Idézet: Jeriko - 2009.01.29. 15:58:59 Idézet: winnie - 2009.01.29. 10:16:11 Idézet: Endyr - 2009.01.29. 09:34:29 Na ez a vegyel targyat a kincseskamrabol jo nagy okorseg lett kuldetesnek. Foleg az orul neki, aki mar elkoltotte az osszes kincspontjat es mondjuk nagy letszamu szoviben van (igy par honap mire eselye lesz vmire is)
kellene ennek is vmi alternativa
ez az. alternatívát annak a küldetésnek, ami túl nehéz pár embernek. PÁR karakternek.
Ne haragudj Winnie, de a te véleményedet küldetés-ügyben akkor lehet MAJD komolyan venni, ha megbeszélés nélkül csinálod meg a 2000 LE-s, 5 döntetlenes és hasonló küldetéseket.
Mivel úgy látom, a 2000 LE-sen már túl vagy, esetleg írhatnál róla, hogyan és kivel sikerült teljesteni.
hogy jönnek ide ezek a küldetések? meg hogy jövök én ide?
(nyilván megbeszélés nélkül fogom a 2000-et megcsinálni, eszembe sem jutott, hogy lezsírozzam, eddig 1918 a rekord, mint írtam pár kommenttel korábban, ami 2500 lehetett volna, ha megturbózom a kreatív affinitást, pff. mint ahogy én kérek elnézést azért, hogy nem fogok küldetést lebeszélni senkivel - való igaz. könnyebb haladni az egyszerűbb úton, de a kihívások is jót tesznek.) (melyek a lebeszélhető küldetések amúgy? van egy tippem, annak idején már az állatölésnél is voltak hőzöngések, pedig milyen egyszerűen teljesíthető volt, a többit nem is említve.)
a kincseskamrás küldetés, ha van ilyen, kiszúrt a karakterek, mennyi, egy százalékával? kiszúrt úgy, hogy beragad egy időre, pár hónapra, talán, de nem hiszem, hogy ez olyan katasztrófa lenne (főleg, mert a 99% meg tudja majd oldani, ha akarja) - azért, meg hadd ne hullassak krokodilkönnyeket, mert egy topjátékos beleszalad a szaladás egyik csapdájába.
vannak nehéz küldetések. fogat szívni ér is miattuk, de akkor úgy tűnik csak én vagyok olyan, aki kínjéban csak röhögni tud azon, hogy bejön egy küldetés. egy nehezebb féle küldetés annak a pár embernek, aki már birtokol valami artifactot és valaki, aki még meg sem kapta a küldetést azonnal alternatívát kér.
alternatívát, azaz küldetéseldobást kvázi, amit miklós mereven elutasít. és itt nem megoldhatatlan küldetésről van szó, lám a döntetleneket is megoldotta a nép, hanem olyanról, ami PÁR embernek csak 1-2-sok hónap után lesz megoldható. én csak ezt az egyet nem értem - és itt az eredeti, régi kommentre reagálok, nem későbbi reakciókra: miért kell alternatívát követelni? mi lesz itt a 110. küldetésnél, ha már a 70.-nél beletörődik az ember és alternatívát kér?
ha még egy középkarakter, frusztrált illető tenném az egy dolog, de nekem olyan visszásnak tűnik látni a megerőltetés könnycseppjeit pár topkarakter szeme sarkában. (kinek nem inge, természetesen, a többség nem panaszkodik.)