Hozzászólások - Enchanter
Dátum: 2008.12.05. 20:46:39
Csakhogy pénzért aránytalanul több bónuszt kapsz mint időért...
Dátum: 2008.12.05. 20:32:35
Itt a srác problémája szerintem az volt hogy bajnoki viadalon prémium nélkül esélytelen vagy. Te meg jössz és előkapod a "vitát", mikor ő csak annyit mondott hogy prémiumosnak és nem prémiumosnak indulni ugyanabban a kategóriában totál fölösleges.
Sir Ny meg kezd már az idegeimre menni pedig én sem vagyok kimondottan prémium párti...
Sir Ny meg kezd már az idegeimre menni pedig én sem vagyok kimondottan prémium párti...
Dátum: 2008.12.05. 17:26:24
Idézet: G0df4th3r - 2008.12.02. 11:43:46
Őőőő pontosabban? Bocs hogy itt kérdezem de pont most nyomtam 3 szintet befogáson és sajtoláson, érdekelnének a részletek...
Hello!
Ahogy szombaton is szó volt róla, nagyon hasznos lenne egy frissítésekre dedikált oldal, ahol a játék aktuális változásait lehetne nyomon követni. Az emberek 10%-a fórumozik. Megint a szöviforumról tudtam meg, hogy az állatok befogási esélye és a sajtolható LE csökkent. :S
Ahogy szombaton is szó volt róla, nagyon hasznos lenne egy frissítésekre dedikált oldal, ahol a játék aktuális változásait lehetne nyomon követni. Az emberek 10%-a fórumozik. Megint a szöviforumról tudtam meg, hogy az állatok befogási esélye és a sajtolható LE csökkent. :S
Őőőő pontosabban? Bocs hogy itt kérdezem de pont most nyomtam 3 szintet befogáson és sajtoláson, érdekelnének a részletek...
Dátum: 2008.12.03. 01:16:04
Hát nem tudom... elején varázslók vannak előnyben ha nem bánják hogy ha nem fizetnek 20 őskövet 1 spellért, akkor még az utolsó bunkó (ám de pénzes) paraszt is porba varázsolja őket. Mondjuk harcos buildet nem próbáltam, gondolom ott is így van az ősköves felszereléseknél de azok csak +statot adnak, nálam meg erre épül az egész kaszt... Eh, csak rinyálok itt, de az hogy vagy fizetek, vagy várok 6 szintet egy normális varázslatra igazán benne lehetne a horda leírásában...
Egyébként 60-as szívósság lol, de van egy olyan érzésem hogy lesz annak caster verziója is amely extra varázslatot ad
Egyébként 60-as szívósság lol, de van egy olyan érzésem hogy lesz annak caster verziója is amely extra varázslatot ad
Dátum: 2008.09.29. 13:32:16
Sziasztok!
Én szívesen válalkoznék arra, hogy betöltsem ezt a lyukat : )
Othon sajnos nincsen internetem, de az iskolából szoktam játszani néha még órák közt is így remélhetőleg nem fogok lemaradni a többiektől. Nagyon szeretem a szerepjátékokat és úgy gondolom, hogy egy csapat.. akarom mondani klánnal együtt jobban lehet élvezni a játékot.
Röviden össze foglalva azért akarok csatlakozni, hogy jobban élvezhessem a játékot. És igen tudom, hogy önző vagyok : D
Én szívesen válalkoznék arra, hogy betöltsem ezt a lyukat : )
Othon sajnos nincsen internetem, de az iskolából szoktam játszani néha még órák közt is így remélhetőleg nem fogok lemaradni a többiektől. Nagyon szeretem a szerepjátékokat és úgy gondolom, hogy egy csapat.. akarom mondani klánnal együtt jobban lehet élvezni a játékot.
Röviden össze foglalva azért akarok csatlakozni, hogy jobban élvezhessem a játékot. És igen tudom, hogy önző vagyok : D