Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Őrmester

Dátum: 2015.12.28. 13:54:06
Nem is kellene kérdezned újra, mert ha Emishi megkapta a 36-os szintjével, akkor wtf, hogy én meg nem, holott az indok az volt, hogy 60+-ok kapják meg. Egyébként nem írta jóvá 60-ra lépve. Túl sok a megám v1-en, és ez a bünti?
Dátum: 2015.12.28. 13:37:48
Akkor ez most mi? Van, aki megkapja 60. szint alatt és van aki nem és az így járt?
Dátum: 2015.12.28. 13:11:09
Megvan a válasz: azért nem kaptam meg a smaragdszelencét, mert 60. szint alatti vagyok. Érdekes, hogy amikor bejöttek a mytokronitok és velük mindjárt az első napon a kompenzáció, amiben volt 2 asztrális kő, akkor ahhoz nem voltam alacsony szintű, hogy megkapjam. Érdekes dolgok ezek és persze, hogy megint sehol nem volt információ arról, hogy kinek adjon, kinek ne adjon szelencét a kompenzáció.

Másik észrevétel: érdekes, hogy most, hogy vége a mini eventnek, most sokkal eséllyel talál az ember bontatlan ajándékcsomagot: 32 vadászatból jött 6. Ez is roppant érdekes dolog. Sajnálom azokat, akiknek van kincskereső bogaruk...
Dátum: 2015.12.25. 10:18:18
Na nehogy már tegnap óta várjak...Mindent jóváírt azonnal a smaragdszelencét leszámítva
V1-en is és V6-on is. Mindegy, ÜSZ-nek szóltam, majd ránéznek.
Dátum: 2015.12.25. 10:02:03
A kompenzációnál a smaragdszelencét nem írja jóvá a rendszer...
Dátum: 2015.12.18. 12:22:16
A következő tárgyak(at) találtad: 2 mytokronit csomag, 1 aranydukát, 2 hűségszilánk, 3 kiégett őskő, 2 Energiakoncentrátum, 2 templomkristály, szubplazma, Kisebb portyázás itala, 3 sisakszilánk, 3 energiatégla
Dátum: 2015.12.17. 12:17:33
Már mindjárt hétfőn volt 3 kupon.
Dátum: 2015.12.16. 23:48:44
Igen, tegyük fel, ám ettől még pár szint múlva ütőtávba ér.

Egyébként Domi, az még megmaradt bennem korábbról - és nem reagáltam rá, bár lehet, hogy jobban is tettem -, hogy amikor a pókokat szidod és az SZB ingyenességéről beszélsz, akkor nem lehet, hogy kicsit szűk látókörrel nézed a dolgokat? (Pl. bikaerős pók kari és ingyen SZB-ből megszerzi a fétist; létezhet ilyen szerinted?)
Dátum: 2015.12.14. 17:57:25
A mytokronitokról is létrehoztam egy oldalt. Még közel sincs kész, de már felfogható belőle néhány dolog.
Dátum: 2015.12.14. 08:19:49
És még se ajándékcsomag, se csatlósjristály, se semmi nem vehető még a kufárnál.
Dátum: 2015.12.14. 00:10:07
Na, mindjárt az elején bug: 500-as jutalomig átvettnek jelzi a csomagokat, pedig még nem költöttem semmit. ÜSZ-re írtam...
Dátum: 2015.12.13. 23:39:02
Superadmin, de wikin, nem vegzetur.hu-n

Létrehoztam egy oldalt, ahol a költési akció részleteit lehet majd szépen megőriztetni az utókor számára.

@Lan: szerintem a feladatait nem kellene, csak azokat a dolgokat, amik a nyári vakációban is benne vannak (milyen jellemző tárgyakat lehet beszerezni a jutalmakon kívül), és így haladni a többi mini eventen végig, hogy egységes legyen. Ezt előbb-utóbb meg fogom csinálni
Dátum: 2015.12.11. 20:55:56
Lesz, sőt sisakszilánkot is ad.
Dátum: 2015.12.10. 18:12:20
5.7x volt az átlagom, csak bizonyos, másoknak is tetsző hsz-em lett 7.xx pont fölötti, szóval sajnos egy szinten vagyok pontilag Domi úrral.
Wiki oldalt frissítettem
Dátum: 2015.12.10. 10:37:59
Most, hogy mondod...
Karácsonyi költekezési akció, meg egyáltalán karácsonyi befizetés és Beholder szeme, meg ilyesmik mikor lesznek? Jó lenne erről is valami hír [(tavaly dec. 15-én indult, jó volna már tudni, mik járnak majd a befizetés mellé (az élő találkozós elég gyenge volt)].
Dátum: 2015.12.10. 10:28:09
Az új cuccok, a főoldali hírben van. Fogalmam sincs, mi az a zöld esszencia
De aki tudja, jelezze és rögzítjük a wikiben
Dátum: 2015.12.09. 21:41:12
Zöld esszencia? Smaragdszelence?
Tudok és szeretek is olvasni, de olyat nem, amit dühből, mindenféle tagoltság és egyéb mondatrészi elemek hiánya övez.
Sértődj meg, úgyis ez volt a célod!

A topic nem arról szól, amiről kéne, részemről befejeztem.

Ja, és én nem szoktam pontozni senkit, ha ez számít valamit, de erre biztosan kitalálod, hogy "ismét" hazudok.
A hazudás egyébként szándékos megtévesztésen alapuló valótlanság állítása, míg a tévedés nem szándék-vezérelt!

Szép napot neked!
Dátum: 2015.12.07. 11:04:11
Jól emlékszel, de Miklós már írt erről.
Ha azt mondják, hogy ugorj a kútba, akkor beleugrasz?

Nézd, leírtad jól, hogy hogy látod, hogyan lesz egy kariból erős kari, akkor miért nem alkalmazod, miért csak beszélsz róla? Mi tart téged vissza?

Magyarul kurtára nem kezdő.Húzza az időt,nagyon megválogatja mit tesz és mire költ.

Mert van esze mondjuk? Mert van kitől kérdeznie, mi éri meg jobban? Ha meg nem volna kitől kérdeznie, akkor is ott a fórum; ha ott azt mondják, hogy vadássz, akkor mindjárt csinálja is anélkül, hogy átgondolná, megéri-e?

De azt látom,hogy egész este azon gondolkodsz, hogy nem tudsz olvasni

Dehogy, egész este alszom.

...de ha tovább tápolják a semmitevőket...

Csatlósokra még csak most jönnek a szakértelmek, máris teljesült a kívánságod.

Ha azt mondod kezdő,hazudsz!

Lefogadom, hogy nem tudod, mi a különbség a hazudás és a tévedés között. (Na gyorsan, irány a google)

Köszönöm a kritikát, akkor is, ha destruktívnak szántad!