Ezt írja ki már 5 perce folyamatosan
A játék jelenleg adatbázis karbantartás miatt előreláthatólag 15 óráig szünetel. Megértéseteket köszünjük!
ez tervezett vagy random?
Hozzászólások - david16
Dátum: 2018.11.11. 20:38:15
Dátum: 2018.10.14. 19:53:19
Nekem összesen 75% a bónusz epikus ellen.Ha ez tényleg százalékot adja ....
Epikus szettbe : 250k sebzés
Más szettbe ütök 220-230k-t
Akkor hogyan is van ez. Túl nőttük az epikusokat,és nem akarják hogy 6 ütés helyett 3-ból leverjük őket.Gondolom maximalizálva van a sebzés a szörnyeknél.Van egy plafon.Bár akkor mindig ugyan annyit kellene ütni.Sebeznék 400k-t de a plafon 300k.Akkor mindig 300k sebzést kellene ütnöm.
Ez engem is érdekelne hogyan is van ez.
Epikus szettbe : 250k sebzés
Más szettbe ütök 220-230k-t
Akkor hogyan is van ez. Túl nőttük az epikusokat,és nem akarják hogy 6 ütés helyett 3-ból leverjük őket.Gondolom maximalizálva van a sebzés a szörnyeknél.Van egy plafon.Bár akkor mindig ugyan annyit kellene ütni.Sebeznék 400k-t de a plafon 300k.Akkor mindig 300k sebzést kellene ütnöm.
Ez engem is érdekelne hogyan is van ez.
Dátum: 2018.10.14. 19:48:15
Ez engem is érdekelne,mert mostanság valahogy nagy a csend e téren.
Dátum: 2018.09.20. 11:10:29
Köszönöm. Még egy kérdésem lenne. A több száz felgyűlt eszenciával is tudunk valamit kezdeni? Például nem lehetne átváltani azt is smaragdszelencére majd csatlós szintlépésre? Mert 2 eszencia kivételével ,többit nem használom.Akkor szoktam ha templomba használj fel 10 eszenciát küldetés van.Ekkor elmegy pár darab randomra,ezen kívül csak gyűlik. Vagy valamikor várható hogy megaeszencia határ kitolása? pl 600-ig vagy 800- ig
Dátum: 2018.09.20. 09:26:31
Csatlós szintlépése smaragdszelencével hogyan is működik? nem jöttem rá
Dátum: 2018.09.17. 10:37:12
El vagy varázsolva,ilyenkor csak befizetési akció van,költési akció nincs.
Dátum: 2018.09.12. 20:34:12
Ha lejár a giga templom akkor milyen kapunk helyette? Simát vagy gigát? Gondolom az első,de azért rákérdezek.
Dátum: 2018.09.08. 22:18:54
Köszönjük a gyors megoldást az őskő ügyben Miklós.
100 Őskő: 2080 Ft *
1 torta, 5 energiakoncentrátum, 5 szőlő, 10 kristály joker, 50 őskő
100 Őskő: 2080 Ft *
1 torta, 5 energiakoncentrátum, 5 szőlő, 10 kristály joker, 50 őskő
Dátum: 2018.09.06. 12:30:57
Én nem értem ettől függetlenül ezt az őskő nerf-t.
Az hogy kevesebb relikviát ad vagy transzdestrukcióból is kevesebbet ad,azt megértem.Mert aki időt akar spórolni az áldozzon fel valamit érte.
De amennyi őskövet ki lehet szedni a tk-ból az mire is elég? kb prémiumra vagy esetleg 1-2 állatfelszerelésre.
Aki csak ennyiből játszik,vagyis ennyi ősköve jut annak a karaktere mérföldekre van egy fizetős játékostól.Bár lehet csak szórakozásból játszik és neki így is bővel elég ebből a játékból.Sajnos ez lett tőlük elvéve.Persze így rá vannak kényszerülve hogy fizessenek ha őskövet akarnak.Ez amolyan Miklós motiváció.
De ha tk-ból őskövet veszel ki és meg sajtoló anomáliát vagy kiképzést csinálok amivel nőnek az állatok.Én mindig előnybe leszek azokkal szemben akik tk-ból őskövet vesznek ki.Most szegényektől ez is el lett véve.Meglehet nézni mennyi őskövet emészt fel a karakterem v6-n és lehet ahhoz viszonyítani hogy mennyit is ér a tk-ból kivett őskő.Milyen kevés ahhoz képest hogy mennyi kell a játékba. 6 csatlós öltöztetése már-már 1000 vagy 2000 őskő.
Ez mellé még a heti 40 sajtolásom amire rakok tp-s felszerelést és sajtolós felszerelést... Plusz a térkapu várakozási idő....
Miklós: Nem csináltok egy olyan fejlesztést hogy én rendelek pl 1600 őskövet,ebből 400 őskövet el tudok küldeni egy játékos társamnak?
Nekem vannak itt nagyon jó játékos társaim,akikkel nagyon jó a viszonyom.Sokuk nem tud őskövet költeni,de én szívesen támogatnálak titeket és a társaimat is. Legalább évente 2x . Bármi ilyenre nyitott vagyok.Tudom vannak az ajándékok ami befizetés után jár.De ha nekik őskő kell akkor én azt küldenék. Pár százat.
Az hogy kevesebb relikviát ad vagy transzdestrukcióból is kevesebbet ad,azt megértem.Mert aki időt akar spórolni az áldozzon fel valamit érte.
De amennyi őskövet ki lehet szedni a tk-ból az mire is elég? kb prémiumra vagy esetleg 1-2 állatfelszerelésre.
Aki csak ennyiből játszik,vagyis ennyi ősköve jut annak a karaktere mérföldekre van egy fizetős játékostól.Bár lehet csak szórakozásból játszik és neki így is bővel elég ebből a játékból.Sajnos ez lett tőlük elvéve.Persze így rá vannak kényszerülve hogy fizessenek ha őskövet akarnak.Ez amolyan Miklós motiváció.
De ha tk-ból őskövet veszel ki és meg sajtoló anomáliát vagy kiképzést csinálok amivel nőnek az állatok.Én mindig előnybe leszek azokkal szemben akik tk-ból őskövet vesznek ki.Most szegényektől ez is el lett véve.Meglehet nézni mennyi őskövet emészt fel a karakterem v6-n és lehet ahhoz viszonyítani hogy mennyit is ér a tk-ból kivett őskő.Milyen kevés ahhoz képest hogy mennyi kell a játékba. 6 csatlós öltöztetése már-már 1000 vagy 2000 őskő.
Ez mellé még a heti 40 sajtolásom amire rakok tp-s felszerelést és sajtolós felszerelést... Plusz a térkapu várakozási idő....
Miklós: Nem csináltok egy olyan fejlesztést hogy én rendelek pl 1600 őskövet,ebből 400 őskövet el tudok küldeni egy játékos társamnak?
Nekem vannak itt nagyon jó játékos társaim,akikkel nagyon jó a viszonyom.Sokuk nem tud őskövet költeni,de én szívesen támogatnálak titeket és a társaimat is. Legalább évente 2x . Bármi ilyenre nyitott vagyok.Tudom vannak az ajándékok ami befizetés után jár.De ha nekik őskő kell akkor én azt küldenék. Pár százat.
Dátum: 2018.08.01. 19:39:15
Ebben a hónapban szünetel a végzet verme.
Mivel van pálcám szeretném használni.
Tudok kérni magamnak új vermet? Ha igen akkor meddig kell teljesítenem,vagyis mikor érkezik a normális verem event.Aug 13 szerepel.
Akkor ha tudok indítani akkor Aug 12-ig van rá határidőm?
Mivel van pálcám szeretném használni.
Tudok kérni magamnak új vermet? Ha igen akkor meddig kell teljesítenem,vagyis mikor érkezik a normális verem event.Aug 13 szerepel.
Akkor ha tudok indítani akkor Aug 12-ig van rá határidőm?
Dátum: 2018.07.28. 17:31:45
De v6-ra vissza nem tudok jönni
Dátum: 2018.07.28. 10:39:15
Azt ne felejtsd el hogy minél több vermet csinálsz meg,annál nagyobb lesz a következő verem maximum szintje.
Nekem lassan egy verem 15 szintes,még pár vermet kell megcsinálnom.
Ezzel szemben nekem,a napi csp-m marad ugyan annyi.Pedig szívesen megcsinálnék havi 3 vermet is.illetve kell mindig számolni a minievent vadászós küldetéssel.
Akkor a medál legyen egy relikvia,ne egy plecsni.Lehessen beváltani joker dolgokra.
De mivel nem minden héten van torony,így a plusz csp ötlet nekem tetszik.
Aki nem nyert annak nem tetszik,én tudom.Mindenkinek nem lehet jó.Azt számold bele hogy sokan vakon mentek fel top 1,2,3-ig.Mivel nem tudtuk hogy mit fog adni a torony medál.(Több száz őskő pazarlással)De bőven a vége előtt ki volt írva a jutalomlista,nem előtte 1 nappal.Volt rá legalább 3-4 napod,hogy ha akarsz feljuss a top 3-ba.
Nekem lassan egy verem 15 szintes,még pár vermet kell megcsinálnom.
Ezzel szemben nekem,a napi csp-m marad ugyan annyi.Pedig szívesen megcsinálnék havi 3 vermet is.illetve kell mindig számolni a minievent vadászós küldetéssel.
Akkor a medál legyen egy relikvia,ne egy plecsni.Lehessen beváltani joker dolgokra.
De mivel nem minden héten van torony,így a plusz csp ötlet nekem tetszik.
Aki nem nyert annak nem tetszik,én tudom.Mindenkinek nem lehet jó.Azt számold bele hogy sokan vakon mentek fel top 1,2,3-ig.Mivel nem tudtuk hogy mit fog adni a torony medál.(Több száz őskő pazarlással)De bőven a vége előtt ki volt írva a jutalomlista,nem előtte 1 nappal.Volt rá legalább 3-4 napod,hogy ha akarsz feljuss a top 3-ba.
Dátum: 2018.07.28. 10:32:10
Neked minden ötlet brutál tápot ad.
Mindenkinek elérhető a sok-sok szelence,szinte őskő költés nélkül is ,minden minievent ad szelencét.
Legalább lenne értelme magasabbra húzni az eszenciákat.
+5 eszencia adjon +1 csp-t.De akkor legyen Minden 10. eszencia adjon +1csp-t.
Mindenkinek elérhető a sok-sok szelence,szinte őskő költés nélkül is ,minden minievent ad szelencét.
Legalább lenne értelme magasabbra húzni az eszenciákat.
+5 eszencia adjon +1 csp-t.De akkor legyen Minden 10. eszencia adjon +1csp-t.
Dátum: 2018.07.27. 09:15:25
Azt kérte Miklós hogy tegyünk neki javaslatot .
Én a plusz af bónuszt még hagynám mert az jól jön mindig.
+0,2 af /mega
Illetve minden 5. Eszencia adna +1 cspt. 460. Eszenciától kapnál +1 cspt. Majd 465+2,470+3.... csp naponta.
Így ez bárkinek elérhető ,nem kell küzdeni semilyen toplista helyezésért.
Én a plusz af bónuszt még hagynám mert az jól jön mindig.
+0,2 af /mega
Illetve minden 5. Eszencia adna +1 cspt. 460. Eszenciától kapnál +1 cspt. Majd 465+2,470+3.... csp naponta.
Így ez bárkinek elérhető ,nem kell küzdeni semilyen toplista helyezésért.
Dátum: 2018.07.26. 20:51:55
Én beérném ha a medál adna 5 cselekvéspontot naponta(5 csp/medál/naponta).Ez nem nagy táp,és minden top karakternek jól jön.Aki eljut a top3-ba vagy akár top 10-be azok karakterek biztosan vadásznak.
Bár a templomkristály sem lenne rossz,ha azt kapnának a medálosok.
Vagy csökkentse 5%-l minden medál a kapott sebzést a szörnyektől.
Őskő csökkentés felesleges,mert a fétis ezt adja.
Egy kérdésem viszont lenne:
Mi van azokkal akik tokenből kivették a fétist? Ők mit kaptak cserébe? fétisszilánkot?
Mert tókenból én ugye nem vehetek fétisszilánkot ,mert nincs a jutalmak között.
Bár a templomkristály sem lenne rossz,ha azt kapnának a medálosok.
Vagy csökkentse 5%-l minden medál a kapott sebzést a szörnyektől.
Őskő csökkentés felesleges,mert a fétis ezt adja.
Egy kérdésem viszont lenne:
Mi van azokkal akik tokenből kivették a fétist? Ők mit kaptak cserébe? fétisszilánkot?
Mert tókenból én ugye nem vehetek fétisszilánkot ,mert nincs a jutalmak között.
Dátum: 2018.07.19. 12:19:14
Szörnynek csak fegyvere és varázslata van,így nem tudom milyen neki a pajzs és a fegyvere eleme.
Vagy lehet én értem félre.
Próbálkozással az a gond hogy minden egyes elem váltás 2 őskő,és ez csak egy tárgy
Vagy lehet én értem félre.
Próbálkozással az a gond hogy minden egyes elem váltás 2 őskő,és ez csak egy tárgy
Dátum: 2018.07.19. 12:06:21
Ellenfél szörnynek van sötétség és levegő.
Milyen "elembe" kell öltöznöm hogy le tudjam verni.
Én öltözetem:
Fegyver,varázslat : sötétség
pajzs,páncél levegő
nagyon rosszul öltöztem mert 40k-t ütök ,de az ellenfél 180-200k-t
Köszönöm a segítséget
Milyen "elembe" kell öltöznöm hogy le tudjam verni.
Én öltözetem:
Fegyver,varázslat : sötétség
pajzs,páncél levegő
nagyon rosszul öltöztem mert 40k-t ütök ,de az ellenfél 180-200k-t
Köszönöm a segítséget
Dátum: 2018.07.18. 10:58:32
Én is végzetem az eventel. Még tárgyakat sem kellett cserélgetnem,csak ütni őket
Dátum: 2018.07.18. 10:37:21
Nekem még nem írta jóvá a jutalmakat.
Dátum: 2018.04.18. 16:35:07
Specializáció af képességnél hogyan növekszik az af pont költség?
Mert 10. szinre 650 volt de már 11-re 800 kell.Eddig 50 pontal nőtt minden szinten.
10. szintől minden szint +150-l több?
Mert 10. szinre 650 volt de már 11-re 800 kell.Eddig 50 pontal nőtt minden szinten.
10. szintől minden szint +150-l több?