)
Harlequin
Ryumio
Lofwyr
Dunkelzahn
(Olvastam ugyan vagy két Shadowrun könyvet eddig, de még nem futottam össze az említett sárkánnyal, így sajna a nevét is csak tippelhetem...)
A Sillent Hill című filmeb,hogy hívják a főszereplő lányát?
Shanon
Leila
Eva
Melinda
(Itt a helyes válasz Sharon lenne, de mindegy...)
Dátum: 2008.10.13. 20:02:59
Mi a vezetékneve a Narutóban Itachinak?
Hatake
Uzumaki
Uchiha
Sarutobi
Ez már megint megfogott, nem tudom mikor tanultunk ilyet...
Hatake
Uzumaki
Uchiha
Sarutobi
Ez már megint megfogott, nem tudom mikor tanultunk ilyet...

Dátum: 2008.10.10. 17:37:26
Na jó, hajnal volt, én hülye meg elgondolkodtam utólag rajta, hogy jól tettem-e fel a kérdést
És így másodjára számoltam el magam, mert nem emlékeztem már pontosan XD Soha többé nem kvízelek hajnalban
:D

Dátum: 2008.10.10. 05:09:41
Huhh... elnézést, most tettem fel egy igencsak hibás kérdést
Kell nekem kora reggel ilyesmivel foglalkozni... Ha július 31-e keddre esik, milyen napra esik szeptember 1-e? Erre egy napot elszámoltam, így a péntek, mint helyes válasz nem is szerepel a lehetőségek közt :S Légyszi töröljétek.

Dátum: 2008.10.09. 17:44:50
Ez is tipikusan egy HKK-s kérdés, de szerintem még azok sem mind tudják a választ, akik játszák azt. Nekem épp megvan az a lap, amin a keresett személy van, de fejből még én sem tudom a nevét 
Más:
Feltettem volna egy kérdést, de "A kérdésben nem megengedett szó szerepel!" reakciót kaptam rá. A kérdés: Mi Kiribati fővárosa? Nem igazán értem, mi ebben az, amit nem lehet megengedni, jó lenne, ha legalább a gondot jelentő szót is megmutatná a rendszer. Csak hogy javíthassak

Más:
Feltettem volna egy kérdést, de "A kérdésben nem megengedett szó szerepel!" reakciót kaptam rá. A kérdés: Mi Kiribati fővárosa? Nem igazán értem, mi ebben az, amit nem lehet megengedni, jó lenne, ha legalább a gondot jelentő szót is megmutatná a rendszer. Csak hogy javíthassak