Fórum szabályzat
A fórumon kérjük a netikett betartását. Tilos:
- minden rasszista, szexista, sértő, lejárató, illetve bármilyen lelkiismereti-, vallási-, nemzeti-, nemzetiségi hovatartozással valamint korral kapcsolatos alpári vagy sértő módon kinyilvánított vélemény, avagy a való életbe átnyúló fenyegetés.
- minden olyan szöveg, amely tartalma a közzétételének időpontjában hatályos magyar vagy nemzetközi jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
- minden olyan anyag nyilvánossá, hozzáférhetővé tétele, vagy átjátszása, amely kiskorúak számára amúgy nem elérhető, beleértve a szexuális, tisztességtelen, illegális és obszcén tartalmat.
- bármely felhasználó oly módon való zsarolása, amely szabályszegésre kényszerít.
- mindennemű reklám, hirdetés, eladás melyet a Beholder Kft. nem hagy jóvá. Lényegtelen a reklám hordozómédiuma.
- nem engedélyezet lánclevelek vagy hasonlók továbbítása, elindítása függetlenül azok tartalmától.
- politikai vita.
A moderátorok törölnek minden olyan hozzászólást, ami megszegi a fentebb leírt tilalmakat. Súlyosabb esetben kizárják a fórumról és/vagy a Végzetúrból azt a játékost, aki nem tartja be a netikettet. A személyes vitává fajuló topicokat lezárjuk, esetleg töröljük.
a moderátorok
Másolás innen: Végzetúr fórum -> Kiadói fórumok -> Információk -> Fórum szabályzat
Hozzászólások - Atreus
Dátum: 2009.03.19. 11:29:58
Dátum: 2009.03.19. 10:15:21
Idézet: Kagemusha - 2009.03.19. 10:00:02
Szerintem van sokkal kevésbé primitíven feltett hasonló kérdés az adatbázisban. Könyörgöm, tanuljunk már meg kérdezni, nem csak odab..szni pár szót a többieknek..jobb esetben kérdőjellel a végén..
Tudom, hogy nem Te írtad Kage, nem is Neked szólt.
Idézet: Magusocska - 2009.03.18. 23:18:56
Most a kettőst is tanítjuk.
Ezért van ott, hogy kezdete...
A honfoglalás kezdetének évszáma?
895 *
996
876
795
895 *
996
876
795
Most a kettőst is tanítjuk.
Ezért van ott, hogy kezdete...
Szerintem van sokkal kevésbé primitíven feltett hasonló kérdés az adatbázisban. Könyörgöm, tanuljunk már meg kérdezni, nem csak odab..szni pár szót a többieknek..jobb esetben kérdőjellel a végén..
Tudom, hogy nem Te írtad Kage, nem is Neked szólt.
Dátum: 2009.03.19. 10:03:20
Először is, kapcsold ki a Caps Lockot! (A billentyűzet bal oldalán találhatod.) Ordításnak számít a fórumon a folyamatos nagybetűvel való írás, és nagyfokú faragatlanságnak számít ennek használata.
Másodszor, másold be, hogy milyen indokkal küldték vissza a kérdésed!
Utána választ kaphatsz rá.
De gyanítom, hogyha azt is végig nagybetűvel írtad, akkor azért nem fogadták el.
Másodszor, másold be, hogy milyen indokkal küldték vissza a kérdésed!
Utána választ kaphatsz rá.
De gyanítom, hogyha azt is végig nagybetűvel írtad, akkor azért nem fogadták el.
Dátum: 2009.03.19. 09:50:49
Pedig van ilyen:
http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/carnival//kep.php3? kep=carnival_151.jpg. A bal oldali pedál a rögzítőfék.
Sőt, veterán autóknál sem volt ritka a rögzítőfék pedállal való megoldása. Amit szintén a bal oldalra építettek.
De nem kell ilyen "ritkaságokhoz" nyúlni. Az automata váltós autóknál meg kuplung pedál nincs.
Edit:
Nem működött a link ..
Valamiért vagy a carnival-ba rak egy szóközt, vagy a 151.jpg-be biggyeszti bele, nem tudom miért
http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/carnival//kep.php3? kep=carnival_151.jpg. A bal oldali pedál a rögzítőfék.
Sőt, veterán autóknál sem volt ritka a rögzítőfék pedállal való megoldása. Amit szintén a bal oldalra építettek.
De nem kell ilyen "ritkaságokhoz" nyúlni. Az automata váltós autóknál meg kuplung pedál nincs.
Edit:
Nem működött a link ..
Valamiért vagy a carnival-ba rak egy szóközt, vagy a 151.jpg-be biggyeszti bele, nem tudom miért
Dátum: 2009.03.18. 21:51:07
Ki játszotta Kojak nyomozó karakterét az azonos című krimisorozatban?
Kiszel Tünde
Bruce Willis
Telly Savalas
Barack Obama
Már elnézést, de: Ökör!
Kiszel Tünde
Bruce Willis
Telly Savalas
Barack Obama
Már elnézést, de: Ökör!
Dátum: 2009.03.18. 20:13:44
Ráérő idődben ezt tanulmányozgasd. Sokat tanulhatsz belőle: http://vegzetur.wikidot.com/szakertelmek
Dátum: 2009.03.18. 19:48:26
Dátum: 2009.03.18. 17:59:51
Szerinted Demszky örökre Budapest polgármestere marad?
Dátum: 2009.03.18. 17:58:04
Azoknak a kérdéseknek nagy része szintén rossz kérdés.
Ha olyanokkal találkozol, másold be a Kvíz 3 topikba, és az admin eldönti hogy törlésre érett-e.
Így Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy egyre kevesebb rossz kérdés maradjon a rendszerben, és ezáltal egyre kevesebb ember kap ihletettséget, hogy rossz kérdést írjon, mondván: "Pedig más is ilyet írt, és neki elfogadták!" meg "Tele van a kvíz ilyen kérdésekkel, akkor az enyém miért rossz?"
Ha olyanokkal találkozol, másold be a Kvíz 3 topikba, és az admin eldönti hogy törlésre érett-e.
Így Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy egyre kevesebb rossz kérdés maradjon a rendszerben, és ezáltal egyre kevesebb ember kap ihletettséget, hogy rossz kérdést írjon, mondván: "Pedig más is ilyet írt, és neki elfogadták!" meg "Tele van a kvíz ilyen kérdésekkel, akkor az enyém miért rossz?"
Dátum: 2009.03.18. 17:49:15
MI A BOSZORKÁNYGYŰRŰ?
GOMBÁK KÖR ALAKBA NŐTT CSOPORTJA
RITKA, MAGASHEGYVIDÉKI VIRÁG
SÁMÁNOK SZERTARTÁSI KELLÉKE
KARSZTKÉPZŐDMÉNY
Nem kell ordítani
Mit jelent a "never" magyarul?
újabb
örökké
soha
név
Továbbra sem szótárazás a kvíz célja.
Melyik nem energiaital?
Hell
Bomba
Kubu
RedBull
Reklám
Kicsoda a Roxford, boszorkány és varázsló képző szakiskola igazgatója az első 6 részben?
Minerva Mcgalagoy
Perselus Piton
Albus Percival Wulfric Brian Dumledore
Lucius Malfoy
Minek az első hat részében?
GOMBÁK KÖR ALAKBA NŐTT CSOPORTJA
RITKA, MAGASHEGYVIDÉKI VIRÁG
SÁMÁNOK SZERTARTÁSI KELLÉKE
KARSZTKÉPZŐDMÉNY
Nem kell ordítani
Mit jelent a "never" magyarul?
újabb
örökké
soha
név
Továbbra sem szótárazás a kvíz célja.
Melyik nem energiaital?
Hell
Bomba
Kubu
RedBull
Reklám
Kicsoda a Roxford, boszorkány és varázsló képző szakiskola igazgatója az első 6 részben?
Minerva Mcgalagoy
Perselus Piton
Albus Percival Wulfric Brian Dumledore
Lucius Malfoy
Minek az első hat részében?
Dátum: 2009.03.18. 17:23:33
Mit jelent a kuglóf?
kártyajáték
bútor
ital
étel
A kuglóf nem azt jelenti hogy étel.
"A szónak a németben kortól nyelvjárástól függően több formája is van: gugelhupf, gogelhopf.
A szó első fele a kapucni jelentésü die Gugel-re utal, ez pedig a latinból jön: cuculla, cucullus. A szó második fele az ugrást jelentő hüpfen igéből származik."
kártyajáték
bútor
ital
étel
A kuglóf nem azt jelenti hogy étel.
"A szónak a németben kortól nyelvjárástól függően több formája is van: gugelhupf, gogelhopf.
A szó első fele a kapucni jelentésü die Gugel-re utal, ez pedig a latinból jön: cuculla, cucullus. A szó második fele az ugrást jelentő hüpfen igéből származik."
Dátum: 2009.03.18. 17:07:01
Szerintem nem.
Dátum: 2009.03.18. 16:57:17
Mivel küldték vissza?
Így első ránézésre írója.., illetve így jobban hangzana:
Ki volt minden idők legtöbb könyvét eladó német írója?
Így első ránézésre írója.., illetve így jobban hangzana:
Ki volt minden idők legtöbb könyvét eladó német írója?
Dátum: 2009.03.18. 16:36:55
Mi miatt szűnt meg az Osztrák-Magyar Monarchia?
Nem szűnt meg
Szabadságharc miatt
A lakosai döntöttek így
Az I. Világháború miatt
Nem szűnt meg..jah. Ott van a "Lemondok a kérdés feltevéséről X lélekenergiáért." gomb, minek erőlteted?
Melyik nem háziállat?
Csirke
Bárány
Tigris
Tehén
Dettó.
Nem szűnt meg
Szabadságharc miatt
A lakosai döntöttek így
Az I. Világháború miatt
Nem szűnt meg..jah. Ott van a "Lemondok a kérdés feltevéséről X lélekenergiáért." gomb, minek erőlteted?
Melyik nem háziállat?
Csirke
Bárány
Tigris
Tehén
Dettó.
Dátum: 2009.03.18. 16:18:17
Szerintem azért mert még soha a bü...ös életben senki nem kérdezte meg, és nem található meg legalább 3-4 topikban, kb minden 2-3 oldalon.
Sőt, még azért is, mert nincs "Gyorskereső" a jobb felső sarokban.
Sőt, még azért is, mert nincs "Gyorskereső" a jobb felső sarokban.
Dátum: 2009.03.18. 15:33:21
Azt hiszem már írtam valahol, hogy nekem az óriásos küldetésem volt "érdekes". Elvadásztam vagy 350 CSP-t, és csak egy jött. Aztán hagytam a francba az egészet, nem akartam megcsinálni. Majd pár nap múlva 30 vadászatból meglett 8 vagy 9 óriás szörny..
Dátum: 2009.03.18. 15:08:21
gondolom a Goodnight - Godknight hasonlóságából jött a poén..
Dátum: 2009.03.17. 15:16:32
Idézet: Atreus - 2009.03.17. 13:28:34
Öööö, ezt nem magamnak válaszoltam, hanem MISU8060-nak
Öööö, ezt nem magamnak válaszoltam, hanem MISU8060-nak
Dátum: 2009.03.17. 15:14:21
Na, az mekkora pofára esés lenne
Dátum: 2009.03.17. 13:28:34