Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 12
Szerző
Topic neve: Tavaszi befizetési akció jövő szerdától
kedvencKwisatzFérfi
Végzetúr mester
610 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tavaszi befizetési akció jövő szerdától
21. hozzászólás - 2014.03.29. 09:50:12 (Válasz Zoole #19 hozzászólására.)
Arról nem én tehetek, hogy több mindenre költesz őskövet, csupán annyit írtam, hogy kiégettet annyit lehet szerezni, mint régen.
Pontszám: 7.92
kedvencMarcsaFérfi
Végzetúr
54 hozzászólás
Profil megtekintése
22. hozzászólás - 2014.03.29. 10:52:15
Több kiégett őskő lenne a játékban, ha 30 helyett pl. 50 (100?) lenne a szubtéri érzékelés maximális szintje.
A vadászok többet találnak, s ha nem tudják a felesleget elkölteni, akkor a portyások többet lophatnak.
Pontszám: 9.56
kedvencFsanyi82Férfi
Végzetúr mester
1971 hozzászólás
Profil megtekintése
23. hozzászólás - 2014.03.29. 11:09:29
v5-ön 200as lopással nagy ritkán sikerül 1-3 max 5 követ lopni , de mondom nagy ritkán , most így nem tudom hány hónap alatt összejött egy 5000-es befizetésre való kiégett.

Igaz volt egy kivétel majdnem ki is estem a fotelból , mikor 29 et loptam egyben , 50et le tud védeni bárki némi af-l , aztán állatok szakiját is sokan erre pakolják a maradékot meg elköltik platinára, egyszerűen nincs kitől lopni vagyis nincs mit ellopni .
Pontszám: 7.59
kedvelt tagHonda14Férfi
Végzetúr tehetség
107 hozzászólás
Profil megtekintése
24. hozzászólás - 2014.03.29. 11:31:49
Kellene egy szavazás,hogy a vezetőség lássa a játékosok kéréseit.
Pontszám: 6.67
kedvencIceColdFérfi
Végzetúr tehetség
147 hozzászólás
Profil megtekintése
25. hozzászólás - 2014.03.29. 13:40:21 (Válasz Fsanyi82 #23 hozzászólására.)
Erre a problémára talán megoldás lehetne, egy új AF képesség vagy egy új szakértelem.

Hasonlóra gondoltam mint az EH, csak ez a lopásra hatna.

PL. "Ha portyában győzöl, és a kapott kiégett őskő kevesebb lenne egy adott mennyiségnél (sikeres lopás esetén!), akkor azt a mennyiséget mindenképp megkapod. Ez a mennyiség függ a szakértelmedtől és az ellenfél szintjétől."

V1 Csavar - Zugivó Italbarátok
V2 Csavar - Halál Angyalai
V3 IceCold - Kings of Dawn
V4 Csavar/Fülig Jimmy - Rejtőzünk
V5 Csavar - ADAMOS
V6 Csavar - Próbacseresznye
Pontszám: 9.67
kedvencFsanyi82Férfi
Végzetúr mester
1971 hozzászólás
Profil megtekintése
26. hozzászólás - 2014.03.29. 17:10:33 (Válasz IceCold #25 hozzászólására.)
ez megért egy 10 pontot támogatnám és szívesen költenék még pluszban ilyen szakira vagy relikre is akár , mert jelen esetben pár kivételes ritka esetet leszámítva kidobott L volt lopást fejleszteni
A hozzászólást Fsanyi82 módosította 2014.03.29. 17:11:15-kor
Pontszám: 7.59
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3670 hozzászólás
Profil megtekintése
27. hozzászólás - 2014.03.31. 12:06:44
Tudom, hogy mindig hülyén hangzik, amikor valamilyen technikai probléma után jelenik meg egy befizetési akció híre Viszont egyrészt volt tőletek egy ilyen igény, hogy a szokásos akció kezdődjön minél előbb, másrészt, én nem szeretem ezt csak az utolsó pillanatban, az akció indulásakor kirakni (mint ahogy sok más cég csinálja - annak ellenére sem, hogy így nyilván ebben az 5 napban már senki nem fog őskövet venni), mert elég frusztráló lehet, ha valaki 1 nappal az akció előtt fizet be. Sajnos, a technikai probléma megoldása tőlünk független volt, én csak annyit tudtam csinálni, hogy nonstop zaklattam a rendszergazdánkat és kéretlen tanácsokkal láttam el, hogy mit kéne tenni szerintem.

A csomagok összeállításánál nem az 1 évvel korábbit nézem, hanem az előzőt. A vadászzsákmányt azért cseréltük le csatlóskristályra és eledelre, mert a csatlósok miatt úgy gondoltam, erre most több igény van, vadászzsákmányból valószínűleg mindenki rendesen betárazott a múltkori akciónál.
Pontszám: 7.58
kedvelt tagLord LajosFérfi
Végzetúr tanonc
44 hozzászólás
Profil megtekintése
28. hozzászólás - 2014.04.01. 12:21:15
A csatlóseledelnek igazából nem sok haszna van mert lássuk be kifogja megetetni a már meglévő állatait csak azért hogy pár száz TP-t kapjon a csatlós.
És csak azért sem fog senki állatokat fejleszteni hogy azt megetesse a csatlóssal. De ez csak a szerény véleményem
Pontszám: 7.50
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
29. hozzászólás - 2014.04.01. 12:33:53 (Válasz Lord Lajos #28 hozzászólására.)
Havonta kb. 30 db, 20-23. szintü állatot sajtolok küldetésben. Állatonként ~5000 tp a csatlósnak ha zabáltatom is. Ha nem nevelsz 20. szintü vágóállatokat, akkor mivel vannak feltöltve az állathelyeid?
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 7.01
fórumozóKiskenyér85Férfi
Végzetúr
80 hozzászólás
Profil megtekintése
30. hozzászólás - 2014.04.01. 12:41:19
Valójában nekem sincs rá szükségem,csak van és kész,nálam van 112 és egyre több lesz,de lehet hogy valamikor jó lesz,az lenne jó ha betudnám cserélni platináért.
V2 Goldien Blöff
Pontszám: 5
közkedveltGwindorFérfi
Végzetúr mester
948 hozzászólás
Profil megtekintése
31. hozzászólás - 2014.04.01. 13:26:18 (Válasz Lord Lajos #28 hozzászólására.)
Pedig sokat ezt teszik
Elfog - idomít - felszerelés - szintet léptet küldibe - Gradu - 20-as szinten zabáltat, szintén küldibe
Hidd el szükséged lesz rá
Gwindor - V1 - Azúr Légió
Pontszám: 7.45
fórumozóKiskenyér85Férfi
Végzetúr
80 hozzászólás
Profil megtekintése
32. hozzászólás - 2014.04.01. 13:50:51
valóban igy van de mivel nem idomitok mert sajnálom a 100-s meg 150-s állataimat hogy kisajtoljam le-ért ráadásul a gyémántos felszerelések sem voltak olcsók ezért isten ments hogy kivégezzem őket,csatlósom szintlépése is már 5000 tp fölött van,ugy hogy boldogan cserélnék platináért
V2 Goldien Blöff
Pontszám: 5
Oldal: 12
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!