Hozzászólások - Eliteninja
5% hiányzik. Aki megkaphatja az nyer rajta, ugyanúgy. Nem értem, hogy milyen indíttatásból nem lehet ilyenkor megkapni. Baromi igazságtalan. Annó akik küzdöttek és kiváltották ezt a jutalmat 5 szinttel hamarabb turbózhatták a szakikat. Igen ez baromi sokat számít, mert 5 szint előny(most a stabil felvivést hagyjuk...) de azért, mert már csak pont 5% hiányzik jókorát szívok azokkal szemben akiknek több kell még a leküzdéshez. Hol van ebben a logika?
Hát a karilapomon más lesz hamarosan, de az elmém ugyanolyan elborult marad
Jah..és nekem mit mondasz, mint 100. szintűnek?
Mód: mellesleg a turbózás pluszt 5 szinttel hamarabb kapták meg, csak az állandó +5-t nem.
Mód: mellesleg a turbózás pluszt 5 szinttel hamarabb kapták meg, csak az állandó +5-t nem.
Szívás ez az 5%. Akkor pont meglenne a 0...egyébként nem tudom, hogy ennek mi értelme van.
Az én esetemben jelenleg számít, hogy turbózza-e vagy sem, úgyhogy jó lenne, ha kiderülne.
Úgy értem, hogy a jutalmazásnál, mert Miklós azt írta, hogy az irányított is bele fog számítani. Ezért kérdem, hogy azt is turbózza autómatikusan a rendszer, mint az ultraspecet vagy az alapszintet veszi figyelembe?
Ez eléggé igazságtalan volt akkor is és most is annak tartom.
Kérdés: Az irányított vadászat is turbózva lesz vagy az alap szakértelem szintet fogja figyelembe venni a rendszer?
Magamra gondoltam 5% hiányzik meg esetleg a kicsikre...
Hmm, vajon itt is lesz -5% fertőzéses jutalom?
Dátum: 2010.10.07. 22:32:53
Azért a 0.02nek 0.01 a fele és nem 0.005 szerintem a negyedelés kicsit túlzás.
"Téged még a random is gyűlöl"
Dátum: 2010.10.03. 10:08:41
És még így is sokkal erősebb egy pók a szintjéhez képest
Dátum: 2010.10.02. 18:46:45
Tanuld meg Mona, hallgatni arany
Dátum: 2010.09.30. 21:23:49
Akkor legyen már egy portya kisütés is
Egyébként tényleg lövésem sincs, hogy ennek az egésznek mi értelme van.
Egyébként tényleg lövésem sincs, hogy ennek az egésznek mi értelme van.
Dátum: 2010.09.29. 19:55:53
Ha megszűnne akkor nem lenne sem EH, sem VF és szingu sem. Ha nincs akkor nincs mit szeressek. Mert tényleg változás kell, de az egész játékból már nem lehet kiszedni ezeket a szakikat, viszont egy bizonyos szint felett meg lehetne csinálni.
Dátum: 2010.09.29. 19:44:54
Tévedsz. VF-ezni akarok, csak a szinthez felejtettem le. De ezt már egy párszor megbeszéltük.
Dátum: 2010.09.29. 12:11:20
De buta vagy
Dátum: 2010.09.29. 11:44:27
Miért szaladna szét a szint? Nem lesz sem VF, sem EH, sem TP-t adó tárgyak, csak normális fejlődés. Hogy szaladna szét a szint? Aki sokat nyer portyában az úgyis feljebb kerül, ennyi. Változás kell, de erre sokan nem képesek.
Mellesleg sokszor előfordult már, hogy "nem így játszottam volna". Én is leküzdöttem volna a fertőzést, ha tudom, hogy pórul járok. És mit kaptam? Egy nagy büdös semmit. Alkalmazkodtam, már csak 17% van vissza. Alkalmazkodjon akkor más is. Szerintem ez nem lenne egy rossz ötlet. Sok probléma megoldódna, nem kéne folyton az egyensúllyal bíbelődni.
Mellesleg sokszor előfordult már, hogy "nem így játszottam volna". Én is leküzdöttem volna a fertőzést, ha tudom, hogy pórul járok. És mit kaptam? Egy nagy büdös semmit. Alkalmazkodtam, már csak 17% van vissza. Alkalmazkodjon akkor más is. Szerintem ez nem lenne egy rossz ötlet. Sok probléma megoldódna, nem kéne folyton az egyensúllyal bíbelődni.
Dátum: 2010.09.29. 11:37:26
Az EH-val meg aki erősebb, az mégerősebb lesz. Aki megver mindenkit az fixen tud LE-t szedni a portyából.