Én se nyertem bajnokságot, a döntőben kaptam ki egy szerencsésebb gyengébbtől. Na és? Annál jobban készülök a következőre, ez így van jól és nem az előre "lezsírozott" győzelem!
Mindig vannak örök elégedetlenkedők.....
Hozzászólások - Dragon HUNter
Dátum: 2008.12.18. 22:24:05
Dátum: 2008.12.18. 09:33:33
Idézet: Murdock - 2008.12.18. 08:27:10
Csak elég VP kell hozzá (30VP), mert az a kémkedés "ára".
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Kémgömböt tudom-e használni akkor, ha az ÉP-m alacsony, vagy portyához van kötve? Nem támadáshoz kellene, hanem a küldihez. Nemsokára elkészül!
Csak hogy tudjak vele tervezni! Előre is köszi a választ!
Az lenne a kérdésem, hogy a Kémgömböt tudom-e használni akkor, ha az ÉP-m alacsony, vagy portyához van kötve? Nem támadáshoz kellene, hanem a küldihez. Nemsokára elkészül!
Csak hogy tudjak vele tervezni! Előre is köszi a választ!
Csak elég VP kell hozzá (30VP), mert az a kémkedés "ára".
Dátum: 2008.12.17. 12:30:04
Már beírva.
Dátum: 2008.12.17. 06:27:59
Idézet: rampatam - 2008.12.17. 05:45:18
Itt olvasgass és megtudsz olyat is amit még észre se vettél esetleg:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,90.0#hsz187
Szia! A szakértelmeim közül a vezetőkészséget felfejlesztettem 6ról 9-re és ma bekapcsolva a gépet ismét 6-on találtam. Én emlékszem rosszul vagy valami hiba csúszhatott be?
Itt olvasgass és megtudsz olyat is amit még észre se vettél esetleg:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,90.0#hsz187
Dátum: 2008.12.16. 15:04:28
Én nem tudtam belépni semennyi időre se, de szövitársam igen. Fele szövetség eltűnt, a toplistán én se voltam sehol stb.....
De mint már mondtam, most csak ötletelünk! Majd a helyreállítás után meglátja mindenki, hogy mennyit fejlődött...vissza.
De mint már mondtam, most csak ötletelünk! Majd a helyreállítás után meglátja mindenki, hogy mennyit fejlődött...vissza.
Dátum: 2008.12.16. 14:51:11
Szerintem meg elöször várjuk meg mi lesz a helyzet a újbóli belépésünkkor. Addig felesleges a "szájtépés"......
Dátum: 2008.12.15. 14:41:15
Idézet: BaalCain - 2008.12.15. 11:34:05
Többünk nevében beszélve, szeretnénk, ha valamelyik admin megmagyarázná a tehetetlenséget és a visszatartó motiváltságot, hogy az ilyen karikat miért nem törlik vagy drasztikusan büntetik? Más játékoknál erőteljes visszaépítés van ennél kevesebbért is!
ui:Ha jól látom és nincs már ez a karakter köztünk, akkor köszönjük az érdemi intézkedést.
Ha a magának 50 küldit összeírt csaló mindösszesen 3 nap eltiltást kap és semmi tulajdonság szaki csökkentést amit a küldikből hozott össze akkor köszöntem a játékot.
Nem védtek meg minket a programozóktól akkor ennyi. Ez is csak a hülyeségén bukott le.Másokra is felhívtuk a figyelmet akik szemmel láthatóan patchel mennek. De nehéz elkapni az olyat gondolom aki jobban ért a programozáshoz.
Találjatok ki sürgősen valamit mert nem vagyok hajlandó olyanokkal vetélkedni akiknek szerzezz Lé mennyisége azon múlik, h mennyire pofátlan.
Nem védtek meg minket a programozóktól akkor ennyi. Ez is csak a hülyeségén bukott le.Másokra is felhívtuk a figyelmet akik szemmel láthatóan patchel mennek. De nehéz elkapni az olyat gondolom aki jobban ért a programozáshoz.
Találjatok ki sürgősen valamit mert nem vagyok hajlandó olyanokkal vetélkedni akiknek szerzezz Lé mennyisége azon múlik, h mennyire pofátlan.
Többünk nevében beszélve, szeretnénk, ha valamelyik admin megmagyarázná a tehetetlenséget és a visszatartó motiváltságot, hogy az ilyen karikat miért nem törlik vagy drasztikusan büntetik? Más játékoknál erőteljes visszaépítés van ennél kevesebbért is!
ui:Ha jól látom és nincs már ez a karakter köztünk, akkor köszönjük az érdemi intézkedést.
Dátum: 2008.12.15. 14:29:39
Idézet: Sharpa - 2008.12.13. 19:27:48
Szóval, nem csak nekem kell többet gyógyítgatnom! Bár, ha azt nézzük egyre több a sebzés felfogása, gondolom a sérülésének is nagyobbnak kell lennie, meg egyre erősebb karik ellen harcolunk.....
A morál az még annyira nem is probléma, de az enyémnek mostanában az ÉP-je kezd vészesen lecsökkenni. Most pl. 12 ÉP-vel lépett szintet...
Szóval én azt hiszem a január 5.-ei bajnokság után lecserélem szegény Pepét!
Szóval én azt hiszem a január 5.-ei bajnokság után lecserélem szegény Pepét!
Szóval, nem csak nekem kell többet gyógyítgatnom! Bár, ha azt nézzük egyre több a sebzés felfogása, gondolom a sérülésének is nagyobbnak kell lennie, meg egyre erősebb karik ellen harcolunk.....
Dátum: 2008.12.14. 12:43:15
Serpents of the Destiny szövetség csatlakozik a kezdeményezéshez.
Dátum: 2008.12.09. 22:34:50
Most valamit nem értek. 23s szinten befogtam egy vadat, idomítása 7500LE-be kerülne. Ez elvileg 25s alapszintnek felel meg, tehát még az se támpont, hogy mikor fogtam be vagy ez is valamiféle random szitú. A másik: cserélgessem az állatomat, amikor egyre többe kerül és akkor még hasznát se veszem csak, ha már megnyertem egy csómó portyát és végre lépett X szintet?
A morálja meg egyre jobban csökkenjen? Már így is elég gyorsan csökken ezen a szinten, ahol most van, ha megnyerem a 15 PPm-ből a 15 csatát, akkor küzd végig az állatom, de gyógyítanom is kell! Hova akarnak még korlátozni mindent?
Ezt a koncepciót most nem nagyon értem......
A lepontozást meg pláne nem értem.....
A morálja meg egyre jobban csökkenjen? Már így is elég gyorsan csökken ezen a szinten, ahol most van, ha megnyerem a 15 PPm-ből a 15 csatát, akkor küzd végig az állatom, de gyógyítanom is kell! Hova akarnak még korlátozni mindent?
Ezt a koncepciót most nem nagyon értem......
A lepontozást meg pláne nem értem.....
Dátum: 2008.12.09. 14:19:48
Tehát még egyszer: ha az állat aktuális szintje meghaladja a játékos szintjének és az állat alapszintjének az összegét, akkor a további szintek már egyre csökkenő fejlődést jelentenek az állatnak.
Lehetne valami konkrétabbat? Hogyan határozzam meg, hogy mikor érdemes állatot cserélnem, ha egyszer nem tudok semmit se a sebzésfelfogásáról, meg a sebzésének a hozzám képest %-s mértékéről, az alapszintjéről (ki jegyzi meg, hogy mennyibe került egy állatának az idomitása, ha egyszer elkezdi cserélgetni) stb?
Dátum: 2008.12.08. 00:11:48
Idézet: Mortimer - 2008.12.08. 00:03:29
Látjátok, pont ehhez nem is kell semmilyen befektetés, csak szerencse.....
Ahhoz, hogy egy csatám döntetlen legyen, milyen szakértelmet fejlesszek?
Látjátok, pont ehhez nem is kell semmilyen befektetés, csak szerencse.....
Dátum: 2008.12.08. 00:02:57
Kifogást mindenre lehet találni, de pont a küldetésekre nem kellene fújni (jó lehetne változatosabb, de még nem láttunk mindent).
Elakadni? Lehet........47. küldetésem csinálom és csak egy óriási vad kell még. Az akadályokat le kell küzdeni és tudod:
"Ami nem öl meg, az erősebbé tesz."
Elakadni? Lehet........47. küldetésem csinálom és csak egy óriási vad kell még. Az akadályokat le kell küzdeni és tudod:
"Ami nem öl meg, az erősebbé tesz."
Dátum: 2008.12.07. 23:30:35
Your mission, should you choose to accept it...
Miért nem lehet magyarul......?!
Most is te döntöd el, hogy elfogadod-e. Ha jól néztem, most is mindig felbukkan a küldetés trióban egy olyan mint a Drakin, tehát a másik kettő nélkül is mehetsz tovább, csak lassabban és kevesebb sikerélménnyel.
Dátum: 2008.12.07. 22:50:27
Egy kicsit álljatok meg ennek a szónak a jelentésénél: KÜLDETÉSEK.
Nem ajándékkosár, nem leárazott termék, nem nyeremény. Egyre inkább lehet érezni a súlyát, ha megcsinálod kapsz jutalmat, ha nem akkor elakadsz, tehát az mellett, hogy fejleszted a karaktered, portyázol, vadászol, háborúzol, térkapuba nézegetsz és előbb-utóbb epikus csatát vívsz, még van egy plusz dolog is amivel foglalkozhatsz. Egyes szakértelmek, amik a küldetésekhez kellenek, eygesek számára teljesen feleslegesnek tünnek, de később mégiscsak jó, hogy vannak. Gondoljátok végig mit fejlesztesz ez miatt, az mire jó és később észreveszed a hasznát is. A legyen nálad x LE, pedig az adrenalin fokozásában segít, hiszen izgulsz, hogy sikerüljön,megtervezni, több küldit egymás után gyorsan megcsinálni, CSP-t felhalmozni hogy legyen mivel indulni/pótólni, előre rákészülni a gyűjtésre stb. Egyszóval: KÜLDETÉS! Nem ajándék, mint a kvízkérdés jutalma.............
Nem ajándékkosár, nem leárazott termék, nem nyeremény. Egyre inkább lehet érezni a súlyát, ha megcsinálod kapsz jutalmat, ha nem akkor elakadsz, tehát az mellett, hogy fejleszted a karaktered, portyázol, vadászol, háborúzol, térkapuba nézegetsz és előbb-utóbb epikus csatát vívsz, még van egy plusz dolog is amivel foglalkozhatsz. Egyes szakértelmek, amik a küldetésekhez kellenek, eygesek számára teljesen feleslegesnek tünnek, de később mégiscsak jó, hogy vannak. Gondoljátok végig mit fejlesztesz ez miatt, az mire jó és később észreveszed a hasznát is. A legyen nálad x LE, pedig az adrenalin fokozásában segít, hiszen izgulsz, hogy sikerüljön,megtervezni, több küldit egymás után gyorsan megcsinálni, CSP-t felhalmozni hogy legyen mivel indulni/pótólni, előre rákészülni a gyűjtésre stb. Egyszóval: KÜLDETÉS! Nem ajándék, mint a kvízkérdés jutalma.............
Dátum: 2008.12.07. 12:39:42
Idézet: G0df4th3r - 2008.12.07. 11:14:00
Igen ez olyan, mint a bénítás. A küldi szövegében kábítás maradt benn (gondolom, hogy agyalj rajta egy kicsit.)
Van ez a küldetés: "Kábítsd el ellenfeled legalább 3 alkalommal!" - Ez most ugyanaz, mint a bénítás, vagy teljesen más?
Igen ez olyan, mint a bénítás. A küldi szövegében kábítás maradt benn (gondolom, hogy agyalj rajta egy kicsit.)
Dátum: 2008.12.05. 23:56:39
Gondolkodtam egy darabig, hogy írjak-e ide, mert lassan a topic témájához képest eltér a hozzászólások tárgya., a stílusról, személyeskedésekről nem is beszélve.
Nem szeretem ezt a hozzáállást a játékhoz. Ismétlem játékhoz! Persze ez csak az én szerény véleményem.
Próbáljatok egy kicsit felülemelkedni a torzsalkodás szintjétől, aminek most a Tökéletes Gyémánt horda a célpontja, akárcsak az elején az Elit Horda.
A citadella használatával még a háború keretében sem értek egyet és szerintem a mi szövink csak szükségszerűségből építi fel és amennyire tőlem függ nem, nem lesz használva. A háború valóban a portya kiszélesített változata, de az én felfogásom szerint citadella már nem fér bele sem a háború céljának elérésébe, se más szempontokból. Ez egy büntető eszköz, amit én rögtön megváltoztatnék, mondjuk olyanra, mint az átok. Aki használja és győz, az kap több LE-t, de a vesztesnek ettől nem lesz nagyobb vesztesége. Magyarul az Átokpiramis szövire vonatkozó változata. Ha valahol ez felvetödött már akkor sorry, de nem olvasok állandóan mindent el, hiszen létezik a való világ is.
Nem szeretem ezt a hozzáállást a játékhoz. Ismétlem játékhoz! Persze ez csak az én szerény véleményem.
Próbáljatok egy kicsit felülemelkedni a torzsalkodás szintjétől, aminek most a Tökéletes Gyémánt horda a célpontja, akárcsak az elején az Elit Horda.
A citadella használatával még a háború keretében sem értek egyet és szerintem a mi szövink csak szükségszerűségből építi fel és amennyire tőlem függ nem, nem lesz használva. A háború valóban a portya kiszélesített változata, de az én felfogásom szerint citadella már nem fér bele sem a háború céljának elérésébe, se más szempontokból. Ez egy büntető eszköz, amit én rögtön megváltoztatnék, mondjuk olyanra, mint az átok. Aki használja és győz, az kap több LE-t, de a vesztesnek ettől nem lesz nagyobb vesztesége. Magyarul az Átokpiramis szövire vonatkozó változata. Ha valahol ez felvetödött már akkor sorry, de nem olvasok állandóan mindent el, hiszen létezik a való világ is.
Dátum: 2008.12.04. 19:58:46
Szerinted én vagy Sharpa túl sokat raboltam? Nekem is akkora szintű állatom van mint Sharpának. (32s)
Dátum: 2008.12.04. 19:43:16
Most én mondom azt, hogy miért????
Miért kell bántani az állat fejlődését stb? Állítólag már a tesztelésnél lecsökkentették a kedvenc tulajdonságait. Most hogy kb. 20 embernek (ahogy írtátok) van egy kicsit jobb állatuk, akkor vegyük vissza nekik, hogy a többiek utolérjék őket? Szürküljön bele mindenki a tömegbe?
Miért kell bántani az állat fejlődését stb? Állítólag már a tesztelésnél lecsökkentették a kedvenc tulajdonságait. Most hogy kb. 20 embernek (ahogy írtátok) van egy kicsit jobb állatuk, akkor vegyük vissza nekik, hogy a többiek utolérjék őket? Szürküljön bele mindenki a tömegbe?
Dátum: 2008.12.04. 08:02:41
Idézet: Mortimer - 2008.12.04. 07:52:37
Megcsináltam én.
A tárgyaknál légyszi a legalsó sorba is rakd ki a legfelsőt, hogy melyik oszlopban mi van.
Megcsináltam én.