Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Tibacca

Oldal: 123
Dátum: 2009.06.22. 13:26:04
Melyik nem Neil Gaiman mű?
Hó, tükör, almák
A Setét Torony
Amerika Istenei
Tükör és füst

Csak az utolsó kettő az ő műve. Kicsit bosszantó a 40 kvízes küldetésnél harmincnyolcadikra megkapni.
Dátum: 2009.06.22. 12:55:47
A dallas című sorozatot magyaroszágon mettől meddig vettiteték?

Tele van helyesírási hibákkal...
Dátum: 2009.04.23. 14:41:59
Én eddig is csak havi egyszer váltottam specializációt őskővel, bőven belefér... Nyilván tudnám én is optimálisabban csinálni, de nincs akkora keretem rá (őskő), így ezt a megoldást választottam. Nekem jó lenne ez a megoldás, hiszen így a "gazdagabb" karakterek sem válthatnának hetente...
Dátum: 2009.03.14. 12:08:31
Opsz. Ezzel megleptél. De így elég valószerűtlennek tűnik az, hogy nálam sokkal magasabb TÖ összegűeket vertem már le, akiknek az egyenkénti tulajdonságaik 10-15-tel voltak magasabbak az enyémnél. Kíváncsi lennék egy hivatalos megerősítésre, mert akkor itt nem a +15-tel van a gond, hanem ezzel...
Dátum: 2009.03.14. 11:57:05
Sajnos nem tudom pontosan a képletet, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy akinek 200-as IQ-ja van, az 80%-os hatékonysággal vesse be a varázslatát egy 170-es IQ-val rendelkező ellen. Pedig te azt mondod, hogy az IQ-ra rakott tulajdonság +1%-ot ad neked és -1%-ot az ellenfélnek.
Dátum: 2009.03.14. 11:23:04
Igen, ez rendben is van. De amikor már ötszázas tulajdonságaid lesznek, mit számít majd a +15? Több karakternek már most is csak +10%-ot ad ez a képesség, ha valaki erre fogja, hogy ez miatt veszti el az összes csatáját, amit eddig megnyert, azt nem tudom komolyan venni. (Én simán támadok olyan karaktereket, akiknek nálam 20-30-cal magasabb a TÖ-jük, márpedig ez a szakértelem sem ad többet.)

* És ez mit is változtat?
Dátum: 2009.03.14. 11:03:30
Abszolút nem értem ezt a vitát, +15/+15 olyan sok lenne? És mit szóljon az, aki nem prémium játékos? Aki harmincsokadik szintű, de gyenge klánban van? Akinek még hónapokat kell várni arra, hogy egy epikusból talán neki is legyen tárgya?
Főleg úgy, hogy a +15/+15 nem százalékos (lehetett volna úgy is megcsinálni, hogy +15% támadást/védekezést kapsz az adott horda ellen). Egy idő után már semmi jelentősége sem lesz ennek a szakértelemnek.
Dátum: 2009.03.07. 16:51:19
MIT JELENT AZ A SZÓ, HOGY KONCENTRÁL?
ÖSSZESÍTETT
ÖSSZPONTOSÍT
IDEGESÍT
FESZÜLT

He? Nem hallom!

Ki írta ÉS Mégis Mozog A föld?
Moldova György
Fekete István
Mikszáth Kálmán
Jókai Mór

Ha Jókai így írta volna, akkor soha, egy könyvét sem adták volna ki.
Dátum: 2009.03.02. 19:48:02
De akkor mit is akartok tulajdonképpen? Az elején szó volt arról, hogy a kínzókamrából is szerezhessetek plusz LE-t. Ennyivel gondolom nem érnétek be. Arról viszont felesleges álmodozni, hogy hasonló pluszokat kaptok, mint a többi horda...
Kicsit emlékeztet ez az egész arra, amikor a játék kezdetekor sírtak a varázshasználók, hogy csak egyszer sebezhetnek, míg harcban hármat lehet, most meg fordítva: a varázslattal akkorát belémvágnak, hogy esélyem sincs, jaj, jaj!
Én tényleg nem hiszem azt, hogy a többi gyémántosnak (akik naponta sok portyát tudnak csinálni, válogatott ellenfelekkel) is gondot okozna ez. Tényleg az a baj, hogy páran elhúztatok. De mit gondoltatok: a világ tetején fogtok csücsülni és mégis LE hegyeket hoztok össze portyázásból?
Dátum: 2009.03.02. 17:15:39
És mit szólnátok egy olyan szakértelemhez, ami kioltja a transzcendális projekciót? Mint a kritikus ütés: ha kisebb a projekció, akkor rabolhatsz.
Dátum: 2009.03.02. 17:04:32
De ez csak Aranyalma problémája vagy a többi gyémántosé is? Mert ha alacsony szinten ez nem jelentkezik, akkor már a gyémánt lenne előnyben a többi szövetséggel szemben. Kíváncsi lennék, hogy a Lélekszipolyozók mit gondolnak erről...
Dátum: 2009.03.02. 16:46:51
Értem én miről beszélsz, de erre válaszoltam azt, hogy ha tényleg nagy lesz a szakadék, akkor biztos lesz változtatás is, ahogy a TF-ben is volt. Gyémántos ismerőseimet még nem hallottam panaszkodni, viszont vannak olyan smaragdos ismerőseim, akik valamiért (ők tudják, hogy miért) nem varázslatra, hanem közelharcra fejlesztenek. Akkor ők is váltsanak hordát, hogy ki tudják használni a pluszt? Nem fognak, mert szeretik a hordájukat is és a taktikájukat is. Annyira nem egetverő egyik plusz sem, hogy csak ez miatt nem nyernétek csatákat, főleg ilyen randommal. (Én már vertem meg nálam 120-szal nagyobb TÖ-s karaktert is. Amiben az játszott nagy szerepet, hogy máshogy osztottuk el a tulajdonságokat.)
Dátum: 2009.03.02. 12:05:42
Na, ezt sikerült szép gyengén megszerkesztenem, bocs! Nagyon rohannom kell, ez miatt volt!
Dátum: 2009.03.02. 12:04:51
Idézet: AranyAlma - 2009.03.01. 14:43:23
Idézet: Tibacca - 2009.03.01. 13:50:10
Inkább nézzétek meg, hogy az az 5-10 százalék, amit a többi horda kap, mennyi LE-ből lenne egyensúlyozható számotokra. Nem hiszem, hogy több kellene hozzá, mint amit már eddig is nyertetek a portyázásból és a vásárlásból összesen. Ezért kár sírni. Talán nem véletlenül van a legtöbb gyémánt karakter sem, biztos nem azért, mert mindenki ezt gondolta a leggyengébbnek.

Gondolkozz mielott irsz valamit.

Vegyunk egy peldat. A rubin 5% sebzes es tamdas bonuszt kap. Forditsuk le ezt ugy, hogy +5% ero es tamadas. Ez az en esetemben 100-as ero 130-as tamadas. Mintha 105-os ereje es 136-os tamadasa lenne. Ennek a LE koltsege 153900LE. Az en LEdiffem 253K. Aminek a 90%-at az elso 15 szintemene szedtem ossze. Azota alig no. Jelenleg targyankent kb.2K LE-t nyerek.
Most nezzuk mindezt egy honap mulva. Targyankent mondjuk 2.5K-t fogok nyerni. LE diffem talan felmegy 260K-ra de inkabb stagnalni fog. Ugyanekkor az ero es tamadas bonusz 120-as erore es 140-es tamadasra szamitva 227200LE. Ugye ezek a dolgok siman kiegyenlitik egymast.

Portyázásból eddig 82500 LE-t kaptál, csak a hordabónusznak köszönhetően. Ehhez jön még az, hogy 20 LE-vel kevesebbet veszítettél a bónusznak köszönhetően. Már csak 50e LE marad, amit tárgyakból kellett behoznod. Ez vlsz nincs meg, de nem is ez számít. A játék elején a toplista első oldalait megtöltötték a gyémánt karakterek. Mi is láttuk, hogy 33% bónuszotok van az LE-re portyázásból, de mi más utat választottunk, mert harcolásra, varázslásra akartunk specializálódni. Ahogy a TF-ben is ingadozott a vallások erőssége (Tharr, dornodon, utána talás Sheran), úgy itt is fog. Most egy kicsit nektek rossz, előtte nekünk volt az. De lesz ez még fordítva is. Ha meg azért, mert kezdesz lemaradni, hordát akarsz váltani, akkor nincs is kötődésed a gyémántokhoz. Sajnállak.
Dátum: 2009.03.01. 13:50:10
Inkább nézzétek meg, hogy az az 5-10 százalék, amit a többi horda kap, mennyi LE-ből lenne egyensúlyozható számotokra. Nem hiszem, hogy több kellene hozzá, mint amit már eddig is nyertetek a portyázásból és a vásárlásból összesen. Ezért kár sírni. Talán nem véletlenül van a legtöbb gyémánt karakter sem, biztos nem azért, mert mindenki ezt gondolta a leggyengébbnek.
Dátum: 2009.02.26. 17:08:42
Ja, a jó válasz lengyel!
Dátum: 2009.02.26. 17:07:38
Eddig ez a kedvencem! Van aki elrontotta?

Milyen származású volt Marie Curie francia fizikus-kémikus(radioaktivitás)?
francia
lengyel
olasz
orosz
Dátum: 2009.02.19. 14:44:16
Mea culpa! Nem hittem volna, de nektek volt igazatok! Miklósék kitettek magukért, grat!
Dátum: 2009.02.19. 10:23:45
Idézet: Otoaak - 2009.02.19. 08:26:23
Na lehet készülni a lincselésre ha ma nem kerük be az akadémia. Miklós meg vannak számlálva a perceid.

Tibacca: van rá 500LE-m hogy nem ma kerül be.

Sorry, de én ugyanezt állítom! Sőt, nem is a héten. De ne legyen igazam!
Dátum: 2009.02.18. 17:34:59
Akartok fogadni?
Oldal: 123