Gondoltuk izzadjatok csak meg azért a győzelemért
Hát Pál, nekünk 7 mezőnket vette el a másik két szövetség, nektek pont nullát...
Viszont én nem keresek kibúvót, így jártuk...
Hozzászólások - Lelkes999
Dátum: 2016.10.02. 22:46:07
Dátum: 2016.09.30. 14:20:23
Be kell látnunk, hogy túl erős nekünk ez a Cseresznyefa...
Dátum: 2016.09.29. 19:24:25
Csak nehogy a torkotokon akadjunk
Dátum: 2016.09.29. 16:16:20
Szívesen
14 mező előny elég lesz ? Elkezdhetünk ütni ?
Dátum: 2016.09.28. 16:50:21
Kaptatok némi előnyt, hogy legyen egy pici izgalom is
Dátum: 2016.09.27. 19:39:21
12.04 kor ugyanez...
Kár hogy nem csináltam róla képet
Mindenesetre érdekes programhiba...
Kár hogy nem csináltam róla képet
Mindenesetre érdekes programhiba...
Dátum: 2016.09.27. 18:44:32
Biztos. Ez meg lett változtatva...
Nekem speciel tényleg mind1 most kit kapunk, de nem tetszik, hogy belenyúlnak a játékba...
Nekem speciel tényleg mind1 most kit kapunk, de nem tetszik, hogy belenyúlnak a játékba...
Dátum: 2016.09.27. 17:42:08
Meg mernék esküdni, hogy délben még az Ász-t sorsolták mellénk...
Nekem mondjuk tök mind1, de ez lehetséges? Mármint cserélni az ellenfeleket ?
Nekem mondjuk tök mind1, de ez lehetséges? Mármint cserélni az ellenfeleket ?
Dátum: 2016.09.19. 12:50:47
Bár jó a poén
, de úgy gondolom nagy szó, hogy se a kiskapuk se a csalás nem segített ellenünk. Ha nem tudnám, hogy csak az volt a lényeg, hogy bukjunk azt mondanám Büyük remek taktikus. Etikailag lehet csak megkérdőjelezni tenykedését...
Az, hogy az alma a torkunkon akadt, benne van. Nem kis szerencsével az Anti kihasználta helyzetüket. Ezzel pedig semmi baj sincs...
Így is találkozunk Pál, csak 1 hetet még várnod kell
, de úgy gondolom nagy szó, hogy se a kiskapuk se a csalás nem segített ellenünk. Ha nem tudnám, hogy csak az volt a lényeg, hogy bukjunk azt mondanám Büyük remek taktikus. Etikailag lehet csak megkérdőjelezni tenykedését...
Az, hogy az alma a torkunkon akadt, benne van. Nem kis szerencsével az Anti kihasználta helyzetüket. Ezzel pedig semmi baj sincs...
Így is találkozunk Pál, csak 1 hetet még várnod kell
Dátum: 2016.09.19. 12:12:45
A bregan elleni győzelmünk nagyon sokba került. S bár örül a szívem, hogy nem volt eszköz ami hatott volna ellenünk Büyük kezében, az Anti kihasználta, hogy őket nem támadhattuk. Egyetlen mezővel megelőztek minket..
Gratulálok nekik és a csapatomnak a bregan legyőzéséhez.
Gratulálok nekik és a csapatomnak a bregan legyőzéséhez.
Dátum: 2016.09.18. 09:42:02
Bütyük nem tűnt el, csak átalakult...
V6-on SzbTroll néven regisztrált újra,hogy eldontsa a játékunkat...
A fenti levél után a tény hogy jelenleg olyan játékosok életét keseríti meg akik még találnak örömet a játékban igen fura...
Aki részleteket szeretne annak ajánlom a szövetségi bajnokság topikját
V6-on SzbTroll néven regisztrált újra,hogy eldontsa a játékunkat...
A fenti levél után a tény hogy jelenleg olyan játékosok életét keseríti meg akik még találnak örömet a játékban igen fura...
Aki részleteket szeretne annak ajánlom a szövetségi bajnokság topikját
Dátum: 2016.09.17. 22:36:41
Egyet kell értenem, mert ez egy csapat játék a vu-n belül. Ne szórakozzon egy bolond ahogy akar. Bár itt már csalásról beszélhetünk...
Én még a 3 tagot is keveslem. A minimum 5 lenne az alap. ( aktív, nem kombában)
Én még a 3 tagot is keveslem. A minimum 5 lenne az alap. ( aktív, nem kombában)
Dátum: 2016.09.17. 15:49:22
Pontosan. Valaki belépett a katakombákban lévő karakterhez, majd a másikkal támadott, majd törölte a karaktert és létrehozott egy újat, hogy újra támadhasson...
Persze 1 hónapig nem volt belépés egyik karakterhez se, csak 1 hete amikor elkezdődött az szb.
Persze 1 ember csinálja az egészet, név szerint Bütyük, de valamiért a Behot ez nem zavarja...
Azt hiszem így már nem Bütyük az aki eldontja a játékukat, hanem a Beho aki hagyja ezt a komédiát...
Persze 1 hónapig nem volt belépés egyik karakterhez se, csak 1 hete amikor elkezdődött az szb.
Persze 1 ember csinálja az egészet, név szerint Bütyük, de valamiért a Behot ez nem zavarja...
Azt hiszem így már nem Bütyük az aki eldontja a játékukat, hanem a Beho aki hagyja ezt a komédiát...
Dátum: 2016.09.17. 13:59:13
Ez a legalja komolyan...
Bütyük törölt karaktere után létrehozott egy új karaktert szbTroll néven így ismer hárman vannak a breganban...
LáthatatlanA katakombákban bújkálI
V_Ulrich 62 1568 2014. Nov. 25. 23.7M LE
Bandus 51 1240 2014. Nov. 25. 5.6M LE
SzbTroll 6 184 Ma, 09:16 2k LE
Taglétszám max / aktuális:
20 / 3 fő
Kedves Beho!
Ne hagyjuk, ezt azért szankcoonálni kéne...
Multi, csalás majd pofátlanság.
Ennek ellenére még mindig vezetünk, csak minket tamad ez a jóember, multizik, törlik, újra csinál karaktert...
Bütyük törölt karaktere után létrehozott egy új karaktert szbTroll néven így ismer hárman vannak a breganban...
LáthatatlanA katakombákban bújkálI
V_Ulrich 62 1568 2014. Nov. 25. 23.7M LE
Bandus 51 1240 2014. Nov. 25. 5.6M LE
SzbTroll 6 184 Ma, 09:16 2k LE
Taglétszám max / aktuális:
20 / 3 fő
Kedves Beho!
Ne hagyjuk, ezt azért szankcoonálni kéne...
Multi, csalás majd pofátlanság.
Ennek ellenére még mindig vezetünk, csak minket tamad ez a jóember, multizik, törlik, újra csinál karaktert...
Dátum: 2016.09.15. 13:55:04
Büyük ismét aktiválta 2 fős szövetségét ( + 1 kombában) ellenünk. Második körben rögtön betámadta a fele mezőnket...
Milyen szégyen lenne ha még így is kikapnál ellenünk , hogy csak arra játszol egyes egyedül, hogy megkeserítsd egy egész szövetség 5 heti munkáját ?
A szomorú pedig az, hogy a hiányos szabályok okán megteheted...
Egyet ígérek, nem fogjuk feladni akkor sem ha jól tudjuk neked csak az számít, hogy mi veszítsünk !!
Milyen szégyen lenne ha még így is kikapnál ellenünk , hogy csak arra játszol egyes egyedül, hogy megkeserítsd egy egész szövetség 5 heti munkáját ?
A szomorú pedig az, hogy a hiányos szabályok okán megteheted...
Egyet ígérek, nem fogjuk feladni akkor sem ha jól tudjuk neked csak az számít, hogy mi veszítsünk !!
Dátum: 2016.09.09. 23:00:24
Respect !!
Dátum: 2016.09.09. 11:44:04
Bevallom én kiszámoltam tizedre
Nagy Blama lett volna ha azok után, hogy közöltem mi mindíg dobogósok voltunk, most maradtunk volna a 14. helyen...
Amúgy ha már dicséret, ezeddig ilyen taktikát csak az Ász taktikusai tudtak tolni mint amit prezentaltál zsigerből. Szerintem folytatnod kéne taktika írását, jót tenne a v6 szb nek !!
Ui : Nem feledve Predatorok ellenünk bevetett taktikáját amit mai napig nem értek, hogy jött be...
Nagy Blama lett volna ha azok után, hogy közöltem mi mindíg dobogósok voltunk, most maradtunk volna a 14. helyen...
Amúgy ha már dicséret, ezeddig ilyen taktikát csak az Ász taktikusai tudtak tolni mint amit prezentaltál zsigerből. Szerintem folytatnod kéne taktika írását, jót tenne a v6 szb nek !!
Ui : Nem feledve Predatorok ellenünk bevetett taktikáját amit mai napig nem értek, hogy jött be...
Dátum: 2016.09.09. 11:28:52
Jól hangzik Pál, de ehez nekünk is lesz pár szavunk...
Jelzem alig várom, hogy összekerüljünk, de előtte ki kell végeznünk a jelenlegi bajnokot
Jelzem alig várom, hogy összekerüljünk, de előtte ki kell végeznünk a jelenlegi bajnokot
Dátum: 2016.09.09. 11:24:25
Ez jo kérdés...Amúgy ezt az infót mikor tudjuk meg ?
Dátum: 2016.09.05. 12:10:07
Hatalmas küzdelem, célfotós győzelemmel
Egyetlen mezővel de megnyertük az utolsó fordulót, viszont gratulálnom kell az Antikorpernek akik végig vezetve,nagyon megnehezítették a dolgunkat.
Szuper hét volt. Ilyenből még többet
Amúgy meg 14. helyről ismét meglett a dobogó a Hullaszagnak...
Ui: Grat a Cserkóknak az ezüsthöz
Egyetlen mezővel de megnyertük az utolsó fordulót, viszont gratulálnom kell az Antikorpernek akik végig vezetve,nagyon megnehezítették a dolgunkat.
Szuper hét volt. Ilyenből még többet
Amúgy meg 14. helyről ismét meglett a dobogó a Hullaszagnak...
Ui: Grat a Cserkóknak az ezüsthöz