Ki volt Yvorl leghíresebb félork harcos-papja?
Skandar Graun*
Peltár
Lucinda
Ywerd
Mi a rák ez?! Na, mind1... Ez úgy spec, ahogy van!
Hozzászólások - Sünike83
Dátum: 2012.11.08. 11:01:28
Dátum: 2012.11.06. 20:17:06
Idézet: Kondor76 - 2012.11.06. 13:42:53
Nos, nem kötődni akarok, de ha matematika felől közelitjük meg a dolgot, akk lehet csökkenteni. Ugyebár az átlagépitésnél átlagot számol. Nos, ha lenne 1-2 olyan tagotok, akik ck 1LE-t adtak be, akk (hangsúlyozom megint, hogy ez az elméletem szintiszta matek, az ide vonatkozó szabályokat nem tudom) az átlag is csökkenne...
Engedi, csak nincs értelme. Az átlagépítés egyáltalán nem fog csökkenni. Sőt, tudomásom szerint semmilyen módon nem csökkenthető
Nos, nem kötődni akarok, de ha matematika felől közelitjük meg a dolgot, akk lehet csökkenteni. Ugyebár az átlagépitésnél átlagot számol. Nos, ha lenne 1-2 olyan tagotok, akik ck 1LE-t adtak be, akk (hangsúlyozom megint, hogy ez az elméletem szintiszta matek, az ide vonatkozó szabályokat nem tudom) az átlag is csökkenne...
Dátum: 2012.11.05. 19:18:38
Hali. 5ös világon játszok és 31es karakterem van, viszont észrevettem, hogy pár karakter abnormálisan erős a szintjéhez képest. Mikor rákérdeztem, azt válaszolták (már amelyik válaszolt egyáltalán) hogy ők úgynevezett pókok.
Egyik szövitársammal több levél váltása után megegyeztem, hogy én is ki szeretném próbálni ezt. Az ő elmondása szerint az 5ös világ a legjobb az olyan kezdő pókok számára, mint én.
De ott már van egy karim!
Viszont olvasgattam Játékleírást is és a GY.I.K.-et is. Mindkettőnél ugyanazt találtam: ,,Ne támadjátok egymást, ne támadjátok egyszerre ugyanazt, és ne lépjetek be ugyanabba a szövetségbe.''
Nos, a mostani karimmal csupán játékélményért játszok és hogy minnél nagyobb szintet érjek el. A pók kariknak meg ha jól tudom az a lényegük, hogy minnél kisebb szinten maradjanak. Ebből kifolyólag még csak nem is találkoznának egymással. Persze teljesen másik szövibe lépnék be a pók karimmal, így a fenti feltétel teljesül.
Ezt megírtam már az ügyfélszolgálatnak, viszont nem válaszolnak. Szeretném mind2 karit az 5ös világra, de azt nem szeretném, hogy zároljanak.
Szerintetek megpróbáljak-e belevágni? Elsősorban olyanok tanácsát kérném (ha van olyan) akik szintén 1gépről visznek több karit, de amúgy mindenki véleményét szivesen meghallgatom.
Egyik szövitársammal több levél váltása után megegyeztem, hogy én is ki szeretném próbálni ezt. Az ő elmondása szerint az 5ös világ a legjobb az olyan kezdő pókok számára, mint én.
De ott már van egy karim!
Viszont olvasgattam Játékleírást is és a GY.I.K.-et is. Mindkettőnél ugyanazt találtam: ,,Ne támadjátok egymást, ne támadjátok egyszerre ugyanazt, és ne lépjetek be ugyanabba a szövetségbe.''
Nos, a mostani karimmal csupán játékélményért játszok és hogy minnél nagyobb szintet érjek el. A pók kariknak meg ha jól tudom az a lényegük, hogy minnél kisebb szinten maradjanak. Ebből kifolyólag még csak nem is találkoznának egymással. Persze teljesen másik szövibe lépnék be a pók karimmal, így a fenti feltétel teljesül.
Ezt megírtam már az ügyfélszolgálatnak, viszont nem válaszolnak. Szeretném mind2 karit az 5ös világra, de azt nem szeretném, hogy zároljanak.
Szerintetek megpróbáljak-e belevágni? Elsősorban olyanok tanácsát kérném (ha van olyan) akik szintén 1gépről visznek több karit, de amúgy mindenki véleményét szivesen meghallgatom.
Dátum: 2012.11.02. 23:02:38
A pontozott részek közül melyik helyre nem ugyanaz a szó illeszthető be?
Héliosz a ... istene a görög mitológiában.
Ikarosz a ... miatt zuhant bele a tengerbe és fulladt meg.
A galaxis középpontjában a ... áll.
A ...tól számítva a föld a harmadik legközelebbi bolygó.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Mostmár alakul, de még mindig nem az igazi... Elég kómás vagyok jelenleg és hiába olvastam át többször is, nem látos a helyesírási hibát. Valaki segítene?
A galaxis középpontjában a ... áll.
A ...tól számítva a föld a harmadik legközelebbi bolygó.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Mostmár alakul, de még mindig nem az igazi... Elég kómás vagyok jelenleg és hiába olvastam át többször is, nem látos a helyesírási hibát. Valaki segítene?
Dátum: 2012.11.02. 10:24:08
Ahogy Awenhai is mondja: alaphelyzetben a sorrend nap, merkúr, vénusz, föld, mars jupiter, stb. Talán úgy kellett volna fogalmaznom, hogy ,,A naptól számitott távolságot nézve a föld és a jupiter között a ... van'' de akkor meg hülyén jött volna ki a mondat...
A VV Cephei pedig szerény véleményem szerint elég nagy szelet kavart, mikor felfedezték ahhoz, hogy az emberek 70-80%a hallott már róla, hogy mérete több ezerszerese a napunkénak. Hogy idézzem az egyik róla olvasott cikket: ,,ha egy repülőgép 900km/h-val repülne a felszínén, még úgy is kb 2000 év lenne, mire körbeérné''.
Szándékosan nem a VY Canis Majoris-t kérdeztem, mert az tudomásom szerint kevésbé ismert, hogy a Cephei csak a 3. legnagyobb eddig ismert csillag.
Szóval Carlsrog elég ha átjavitom a harmadik (hibás) választ, vagy úgy rosz a kérdés, ahogy van?
A VV Cephei pedig szerény véleményem szerint elég nagy szelet kavart, mikor felfedezték ahhoz, hogy az emberek 70-80%a hallott már róla, hogy mérete több ezerszerese a napunkénak. Hogy idézzem az egyik róla olvasott cikket: ,,ha egy repülőgép 900km/h-val repülne a felszínén, még úgy is kb 2000 év lenne, mire körbeérné''.
Szándékosan nem a VY Canis Majoris-t kérdeztem, mert az tudomásom szerint kevésbé ismert, hogy a Cephei csak a 3. legnagyobb eddig ismert csillag.
Szóval Carlsrog elég ha átjavitom a harmadik (hibás) választ, vagy úgy rosz a kérdés, ahogy van?
Dátum: 2012.11.01. 19:27:51
Az alábbiak közül melyik pontozott helyre nem illik a NAP szó?
A ... a föld és a Jupiter közt helyezkedik el.
A ,,VV Cephei'' nevű csillag hozzávetőlegesen több mint 2800szor nagyobb, mint a ...
Mit kellene javitanom rajta, hogy elfogadják? Ötletek?
A ... a föld és a Jupiter közt helyezkedik el.
A ,,VV Cephei'' nevű csillag hozzávetőlegesen több mint 2800szor nagyobb, mint a ...
Mit kellene javitanom rajta, hogy elfogadják? Ötletek?
Dátum: 2012.11.01. 17:45:35
Tudom, csak jót röhögtem rajta... >.<
Dátum: 2012.11.01. 17:23:22
Idézet: Buttgereit - 2012.10.30. 13:42:42
Igaz... Bocsi, én tévedtem... Korán keltem aznap XDDD
A bundás kenyérhez nem kell prézli.
Igaz... Bocsi, én tévedtem... Korán keltem aznap XDDD
Dátum: 2012.11.01. 17:19:53
Vadászat közben:
Kérdés: Hol van a sárkányok otthona, Komodó?
Válaszlehetőségek:
az Indonéz szigetvilágban
Óceániában
a Karib térségben
Afrika partjainál
Jelölök, ráklikkelek a ,,kész'' gombra ééés...
,,Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Radnóti Miklós''
VÉGZETÚR, ÉN IGY SZERETLEK, AHOGY VAGY... XDDD
Kérdés: Hol van a sárkányok otthona, Komodó?
Válaszlehetőségek:
az Indonéz szigetvilágban
Óceániában
a Karib térségben
Afrika partjainál
Jelölök, ráklikkelek a ,,kész'' gombra ééés...
,,Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Radnóti Miklós''
VÉGZETÚR, ÉN IGY SZERETLEK, AHOGY VAGY... XDDD
Dátum: 2012.10.28. 09:57:30
A bundáskenyérnek miből van a "bundája"?
prézliből
tojásból*
vajból
csokikrémből
Nos, a tojás volt megadva helyes válaszként, de a prézli is helyes... Kérem javitani...
prézliből
tojásból*
vajból
csokikrémből
Nos, a tojás volt megadva helyes válaszként, de a prézli is helyes... Kérem javitani...
Dátum: 2012.10.23. 14:41:58
Oké, úgy tűnik, csak egyszeri alkalom volt, mostmár elszámolja, amit fizetek...
Dátum: 2012.10.23. 14:25:47
Hali. A mai napon sikerült kimaxolnom az építést és ennek örömére elhatároztam, hogy építkezésre adom a fejem. Megnéztem 46os szerencsémnél azt írta, hogy ,,2875 LE építés után fog megnőlni eggyel''. Be is töltöttem 4000 LE-t, amit 12000LE-nek számolt el a játék, viszont a szerencsém 46on maradt és még mindig 2875öt kér a 47es szerencséhez. Tudom, h az építés szaki nem befolyásolja a szerencse növekedését, viszont most abszolüt de 0nak számolta el az építésemet.
Őszintén szólva eddig soha nem is néztem, hogy mennyi LE kell a szerencséhez, csak most vettem észre, hogy nem számolja (már ki tudja, hogy mióta). Ez valami bug, vagy csak idő kell hozzá, hogy kiirja a szerencse változását???
Őszintén szólva eddig soha nem is néztem, hogy mennyi LE kell a szerencséhez, csak most vettem észre, hogy nem számolja (már ki tudja, hogy mióta). Ez valami bug, vagy csak idő kell hozzá, hogy kiirja a szerencse változását???
Dátum: 2012.10.02. 11:05:00
Contra vim mortis non est medicamen in hortis. Mit jelent ez a latin szólás magyarul?
A halál ereje ellen nincs orvosság a kertekben*
A kocka el van vetve
Gondolkodom, tehát vagyok
Üdvözlégy Cézár, a halálba indulók köszöntenek
Egyenlőre nem jutottak eszembe jobb hibás kérdések, de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Szerintetek jó a kérdés?
A halál ereje ellen nincs orvosság a kertekben*
A kocka el van vetve
Gondolkodom, tehát vagyok
Üdvözlégy Cézár, a halálba indulók köszöntenek
Egyenlőre nem jutottak eszembe jobb hibás kérdések, de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Szerintetek jó a kérdés?
Dátum: 2012.09.28. 15:51:21
Mekkora lehet az ember tüsszentésének a sebessége?
240 km / óra
60 km / óra
150 km/óra*
30 km / óra
Én spec nem szoktam mérni a sajátomat. XD
240 km / óra
60 km / óra
150 km/óra*
30 km / óra
Én spec nem szoktam mérni a sajátomat. XD
Dátum: 2012.09.27. 11:23:38
Melyik meghatározás nem ugyanahoz a gyümölcshöz kapcsolható?
Sügéralkatúak rendjébe tartozó népszerű sósvízi akváriumi hal.
A kínai nyelv legjelentősebb nyelvváltozata.
A Szomszédok teleregény "Taki" bácsijának unokája.*
Az ókori kínái bürokratikus rendszer hivatalnokai.
Ezt a kérdést úgy ahogy van nem értem. Milyen gyümölcsről van itt szó? Valaki legyen szives magyarázza el...
Sügéralkatúak rendjébe tartozó népszerű sósvízi akváriumi hal.
A kínai nyelv legjelentősebb nyelvváltozata.
A Szomszédok teleregény "Taki" bácsijának unokája.*
Az ókori kínái bürokratikus rendszer hivatalnokai.
Ezt a kérdést úgy ahogy van nem értem. Milyen gyümölcsről van itt szó? Valaki legyen szives magyarázza el...
Dátum: 2012.09.26. 23:33:19
Melyik nem a Káosz Saga története?
A Káosz Éve
A Káosz Szava
A Káosz Elszabadul
A Káosz Futára
Én nem érzem úgy, hogy ez alap műveltség kellene, hogy legyen. Csináljatok vele valamit légyszives.
A Káosz Éve
A Káosz Szava
A Káosz Elszabadul
A Káosz Futára
Én nem érzem úgy, hogy ez alap műveltség kellene, hogy legyen. Csináljatok vele valamit légyszives.
Dátum: 2012.09.26. 23:29:09
Úgy imádom, mikor a kvíz megválaszolásánál néha a rendszer azt hiszi, hogy kétszer kattintok az egérrel és ezért automatikusan megválaszolja a következő kérdésemet is. Ma is pl kaptam a kérdést, hogy: ,,A Pekingi olimpián melyik sportoló kapta meg a minden idők legeredményesebb sportolója címet. Meg is találtam googleben a választ: Michael Phelps. De mikor rákattintottam, a következő szöveget dobta ki: Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: II. Ulászló
XDDD
Nálatok is volt már hasonló eset, vagy az én egerem hibásodott meg???
XDDD
Nálatok is volt már hasonló eset, vagy az én egerem hibásodott meg???
Dátum: 2012.09.19. 00:23:18
Kronoszt a görög mitológia titánját gyermekei taszították le a trónjáról és elosztották apjuk királyságát, a világot. Mely állítás hamis az alábbiak közül?
Zeusz kapta az eget
Poszeidón kapta a vizeket
Hádész kapta az alvilágot
Gaia kapta a földet*
Remélem jó lesz. Az emberek 70-80%a szereti a mitológiát és ez a görög mitológia egyik alapja. Gondolom se nem túl nehéz és se nem túl könnyű. Kérném a véleményeket és előre is köszönöm. ^.^
Zeusz kapta az eget
Poszeidón kapta a vizeket
Hádész kapta az alvilágot
Gaia kapta a földet*
Remélem jó lesz. Az emberek 70-80%a szereti a mitológiát és ez a görög mitológia egyik alapja. Gondolom se nem túl nehéz és se nem túl könnyű. Kérném a véleményeket és előre is köszönöm. ^.^
Dátum: 2012.09.15. 14:59:49
Milyen kőzetből épül fel a Gellért-hegy?
andezit
gránit
bazalt
mészkő
Én neten úgy találtam meg, hogy Dolomitból. Most akkor melyik?
andezit
gránit
bazalt
mészkő
Én neten úgy találtam meg, hogy Dolomitból. Most akkor melyik?
Dátum: 2012.09.14. 16:11:11
Én is sokkal okosabb lettem. Köszönöm mindenkinek ^.^