Dátum: 2009.02.16. 18:02:43
A bajnoki viadalnál sem kap senki tp-t, illetve pp-t sem kell költeni rá. Ezekben a spec háborúkban sem feltétlenül kellene. Mondjuk lenne szövetségenként napi 50 támadás és azt kellene beosztani a tagoknak megbeszélés alapján.
Szerk: helyesírás vazze

Dátum: 2009.02.16. 10:09:43
BaalCain is hasonló ötlettel állt elő mind itt, mind a belső fórumon. Zsoldos sereg volt az ő elnevezése, azaz az izgalmas háborúra vágyó tagok kilépnek egy időre a saját szövetségükből, belépnek egy másik szövetségbe ott ütik egymást ezerrel, aztán haza mennek. Így meg lehet kerülni a békéből adódó támadhatatlanságot.
A válogatottakkal se lenne bajom, az epikus olyan gyatra stuffokat dob, hogy a kincspont nem lehet akadály, viszont egy ilyen külön bajnokságban a tp-t eltörölném. Mindenki más taktikán van, de én még ma sem szeretem az LE nélküli tp-ket, mindig úgy érzem gyengítenek.
Dátum: 2009.02.15. 17:54:05
Teljesen hiábavaló ez az olimpia. Könyörgöm azokat az írókra, szerzőkre vonatkozó kérdéseket vegyük már ki legalább innen, ami nincs benne az általános vagy a középiskolai irodalmi tananyagban. A nobel-díjak megnyerésének dátumát se kelljen már évre pontosan tudnom, max évtizedre. Persze most is volt sport dögivel: foci, úszás, jégkorong, rögbi. a motorost meg a rallisat már komolyan hiányoltam.
Ez az egész csak arra jó, hogy LE-t szerezzek, nincs semmi más értelme.
Dátum: 2009.02.14. 16:26:57
A kennelben 3%-ot ér a az intelligens kedvenc egy szintje. Mivel az elején a szakértelem maga is csak 3%-ot adott 5% helyett szintenként, ezért lehet, hogy ez csak egy bug, nem direkt van, hanem Miklósék elfelejtették átállítani.
Dátum: 2009.02.14. 09:19:16
Ha egy új tag feltölti a kutat nem nő annak mérete. Ez mindig így volt, vagy csak vmi új bug/szabály?
Dátum: 2009.02.14. 09:11:24
Mi is csúnyán beleszaladtunk a késbe önhibánkból. Nem hiszem, hogy a Tyrant kibújna a katakombákból a háború végéig, így szerintem a mi bukásunk is könyvelhető. Furcsa és főleg keserű érzés a vereség, de gratulálok a Tyrantnak.
Dátum: 2009.02.12. 10:19:32
Az alapszint és a lépett szint legyen egyformán fontos. A fórumozók nagy többsége szerint ez lenne a jó (a fórumozók a játék top pléjerei, ezért szerint az ő szavuk a legfontosabb) és szerepjátékosan is sokkal jobban elképzelhető. Ha egy asztaliban valakinek azt mondanák, hogy a 26. szintű farkasa nem olyan tápos, mint a másik 5. szintű sárkánya nem hiszem, hogy sokan hőbörögnének.
Dátum: 2009.02.07. 14:27:03
Parádé!

Bár rengeteg negatív kritika (is) éri a játékot, ez a kényelmi fejlesztés a csp-vel meg az őskővel illetve most az akadémia nagyon jók!
Csak így tovább, várjuk a jövő hetet, mint a messiást ...
Szerk: Jah, akkor két hetet várunk.

Legalább lesz ideje mindenkinek csp-t raktározni a nagy tanulás fejlesztésre.
Dátum: 2009.02.07. 08:15:14
Nekünk a (M)alter-ego -nál már 2x történt ilyen.

Jelentettem adminnak (Hatsepsutnak vagy Baratynak, nem tudom már) is, úgy látszik akkor még nem lett kijavítva a hiba. (Vagy nincs is hiba, csak rossz, illetve nem teljeskörű a tájékoztatás.)
Dátum: 2009.02.04. 20:41:02
V2-n most vagyok 7. szintű. A legnagyobb rablásom még 5. szinten volt: 933 LE! Az első 3 szinten tényleg max a 100-as átlagot lehet tartani, de onnantól fölfelé simán megvan a 250-300-as átlag kreatív nélkül is, rubinként.
Lazán és főleg szabályosan megoldható, nem is hinné az ember, hogy egyesek mennyi LE-vel szaladgálnak.
Dátum: 2009.02.04. 16:17:20
Van egy olyan szakértelem, hogy kivégzés. Azt kell használnod.
Itt bővebb leírást találsz róla: www.vegzetur.wikidot.com
Dátum: 2009.02.04. 09:35:19
Ez a csp, őskő, szakértelem kombináció már kifejezetten jó terv.

Engem nem igazán érdekel a csp, őskővel vegyítve még drága sem lesz a komfort vásárlás.
A pp-t viszont nem engedném, mert akkor le lehet butítani a játékot teveneveldére. Reggel maxon belépek, térkapu amég el nem ájulok, utána vadászat. Újra belépek sajtolok elköltöm az LE-t, mára vége. Ez nem lehet cél.
Dátum: 2009.01.30. 09:02:31
UWEL: Az általad említett adatok alapján valószínűsíthető, hogy egy a szintjéhez képest gyenge 31. szintű végzeturat vertél meg, és valószínűleg előtted az elmúlt 3 órában őt már többen is megpüfölték (kb még 3-an) így te csak a kapható LE és TP 40%-át kaptad meg.
Soleil: Nem lehet, hogy a célpont szövetség lélekkútja negatívban van? Olyankor ugyanis nem lehet nekik hadat üzenni.
Dátum: 2009.01.29. 10:12:36
A játék szerint nem regisztráltam, pedig de.

A karakternév is foglalt már, ezért biztosan létezik a karakterem.
Módosítás: sikerült belépnem.
Dátum: 2009.01.29. 09:58:24
Engem inkább ez aggaszt:
Legyen mind a négy tárgyad (fegyver, páncél, pajzs, varázslat) szintje ugyanaz, mint a tiéd!
Egy teljes garnitúrát meg kell majd feleslegesen vásárolni, aminek az árát nem hozza vissza a küldetés.
Dátum: 2009.01.29. 08:29:01
És ha mindenkin csordultig lesznek a csapások és már nem lehet csak kútból építkezni, akkor megszilárdul a szövetségi ranglista, hiszen nem fog tovább nőni a kutak mérete. Még háborúzásból lehet majd LE-t szerezni, de azt is a top szövetségek csinálják a legintenzívebben.
Nem hiszem, hogy ez a cél, de nyugtat a gondolat, hogy ha mindenki szo*ni fog, akkor az én klánom talán kevesebbet. Ha nem jó az embereknek, a mindenkinek legyen jó hozzáállás, akkor sajnos máshogy kell szemlélnem az ügyet.
Dátum: 2009.01.28. 19:09:31
Azért az meg nekem fáj (Végzeturak mesterei szövetségi tag), hogy csak azért mert top klánban vagyok biztos, hogy egy mocsadék taktikázós szemétláda vagyok, aki 100%, hogy hazudok a fórumon mikor azt mondom, hogy a citadella rácsot azért tartom jónak, mert a PC -t sza*nak, és biztos hogy azért élvezkedem csak, mert így a kisebb klánok nem tudnak bosszút állni.
Könyörgöm azért ne legyen már mindenki gonosz, csak mert egy top klán tagja.
Dátum: 2009.01.28. 09:31:20
Az én véleményem erről a játékról, hogy ez még mindig PvP. Hiába akarja minden második klán megerőszakolni azzal, hogy (ál)békés fejlődésre törekedik.
Amint a portyázást is abbahagyják az Ősmágia Tornyának lakói, illetve a hozzájuk hasonló gondolkodású emberek, akkor talán elgondolkoznak a nagy klánok azon, hogy nem támadják őket.
Én nem szeretem ezt a tevenevelde szót használni, de komolyan: minek játszik valaki a végzetúrral, ha nem kíván részt venni a harcokban?
Dátum: 2009.01.26. 03:46:24
A kút mérete egyáltalán nem befolyásolja a szövetség erejét, tehát attól, hogy 2x akkora kúttal rendelkező szövetséget támadtok, még lehet, hogy Ti vagytok az erősebbek. (A Rubinpalota csak a 145. kútméretben, mégsem hiszem, hogy lenne 144 erősebb klán náluk.)
Ami pedig az általad felvázolt "láthatatlan támadó" taktikát illeti: elsőre valóban nem fogtam fel teljesen mit is írtál.

Viszont így másodikra is úgy tűnik, hogy ennek a taktikának sincsen semmi hibája. A támadó fél meg szeretné nyerni a háborút és valószínűleg időközben rájött, hogy keményebb diók vagytok, mint ahogyan azt tervezték. A győzelem érdekében mindent elkövetnek, nem várhatod el tőlük, hogy csak azért mert rosszul mérték fel az erőviszonyokat taktikázás nélkül elbukjanak. Annyit viszont biztosan elértek, hogy legközelebb nem lesztek célpontok a szemükben.
Dátum: 2009.01.26. 01:51:50
Már ne is haragudj, de a háborút az egyik fél azért indítja, hogy nyerjen. A katakomba és a láthatatlanság elég nagy áldozatok árán, de sikert eredményezhet védekező klánnak is, nem szabad ezt a taktikai lehetőséget elvenni a játék(osok)tól.
Ha azonos erősségű, vagy erősebb szövetségnek üzensz hadat, akkor hidd el ők nem fognak elbújni, vállalják a nyílt sisakos, általad lovagiasnak nevezett küzdelmet. Gondolom a Te klánod is inkább a gyengébb szövetségeket támadja és farmolja, mert azzal nincs gond. Ha valaki védekezik, akkor azzal már van.
Kezd most már nagyon sok lenni a fórumon ebből "változtassunkmáraszabályokonmertígyamásikisnyerhetnemcsakén" sírásokból.