Hozzászólások - Eliteninja
Dátum: 2010.11.14. 20:39:06
Most váltottam vissza VF-re:D az EH-s nem csak több AF-et kap, de még EH-t erősítő szakikat is, a VF-es hol kap ilyet? a kompenzációt nem nevezném annak. Tiha el vagy tévedve:)
Dátum: 2010.11.14. 20:19:53
Kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni. de egyedül az egészség az ilyen, ham ár ennyire ide akarjuk ezt keverni, amit mellesleg a nem VF-esek hamarabb kapnak meg szintén
Dátum: 2010.11.14. 20:09:33
És LE-ből tudsz olyan képességeket szerezni, amit ad az AF? Nem. És a nem VF-es nem tud kvízelni? Vagy mi?
Dátum: 2010.11.14. 20:08:09
50% TP legyen 50% AF. Kihúzom a kompenzációt, akkor kerülök egy szintre bejövetel szempontjából, mint a nem VF-es(ha 100%ot adna), de mivel csak 75%-ot ad és eddig 25%ot kaptam(a növekvőt most nem számolom ki, hogy út közben mennyi lenne)még mindig hátrányban vagyok és örökké abban leszek bejövetel szempontjából, nem számítva azt, hogy induláskor 25%ot kaptam csak. Itt hol van egyensúlyban? Mellesleg, ha az AF nem ad olyan nagy tápod véleményed szerint akkor miért kell szivatni a VF-eseket? Miért nem kaphatnak ugyanolyan arányban kompenzációval, mint az EH-sok? Savanyú a szőlő?
Dátum: 2010.11.14. 19:31:19
Mire én kihúzom a kompenzációt addigra egy EH-s kari már rég kihúzta az EH-hoz kapcsolódó(nem egy szakit)összes szakit és még egy párat. Az ütőtávomban nem csak VF-esek vannak, sőt mondhatom azt is, hogy kevesebb VF-es, mint a nem VF-es. Azt nem értem, hogy miért nem lehet az 1:1 arány? Miért fáj ez, ha LE-t nem szerezhetek belőle úgy, mint az EH-sok? VF-nél és speknél is 1:1 az arány, akkor itt miért nem?O.o Ha felnyomom a kompenzációt akkor leszek ugyanott AF ügyileg, mint a nem VF-esek, persze én AFből nem kaphatok LE bónuszt adó képességeket
Azt mond meg nekem, miért fáj az 1:1 arány? Mert a spekt és a VF is 1:1 arányt ad. Nem tudom honnan jött ez a 25%....
Azt mond meg nekem, miért fáj az 1:1 arány? Mert a spekt és a VF is 1:1 arányt ad. Nem tudom honnan jött ez a 25%....
Dátum: 2010.11.14. 19:05:20
Akkor nézz körül, hogy hol vagyok(102. szint...) lemaradás? A 3 hónap lemaradás nem az? Más mindigis 3 hónappal előttem lesz és hamarabb fogja megkapni azokat a képességeket, amiket én még mindig nem tudok húzni, mert a kompenzációt kell kihúznom és le vagyok maradva. Csak azt is elfelejted, hogy míg az EH-sok olyan AF képességet kaptak ami növeli a bevitelt a VF-es annyit, hogy ne kapjon kevesebb AF-t. Kapjak kevesebbet alapból nem erről van szó, ezt már elmondtam. Az arányokkal van a baj.
Mód: Amúgy meg nem tudom, hogy miért fáj az 1:1 arány. Túl igazságos lenne szerintem, neee ez nem kell a népnek még a végén valami egyensúlyba kerülne a játékban. Pfújj mi ez...
Mód: Amúgy meg nem tudom, hogy miért fáj az 1:1 arány. Túl igazságos lenne szerintem, neee ez nem kell a népnek még a végén valami egyensúlyba kerülne a játékban. Pfújj mi ez...
Dátum: 2010.11.14. 18:53:12
Mondjuk az 1:1... az bőven elég lenne. Fele annyi TP, fele annyi AF, nem pedig fele annyi TP és negyed annyi...
Dátum: 2010.11.14. 18:45:49
Kapjak kevesebbet, nem erről van szó...de arányosan kevesebbet, ne pedig negyed annyit, ha fele annyi TP-t kapokO.o
Dátum: 2010.11.14. 18:07:32
Vf-el gyűjtöttem kb 5öt. Ez aztán igazságos...mellesleg ez a jó hozzáállás. Ha nem tetszik válts...zsír, csak akkor minek van megint választási lehetőség, ha nincs egyensúlyban a kettő? Mellesleg nagy ökörség amit mondtál, aki VF-ezik azért VF-ezik, hogy kevesebb TP-t kapjon és nőjjön a LE/TP arány. Akkor minek vegyen fel +TP-t adó tárgyat? lol. Persze a VF csúnya meg rossz meg árt, de azért ennyire nem kéne kivételezni. Felhúzom a kompenzációt és az is max 75%, nem 100%....egyensúlyban van ám a mérleg, hát persze max ha odateszünk még egy hatalmas súlyt a VF mellé...
mód: nem Pöttömre akartam reagálni
mód: nem Pöttömre akartam reagálni
Dátum: 2010.11.14. 14:56:58
Ez kb ugyanolyan, mint a 100% kontra 0%...van választás, de a 0%ot kell, ha játszani akarsz. Mellesleg ez még mindig baromi igazságtalan...lenevelés pff. Egyszerűbb kiszedni a szakit nem?Szingu....úgy volt, h a vadászatból jön az AF nagy része.
Dátum: 2010.11.14. 12:49:44
Banhammer rendel:D
Dátum: 2010.11.14. 12:43:03
Az derék. Nekem eddig egy kompenzációra való jött ki.(plusz egy 1,5 VF-el)
Nem tudom, hogy volt-e róla szó, de biztos, de ki az a zseni a JV-ben aki kitalálta azt, hogy fele annyi TP mellett negyed annyi AF járjon? Ez valahol baromira nem arányos. Persze matek, meg logika meg minden, de ez minden logikának ellent mond, az meg főleg, hogy a kompenzációval is max 75%-ot kaphatok szeniális
Nem tudom, hogy volt-e róla szó, de biztos, de ki az a zseni a JV-ben aki kitalálta azt, hogy fele annyi TP mellett negyed annyi AF járjon? Ez valahol baromira nem arányos. Persze matek, meg logika meg minden, de ez minden logikának ellent mond, az meg főleg, hogy a kompenzációval is max 75%-ot kaphatok szeniális
Dátum: 2010.11.08. 22:16:33
Értelmes, hogy nagyobb a sebézem szórása, mint a fegyveremé :D
Dátum: 2010.11.08. 20:35:16
Ugyanabban a csatában:
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. 1 pontnyit sebeztél.
Lesújtasz a Halálfejszével. Talált, 329 sebzést okoztál.
A fegyverem sebzése: 107-420. 313 a sebzéskülönbség a minimum és a maximum között, a portyában neg 328. Ez mi? Kéne kezdeni valamit ezzel a randommal, mert ez baromi idegesítő. Random, hogy eltalálom...és randmom, hogy mennyire? Zsír...
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. 1 pontnyit sebeztél.
Lesújtasz a Halálfejszével. Talált, 329 sebzést okoztál.
A fegyverem sebzése: 107-420. 313 a sebzéskülönbség a minimum és a maximum között, a portyában neg 328. Ez mi? Kéne kezdeni valamit ezzel a randommal, mert ez baromi idegesítő. Random, hogy eltalálom...és randmom, hogy mennyire? Zsír...
Dátum: 2010.11.03. 09:58:50
Jah, jó arány...
Dátum: 2010.10.28. 13:17:37
Ha be lenne téve egy maximális használhatóság/karakter azzal megoldódna minden. A kecske is jól lakna és a káposzta is megmaradn. Kompenzálva lennének azok akiknek kevés esett, akiknek sok azok meg bónusz LGY-hez jutnak, ennyi.
Dátum: 2010.10.28. 11:00:45
Szerintem meg egy maximum használhatósági limit/karakter lenne a legjobb. Akkor nem lenne kötelező taktika, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mikor lőjje el az italokat. Akkor még mindig el lehetne adni a többletet, jól is járt aki "ingyen" hozzájutott, de nem kerül be egy másik kötelező taktika a játékba. A cooldown-os ötlettel annyit lehetne elérni, hogy lassabban váltogatják a szakikat, semmi többet.
Dátum: 2010.10.28. 10:48:51
Kamra...10 nap kamrahoz nekem kb 200K LE-t, ha mázmil van. Mellesleg, ha nem portyá küldit pörget, akkor vadászósat, 15 kisebb lény, felhúzza a szubtérit, mehet a kavicsos, emelett jön a térkapu és a sajtolós küldi. a Térkaput többször is meg tudja csinálni és nem fog beragadni. Portya közben meg mennek a portya küldik és az állatszintlépős, szóval szvsz, ha valaki rááll erre a taktikára nem fog beragadni a küldikkel.
Lemondunk a tárgyakról? lol. Ki mond le? Mivel már mindenki betárazott LGY-ből nyilván lesz tartaléka mindenkinek. Mellesleg nem sok olyan tápos tárgy van, amit érdemes megvenni.
Az AF-ről meg annyit, hogyha szarrá verek valaki nem mind1, hogy mennyi AF-el van több neki, mint nekem?
Lemondunk a tárgyakról? lol. Ki mond le? Mivel már mindenki betárazott LGY-ből nyilván lesz tartaléka mindenkinek. Mellesleg nem sok olyan tápos tárgy van, amit érdemes megvenni.
Az AF-ről meg annyit, hogyha szarrá verek valaki nem mind1, hogy mennyi AF-el van több neki, mint nekem?
Dátum: 2010.10.28. 10:43:58
Ezután beszéltem vele tegnap msn-en és mondta, hogy spájzoljak befelé italból
Dátum: 2010.10.27. 18:38:55
Nem fogják, mert pók