Már erre sincs megfelelő válasz.
Mi Magyarország légitársasága?
BKV
MÁV
MALÉV
AirBudapest
Hozzászólások - A7935
Dátum: 2017.02.11. 15:18:06
Dátum: 2017.02.11. 11:55:33
Néha-néha nem ártana aktualizálni a kérdéseket, vagy bedátumozni.
Ki az USA legújabb elnöke?
Hillary Rodham Clinton
George W. Bush
John McCain
Barack Obama
Ki az USA legújabb elnöke?
Hillary Rodham Clinton
George W. Bush
John McCain
Barack Obama
Dátum: 2017.02.09. 15:19:25
Köszi.
Dátum: 2017.02.09. 14:55:26
Sziasztok, kellene nekem egy kis infó.
ősi aranypénz mire jó, mert nem ír róla semmit hiába viszem rá az egeret.?
ősi aranypénz mire jó, mert nem ír róla semmit hiába viszem rá az egeret.?
Dátum: 2015.10.11. 11:50:54
Melyik főútvonalnak nem Budapesten van kezdete?
M6
M3
M8
M1
Nem dühöngöm, csak jelzem, az M az álltalában autópálya, és ne főút.
M6
M3
M8
M1
Nem dühöngöm, csak jelzem, az M az álltalában autópálya, és ne főút.
Dátum: 2015.10.10. 17:14:29
Vègre valaki aki emlèkszik a topic címère.
Dátum: 2015.10.10. 13:46:25
Nem hinném, ő az élettársa.
Dátum: 2015.10.10. 13:19:08
Thx a választ.
Dátum: 2015.10.10. 13:06:40
VU találkozó licit csalások kivédése.
Na akkor most hogyan is lesz kivédve a visszaélés tulajdonképpen?
Na akkor most hogyan is lesz kivédve a visszaélés tulajdonképpen?
Dátum: 2015.10.10. 13:01:23
Értem.
Dátum: 2015.10.10. 12:46:31
Ehez kell egy rendőr is aki elkérheti az igazolványt, mert Miklósék ezt nem tehetik, mivel nem hatóság.
Dátum: 2015.05.02. 16:58:52
Köszi a választ.
Dátum: 2015.04.26. 18:15:34
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy, a nagyobb térkifordító italt csak egyszer lehet megvenni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Az lenne a kérdésem hogy, a nagyobb térkifordító italt csak egyszer lehet megvenni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Dátum: 2015.03.12. 17:44:13
Igen velem lehet, kissé unatkozom, így gondoskodom hogy más ne tegye.
Dátum: 2015.03.12. 17:29:39
Igen paraszt vagyok, ezt meg gondolom arra alapozod hogy olyan jól ismersz.
Az ügyfélszolgállattal eddig az 6 év alatt háromszor volt dolgom, és nincs is semmi bajom vele aránylag gyorsan és korrekten meg is jöttek a válaszok.
Mondjuk az azért nem ártana hogy ilyen szerverleállások esetén a hűségbónuszt visszaírják mindenkinek, vagy neadj isten visszállítsák az előző hajnali 3 órára a dolgokat.
Nem-nem azért írtam a visszaállítást mert nekem bármi hátrányom lett a hűségbón, és bajnoki tóken kivételével, de vannak emberek akik elmentek vadászni és hajnalban nem tudtak belépni elkölteni a LE-t, mert mondjuk van életük a végzetúron kívül is.
Gondolom őket nagyon megvígasztalta az a szemetgyönyőrködtető kompenzáció.
Nem hinném hogy engem valahol is olvastatok volna hogy sírnék azon hogy a 3 karim 2 e-mail címmel van bejegyezve és követelném mindegyiknek a v6 fétist, enyhén szólva sem érdekel, mert játszom már 6 éve, és folytatni is akarom, így majd ha az egyik eléri a fétist elindítok majd még egy karit v6-on az helyett és 3-4 hónap alatt lesz annaik is. Bár fizetni már nem fogok a játékért.
Bocs Off ha beletapostam a lelkedbe, nem akartam.
Az ügyfélszolgállattal eddig az 6 év alatt háromszor volt dolgom, és nincs is semmi bajom vele aránylag gyorsan és korrekten meg is jöttek a válaszok.
Mondjuk az azért nem ártana hogy ilyen szerverleállások esetén a hűségbónuszt visszaírják mindenkinek, vagy neadj isten visszállítsák az előző hajnali 3 órára a dolgokat.
Nem-nem azért írtam a visszaállítást mert nekem bármi hátrányom lett a hűségbón, és bajnoki tóken kivételével, de vannak emberek akik elmentek vadászni és hajnalban nem tudtak belépni elkölteni a LE-t, mert mondjuk van életük a végzetúron kívül is.
Gondolom őket nagyon megvígasztalta az a szemetgyönyőrködtető kompenzáció.
Nem hinném hogy engem valahol is olvastatok volna hogy sírnék azon hogy a 3 karim 2 e-mail címmel van bejegyezve és követelném mindegyiknek a v6 fétist, enyhén szólva sem érdekel, mert játszom már 6 éve, és folytatni is akarom, így majd ha az egyik eléri a fétist elindítok majd még egy karit v6-on az helyett és 3-4 hónap alatt lesz annaik is. Bár fizetni már nem fogok a játékért.
Bocs Off ha beletapostam a lelkedbe, nem akartam.
Dátum: 2015.03.12. 17:02:29
Szerintem meg nem, de gondolom a te szavad többet ér, mert többet is fizetsz.
Dátum: 2015.03.12. 16:33:48
köszi a kompenzációt.
még jó hogy van szemem, így nem volt nehéz kiszúrni.
Amúgy nem kell idegeskedni a leállások miatt, szépen lassan hozzászokunk majd, vagy ha nem akkor van másik játék is ami többnyire tényleg nem vesz el túl sok szabadidőt.
még jó hogy van szemem, így nem volt nehéz kiszúrni.
Amúgy nem kell idegeskedni a leállások miatt, szépen lassan hozzászokunk majd, vagy ha nem akkor van másik játék is ami többnyire tényleg nem vesz el túl sok szabadidőt.
Dátum: 2015.02.28. 20:30:52
Kedves Játékostársunk
Holnap (2015. Február 28.) és az utána következő napon zajlik a kvíz olimpia. Szinttől függetlenül bárki nevezhet! Te döntöd el, hogy a 2 nap során mikor végzed el a tesztet. 50 kérdést fogsz kapni, a vadászatnál is megismert módon, a kérdések megválaszolására összesen 15 perced lesz. Attól kezdve, hogy a kvízt elkezdted, végig kell csinálnod, ha meg is szakítod közben, legközelebb már csak két hét múlva próbálkozhatsz. A feladatsor végigcsinálásáért mindenképp kapsz lélekenergiát, szinted és a helyes válaszaid függvényében. A kvízeket a 2 nap elteltével értékeljük ki, és a hét legjobb játékos különleges érmet kap, amelynek viselésekor megnő a helyes vadászat kvízkérdésekért kapott lélekenergia! Ha több játékos is ugyanannyi helyes választ ad, akkor a válaszadási idők fognak dönteni. A versenyen természetesen nem kötelező részt venni.
Az olimpiára való jelentkezés gombját a Kvíz menüpont alatt találod.
További jó játékot,
A Végzetúr csapata.
A kvízolimpia jelenleg nem fut
Jelenleg zajlik a kvíz olimpia, és holnap éjfélkor véget ér.
Miért is nem lep meg a dolog.
Holnap (2015. Február 28.) és az utána következő napon zajlik a kvíz olimpia. Szinttől függetlenül bárki nevezhet! Te döntöd el, hogy a 2 nap során mikor végzed el a tesztet. 50 kérdést fogsz kapni, a vadászatnál is megismert módon, a kérdések megválaszolására összesen 15 perced lesz. Attól kezdve, hogy a kvízt elkezdted, végig kell csinálnod, ha meg is szakítod közben, legközelebb már csak két hét múlva próbálkozhatsz. A feladatsor végigcsinálásáért mindenképp kapsz lélekenergiát, szinted és a helyes válaszaid függvényében. A kvízeket a 2 nap elteltével értékeljük ki, és a hét legjobb játékos különleges érmet kap, amelynek viselésekor megnő a helyes vadászat kvízkérdésekért kapott lélekenergia! Ha több játékos is ugyanannyi helyes választ ad, akkor a válaszadási idők fognak dönteni. A versenyen természetesen nem kötelező részt venni.
Az olimpiára való jelentkezés gombját a Kvíz menüpont alatt találod.
További jó játékot,
A Végzetúr csapata.
A kvízolimpia jelenleg nem fut
Jelenleg zajlik a kvíz olimpia, és holnap éjfélkor véget ér.
Miért is nem lep meg a dolog.
Dátum: 2015.02.19. 21:43:27
Ámen.
Dátum: 2015.02.18. 21:18:04
Volt ezzel így más is. ( -60 csp)