Az attól függ, hogy egész nap gép előtt vagy-e, ha nincs időm kivárni pihenést (a 3 pihenést szinte soha), akkor Kalandhoz és Térkapu küldihez is kellene...
7 szint múlva fogom elérni a Kristály italt, addigra bizti lesz vagy 15 kÉP-m, egy szerencsétlen randommal a 3 ital sem lesz elég.
Hozzászólások - Pörgönc
Dátum: 2012.02.21. 06:22:30
Dátum: 2012.02.20. 17:59:13
A Gyógyitalok, valami bonyolult mögöttes gondolat miatt adnak ilyen kevés ÉP-t?
A legjobb, amit elérek: 70 (szint), Gemina itala, Gyógyít: 4000-5000 ÉP.
Ebből kettőre van szükség a nem teljes felgyógyuláshoz.
Az UV bajnokik miatt mindenki fokozottabban figyel az Egészség növelésére is, ezért "világszerte" megnőtt az átlag ÉP. Lehetne, hogy a megváltozott körülményekre való tekintettel az italok elérhetőségi szintjét lejjebb vigyétek, vagy a hatásukat felturbózzátok kicsit?
A legjobb, amit elérek: 70 (szint), Gemina itala, Gyógyít: 4000-5000 ÉP.
Ebből kettőre van szükség a nem teljes felgyógyuláshoz.
Az UV bajnokik miatt mindenki fokozottabban figyel az Egészség növelésére is, ezért "világszerte" megnőtt az átlag ÉP. Lehetne, hogy a megváltozott körülményekre való tekintettel az italok elérhetőségi szintjét lejjebb vigyétek, vagy a hatásukat felturbózzátok kicsit?
Dátum: 2012.02.19. 21:31:51
Miért van az, hogy az AH-ban időnként csak 5 tétel szerepel?
Dátum: 2012.02.19. 19:31:58
Pár oldallal ezelőtt lehetőségként vetettem fel a VF átalakítását, gyorsabb haladást generálva, de részben kompenzálva ennek a hátrányait a dupla LE-vel. Természetesen a gyorsabb haladás kevesebb szinten ellőhető PP-t eredményez, ami jó esetben javította a vadászat LE/TP-jét, de messze nem mindenki él ezzel a lehetőséggel (pl. a PP-Kihívás–Kaland felhasználás még csökkenti is), amely most meg kisebb javító hatást eredményez. Ez a dolog párosult a felvetésben azzal, hogy a VF átalakítása után, nem lenne EH kizáró feltétel. Tehát, mint pl. a spektrális manipuláció működne és lehetne mellette EH-t húzni. Ezt azt jelenti, hogy a játékosok 90%-nak az lenne az első dolga, hogy a megváltoztatott VF-et (ha éppen EH-s), vagy az EH-t (ha éppen VF-es) kihúzza.
Talán Mola, aggódott, hogy ezzel a játék variációs lehetőségei beszűkülnek, ezt nem 'tom most még megmondani, szerintem az egyének szempontjából ez színesebb játék lenne, bár igen, lehet, hogy a megvalósítható stratégiák száma csökken. Mivel a V5-ös játékosok nem panaszkodnak egyhangúságról (hiszen afelé közelítenénk), egysíkúságról, ezért valszeg nem olyan rossz az, ha mindenki ugyanolyan feltételekkel vadászhat és portyázhat.
Azért nem lehet egyszerűen megengedni a VF jelenlegi formáját az EH-val együtt, mert a JV inkább gyorsabb, mint lassabb játékot szeretne.
Az 50-80%-os növelés nem elég jó, ki akarja a saját stílusának LE/TP-jét szándékosan rombolni, arra számos átalakítás nélküli mód is van, de semmiképpen nem érne meg AFP-t.
Hangsúlyozom ez csak egy 5let, ha rossz, kuka.
Talán Mola, aggódott, hogy ezzel a játék variációs lehetőségei beszűkülnek, ezt nem 'tom most még megmondani, szerintem az egyének szempontjából ez színesebb játék lenne, bár igen, lehet, hogy a megvalósítható stratégiák száma csökken. Mivel a V5-ös játékosok nem panaszkodnak egyhangúságról (hiszen afelé közelítenénk), egysíkúságról, ezért valszeg nem olyan rossz az, ha mindenki ugyanolyan feltételekkel vadászhat és portyázhat.
Azért nem lehet egyszerűen megengedni a VF jelenlegi formáját az EH-val együtt, mert a JV inkább gyorsabb, mint lassabb játékot szeretne.
Az 50-80%-os növelés nem elég jó, ki akarja a saját stílusának LE/TP-jét szándékosan rombolni, arra számos átalakítás nélküli mód is van, de semmiképpen nem érne meg AFP-t.
Hangsúlyozom ez csak egy 5let, ha rossz, kuka.
Dátum: 2012.02.18. 10:15:32
Igaz, nézegessük meg több oldalról.
Térkapu, VF-es Térkapu (50-es szintű) csata kb. 190 LE/TP, ha nem lenne VF-es TP hozzá, akkor 95 LE/TP-t adna, ami rosszabb a vadászatnál, tehát a legtöbb most AH-ból megszerezhető cuccért nem lenne érdemes Térkapuzni, hiszen a csatákon többet buknál, mint a kinyerhető táp.
LE szívás, hmm. Bizony, bár abszolút értékben nincs változás, annak a TP-re vetített hatásfoka a Térkapuban feleződik, nincs mese. Az a kérdés, hogy mivel ez mindenkire igaz, jelent-e bárkinek is hátrányt máshoz képest, így van-e jelentősége?
Térkapu, VF-es Térkapu (50-es szintű) csata kb. 190 LE/TP, ha nem lenne VF-es TP hozzá, akkor 95 LE/TP-t adna, ami rosszabb a vadászatnál, tehát a legtöbb most AH-ból megszerezhető cuccért nem lenne érdemes Térkapuzni, hiszen a csatákon többet buknál, mint a kinyerhető táp.
LE szívás, hmm. Bizony, bár abszolút értékben nincs változás, annak a TP-re vetített hatásfoka a Térkapuban feleződik, nincs mese. Az a kérdés, hogy mivel ez mindenkire igaz, jelent-e bárkinek is hátrányt máshoz képest, így van-e jelentősége?
Dátum: 2012.02.18. 09:10:47
Ezt írtam, 52. szintről pl. képtelen vagyok az AFP pontok jelentőségét megbecsülni. Korábban büszkén hirdetted, hogy 4-500 LE/TP-vel dolgozol. A Rituális vadászat elvileg nem viszi el a vadászat 110-120-as LE/TP-jét, sőt, ha belegondolsz, szintre vetítve kevesebb PP használható el, ami ezt javítaná. Másrészről ezek a feltételek neked is adottak, nem kell egy helyben csücsülnöd. Harmadrészről a játékban elfogadott módosítások nem szólhatnak egy-egy játékos Status quo-jának fenntartásáról. (A segítő kéz dolgot is régen le kellett volna zárni (bár ott nem vagy érintett)).
Ezzel együtt nem biztos, hogy jó az ötletem.
Ezzel együtt nem biztos, hogy jó az ötletem.
Dátum: 2012.02.18. 08:53:14
Még egy, akinek kevés a célpontja az tudna csak portyázva (ha nem unja), esetleg minimálisat vadászva "várni", mert ettől a volt VF-esek bizony felgyorsulnának...
Dátum: 2012.02.18. 08:48:35
Biri, mint V5-ön megszűnik a VF vs. EH, ezt a szakit az EH mellett lehetne használni, tehát minden játékos számára egységes lenne.
Igen, úgy emlékszem felezi a Kaland TP-t is, ha mégsem, természetesen ez ugrik.
Mola, az alacsony kari szint miatt, nem tudom megítélni pontosan a VF "rosszságát", azt viszont olvasom, hogy magasabb szinten ez sokak szerint "torzulást" okoz, ezért próbálok segíteni. A saját játékom miatt nem aggódom, szerintem bármilyen feltételrendszer mellett lehet "legjobb" utat találni.
Igen, úgy emlékszem felezi a Kaland TP-t is, ha mégsem, természetesen ez ugrik.
Mola, az alacsony kari szint miatt, nem tudom megítélni pontosan a VF "rosszságát", azt viszont olvasom, hogy magasabb szinten ez sokak szerint "torzulást" okoz, ezért próbálok segíteni. A saját játékom miatt nem aggódom, szerintem bármilyen feltételrendszer mellett lehet "legjobb" utat találni.
Dátum: 2012.02.18. 06:51:59
Tudom betegnek tűnik elsőre, de komolyan gondoltam, hogy a VF megszüntetése együtt kell járjon a vadászatszerű cselekvésekből származó bevételek duplázásával. Az LE/TP ettől nem változna, de keltene egy olyan illúziót, mint Kufárok csatája, hogy tyű, de jól jártam. A szintlépési sebességünk megnőne, mindenki tudna EH-val játszani, mint V5, a Kánaán.
A VF kivezetésre vonatkozó 5letem. Legyen a VF-ből pl. Rituális vadászat.
Amit tud (50-es szakértelemnél):
*Dupla LE a Térkapus csatákból;
*Dupla LE a Kalandokból;
*Dupla LE a vadászatért;
*+4 % esély az állatelfogásra (a láthatatlan vadászatra nem vonatkozik).
Mindez persze a normál (nem VF) vadászat TP-ért. Gondolom nem kell magyarázni, hogy a VF-es vadászva az EH-shoz képest, adott szinten, 2*annyi állatot fog be, kétszer annyi LE-t termel stb.
Ez az a csomag, ami úgy 90%-ban kompenzálja a VF-et, a maradék 10%-ot meg betakarja az emellett kötelezőn kihúzandó EH, ha valakinek portyázhatnékja lenne.
Lehet, hogy okoz az akció általam nem látható problémákat, de hajrá, beszéljünk róla! (Viszok, gombapárlat... )
A VF kivezetésre vonatkozó 5letem. Legyen a VF-ből pl. Rituális vadászat.
*Dupla LE a Kalandokból;
*Dupla LE a vadászatért;
Mindez persze a normál (nem VF) vadászat TP-ért. Gondolom nem kell magyarázni, hogy a VF-es vadászva az EH-shoz képest, adott szinten, 2*annyi állatot fog be, kétszer annyi LE-t termel stb.
Ez az a csomag, ami úgy 90%-ban kompenzálja a VF-et, a maradék 10%-ot meg betakarja az emellett kötelezőn kihúzandó EH, ha valakinek portyázhatnékja lenne.
Lehet, hogy okoz az akció általam nem látható problémákat, de hajrá, beszéljünk róla! (Viszok, gombapárlat... )
Dátum: 2012.02.15. 17:21:36
Talán a "kiterjesztés" jó szó rá.
Dátum: 2012.02.15. 16:49:12
A következő (most folyamatban lévők utáni) szériában lehetne egy könyvtár nevű épület. Hatása: minden nap, első belépéskor, a helyes kvíz válaszok számát az épület szintjére állítja (nyilván, ha ez a több). Tehát 10-es épületnél, minden nap min. 10 jó válasszal kezded a játékot, hacsak nem volt több maradékod előző napról. Építési költség: like DP. Előfeltétel: amit csak akartok. Max. szint: 300.
Dátum: 2012.02.13. 17:15:58
A Preventobizbaszt, nem lehetne felruházni, valami szintfüggő (10 szintenként növögető) Védelem és IQ bónusszal (bajnokin nem működne), nem kellene a legjobb epik kincseknek megfelelő, de mégis valami. Szedegetve a szinteket, egyre többször futok bele, hogy bizony a TP tömés ellen hordani kell, viszont a hasonlóan erőseknek rést nyitok azzal, hogy azt hordom. Olyan, melyik ujjamba harapjak szitu. Lehet, hogy ennek így kell lennie, de mi van, ha mégsem?
Dátum: 2012.02.13. 17:05:59
Cras, mégis, annyit sem lehetne módosítani, hogy a véges szakik esetében, a próba maximális szintje, valami ilyesminél ne legyen több?
szaki maximális szintje+dobásátlag+5/10/15
szaki maximális szintje+dobásátlag+5/10/15
Ez a két változás fontos lenne:
*az utolsó héten ne lehessen már átlépni;
*ha valakinek van már adott kufártól relikje, akkor attól eggyel jobbat kapjon (függetlenül a csapat teljesítményétől), ha teljesíti a +1-es jutalom feltételét.
*az utolsó héten ne lehessen már átlépni;
*ha valakinek van már adott kufártól relikje, akkor attól eggyel jobbat kapjon (függetlenül a csapat teljesítményétől), ha teljesíti a +1-es jutalom feltételét.
Dátum: 2012.02.12. 17:58:16
Melyik kémiai képlet helytelen?
Na2SO4
NaOH
AgCl2
K2I
Kettő is. Jó válasznak az utolsó van jelölve. Javítandó az AgCl2, a kettes törlendő.
Na2SO4
NaOH
AgCl2
K2I
Kettő is. Jó válasznak az utolsó van jelölve. Javítandó az AgCl2, a kettes törlendő.
Titkos recept.... hukkk....
A VF kivezetésre vonatkozó 5letem:
Legyen a VF-ből pl. Rituális vadászat.
*Dupla LE a Kalandokból;
*Dupla LE a vadászatért;
Ez az a csomag, ami úgy 90%-ban kompenzálja a VF-et, a maradék 10%-ot meg betakarja az emellett kötelezőn kihúzandó EH, ha valakinek portyázhatnékja lenne. Kicsit V5-höz hasonlóvá tenné a maradék világokat.
Legyen a VF-ből pl. Rituális vadászat.
*Dupla LE a Kalandokból;
*Dupla LE a vadászatért;
Ez az a csomag, ami úgy 90%-ban kompenzálja a VF-et, a maradék 10%-ot meg betakarja az emellett kötelezőn kihúzandó EH, ha valakinek portyázhatnékja lenne. Kicsit V5-höz hasonlóvá tenné a maradék világokat.
Nem 'tom jól értem-e, ez a módosítás azt jelentené, hogy a saját szintemen portyázva kapom a legtöbb TP-t, felfelé és lefelé is csökken? Ez félmegoldás. Totálisan tükrözni kellene a saját szintre a mostanit, zehát a legmélyebbre ütve jöjjön a legtöbb TP és fordítva. Lefelé szint/2 arányos és felfelé szint/3 arányos TP. A százalékos LE maradhatna.
Jaj, ne legyen már AF-hez kötött! 60. szint alatt is van jó pár küldipörgető és alacsonyabb szintű szenvedő alany.
Jaj, ne legyen már AF-hez kötött! 60. szint alatt is van jó pár küldipörgető és alacsonyabb szintű szenvedő alany.
Még egy extra képesség 5let, valamelyik sisak típusba:
Minden alkalommal, amikor eltalálod ellenfeled állatait, 1% esély van rá, hogy veszítenek egy tapasztalati szintet (annak minden következményével). Elég genya?
Na jó, esetleg esszenciával, vagy AF ponttal visszaállíthatóak lennének.
Minden alkalommal, amikor eltalálod ellenfeled állatait, 1% esély van rá, hogy veszítenek egy tapasztalati szintet (annak minden következményével). Elég genya?
Na jó, esetleg esszenciával, vagy AF ponttal visszaállíthatóak lennének.
Tetszetős, hogy a sisak legyen drága, nagyon drága, cserébe nagyon erős.
Pl. a TÖ-n kívül lehetne mindegyiknek fix tulija az automatikusan jó kvíz válasz (mondom legyen drága! ). Annyira sok időt elvisz és éveken keresztül...?!
Okuláré legyen eladható méltányos dukátért....
Pl. a TÖ-n kívül lehetne mindegyiknek fix tulija az automatikusan jó kvíz válasz (mondom legyen drága! ). Annyira sok időt elvisz és éveken keresztül...?!
Okuláré legyen eladható méltányos dukátért....