Dátum: 2009.02.04. 23:21:39
Én most kivételesen nem panaszkodni akarok. vagyis egy kicsit.
végre egy dolog, amire a magyar is büszke lehetne, érdekes is, és sokan nem tudják (nem azért h eltévesszék, hanem h megtudják - született a kérdés)...
kérdésem ez volt:
Milyen nemzethez kapcsolódik a mignon (sütiféle) kitalálása?
francia
magyar
osztrák
angol
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Dátum: 2009.01.21. 13:54:31
A kérdés vhogy igy hangzott:
Mi jellemző a női kromószomákra:
xx
xy
nincs ilyen, mert ádám mellékbordájából származnak
xxx
erre, én mint nő, bepipálom az XX-t, és kedves nőtársaim valami szégyen ami most következik...:
A helyes válasz a következő lett volna: xy
hát én ezt nem értem, hogy lehet vki ilyen ******
Dátum: 2009.01.21. 13:52:23
igen, én sem szoktam inni, de én is ismerek még más színű abszintot is...
Dátum: 2009.01.21. 12:59:34
mármint a kérdés, mi igaz az abszintra... nem az h milyen színű...
Dátum: 2009.01.21. 12:56:57
Milyen színű az abszint?
Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Kizárólag zöld színben létezik.
A válaszok között volt, hogy Zöld tündérnek is nevezik, ami igaz... Szóval akkor elvileg két helyes válasz van, és nem csak az hogy zöld.
Dátum: 2009.01.12. 00:23:58
már bocsi, én értem hogy rosszul tettem fel a kérdést, azaz véletlenül h betüt irtam a hogy helyett... Úristen mekkora egy nagy hiba, szerintem mindenki automatában olvassa a h betüt hogynak...
és nem a saját ugymond hülyeségemet akartam másokra kenni vagy megvédeni magamat...
de nem gondolom, hogy ez akkora hiba, hogy rossz kérdést kellett volna kapnia...
én is komolyan veszem a kvíz értékelést, és bizony elfogadtam volna... ha valaki nem ir helyesen, vagy kihagyja a betüket... az már inkább hiba...
mindegy
ugyanis valahogy lehetne kötelezni emberkéinket arra, hogy elolvassák a kvíz kérdés felrakásának szabályait. mivel nem hiszem, hogy minden második kérdésben évszámoknak kéne szerepelni, mikor le van irva, h nem is lehet kérdezni olyat... vagy ki irta ezt ki irta azt
szánalmas, h egyesek nem tudnak értelmesebb kérdést kitalálni...
de mindegy... ez egy magánvélemény...
Dátum: 2009.01.11. 19:34:00
Szia Lanmandragoran!
Tudom, h a víz az hosszú í, de gondoltam ez nem akkora probléma, főleg, h egyesek betűket hagynak ki, vagy cserélnek fel a kérdésekben... így nem gondoltam a h is probléma lesz...
de ok, a h-t értem...
de mások kérdéseit úgy fogadják el h betűk maradnak ki belőle... és volt h úgy válaszoltam rosszat, mert úgy gondoltam szándékosan írta rosszul.....
thx
Dátum: 2009.01.11. 19:09:39
Melyik a világ legmagányosabb állata?
Magányos George - galapagosi óriásteknős, mert ő az utolsó a fajtájából
kolibri - mert olyan kicsi, h nem találják meg egymást
plankton - mert olyan sokan vannak, h a vizben sosem találják meg egymást többet
minden állat magányos
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Hát én nemtudom eldönteni, hogy hol szerepel a kérdésben helyesírási hiba, vagy a válaszokban...
Aki nálam okosabb vagy értékelte, azt kérem magyarázza meg nekem, mi alapján jutott idáig...
Köszönöm!
Dátum: 2008.11.28. 15:17:33
Ezt sem tudom ki fogadta el:
Ki nyerte az EB-t 2008-ban? - Na mármost valszeg focira gondolt az illető, de mintha nem 100+1 sport lenne, amiből EB-t szoktak rendezni. Ugyhogy aki felteszi az még csak hagyján, de aki elfogadja grrrrrrrrrrrrr
VAgy ez:
Hány részt adtak le a Jóbarátokból? - A válasz 10.
viszont nem helyesen van felrakva a kérdés, ugyanis az, hogy adtak le, az azt sugallja hogy pl van 12 évad, de csak 10et vetitettek még le... A másik, hogy hol, a világon, Amerikában, Magyarországon???
Aztán:
Mivel lehet azonosítani ezt a számsort:.............. erre már nem emlékszem, de volt benne 3 2 7 ...
válasz fapapucs........
Hát lehet én vagyok hülye, de ez micsoda?????????????????????
Egy kedvenc:
Mikor kezdődött el a I. v II. világháború?
Szerintem ez olyan kérdés, mint más háborús kérdésnél is, hogy egy háború nem úgy kezdődik el, hogy na reggel 8h, és akkor irány háború, hanem egy hosszabb lefolyású dolog, és persze megegyeznek valamiben a történészek, meg lehet tudni, de és ugye ezért kéne elolvasni a KVÍZ írás szabályait mindenkinek, NEM TESZÜNK FEL ILYEN KÉRDÉST ÚGY, hogy EGY-EGY NAP KÜLÖNBSÉG VAN A DÁTUMOK KÖZÖTT......
Lehetne valami szabályozás, hogy el kelljen olvasni a KVÍZ írást is... Mondjuk abból is egy Kvíz olimpia vagy tudomisén... Akkor talán itt a fórumban is kevesebb lenne a felháborodás...
ÜDv
Langel
Dátum: 2008.11.23. 14:37:00
Sziasztok!
Szerintem ez se jó kérdés. Ugyanis mint, hogy jártam már falun, vidéken stb... tudom azt, hogy van fekete tücsök, amelyik ciripel és lyukban lakik, de tücsök lehet zöld is amikor kicsi és barna amikor nagy, és az a fűben él nem odúban, és kézzel is el lehet kapni. Szóval legyen már tájékozott aki ilyet kérdez: Vagy pontosítsa a kérdést...
Milyen színű a tücsök ?
fekete
zöld
barna
sárga
Dátum: 2008.11.18. 16:05:53
Sziasztok!
Én is találtam már pár rossz kérdést, és nemtom vki miért teszi jó kérdéssé amikor egyértelműen rossz...
Nos egyik, ami megmaradt bennem:
Melyik görög étel? Itt a válaszok között megtalálható volt a saslik és a gyros is... Emberünk a gyrosra gondolt, de a saslikot is eszik a görögök, ráadásul török gyros is van... Ugyhogy szerintem ez már alapból nem jó kérdés....
Dátum: 2008.10.19. 23:29:33
Nekem a toplistával lenne problémám. Hiába kattintok rá, hogy mutassa a saját helyemet, nem látom magam. Odaugrik az adott lapra, ahol szerintem úgy gondolja hogy ott vagyok, de semmilyen toplistában nem tudom megtalálni magamat, még név kereséssel sem.
Köszi & Üdv