Hozzászólások - Ördög
Oldal: 12
Dátum: 2012.01.04. 15:06:43
Valami használhatóbb ötlet ??
Dátum: 2012.01.04. 14:55:11
Hali
Elszúrtam az átutalást, egy számjeggyel kisebb számot írt be a hölgy, hol tudok helyesbíteni ? Vagy hogy talál be a forintom a Beholder kasszába, és íródik nekem jóvá ??
MacVaren V2-ről
Vagy hogy találom meg Miklóst ??
Elszúrtam az átutalást, egy számjeggyel kisebb számot írt be a hölgy, hol tudok helyesbíteni ? Vagy hogy talál be a forintom a Beholder kasszába, és íródik nekem jóvá ??
MacVaren V2-ről
Vagy hogy találom meg Miklóst ??
Dátum: 2012.01.04. 14:53:41
Hali
MacVaren V2-ről
MacVaren V2-ről
Dátum: 2012.01.04. 14:53:08
Hali
MacVaren V2-ről
MacVaren V2-ről
Nekem is bejö meg a szövitársaknak is!
Dátum: 2009.07.29. 17:31:27
tegnap délután óta nem bírálják el a kvízkérdésemet, így hogyan csinálom a küldetéseket ??
Dátum: 2009.07.21. 15:05:15
Melyik közkedvelt könyvsorozat egyik főszereplője Tasslehoff Fúróláb ?
1.Sárkánydárda Krónikák
2.Káosz sorozat
3.Cherubion sorozat
4.Nincs ilyen nevű szereplő egyikben sem
1.Sárkánydárda Krónikák
2.Káosz sorozat
3.Cherubion sorozat
4.Nincs ilyen nevű szereplő egyikben sem
Dátum: 2009.07.19. 17:25:50
O.K. igaz, és bocsi a kifakadásért 

Dátum: 2009.07.19. 16:35:43
Ebből a 3 kérdésből (küldetést próbálok teljesíteni ) 2-re az tudja a választ, AKI JÁTSZIK a végzetúrban.Ők a speciális érdeklődésű réteg. De az nem speciális kérdés, hogy hányadik szintű a szöges buzogány, vagy mi van a tulajdonság rovat alatt kettővel. Vicc b..meg.Ha nem lenne küldetés, magasról..
Dátum: 2009.07.19. 16:30:22
Milyen típusu autót NEM gyártanak jelenleg Magyarországon ?
Opel
Suzuki
Renault
Audi
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Kérdésed kiértékelésre került.
A "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapta.
Hány Végzetúr világ létezik jelen pillanatban (2009 07) ?
1
2
3
4
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Létezik a játékban olyan küldetés, amikor egy kvíz kérdést kell írnod amit a többiek jónak fogadnak el ?
Igen, még az elején
Nem
Küldetés nincs is a játékban
Kvíz nincs is a játékban
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Hát tele van a darabom, mert már élből nem írok kvízkérdést sem a v1, sem a v2-ben élő karakteremnek, mert besokaltam, de itt KÜLDETÉS EZ !!! A "speciális érdeklődésű réteg pedig azokból áll, akik játszanak a végzetúrban !!! Ugyan kinek írnék végzetúros kérdést ??
Opel
Suzuki
Renault
Audi
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Kérdésed kiértékelésre került.
A "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapta.
Hány Végzetúr világ létezik jelen pillanatban (2009 07) ?
1
2
3
4
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Létezik a játékban olyan küldetés, amikor egy kvíz kérdést kell írnod amit a többiek jónak fogadnak el ?
Igen, még az elején
Nem
Küldetés nincs is a játékban
Kvíz nincs is a játékban
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Hát tele van a darabom, mert már élből nem írok kvízkérdést sem a v1, sem a v2-ben élő karakteremnek, mert besokaltam, de itt KÜLDETÉS EZ !!! A "speciális érdeklődésű réteg pedig azokból áll, akik játszanak a végzetúrban !!! Ugyan kinek írnék végzetúros kérdést ??
Dátum: 2009.03.28. 13:24:51
Egy szövetség mikor veszít több Lélekenergiát a kútból vesztes háború esetén, ha haggyuk magunkat, és azonnal kapitulálunk, vagy ha felvesszük a kesztyűt, és utolsó emberig verekedve veszítünk? Mi a célszerűbb egy jóval erősebb szövetséggel szemben?
Dátum: 2009.01.08. 20:09:22
Nem hiszem hogy itta helye, de csak itt tudom leírni, hogy igazságtalannak tartom,hogy az én kérdésemet, hogy milyen színű a közlekedési lámpán a tilos, (még a 2 éves lányom is tudja a piros az tilos) elutasítják, szemben az "5 faktoriálissal", amit ugye minden 12 éves TUD. A véleményem B-vel kezdődik. Lassan eljön az 2+3 ideje. Gratulálok
Oldal: 12