Sziasztok!
102. szintű csatlósom +17-et ad minden tulajdonságra. Hogy csinálja? Nem +10-et kéne adnia?
Köszi szépen,
Hozzászólások - Jack Bauer
Dátum: 2019.01.11. 23:37:58
Dátum: 2018.09.20. 09:52:09
Idézet: Miklós - 2018.09.18. 15:43:21
10. születésnapi csomag
Egyetlen, 2080 Ft-os befizetésért a szokásos 100-200 helyett 600-900 őskövet kapsz, plusz 2 időutazó pálcát és 2 templomi pálcát!
Részletek: szept. 22-től és szept. 30 között (a jelenlegi befizetési akció után) a 2080 Ft-os befizetésre
Szept. 22. szombat, ahogy már mások is említették. Hogy és mikor is kéne utalni, hogy a szülinapi csomag megfelelően működjön?
10. születésnapi csomag
Egyetlen, 2080 Ft-os befizetésért a szokásos 100-200 helyett 600-900 őskövet kapsz, plusz 2 időutazó pálcát és 2 templomi pálcát!
Részletek: szept. 22-től és szept. 30 között (a jelenlegi befizetési akció után) a 2080 Ft-os befizetésre
Szept. 22. szombat, ahogy már mások is említették. Hogy és mikor is kéne utalni, hogy a szülinapi csomag megfelelően működjön?
Dátum: 2018.07.23. 22:08:16
Rejtvény
háztartásban is megtalálható,és a Hófehérkében is van ilyen nevű törpe.mi a neve?
háztartásban is megtalálható,és a Hófehérkében is van ilyen nevű törpe.mi a neve?
Dátum: 2018.04.15. 20:45:48
V5. "üres" a kvízolimpia, csak az óra fut a jobb felső sarokban, kérdés sehol. Oldalfrissítésnél pedig újrakezdődik a 15 perces visszaszámlálás. ???
Dátum: 2017.07.01. 21:18:23
Idézet: wardum - 2017.06.29. 14:26:17
De durva! És mi a helyzet a familiáris kódex-el vagy mivel? Azzal se megy?
Sejtettem valahol, hogy az újakat nem lehet kiváltani első familiárisként, mert a régiekhez képest igen komoly tápot adnak, épp csak az erre vonatkozó leírást hiányolom.
De durva! És mi a helyzet a familiáris kódex-el vagy mivel? Azzal se megy?
Dátum: 2017.07.01. 21:17:23
Sziasztok!
Landragórban az effektív töltés leosztódik az inspirációval? És, ha igen akkor a jutalom is osztódik?
Köszi,
JB
Landragórban az effektív töltés leosztódik az inspirációval? És, ha igen akkor a jutalom is osztódik?
Köszi,
JB
Dátum: 2016.09.29. 13:46:10
Nem lehetne, hogy a mozgási energia ne tudjon negatívba menni? Mert elég szánalmas dolog, de főleg logikátlan. 40 mozgásival rálépek egy vesztettél 60-ra és nem nulla energiám lesz, hanem mínusz és azt még majd vissza kell hozni nullára és még onnan legalább 20-ra, hogy egyet léphessek. A VP/ÉP se tud negatívba menni, meg a pénztárcám se. Vagy akkor legyen egységes a dolog. Mínusz energia, hanyatt esek bakker.
Dátum: 2016.09.28. 20:02:38
Sziasztok!
A Verembe számít valami szakértelem vagy egyéb dolog a csatákért kapott LE tekintetében? Azt tudom, hogy a vadászatba beszámít, de spektrális vagy energiahasznosítás vagy bármi más befolyásol esetleg?
Köszönettel,
JB
A Verembe számít valami szakértelem vagy egyéb dolog a csatákért kapott LE tekintetében? Azt tudom, hogy a vadászatba beszámít, de spektrális vagy energiahasznosítás vagy bármi más befolyásol esetleg?
Köszönettel,
JB
Dátum: 2016.05.17. 22:54:16
Mi lenne, ha leklónoznátok az egyik szervert, és azon bevezetnétek a szintmaximumot? Ez az egyik világ párhuzamos tesztszervere lenne és meg lehetne nézni, hogy alakulnak a dolgok az elképzeléssel. Persze kérdés, hogy mekkora ennek az erőforrás és időigénye.
Dátum: 2015.12.18. 14:22:14
Nem lehetne az ajándékcsomagból kivenni a fehér kristályitalt? Nem érzem ajándéknak, inkább büntetésnek. Ráadásul egyrészt hűségbónuszban szerepel, másrészt zöld kristályital is nyitható az ajándékcsomagból (ami ugye ugyanazt tudja csak kicsit jobban).
Dátum: 2015.10.06. 13:50:26
Igen tetszetős, de nem találom a hűségbónuszként kapott myto csomagot. Tudna valaki segíteni, hogy hol is van most?
Köszi szépen,
jb
Köszi szépen,
jb
Dátum: 2015.04.28. 21:24:14
Holnap reggel indul is, Tervezett Karbantartás lesz az event neve
Dátum: 2015.02.26. 18:13:45
Igaz, jogos, köszi, beleálmodtam magam a tutiba De csak szerettem volna
Dátum: 2015.02.26. 17:20:06
Sziasztok!
További kérdésekben kérném még a segítségeteket:
1. A Wikin ezt olvasom: "A térkapuban karakterszint +10, vadászatnál +/- 2 szintű lényt ejthetsz el." Ez igaz, mármint a térkapus rész, hogy ott is el tudom fogni az állatot? Ott is a csapdakészítés számít?
2. Lehet azt tudni, hogy szintenként kb. milyen minimum és maximum értékek között mozog egy levadászott állat után kapott LE? A kvíz meg a spektrális manipuláció meg egyéb bónuszok nélküli értékre gondolok. Meg az apró, nagyobb, óriás, stb. se számít, egy normál állat utáni hozzávetőleges LE érdekelne.
Köszönöm szépen,
jb
További kérdésekben kérném még a segítségeteket:
1. A Wikin ezt olvasom: "A térkapuban karakterszint +10, vadászatnál +/- 2 szintű lényt ejthetsz el." Ez igaz, mármint a térkapus rész, hogy ott is el tudom fogni az állatot? Ott is a csapdakészítés számít?
2. Lehet azt tudni, hogy szintenként kb. milyen minimum és maximum értékek között mozog egy levadászott állat után kapott LE? A kvíz meg a spektrális manipuláció meg egyéb bónuszok nélküli értékre gondolok. Meg az apró, nagyobb, óriás, stb. se számít, egy normál állat utáni hozzávetőleges LE érdekelne.
Köszönöm szépen,
jb
Dátum: 2015.02.19. 11:59:33
Mesterkő: Felhasználásakor minden szakértelmed, AMINEK NINCS MAXIMUMA, és alapértéke 0-nál nagyobb, megnő eggyel (kivéve transzdestrukció).
Dátum: 2015.02.18. 17:46:25
Köszönöm szépen a segítséget! Megnéztem a wikin.
További kérdésekben kérném még azonban a segítségeteket:
Köszönöm szépen,
jb
További kérdésekben kérném még azonban a segítségeteket:
Köszönöm szépen,
jb
Dátum: 2015.02.17. 22:14:35
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van-e valami (akár csak közelítő) képlet is amivel ki tudnám számítani, hogy adott varázslatom tól-ig tartományban mekkorát sebez majd. Smaragd horda tagja vagyok.
Köszönöm szépen,
jb
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van-e valami (akár csak közelítő) képlet is amivel ki tudnám számítani, hogy adott varázslatom tól-ig tartományban mekkorát sebez majd. Smaragd horda tagja vagyok.
Köszönöm szépen,
jb
Dátum: 2015.01.25. 16:39:04
Köszi szépen!
Dátum: 2015.01.25. 16:11:44
Ezzel kezdtem, hogy elolvastam mielőtt ide írtam, de ebben én nem találtam meg azt, hogy hány nappal előbb lehet legkorábban nevezni a bajnokikra általában.
Ezért a kérdésem továbbra is az, hogy:
Hány nappal előbb lehet legkorábban nevezni a bajnokikra általában?
Köszi szépen,
jb
Ezért a kérdésem továbbra is az, hogy:
Köszi szépen,
jb
Dátum: 2015.01.25. 13:59:25
Sziasztok!
Köszi szépen,
jb
Köszi szépen,
jb