Idézet: Bumburnyak - 2011.12.15. 17:09:22 akinek több fokozatú relikviája is van egy adott típusból (mondjuk bronz és arany) az a köv eseményből könnyebben szerezhet platinát
Igen, ha arany tárgyad van, és megint nyersz aranyat, akkor platinát fogsz kapni. De ha van egy bronz vagy ezüst tárgyat az arany/platina mellé az nem jó semmire, mehet a kukába nyugodtan.
Idézet: MrLe - 2011.12.15. 17:38:27 Azt megtudhatjuk hogy mennyi kavicsot kell venni minimum az egyes szintekhez? (arany-ezüst-bronz)
Kint van az őskövek oldalon, hogy hány őskövet kell venni (kiégett nélkül!)
Idézet: D4vid - 2011.12.15. 19:02:21 Ezekből is van platina?
Igen, van mindenből, amiből eddig nem volt, abból is csináltunk
Idézet: Rockatansky - 2011.12.15. 19:44:50 A tf/öv zsetonnal való fizetésre nem vonatkozik az ajándékozás, vagy csak véletlenül maradt ki a felsorolásból?
Igen, ezt kifelejtettem, persze ez is működik elvileg.
Idézet: Gtr2 - 2011.12.15. 21:15:07 Én még azon változtatnék, hogy 1 kari fizethessen több ajándékért, de csak 1-et lehetne a saját karija felé írányítani.
Pl engem érdekelne a listárol valami, de van egy szövi társam akinek szivesen ajándékoznék
Ez igy is van most is, szval a kivánságod teljesült
Egy karakter csak 1 ajándékot kaphat, de többet is adhat.
Idézet: Isten Kardja - 2011.12.15. 20:46:39 Az sms-en történő befizetésnél mi a helyzet technikailag? Mert ugye ott egyszerre csak egy sms-küldhető, max 30 db. (Mármint 30 darab őskőre)
Tehát van arra lehetőség hogy több sms-t küldve, folyamatosan magasabb küszöböt elérve maxos ajándékot válasszak?
Húha, sajnos a rendszer ezt nem tudja lekezelni
Ha arany cuccot akarsz, akkor arra csak paypal / átutalás / zseton / bankkártyás fizetés esetén van lehetőség sajnos. Mondjuk ha ekkora összeget akarsz fizetni, akkor Te is sokkal jobban jársz a banki fizetéssel, mert sokkal több őskövet kapsz, mintha SMS-ben vennéd. Besétálsz bármelyik bankfiókba és akár készpénzes befizetéssel tudsz utalni a bankszámlára.
Idézet: Isten Kardja - 2011.12.15. 21:38:35 Én veszek magamnak egy ajándékot (jó, jó VÁLASZTOK
), de a szövetségből meg szeretne valaki lepni...akkor szomorúan kell tapasztalnia hogy nem tud nekem örömet okozni?
Igen, ez így van, ellenkező esetben egy karakter megtehetné, hogy betáraz az összes relikviából maximális szinten...
Ha valakivel előfordul az a "baleset" (szerintem nem fog) hogy valaki "megszivatja" azzal, hogy bronz cuccot ajándékoz neki, és ő ezután vesz egy aranyat, de nem tudja emiatt magának odaadni, írjon az ügyfélszolgálatunknak, és természetesen töröljük a bronz cuccot.
Idézet: Craslorg - 2011.12.16. 09:14:16 ha a díjaknál látszódik, hogy a platina nem 1, csak fél % bónuszt ad (pl. tulajdonságfejelsztésre), amikor azon tépelődik az ember, hogy 1% megéri-e
Ezen mi is tépelődtünk, sajnos nem nagyon van hely a selector gombnál terjedelmes leírásnak, de itt a fórumon vagy emailben szívesen kifejtünk mindent, ha valami nem egyértelmű.